Hi-tech
COOL

Google Pay postao dostupan u Hrvatskoj

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Google je u Hrvatskoj predstavio uslugu Google Pay, jednostavan i siguran način plaćanja u trgovinama i prilikom online kupovine. Hrvatska je prva zemlja u regiji Adriatic u kojoj je Google… više »

LOVICA

WhatsApp počinje naplaćivati poruke, evo i kome

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

WhatsApp, Facebookova aplikacija za razmjenu poruka počet će naplaćivati tvrtkama slanje marketinških i korisničkih poruka, nakon što se ta društvena mreža suočila s… više »

NAJAVE

Novi Lenovo smartphone prvi u svijetu sa Snapdragon 855 i 5G modemom?

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Prema riječima potpredsjednika Lenovo grupe Chang Cheng, tvrtka će objaviti prva u svijetu pametan telefon opremljen s Qualcomm Snapdragon 855 čipsetom čiji takt premašuje 3 GHz i… više »

NOVOSTI

Honor Note 10 želi se natjecati sa Xiaomi Mi Max 3

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Huawei je predstavio još jedan pametan telefon svog podbrenda - Honor Note 10, najveći model u seriji. Dobio je dizajn u stilu P20 perjanica, dual kamera s umjetnom inteligencijom, i… više »

NAJAVE

NVIDIA dolazi na Gamescom 2018 i najavljuje par velikih iznenađenja

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Najveći gaming sajam na svijetu Gamescom 2018 se približava, a NVIDIA je najavila ozbiljno prisustvo ove godine. Zajedno sa svojim PC partnerima, tvrtka će održati GeForce Gaming Celebration… više »

RECENZIJA

Honor 10 recenzija

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Honor, nekada uglavnom budžetski podbrend tvrtke Huawei, postao je moćna robna marka koja zadovoljava duh vremena. Najnoviji Honor 10 u izuzetno kratkom vremenu nakon globalnog lansiranja,… više »

SAZNAJEMO

Što Milenijalci žele od svojih pametnih telefona?

objavljeno prije 17 dana

Milenijalci bez svojih smartphoneova teško mogu živjeti. Oni su odrasli s tehnologijom u rukama pa je normalno da su mobiteli dio njihove svakodnevne rutine. Neprestano su u potrazi za… više »

COOL

Street View automobili ponovno na hrvatskim cestama

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

Street View je popularna usluga na Google Mapsu, koja je trenutno dostupna u više od 85 zemalja svijeta, kao i u dijelovima Arktika i Antarktike, a pomoću te usluge korisnici mogu u… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski telekom uveo Voice over WiFi

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Nova usluga Hrvatskog Telekoma Voice over WiFi (VoWiFi) nadogradnja je lani predstavljene VoLTE usluge. Riječ je o tehnologiji koja korisniku omogućuje govornu komunikaciju preko bilo koje… više »

SAZNAJEMO

Epson predstavlja nove plotere velikog formata

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Tvrtka Epson predstavlja dva nova plotera velikog formata, brza u radu i jednostavna za uporabu: 24-inčni model SC-T3100 i 36-inčni SC-T5100 (na slici). Novi su modeli dostupni u stolnoj ili… više »

COOL

Data transfer project tehnoloških giganata

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

"Projekt prijenosa podataka koristi postojeće API-je usluga i mehanizme za autorizaciju za pristup podacima. Zatim koristi servisne prilagodnike za prijenos tih podataka u uobičajeni… više »

NAJAVE

Google priprema nasljednika Androida - Fuchsia OS

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Android operativni sustav je najpopularniji na svijetu. Međutim, Google vjeruje da nema budućnosti jer osnove ne dopuštaju daljnji razvoj, umorni su od nespremnosti proizvođača uređaja… više »

NAJAVE

Rolls Royce kao brend ulazi u suradnju s Huaweijem na tržište smartphona?

objavljeno prije 23 dana i 1 sat

Čini se da je Huawei dobar partner za luksuzne brendove iz automobilske industrije koji će po narudžbi ispuniti san svakoj mušteriji. Nakon Huawei Mate 10 Porsche modela pametnog… više »

RECENZIJA

Xiaomi Redmi Note 5 recenzija

objavljeno prije 23 dana i 23 sata

Za novi test naše Hi -tech rubrike ovoga puta smo iz kutije crvene boje tvrtke Xiaomi izvadili Redmi Note 5. Pripada liniji koja je na neki način postala kultna i najbolje se… više »

NEZGODNO

WhatsApp uvodi ograničenja zbog skandala?

objavljeno prije 25 dana

WhatsApp je objavio je da pokreće globalno testiranje ograničavanja prosljeđivanja poruka za sve svoje korisnike, nakon što su indijske vlasti zatražile obuzdavanje širenja… više »