Hi-tech
NOVOSTI

Samsung je radio godinu dana na razvoju stereo zvuka za Galaxy S9/S9 +

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Stereo zvučnici u Galaxy S9 / S9 + napravljeni su u suradnji s AKG / Harman Kardon i Dolby Atmos razvojnim timovima. Emitiraju zvuk jači 1,4 puta (3-4 dB) od rješenja u Galaxy S8 /S8… više »

NOVOSTI

MMD lansira novu liniju monitora s fokusom na igraće konzole

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje najnoviju liniju monitora - Momentum, fokusiranom na kućnu zabavu, posebice igranje na igraćim… više »

NOVOSTI

Windows OS više nije sve za Microsoft!

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Na kraju ožujka 2018., Satya Nadella, objavljuje memorandum organizacijskog restrukturiranja tvrtke iz kojeg je vidljivo da operativni sustav Windows 10 prestaje biti ključni proizvod za… više »

ANALIZA

Zašto (ne)bi trebali kupiti Galaxy S9/S9 + ako imate Galaxy S8/S8 +

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Samsung Galaxy S7 je aktualan 2 godine. Budući je ovaj period obično prosjek nakon kojeg kupujemo novi uređaj, kupnja Galaxy S9/ S9 + bila bi logična pod uvjetom da ste fan Samsunga. Imate li… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi Band 3 napokon na vidiku - stiže u lipnju

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Xiaomi Mi Band 3 izgledom neće biti drastično drugačiji od druge generacije. Ali dobiva bolji IP68 standard otpornost na vodu i prašinu. Novitet će se moći pohvaliti dodirnim OLED… više »

NOVOSTI

ZTE Nubia Red Magic Phone – još jedan smartfon za gaming, ali prihvatljive cijene

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Kineski ZTE našao se pod sankcijama u SAD-u, ali to ih nije zaustavilo da objave svoj prvi pametan telefon pod brandom Nubia namijenjen gamingu. To je Nubia Red Magic Phone s novom… više »

NOVOSTI

Moto E5 i Moto E5 Play i Moto E5 Plus su novi niskobudžetni Motorola smartphoni

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Ovih dana se Moto E obitelj proširila E5, E5 Play i E5 Plus modelima. Moto E5 biti će dostupan samo za prodaju u Sjevernoj Americi. Moto E5 i E5 Plus tipični su za najnižu kategoriju.… više »

SAZNAJEMO

Epson se pohvalio Red Dot nagradom za pisače i projektor

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Tvrtka Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, "Epson") osvojila je nagrade Red Dot u kategoriji oblikovanja proizvoda (Red Dot Award: Product Design 2018) za svoje modele pisača i za projektor.… više »

BUDUĆNOST

Je li Snapdragon 660 AIE novi sustav na čipu?

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Kineski Vivo X21 i X21 UD dva su prva pametna telefona koje pogoni Qualcomm Snapdragon 660 AIE SoC. Što znači AIE? Je li to novi sustav na čipu? Odgovori slijede..... Snapdragon 660AIE… više »

NAJAVE

Samsung radi na Exynos 9820 čipsetu s podrškom za 5G

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Jedan od Samsungovih inženjera na svom LinkedIn profilu otkriva nam da tvrtka radi na Exynosu 9820 sustavu na čipu s 5G RF čipom temeljenim na RISC-V arhitekturi za rad u mobilnim mrežama… više »

AHA!

Uštekajte se u HT Cloud, isplati se

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Hrvatski Telekom u svoju ponudu za poslovne korisnike uvodi novu ICT uslugu koja objedinjuje dvije vrlo važne cloud usluge: backup i replikaciju. Usluga Veeam backup i replikacija… više »

NOVOSTI

AOC najavljuje prvi AGON monitor s FreeSync 2 i HDR 400 tehnologijama

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Specijalist za monitore AOC s ponosom predstavlja novi dodatak u AGON premium gaming liniji monitora - AOC AGON AG322QC4 koji nudi zadivljujuće gaming vizuale sa svojim HDR400 trostranim… više »

NOVOSTI

BlackBerry Athena - prvi pogled

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

TCL radi na razvoju tri pametna telefona pod BlackBerry brendom. Među njima je BlackBerry Athena s fizičkom QWERTY tipkovnicom za koji sada imamo prve visokokvalitetne fotografije. BlackBerry… više »

NOVOSTI

Što je Vivo super HDR s AI tehnologijom?

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Vivo se više ne fokusira samo na selfie kamere u mobilnoj fotografiji. Kineska tvrtka najavila je Super HDR s integriranom umjetnom inteligencijom za preciznije rješavanje… više »

NOVOSTI

Google Fuchsia OS dostupan za testiranje u pregledniku

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Glasine koje već neko vrijeme kruže prostranstvima interneta oko Googleovog razvija novog operativnog sustav Fuchsia OS - pokazale su se točnima. Fuchsia OS platforma se temelji na Meganta… više »