Hi-tech
NOVOSTI

Kingston u prodaju pušta novi NV1 NVMe SSD

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

XIAOMI

Xiaomi predstavio Mi MIX FOLD

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Xiaomi je službeno lansirao svoj prvi sklopivi pametni telefon Mi MIX FOLD. Opremljen velikim fleksibilnim unutarnjim zaslonom od 8,01 "WQHD + razlučivosti i vanjskim zaslonom od 6,52", ovaj… više »

NOVOSTI

Xiaomi predstavio proširenu Mi 11 seriju

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Globalni tehnološki lider Xiaomi danas je predstavio proširenje Mi 11 serije - Mi 11 Ultra, Mi 11i i Mi 11 Lite (5G i 4G varijanta) te 2 nova ekosistem proizvoda - Mi Smart Band… više »

SAVJETI

4 stvari koje ne bi trebali surfati na Googlu

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Internet je divno, ali i vrlo, vrlo opasno mjesto na kojem vrebaju svi koji bi na neki način mogli imati koristi od vama, a glavna su moneta - podaci. Kako biste zaštitili svoje… više »

NOVOSTI

Moto G100 - mobitel 10. generacije G obitelji

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Moto G 100 dolazi u dvije posebne boje - iridescent sky i iridescent ocean - koje se kao magijom mijenjaju svaki put kada svjetlost padne na uređaj pod drugim kutom. Zaslon je Cinema Vision… više »

GAMING

Počinje druga sezona Hrvatski Telekom e-Lige

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Odlična premijerna sezona Hrvatski Telekom e-Lige, zadovoljstvo igrača i veliki interes gledatelja povod je još većoj, atraktivnijoj i sadržajnijoj novoj sezoni u kojoj sudjeluje čak… više »

HI-TECH

Predstavljena OnePlus 9 serija i prvi OnePlus sat

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

OnePlus je predstavio svoje najnaprednije flagship pametne telefone do sada sa OnePlus 9 serijom, uključujući vrhunsko iskustvo napredne kamere sa sustavom Hasselblad kamera za mobitele,… više »

AOC

Nove gaming slušalice od AOC-a

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Specijalist za monitore i vrhunski dobavljač monitora AOC nastavlja širiti svoj portfelj proizvoda, sada i primarnom opremom za gamere. Stručnjak za gaming predstavlja dva para gaming… više »

HI-TECH

Hack4Split hackathon

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

„Hack4Split" je hackathon kojem je cilj pronalazak i provedba društveno korisnih rješenja za dobrobit i napredak naše lokalne zajednice kroz danih 17 UN-ovih… više »

NOVOSTI

POCO lansirao POCO F3 i POCO X3 Pro

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

S mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon TM 870 5G, POCO F3 plijeni pažnju, a riječ je o najvažnijem uređaju ovog brenda. POCO F3 je opremljen 6,67 "E4 AMOLED DotDisplay-om s brzinom… više »

PROBLEMI?

Googleove poruke ratuju s necertificiranim Androidima

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Google Messages će s nadolazećom travanjskom nadogradnjom aplikacije blokirati neke pametne telefone. Da budemo precizniji, uređaje bez certifikata. Do ovog otkrića došla je… više »

NARAVNO!

Huawei će početi naplaćivati naknadu za upotrebu 5G patenata

objavljeno prije 3 mjeseca

Ovom najavom, postoji strah da bi Apple i Samsung telefoni mogli imati nešto više cijene budući da su ulazni troškovi sada viši. S druge strane, to ne mora biti… više »

NOVOSTI

Epson „zazelenio" na dodjeli DataMaster Lab 2021 Print Awards

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Epson nastavlja s pojačavanjem svoje zelene reputacije kao proizvođač koji se obavezao izradi ekološki održivih proizvoda, čime je osigurao deset nagrada Green u nekoliko kategorija,… više »

COOL

Lebesque dobio sjajnu investiciju

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Lebesgue je hrvatski startup koji kreira visoko efikasna softverska rješenja u području online oglašavanja. Sve je započelo 2018. godine, a danas su zaslužni za… više »

NOVOSTI

AMD pokreće najmoćnije švedsko nacionalno superračunalo

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

AMD najavljuje novo partnerstvo s Hewlett Packard Enterprise (HPE) i Kraljevskim tehnološkim institutom (KTH) u Švedskoj radi isporuke novog superračunala nazvanog Dardel.… više »