Hi-tech
NOVOSTI

AMD registrira novi zaštitni znak

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Na temelju promjena u američkoj bazi zaštitnih znakova , AMD je započeo proces podnošenja za novi koji pretvara riječ "ADVANTAGE" u registrirani zaštitni znak. U… više »

NOVOSTI

Novi Philips 243B9H monitor

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Oni koji veći dio dana rade uz ekrane, u uredu ili od kuće, imaju specifične zahtjeve za monitore, kako bi im radno vrijeme proteklo što ugodnije i jednostavnije. Philipsovi monitori… više »

NAJAVE

Sony priprema objaviti Xperia Ace 2

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Mobitel se izvorno zvao Xperia Compact, ali je sada preimenovan u Xperia Ace 2. Prema objavljenim fotografijama na Twitteru, od strane korisnika (Abhishek Yadav), može se vidjeti da je Xperia… više »

COOL

Google objavio AI alate za samodijagnostiku stanja kože

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Tehnološki div Google lansirao je AI alat koji će korisnicima pomoći da sami dijagnosticiraju stotine stanja kože. Od korisnika se traži da snimi tri fotografije gdje postoji problem s… više »

NOVITETI

CAT ima antibakterijske telefone

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

Primijenjena napredna antimikrobna zaštita proizvoda postavlja novi higijenski standard za budućnost mobilnih telefona Bullitt Group, globalni vlasnik licence za Cat telefone… više »

NOVOSTI

HMD Global objavio je preklopni telefon Nokia 2720 V

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

HMD Global nedavno je lansirao potpuno novi rasklopni telefon s tradicionalnim dizajnom Nokia 2720 V Flip i ugrađenim operativnim sustavom Kai OS. Veličina zaslona je 2,8 inča. Ima 1,3-inčni… više »

NOVOSTI

Project Starline - cool 3D video chat sobe

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

Na Googleovom I / O događaju objavljen je pregled najnovijeg Project Starline, kabine najmodernijeg video chata pogodnog za ovo doba COVID-19 epidemije. Project Starline koristi više… više »

NOVOSTI

Twitter malo pretjeruje

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Appleova transparentnost praćenja aplikacija službeno je pokrenuta prije nekoliko tjedana izdavanjem iOS-a 14.5, što je izazvalo brojne kontroverze. Neke su tvrtke, uključujući… više »

NOVOSTI

Xiaomi firmver: korisnici prijavljuju sve više problema

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Pogreške s firmverom Xiaomi pametnih telefona sve više frustriraju korisnike. Primjerice, modeli Xiaomi Mi 9T i Mi 9T Pro imaju netočan prikaz ikona u tamnoj temi,… više »

NOVOSTI

Hoće li biti MWC-a 2021.?

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Već početkom ove godine veliki broj proizvođača mobitela, opreme, softvera i ostalih elektroničkih uređaja je najavio samo virtualno izlaganje putem interneta zbog utjecaja COVID-19… više »

UDVOSTRUČENO

M1 čip pomaže Appleovoj prodaji MacBooka

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Prema izvješću istraživačke tvrtke " Strategy Analytics ", prodaja Apple prijenosnih računala jaka, s ukupno 5,7 milijuna isporučenih jedinica u prvom tromjesečju ove godine (2021.).… više »

NOVOSTI

Twitter Blue donosi značajke Poništi i Zbirke

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Jane Manchun Wong, poznata po istraživanju aplikacija društvenih mreža, otkrila je nove značajke o "Twitter Blue", plaćenoj usluzi. Svi korisnici Twittera koji će platiti od 2,99 USD… više »

COOL

Instagram priprema mogućnost objava putem web platformi

objavljeno prije 21 dan i 12 sati

Instagram je započeo interno testiranje objavljivanja i dijeljenja sadržaja izravno iz stolnih računala i tableta. Značajka će podržati uređivanje, obrezivanje, primjenu filtara, dodavanje… više »

COOL

MeDryDive – zaroni na suhom!

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Prirodne i kulturne ljepote Hrvatske na glasu su u cijelom svijetu, a kako bismo turiste diljem svijeta upoznali i s hrvatskim podmorjem, zaronili smo u prošlost Mediterana uz pomoć… više »

NOVOSTI

Microsoft objavio obiteljsku verziju Teamsa

objavljeno prije 22 dana i 14 sati

Microsoft je u lipnju prošle godine započeo testiranje inačice Teamsa, kao središnjeg mjesta za druženje s prijateljima i obitelji. Sada je napokon sve otvoreno za javnost i… više »