Hi-tech
NAJAVE

Xiaomi Mi9 - poznate gotovo sve specifikacije

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Xiaomi, kojeg često zovu kineskim Appleom, priprema se za lansiranje Xiaomi Mi 9 modela u prvom tromjesečje 2019. Zahvaljujući procurjeloj studiji koju je objavila Hong Kong Securities… više »

TRENDOVI

Rast cijena smartphona se nastavlja u 2019.

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Ne tako davno mnogi su kritičari vjerovali da je gotovo zanemariv postotak kupaca spremnih platiti pametni telefon koji košta gotovo isto ili više od prijenosnog računala. Kako… više »

NOVOSTI

USB-PD brzi punjač iz Sonyja

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Tvrtka Sony dobro nam poznata ponajviše po pametnim telefonima i pametnim televizorima, lansirala je na tržište vlastiti brzi punjač pod imenom USB-PD. Glavna odlika novog… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy A9 (2018) recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Činjenica je da pojedine robne marke iz Kine postižu sve veći uspjeh , a poznati proizvođači pokušavaju držati korak s njima ili biti korak ispred. Ovaj posljednji godišnji… više »

TOČNO!

Tehnološke tvrtke moraju biti transparentnije

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Zlouporaba podataka i nepoštivanje prava građana bacili su sjenu na pozitivne potencijale tehnologije, pa bi tehnološke tvrtke trebale biti transparentnije, kaže Margrethe… više »

NOVOSTI

HT predstavio prvi digitalni vodič za sigurnost pri igranju videoigara

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Hrvatski Telekom, predvodnik digitalne transformacije u Hrvatskoj, pokreće kampanju "Igrajmo na sigurno" kojoj je cilj povećati razinu informiranosti mladih i njihovih roditelja o svim… više »

COOL

Novi inteligentni uslužni roboti iz LG-a

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

LG Electronics (LG) će na sajmu CES 2019 predstaviti nadograđenu verziju svog nosivog robota CLOi SuitBot, zajedno s linijom poboljšanih uslužnih robota koji se približavaju… više »

NAJAVE

Samsung Galaxy S10 donosi selfie kameru u samom zaslonu

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Nakon pisanja o dolasku Galaxy A10 modela koji će imati čitač otiska prsta unutar zaslona a što će svakako prihvatiti i nadolazeći Galaxy S10 model, priča se nastavlja dalje. Naime,… više »

BRAVO

Huawei omogućio slijepim i slabovidnim osobama da zvukom vide emocije

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Facing Emotions projekt stvoren je kako bi pomaknuo granice mogućnosti umjetne inteligencije. Pitajući se kako može pomoći slijepim i slabovidnim osobama da dožive više, Huawei je… više »

UPS

Tehnološke tvrtke kojima se najmanje vjeruje

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Povjerenje je osnova svakog zdravog odnosa, kako među ljudima, tako i prema tehnološkim tvrtkama čije proizvode koristimo svakodnevno i sve više ovisimo o njima. Ne čudi, stoga,… više »

NOVOSTI

Samsung „A serija” donosi značajke koje nemaju niti Galaxy S modeli

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Naviknuti smo gledati predstavljanja novih značajki Samsung Galaxy pametnih telefona ka „S" predstavnicima klase. Da ne bi ova naša tvrdnja ostala samo puko slovo na papiru… više »

NOVOSTI

Samsung najavio novu generaciju televizora

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Tvrtka Samsung najavila je novu generaciju televizora - The Frame i Serif TV koji će biti predstavljeni na CES 2019, najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu. The… više »

RECENZIJA

LG G7 Fit recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Na hrvatsko tržište stigao je LG G7 Fit model pametnog telefona srednjeg dometa. Kao takav pripada prepunom i najkonkurentnijem segmentu na tržištu. Mnoge dobre stvari prenesene… više »

NOVOSTI

YouTube dodao 1.75x brzinu prikaza pri verziji za Android

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Svima je već dobro znano kako servis za prikazivanje video-sadržaja popularni YouTube s vremena na vrijeme svoje štovatelje voli iznenaditi pokojim novitetom. Tako i sada mogli… više »

BILI SMO

Xiaomi otvorio prvi hrvatski Mi Store

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Nakon otvorenja u Beču krajem svibnja ove godine, kao i nedavnog otvorenja prvog Xiaomi Store-a u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi, jučer je… više »