Hi-tech
NAJAVE

Što nam sve sprema WhatsApp

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Na Tech Radaru objavili su kakve sve novitete možemo očekivati sljedeće godine u WhatsAppu, a neke se stvari, ako se Facebook odluči na njihovu implementaciju, neće svidjeti korisnicima. Ono… više »

BRAVO

Spotify zabranio političko oglašavanje u 2020.

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Digitalni glazbeni servis Spotify objavio je u petak kako će suspendirati političko oglašavanje početkom 2020. godine. Najpopularniji plaćeni streaming servis Spotify, koji je u… više »

WOW!

LG razvio svoj prvi uređaj za uzgoj povrća u zatvorenom

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

LG Electronics (LG) će na sajmu CES® 2020 predstaviti svoj prvi uređaj za vrtlarstvo koji je namijenjen korištenju u zatvorenom prostoru, odnosno u domu. Revolucionarni ugradbeni… više »

NOVOSTI

Huawei u Londonu otvorio novi istraživačko-razvojni 5G centar

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Huawei, predvodnik u razvoju 5G tehnologije, otvorio je u Londonu svoj novi istraživačko-razvojni centar za 5G tehnologije. To je prvi takav centar za razvoj inovacijskih 5G tehnologija… više »

ANALIZA

Kraj ere Ubera?

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Odlazak suosnivača Ubera Travisa Kalanicka iz tvrtke označava kraj perioda u kojem je Uber napravio revoluciju u načinu na koji se ljudi prevoze, ali i kraj desetljeća u kojoj su investitori… više »

NOVOSTI

Ruski internet isproban i radi

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Rusija je u ponedjeljak završila niz testiranja kojima je provjerila može li njezin internet RuNet funkcionirati u slučaju da se razdvoji od svjetskih poslužitelja, rekao je… više »

SAVJETI

Kako isključiti praćenje lokacije na Facebooku

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Facebook nas prati gdje god bili... i to zato što smo mu dozvolili. Naravno, kad pokrenete aplikaciju, ne da vam se čitati Uvjete korištenja, le li tako? E, pa ako želite malo… više »

SAVJETI

Kako zaštititi kućni WiFi

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Javne WiFi mreže su prilično sumnjive u nekim slučajevima pa ih ne bi trebalo koristiti zbog velikog rizika od krađe podataka... no, što je s vašom kućnom mrežom? Ilegalno… više »

UPS!

Hakerska baza objavljena na Internetu?

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Facebook je objavio da istražuje navode da je baza podataka s imenima i telefonskim brojevima više od 267 milijuna korisnika objavljena na Internetu. Baza je bila dostupna za… više »

WOW!

Čak 97 posto mladih u Hrvatskoj je na društvenim mrežama

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Stopa sudjelovanja na društvenim mrežama u Europi stalno se povećava od prvih prikupljenih podataka iz 2011., kada je taj postotak iznosio 38%. Što se tiče članica Europske… više »

NOVOSTI

Facebook se spasio?

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Facebookovi alati za prijenos korisničkih podataka u inozemstvo u skladu su s europskim zakonima, rekao je u četvrtak savjetnik europskog suda, upozorivši ipak regulatore da po potrebi… više »

NAJAVE

Novi LG-evi monitori za 2020. godinu

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

LG-eva nova generacija Ultra monitora, koja će biti predstavljena na sajmu CES® 2020, donosi dramatično poboljšano korisničko iskustvo te vrhunski dizajn i performanse. LG je… više »

NOVOSTI

AOC i G2 Esports nastavljaju suradnju i u 2020. godini

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

AOC i G2 Esports tim odlučili su produžiti svoju suradnju koja traje još od početka 2018. godine kada je G2 tim potpisao prvi ugovor s AOC-om. AOC kao jedan od vodećih brendova… više »

NOVOSTI

Mi Note 10 Pro stigao u hrvatski Mi Store

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Uz Mi Note 10, prvaka u kvaliteti fotografije prema ocjeni DxOMark, koji je u hrvatski Mi Store stigao u studenom ove godine, od danas je dostupan i Mi Note 10 Pro. Ovi prvi pametni telefoni… više »

BORBE

Britanci žele ograničiti Google i Facebook oglašavanje

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Postoje snažni argumenti u prilog strožoj regulaciji Googlea i Facebooka kako bi se ograničile moguće negativne posljedice njihove dominacije na području internetskog oglašavanja,… više »