Hi-tech
CORP2IN

Tehnološke inovacije nikad nisu bile važnije

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Tijekom protekla dva dana u Zagrebu je održana konferencija CORP2IN, sa središnjom temom inovacija uz pomoć digitalnih tehnologija. Organizatori konferencije, Eventa01 i Algebra LAB,… više »

NOVOSTI

Epson objavio imena u povjerenstvu za robotiku

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Epson ponosno objavljuje sastav povjerenstva natječaja za osvajanje robota u 2018. koje se sastoji od petoro Europskih stručnjaka iz industrijskih, akademskih i političkih krugova koji će… više »

HAKOM & FER

Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) održali su drugi skup na temu ˝Osobe s invaliditetom u… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy A7 (2018) recenzija

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Samsung je, opasno izazvan od kineskih proizvođača pametnih telefona, odlučio promijeniti strategiju poslovanja u srednjem segmentu. Ove su jeseni revidirali A seriju tako da dalje slijede… više »

NAJAVE

Samsung Galaxy A8s - debi u prosincu, na tržištu u 2019.

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Samsung je, sa predstavljanjem Galaxy Flex prototipa zaslona, najavio i dolazak Galaxy A8s mobilnog uređaja koji će biti prvi opremljen Infinity-O zaslonom. Karakterizira ga vrlo mali provrt… više »

NOVOSTI

Nokia 7.1 stigao je i u Hrvatsku

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, objavio je kako je telefon Nokia 7.1 od danas dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 2.999kn za inačicu 4GB/64GB, u maloprodajnoj mreži te kod operatera.… više »

SJAJNO!

Centar za digitalnu pismenost Udruge slijepih otvara vrata

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Nove tehnologije predstavljaju nove mogućnosti i nove standarde života. Standardi života u skladu s digitalnim dobom su uskraćeni za gotovo 1200 naših članova od kojih je velik broj… više »

BRAVO

Tim Emoji pobjednik hackathona na HACK IT DAYZ

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Završio je treći po redu HACK IT DAYZ Hrvatskoga Telekoma koji se 24. i 25. studenoga održao u prostoru Algebra LAB-a, a poznati su i pobjednici ovogodišnjega izazova. Glavnu… više »

SAVJETI

6 savjeta za brzo punjenje mobitela

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Baterija je najosjetljiviji dio pametnog telefona - trošimo je nemilice, a vremena za punjenje "nikad nemamo" jer nam telefon mora stalno biti u ruci... pa kako ga onda brzo napuniti?… više »

PRIPAZITE

Sedam najčešćih oblika internetskih prevara

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Internetske prevare sve su učestalije, a oni koji su stalno online vjerojatno dobivaju barem jedan sumnjivi mail dnevno... pa evo kako vas sve pokušavaju prevariti. CEO ili… više »

NOVOSTI

Hack IT Dayz u Algebrinom LAB-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Više od 200 sudionika okupit će se 24. i 25. studenoga u inovacijskom LAB-u Otvorenog učilišta Algebra, a svi s istim ciljem - tražit će se najbolje rješenje za buduće… više »

RECENZIJA

Honor View 10 - recenzija

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Honor, Huaweijev podbrend uvijek ima neke zanimljive uređaje. Za ovaj test odabrali smo model Honor View 10. Nije među netom lansiranim, ali nam je zanimljiv s konfiguracijske točke… više »

SAZNAJEMO

Otvoren 7. Reboot Infogamer

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Reboot Infogamer, najveći regionalni sajam industrije video igara i popratne tehnologije  otvorio je u srijedu po sedmi put svoja vrata posjetiteljima na Zagrebačkom velesajmu, Dosad su… više »

COOL :)

Xiaomi otvara vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike, Xiaomi otvorit će vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj.… više »

DOGAĐANJA

CARNet održao okrugli stol o računalnoj sigurnosti

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Prijevare putem interneta, računalne ucjene (ransomware), socijalni inženjering (phishing) i lažne vijesti (fakenews) samo su neke od tema o kojima se raspravljalo jučer na okruglom stolu… više »