Hi-tech
HI-TECH

Samsung Galaxy Watch3 i Galaxy Watch Active2 pametni satovi

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Tvrtka Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je da će aplikacija Samsung Health Monitor za praćenje zdravlja i održavanje osobne kondicije uskoro biti dostupna u 31 zemlji. Time… više »

NOVOSTI

Marko Velić iz Facebooka prešao u Photomath

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Timu najpopularnije svjetske matematičke aplikacije Photomath, nedavno se pridružio Marko Velić na poziciji voditelja tima za razvoj umjetne inteligencije. Velić ima bogato iskustvo u… više »

OZBILJNO?

Amazon širi antivakserske ideje?

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Amazonovi algoritmi za pretragu promiču knjige koje šire lažne tvrdnje o cjepivima pred onima koje pobijaju zdravstvene dezinformacije, utvrdili su istražitelji, a kada ih kupci… više »

NOVOSTI

Xiaomi predstavio Mi Air Charge Technology

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Globalni tehnološki lider Xiaomi danas je predstavio potpuno novi način punjenja uređaja - Mi Air Charge Technology. Mi Air Charge Technology predstavlja revoluciju u bežičnom načinu… više »

IZRAČUNATO

Xiaomi je najbrže rastući vodeći brend pametnih telefona

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Prema analizi podataka o globalnom tržištu pametnih telefona za četvrti kvartal 2020. godine koju su danas objavili IDC, Canalys i Counterpoint, Xiaomi je zadržao treće mjesto na… više »

VIBER

Hrvatima je važna digitalna sigurnost

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Viber - jedan od vodećih svjetskih appova za jednostavnu i besplatnu komunikaciju, predstavio je rezultate svoje globalne, in-app dobrovoljne ankete u kojoj je sudjelovalo oko 340.000 ljudi.… više »

HI-TECH

Izloženost Mi Band 6 pametne narukvice

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mi Band 6 pametna narukvica, kao i dosadašnji modeli, dolazi u dvije verzije: standardnoj ​​ i NFC (Near Field Communication). Pretpostavlja se da je zaslona veći za 1,1 inč u odnosu… više »

NOVOSTI

LG neće više raditi mobitele?

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Izvršni direktor LG-a Kwon Bong-seok poslao je zaposlenima u koncernu poruku koja je nagovijestila da bi mogle uslijediti velike promjene u segmentu pametnih telefona.… više »

ESPORT

Partnerstvo esport organizacije Team Vitality i MMD-a

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Globalna esport organizacija Team Vitality sa zadovoljstvom najavljuje partnerstvo s MMD-om, vodećim stručnjakom za monitore i brend licenciranim partnerom Philips Monitorsa. Ovim… više »

NOVOSTI

Google.org Impact Challenge i u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Riječ je o prvom takvom Googleovom natječaju za srednju i istočnu Europu, o čemu su izvijestili iz tvrtke Google za regiju Adriatics, dodajući da time pružaju podršku dobrotvornim… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
BORBA

Google najavio blokadu tražilice u Australiji

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Googleova prijetnja eskalacija je bitke s medijskim konglomeratima poput News Corpa koja se pomno prati širom svijeta. Divovski pretraživač upozorio je da će se njegovih 19 milijuna… više »

NOVOSTI

Intel će čipove nove generacije proizvoditi u SAD-u

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Gelsinger je izjavio da je "uvjeren da će se većina proizvoda (planiranih) za 2023. proizvoditi interno", iako će se "za određene tehnologije i proizvode" vjerojatno pojačano koristiti… više »

NOVOSTI

Novi Philips 4K UHD monitor

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Novi monitor Philips 288E2UAE (28"/71,1 cm), sa svojih 1.07 milijardi boja, USB 3.2 SuperSpeed prijenosom podataka, i tankim, atraktivnim dizajnom, savršen je izbor za korisnike koji… više »

HI-TECH

Zašto bi trebali prestati koristiti Facebook Messenger

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Nakon mnoštva kritika WhatsApp je odgodio primjenu novih pravila korištenja aplikacije do svibnja. Forbesov stručnjak Zak Doffman upozorava da je Messenger,… više »

NOVOSTI

Samsung službeno predstavio Galaxy S21 Ultra

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy S21 Ultra, flagship uređaj za 2021. godinu koji donosi vrhunsko korisničko iskustvo koje u potpunosti mijenja pojam pametnog telefona. Galaxy… više »