Hi-tech
SAZNAJEMO

Više od 6000 globalnih korisnika koristi softverska rješenja hrvatske tvrtke GemBox

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Tvrtka GemBox, dobavljač softverskih komponenti razvijenih u .NET-u i Javi, objavila je danas da je premašila brojku od 6000 stranih korisnika. GemBox uspješno posluje već… više »

NOVOSTI

McAfee sigurnosna rješenja u svim Samsung uređajima

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

McAfee je već pet godina Samsungov partner na području sigurnosnih rješenja za zaštitu pametnih telefona. I ove godine Galaxy S10 i S10 + dolaze s pre-instaliranim McAfee… više »

NOVOSTI

Sony najavio izmjenjivi 135mm f/1.8 G MP objektiv punog formata

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Sony 135mm f / 1.8 G MP objektiv punog formata je alat visokih performansi napravljen da zadovolji izuzetno visoke standarde G Master serije i usmjeren prema profesionalnim fotografima.… više »

NOVOSTI

Proljetna ponuda HONOR mobitela

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Proljeće samo što nije stiglo i već se osjeti u zraku, a vi ćete napokon moći odjenuti nešto iz nove kolekcije za proljeće/ljeto - najotmjenije visoke potpetice ili omiljene… više »

NOVOSTI

Apple Music uskoro na Google Home i ostaloj konkurenciji

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Prodor „pametnih zvučnika" odnosno glasovnih asistenata u posljednje vrijeme itekako je uzelo maha. Jedan od poznatijih je Google Home i njegova inačica Mini. Osim mogućnosti… više »

it tvrtka mre
HAKOM

Veća ulaganja u pokretnu mrežu

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Na tržištu elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj u 2018. operatori su nastavili s investicijama u pokretne mreže, a ulaganja su gotovo 13 posto viša u odnosu na… više »

NOVOSTI

Sada znamo sve o još neviđenom Samsung Galaxy A60

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Samsung Galaxy A10, Galaxy A30 i Galaxy A50, 19. travnja bi trebali dobiti pojačanje u liniji s Galaxy A60. Sada su postale poznate njegove specifikacije putem internog dokumenta tvrtke, koji… više »

NOVOSTI

Redmi Note 7 debitirao u Europi po cijeni od 179 eura za osnovnu verziju

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Od početka ove godine, Xiaomi je već predstavio nekoliko novih modela pametnih telefona među kojima je Xiaomi Note 7. Njegova globalna verzija upravo je osvanula u Španjolskoj po… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy S10 ima gotovo savršen zaslon

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Samsung Galaxy S10, svrgnuo je iPhone XS Max s trona kao pametnog telefona s najboljom AMOLED-matricom na svijetu. Prema stručnjacima tvrtke DisplayMate, koja pruža softver za kalibraciju… više »

NOVOSTI

Nokia 2 dobila Android 8.1 Oreo

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Na pisanje ovog članka natjeralo nas je što u posljednje vrijeme IT portali pišu samo o MWC sajmu, flagship modelima pametnih telefona, mogućnostima, značajkama stoga želimo… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi Mix 3 recenzija – povratak kliznog mehanizma

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Xiaomi Mix linija, već od predstavljanja 2016. godine, bila je zanimljiva u pokazivanju kreativnosti. Mi Mix osvojio me novim konceptom dizajna, poboljšan Mi Mix 2S nije izazvao… više »

EHHH...

Zašto rastu cijene Samsung, Xiaomi, OnePlus, Huawei, Apple i ostalih smartphona?

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Posljednjih godina potrošačke cijene Samsung, Xiaomi, OnePlus, Apple i drugih marki pametnih telefona rastu i ne nazire se tome kraj. Nisu krive samo trgovačke marže ili tečajne… više »

BRAVO

HONOR 8X prodan u 10 milijuna primjeraka

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

HONOR, vodeći proizvođač pametnih telefona, objavio je danas da je HONOR 8X postigao izvanredan uspjeh u prodaji - na globalnom tržištu isporučeno je 10 milijuna primjeraka.… više »

SAVJETI

Pogledajte kako iznutra izgledaju Samsung Galaxy S10, S10e i Galaxy S

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Zanima vas kako izgledaju Samsung Galaxy S10, S10e iznutra? Koliko je ultrazvučni skener otiska prsta tanak i kompaktan? Sve to možete doznati iz videa rastavljanja modela njemačkog blogera… više »

SAVJETI

Kako promijeniti funkciju tipke za Bixby na Samsung Galaxy Note9

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Samsung od 2017. godine dodaje zasebnu Bixby tipku odabranim Galaxy pametnim telefonima kako bi se pokrenuo glasovni asistent. Spreman je uvijek pomoći, ali ovaj pomoćnik bez internetske veze… više »