Hi-tech
NOVOSTI

Xiaomi predstavio nove proizvode

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Mi Smart Clock Pametni zvučnik s 3,97 inčnim zaslonom u boji Uz 3,97 inčni zaslon u boji i širok raspon pametnih kontrola i funkcija, Mi Smart Clock potpuno je opremljen,… više »

NOVOSTI

Xiaomi predstavio Redmi Note 9T i Redmi 9T #Ready, Set, 5G!

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Globalni tehnološki lider Xiaomi danas je predstavio dva nova Redmi pametna telefona: Redmi Note 9T i Redmi 9T. Prvi 5G pametni telefon u Redmi Note seriji, Redmi Note 9T nudi… više »

NATJECANJE

AMD na rubu pretjecanja Intela na tržištu stolnih procesora

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

PassMark, alat za mjerenje performansi računala, ima ogromnu bazu podataka povezanu s konfiguracijama. Prema tim podacima, na početku prvog kvartala 2021. godine Intelov udio stolnih… više »

NAPOKON

Facebook i Instagram blokirat će Trumpov račun do kraja mandata

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Odluka je donesena nakon što je Facebook odlučio zatvoriti Trumpov račun na 24 sata kako bi se zaustavile Trumpove neutemeljene tvrdnje o krađama na predsjedničkim izborima koje… više »

KASNO...

Europa kasni u 5G tehnologiji

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Tehnologija 5G obećava i do 20 puta brži internet i mogla bi biti presudna za konkurentnost kontinenta u postpandemijskom svijetu. Iako potrošači mogu koristiti 5G mreže za pozive… više »

INFRASTRUKTURA

Infrastruktura je riječ za ovu godinu

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Realizacijom tih i drugih planova ta tri telekoma, ali i cijelo hrvatsko telekomunikacijsko tržište, slijede ritam europskih i globalnih trendova, koji unatoč teškoćama i… više »

PRIPAZITE

Pazite na račune za donacije

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Uz potporu te udruge internetska stranica Provjera.com je i pokrenuta, a održava je skupina, kako kažu iz te udruge, nezavisnih ljudi među kojima su i stručnjaci za upravljanje… više »

SAVJETI

Trikovi za korištenje Vibera

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Viber ima mnoge opcije koje nisu odmah vidljive, ali mogu vam poprilično pomoći kad ga koristite kako treba. Jedan od njih su i skriveni razgovori koje treba prvo pronaći, a zatim se… više »

SAVJETI

Kako imati najorganiziraniji ured?

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Zahvaljujući aplikacijama na našim pametnim telefonima brzo i u hodu rješavamo svakodnevne obveze štedeći tako najvrijednije što imamo, a to je vrijeme. Ponuda… više »

PROBLEMI?

Hoćete li izgubiti WhatsApp?

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Korisnici WhatsAppa koji imaju iPhone 4 ili starije Android uređaje od 1. siječnja 2021. neće moći normalno koristiti aplikaciju, piše Daily Mail. Problem je u operativnom… više »

NOVOSTI

Epson predstavlja TM-m50 pisač

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Epson TM-m50 pruža slične mogućnosti kao i tradicionalni POS pisači, uključujući serijski port, USB vezu i 180 dpi. Korisnici s velikim obujmom prometa će imati koristi od brzine ispisa do… više »

STVARNO?

Video-igrice su spas u vrijeme pandemije

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

O onom što izgleda kao vječnost smo svakodnevno informirani preko sredstava javnog informiranja. Riječ je o pandemiji koronavirusa. Dobivamo informacije o broju novozaraženih osoba… više »

BRIŠU...

Facebook zatvorio stranicu australskog chefa zbog dezinformacija

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Taj chef se proslavio sudjelovanjem u tv- programu kuhanja i od početka pandemije je postao jedna od vodećih figura zagovornika teorije zavjere u Australiji. Njegovu stranica ima milijun… više »

NOVOSTI

Isprobajte Facebookovu glazbenu aplikaciju Collab

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Facebook je upravo izbacio eksperimentalnu glazbenu aplikaciju Collab - neobičnu platformu koja je u beti bila od svibnja. U Collabu korisnici mogu stvarati kratkotrajne glazbene videe… više »

COOL

Kriptomarke su digle popularnost kriptovaluta

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Ponovnoj 'popularizaciji' kriptovaluta vjerojatno ide u korist i činjenica da sve više (globalnih) tvrtki i brandova ulaže u kriptovalute i prihvaća plaćanje transakcija… više »