Hi-tech
RECENZIJA

Huawei Mate 20 lite recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Huawei je već daleko od prvog objavljivanja lagane inačice flagship modela s Postscriptom "lite". Tako i nova Mate 20 linija nije iznimka. Prije lansiranja Mate top modela, na tržištu… više »

SAZNAJEMO

AOC partner nadolazećih velikih esport događanja

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Specijalist za monitore AOC s ponosom najavljuje suradnju s Red Bull Guardiansima i Red Bull Kumiteom - velikim Red Bullovim esport događanjima koja će se održati od 19. do 20. listopada, te… više »

NOVOSTI

Čak 26 posto pametnih telefona ima kućište od obostranog stakla

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Prema izvješću Counterpointa, do kraja 2018. godine 26 posto pametnih telefona na tržištu imat će kućišta s obostranim staklom, do kraja 2019. godine 41 posto,… više »

NOVOSTI

Nokia X7 ili 7.1 Plus sa Snapdragon 710 službeno

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Nokia X7 ili Nokia 7.1 Plus modernog je dizajna u skladu s trendovima za 2018. godinu. Od prethodnog modela Nokia 7 Plus i nedavno objavljenog Nokia 7.1. uređaja razlikuje se većom… više »

NOVOSTI

Philips predstavlja novi 27 inčni monitor

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, najavljuje potpuno novi Philips 276E8VJSB LCD monitor. Ovaj 27-inčni (68,6 cm) 4K UHD monitor opremljen… više »

NOVOSTI

Honor 8X: pametni telefon najveće vrijednosti za novac u 2018.

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Honor 8X izazvao je oduševljenje na predstavljanju, a nakon par dana slijeganja dojmova može se mirno reći - Honor nastavlja pomicati granice nastojeći ponuditi najveći mogući zaslon… više »

COOL

Palm - legendarni brand se vratio

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Palm, nekada vrlo popularni brend predstavio je prije 7 godina svoj posljednji pametni telefon - Palm Pre 3. Pod novim logom i vlasnikom - kineskim TCL, vraća se na tržište. Upravo je… više »

RECENZIJA

Xiaomi Redmi Note 6 Pro recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Borba u pristupačnijem segmentu pametnih telefona je intenzivnija nego ikad. Razina hardvera postaje sve viša i diferencijacije sustava postupno se smanjuju. Xiaomi je među vodećim… više »

ULOVI!

Simpa nije cicija, zato ti nudi GLANC opcije za dijeljenje među prijateljima i rodbinom

objavljeno prije 2 mjeseca

U Hrvatskoj su društvo i zajednica visoko na listi prioriteta. Istraživanja pokazuju da je zajednički identitet vrlo važan svim generacijama. Identitet i zajedništvo održavaju… više »

GAMING

Fortnite za Android je stigao, evo kako ga instalirati na smartphone

objavljeno prije 2 mjeseca

Fortnite je poharao svijet, tu dileme nema, a da će postati još popularniji je još sigurnije jer je upravo izašla inačica za Android pametne telefone. Za razliku od… više »

BRAVO

Mobilna aplikacija za prevenciju cyberbullyinga

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

S porastom upotrebe interneta sve je češća pojava elektroničkog nasilja (engl. cyberbullying) sa ciljem da se neko dijete povrijedi ili mu… više »

WOW!

Hakeri provalili u 29 milijuna računa na Facebooku

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Hakeri su uspjeli pristupiti informacijama s 29 milijuna Facebook računa kada su nedavno upali u sustav sigurnosti te društvene mreže, rekli su u petak iz Facebooka. Taj je hakerski… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy A9 - moderan dizajn i četiri kamere

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

I konačno, došao je taj trenutak kada je južnokorejska korporacija Samsung doista predstavila Galaxy A9 pametan telefon zanimljiv u svakom pogledu. Na stražnjoj strani ima čak četiri… više »

RECENZIJA

Samsung Note 9 recenzija – mjesec dana kasnije

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Samsung Note možda nije namijenjena svima, ali ni ne mora biti. Svaka Samsungova linija ima ciljanu skupinu. Note je oduvijek bio usmjeren prema onima koji rade neki kreativni posao ili su… više »

NOVOSTI

Honor 8X predstavljen u Pragu

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Honor 8X - pametni telefon koji kombinira vodeće napredne tehnologije i estetsku formu predstavljen je jučer u Pragu. Inspiriran minimalističkim dizajnom i korištenjem chip-on-film… više »