Hi-tech
SAZNAJEMO

Philips monitori idealni za profesionalne korisnike

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, profesionalnim korisnicima nudi širok spektar monitora koji im uspješno pomažu u podizanju… više »

NAJAVE

Znamo kada i koji Xiaomi smartfoni dobivaju Android 9

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Pogledamo li Googleovu statistiku, do sada je nadograđeno samo nekoliko modela pametnih telefona na Android 9 Pie. Ukratko, statistika je poražavajuća. Većina uređaja predviđenih za… više »

NOVOSTI

Upoznajte pametni telefon Nokia 7.1

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, jučer je predstavio Nokia 7.1, prvi pametni telefon s PureDisplay tehnologijom zaslona koja podiže ljestvicu video prikaza uz visoki kontrast, veću jasnoću i… više »

COOL

Galaxy Note 9 - moćan dizajnerski alat u rukama Aurélie Fontan

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Aurelie Fontan, mlada francuska dizajnerica poznata po ekstravagantnom odbiru bio-tekstila i razgradivih materijala u kreiranju odjeće, te šivanju haljine s topljivim kabelskim vezama… više »

NOVOSTI

Nokia 7 Plus: HMD Global distribuira nadogradnju na Android 9.0

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Ponosni vlasnici Nokia 7 Plus uređaja, možete zadovoljno trljati ruke. Sada je i vaš model na elitnom popisu onih koji su dobili devetu cjelovitu verzija popularnog operacijskog… više »

NOVOSTI

Honor 8X stiže u Europu

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Honor, vodeći e-brand pametnih telefona, najavljuje dolazak Honora 8X u Europu. Pametni telefon kombinira napredne vodeće tehnologije s estetskom formom. Inspiriran minimalističkim dizajnom i… više »

NAPAD

Facebooku hakirano 50 milijuna korisnika

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Facebook je u petak objavio da je hakirano gotovo 50 milijuna profila na toj društvenoj mreži, prenose svjetske agencije. U kompaniji kažu da su napadači iskoristili slabosti opcije… više »

NOVOSTI

AOC svojim gaming monitorima oduševio tisuće gamera na Gamescom sajmu

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

S više od 370 000 posjetitelja, ovogodišnji Gamescom je najbolji dokaz da je gaming postao sastavni dio društva. Broj gamera u svijetu se rapidno povećava, pa se predviđa… više »

RECENZIJA

Isprobali smo WIWE EKG za osobnu upotrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Naše srce neumorno pumpa krv i kucka bilo što da radimo danju ili noću. Iako mislimo da će to uvijek biti tako, nedovoljno kretanja, premalo sna, neadekvatan tip prehrane,… više »

NOVOSTI

Nova Magenta 1 Business ponuda digitalizira mala i srednja poduzeća te unaprjeđuje poslovanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Kao najpouzdaniji partner malih i srednjih poduzeća koji kontinuirano radi na inovativnim ponudama za bolju i bržu digitalizaciju, Hrvatski Telekom predstavio je novu poboljšanu… više »

WOW!

Roboti i AI preuzimaju pola radnih mjesta do 2025.

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Roboti će najkasnije do 2025. obavljati 52 posto postojećih poslova, gotovo dvostruko više nego danas, pokazalo je istraživanje Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). Istraživanje se… više »

COOL

Gameri u Hrvatskoj dobili poligon kakav zaslužuju– GameBar

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Gaming industrija se u posljednjih 30 godina sve više širi, a njeni razmjeri broje se u stotinama milijuna gledatelja. Ukupna vrijednost gaming industrije, prema izvješću… više »

NOVOSTI

Vrući 5G pametni telefoni

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Proizvođačima telekomunikacijske opreme, pametnih telefona, čipova i operatorima, sljedećih nekoliko mjeseci, pa čak i godina, ostaje utrka u 5G mrežama, iako, u stvari ni 4G nije dostupan… više »

NOVOSTI

Honor Play - strateško partnerstvo s najboljim mobilnim igrama PUBG MOBILE i Asphalt 9: Legends

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Honor, mladi, inovativan e-brand pametnih telefona koji postavlja trendove, uspostavio je strateško partnerstvo s vodećim proizvođačima igara u mobilnoj industriji, tvrtkama PUBG Corp… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi A2 recenzija

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Xiaomi pametni telefoni uživaju neprekidnu pažnju potrošača. Mnogima su optimalno rješenje u pogledu cijene i performansi. Na primjer, Xiaomi Mi A1 našao se među top… više »