Hi-tech
NOVOSTI

Philips lansira novi 34 inčni monitor za profesionalne i kućne korisnike

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje ponovo lansiranje Philips BDM3470UP modela koji se iskazao još 2015. godine, a sada se… više »

BONBON NOVOSTI

Uzmi Deezer ili HBO GO s uključenom 1 gigom!

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Što bi napravili za jednu gigu - čistili tonu graška s mamom i tetkom ili pozirali goli pred roditeljima svoje cure? Ne morate. Dovoljno je aktivirati Deezer ili HBO GO u… više »

NOVOSTI

Samsung Exynos 9820 SoC- novi predstavnik vrhunske linije

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Samsung Exynos 9820 napravljen je u 8 nm LPP (Low Power Plus) FinFET procesu, za razliku HiSilicon Kirin 980 ili Apple A12 Bionic koji su stvoreni u 7nm procesu izrade. Prvi pametni telefoni… više »

AKCIJA

Simpa uvodi Deezer i HBO GO po promo cijenama

objavljeno prije 3 mjeseca

Simpa od danas svojim korisnicima omogućava uživanje u najboljoj glazbi, online serijama i filmskom sadržaju putem aplikacija Deezer i HBO GO i to po promotivnim cijenama i uz dodatne… više »

NOVOSTI

Squoosh by Google – jednostavan urednik slika temeljen na pregledniku

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Squoosh je online pretvarač slika koji automatski izvornu sliku pretvara u OptiPNG, MozJPG, WebP ili PNG format. Zanimljivo je što prikazuje i komparativni pregled izvorne slike s… više »

NOVOSTI

HT na svjetskoj izložbi Smart City Expo

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Na najprestižnijem svjetskom kongresu tehnoloških rješenja za „pametne" gradove Smart City Expo, koji se od 13. do 15. studenoga održava u Barceloni, Hrvatski Telekom je u… više »

NOVOSTI

Samsung osvojio 30 nagrada

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Tehnologija koja je sada prisutna u gotovo svakom aspektu našeg života ima u pozadini neku pokretačku inovaciju. Svakodnevno inovatori stvaraju nove proizvode, metode i ideje. Zapravo,… više »

NOVOSTI

Huawei bi mogao biti zavidan jer Xiaomi izgleda ulazi u američko mobilno tržište

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Xiaomi je najavio veliki događaj koji će se održati 8. prosinca u New Yorku, ali nisu otkrili što točno za taj dan spremaju. Informacija je u javnost puštena preko Reddit-a,… više »

SAZNAJEMO

Samsung One UI korisničko sučelje donosi novo mobilno iskustvo

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Samsung Experience uskoro će biti zamijenjeno Samsung One UI sučeljem. Izgleda moderno, minimalistički, jednostavnije za korištenje i predstavlja dobar temelj za budućnost presavijenih… više »

NAJAVE

Nokia 9 PureView napokon debitira ove godine?

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Nokia 9 PureView, pametan telefon o kome više od godinu dana kruže glasine, nikako da ugleda svjetlo dana. Čak se neko vrijeme šuškalo da Nokia 9 ne postoji. Međutim, ako… više »

RECENZIJA

XIAOMI BLACK SHARK recenzija

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Sjećate li se Nokia N-Gage ili Sony Ericsson Xperia Play mobitela namijenjenih igranju igara? Ove godine neki su proizvođači pametnih telefona izvukli njihovu ideju iz povijesti muzeja… više »

NOVOSTI

5 godina jamstva za Samsung UHD i QLED televizore

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Planirate li uskoro kupiti novi TV? Možda da razmislite o Samsung UHD i QLED TV prijemnicima? Tvrtka nudi za modele N serije iz 2018. godine dodatno petogodišnje jamstvo. Samsungova… više »

TECH

Europski tjedan robotike 2018

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Europski tjedan robotike 2018 (ERW 2018), koji se održava od 16. do 25. studenoga 2018. godine diljem Europe nudi tjedan dana raznih interaktivnih javnih događaja vezanih uz robotiku. Do sada… više »

PAMETNO

Opera za Android naučila je blokirati dosadne obavijesti o upotrebi kolačića

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Tvrtka Opera Software, sa sjedištem u Oslu, nadogradila je svoj popularni mobilni web preglednik za Android novom inovacijom: blokerom prozora s obavijestima o korištenju… više »

INICIJATIVA

STEM revolucija - Razredna nastava

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Osnovne škole diljem Hrvatske od danas se mogu prijaviti za sudjelovanje u projektu STEM revolucija - Razredna nastava koji će digitalnu pismenost i programiranje uz micro:bit… više »