Hi-tech
HI-TECH

The Cisco 350-401 ENCOR exam

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

The Cisco 350-401 ENCOR exam only lasts for 120 minutes. Within that time limit, your memory, anxiety management, along with your total physical and mental state, will rule over your… više »

UPS!

Problemi Facebooka u Irskoj

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

DPC je zaprimio pritužbe građana i utvrdio "potencijalne razloge za zabrinutost" vezano za obradu podataka djece na Instagramu, naveo je u službenoj izjavi za Reuters zamjenik povjerenika za… više »

NAPOKON

I YouTube skida lažne vijesti

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Na stranici na kojoj YouTube navodi svoja pravila o medicinskim dezinformacijama koje se objavljuju o covidu-19, od danas su i točke koje se odnose na sve vrste informacija o… više »

NOVOSTI

Epson ima prvi sublimacijski printer

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Za male tvrtke i startup-ove koji žele proširiti svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, Epson danas najavljuje lansiranje modela SureColor SC-F100. Uz veličinu koja odgovara… više »

APPLE

Apple pedstavio četiri nova modela iPhone 12 za mrežu 5G

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Dvanaestica dolazi u četiri varijante, a među njima su manji jeftiniji iPhone 12 mini te veći iPhone 12 Pro i Pro Max koji imaju poboljšane kamere i veličine zaslona. Svi su modeli s… više »

NOVOSTI

Mjerite više s Index S2 pametnom vagom iz Garmina

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Index S2 pametna vaga s novom funkcijom grafikona koji prikazuje fluktuaciju težine, poboljšanom preciznošću i raznim biometrijskim podacima kako za ozbiljne sportaše,… više »

NAJAVE

Philips predstavlja nove monitore

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, predstavlja nove LCD monitore sa SmoothTouch tehnologijom i anti-glare premazom protiv odsjaja: Philips 172B9TL… više »

NAJAVE

Porsche Design i AOC najavljuju partnerstvo

objavljeno prije 17 dana i 11 sati

Porsche Design i AOC najavljuju ekskluzivno partnerstvo koje kombinira sofisticirani i funkcionalni dizajn renomiranog brenda Porsche Design s AOC-ovom state-of-the-art tehnologijom monitora.… više »

NAJAVE

Realme širi distribuciju proizvoda u Hrvatskoj

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Realme zauzima 7. mjesto na ljestvici proizvođača pametnih telefona u svijetu. Zbog svojih performansi i dizajna proizvodi su im vrlo dobro prihvaćeni na svim tržištima gdje je brend… više »

COOL

Viber uvodi podsjetnike u My Notes

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Rakuten Viber, jedan od vodećih svjetskih appova za laku i besplatnu komunikaciju, predstavio je funkciju za My Notes koja korisnicima omogućuje postavljanje podsjetnika za zadatke i druge… više »

NAPOKON

Twitter uvodi nova ograničenja uoči američkih izbora

objavljeno prije 21 dan i 11 sati

Twitter je najavio da će korisnike od sljedećeg tjedna usmjeravati na vjerodostojne izvore ako pokušaju retvitati zavaravajuće sadržaje. Dodali su da će povećati upozorenja i… više »

NAPOKON

Instagram uvodi novi alat

objavljeno prije 23 dana i 9 sati

Instagram navodi kako koristi postojeće sustave umjetne inteligencije za identificiranje zlostavljanja ili uznemiravajućeg govora u komentarima. Korisnici će i dalje moći dodirnuti opciju… više »

NAJAVE

AOC najavljuje touch screen ekrane

objavljeno prije 24 dana i 11 sati

Stručnjak za monitore AOC najavljuje novi prijenosni monitor sa zaslonom osjetljivim na dodir, koji je također USB-C poveziv. Veličine 39.6 cm, odnosno 15.6 inča, IPS zaslon 16T2 modela… više »

NAPOKON

Facebook zabranio oglase o izbornoj prijevari

objavljeno prije 25 dana i 9 sati

Facebook je objavio nova pravila nakon što je ranije zabranio da se prije izbora objavljuje tko je pobjednik. Facebook je povukao taj potez dan nakon što je aktualni… više »

WIKI

Wikipedija uvodi velike promjene

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Prvi put u deset godina, jedna od najposjećenijih stranica na internetu, Wikipedija, dobiva novi dizajn, piše CNN. "Iako sadržaj Wikipedijinih stranica konstantno i… više »