Hi-tech
MA DA :)

Facebook u novom skandalu

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Facebook je preuzeo e-mail kontakte više od 1,5 milijuna korisnika, ne tražeći prethodno od njih dozvolu, priopćili su iz te društvene mreže tvrdeći da se sve to dogodilo -… više »

SAZNAJEMO

Marker opet radi najbolje web trgovine

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web… više »

NOVOSTI

RF spektar za zemaljsku digitalnu televiziju na javnom natječaju

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) je na sjednici održanoj 18. travnja 2019. donijelo odluku o raspisivanju javnog natječaja za izdavanje pojedinačne dozvole… više »

STVARNO?

Umjetne inteligencije uskoro će pisati - sve!

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Futurolozi već neko vrijeme upozoravaju kako će inteligentni strojevi u budućnosti velikim dijelom obavljati poslove u nizu profesija, uključujući i novinarsku, a da takva predviđanja nisu… više »

NAGRADE

Proglašeni pobjednici natjecanja Sony World Photography Awards 2019.

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Svjetska organizacija za fotografiju proglasila je pobjednike prestižnog natjecanja Sony World Photography Awards 2019. Laskava titula Fotografa godine u okviru Profesionalnog natjecanja,… više »

COOL

5 browsera na izbor korisnicima Androida

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Google i surfanje po Internetu na meti su stalnona meti regulatora širom svijeta jer se osuđuje favoriziranje njihovog Chrome preglednika, baš kao što se i proganja… više »

NAPOKON

Tamni način rada omogućen svima u Messengeru

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Tamni način rada stigao je u Facebookov Messenger još prošle godine, no samo na malom broju tržišta i tek nekim korisnicima.  Oduševljenje testiranih… više »

UKLJUČITE SE!

Stiže nam Uskrs, a s njim i NAJVEĆI Viberov lov na jaja ikad

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Zima je doba godine kad smo i mi ljudi i naši životinjski prijatelji pomalo usporeni, ali nakon nje uvijek stiže proljeće - kad sve procvjeta i živne. Priroda se budi i sav je život… više »

NOVOSTI

HONOR VIEW20 - AI pod povećalom

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Savršena noćna snimka? Može. Selfie spreman za Instagram? Može i to. Na putovanju ste života i odavno su prošli dani kada ste morali nositi glomazni digitalni fotoaparat i… više »

NOVOSTI

Snaga touch screen ekrana u novom Philips monitoru

objavljeno prije 3 mjeseca

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje lansiranje novog Philips 222B9T 22 inčnog LCD monitor sa SmoothTouch ekranom. Opremljen s… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 10 dolazi u 4G i 5G izvedbi

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Nakon dolaska na tržište Samsung Galaxy S10 modela (i njegovih izvedenica) red je da se polako okrenemo nadolazećem phabletu iz tabora Južno Korejske tvrtke. Naravno, riječ je o… više »

SAZNAJEMO

Najbolje maskice za mobitele po najboljoj cijeni

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Maskice za mobitele na samim počecima bile su velike, nezgrapne i ne baš pretjerano lijep dodatak mobilnom ljubimcu, no radile su ono za što su stvorene - štitile ga od… više »

KOMENTAR

Zašto volimo našeg špijuna?

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Ako se Alexu, praktičnu govornu asistenticu internetske trgovine Amazon pita bez oklijevanja: „Špijuniraš li me?" Uređaj će odmah odgovoriti: „Ne,… više »

NOVOSTI

OnePlus neće tako brzo predstaviti zakrivljeni pametni telefon

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Poučeni dosadašnjim iskustvima predstavljanja zakrivljenih pametnih telefona kao što su to napravili Samsung ili Huawei, i od konkurencije se očekuje da napravi isto. No,… više »

NAJAVE

Philips Momentum monitor za konzole

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore najavljuje novi Philips Momentum 326M6VJRMB, 32-inčni monitor s fokusom na igraće konzole. Nudeći neviđenu… više »