Hi-tech
WCA

Samsung – omiljeni brend pametnih telefona među ženama u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Još jedna potvrda vodeće pozicije proizvođača pametnih telefona za tvrtku Samsung stigla je u obliku nagrade Woman's Choice Award, koja se po prvi put dodjeljuje u Hrvatskoj. Riječ je… više »

NAGRADE

Otvorene prijave za Sony World Photography Awards

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Prijave za 13. izdanje međunarodno priznatog natjecanja Sony World Photography Awards službeno su otvorene i besplatne za sve sudionike na www.worldphoto.org . Natjecanje 2020. godine… više »

COOL

Testiraj električni bicikl, otkrij tajne Zagreba uz Purgericu i odvezi #strujnikrug

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Znate li gdje u Zagrebu pronaći Emira? Možda vam pomogne kad kažemo da je riječ o konju bana Jelačića. Gdje su Vještičje stube, gdje je bila prva prava zagrebačka pivovara, a koja… više »

LOOL

Huawei odgovorio Facebooku

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Huawei je u problemima, tome nema zbora, no i dalje ostaju čvrsti i sa smislom za humor, barem se to može iščitati iz priopćenja poslanog hrvatskim medijima nakon vijesti o tome da… više »

IPAK RAT?

Facebook više ne predinstalira aplikacije na Huaweijeve telefone

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Facebookove aplikacije više se neće predinstalirati na novim uređajima kineske kompanije Huaweija koja je pod američkim sankcijama uvedenim radi nacionalne sigurnosti usred trgovinskog… više »

KONTRA

Huawei razvija 5G mrežu -u Rusiji

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Huawei je potpisao sporazum s ruskom telekomunikacijom kompanijom MTS o razvoju tehnologije mobilnih mreža nove generacije 5G u Rusiji a Peking paralelno priprema teren za gradnju suvremene… više »

HAKOM

Znatno veća ulaganja u pokretne mreže

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Na tržištu elektroničkih komunikacija nastavljene su investicije u pokretne mreže nakon smanjenja naknada i dodjele novih frekvencijskih blokova u 2.100 MHz i 2.600 MHz frekvencijskim… više »

NOVOSTI

Novi 24 inčni Philips monitor sa SmoothTouch tehnologijom

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje lansiranje novog Philips 242BT 24 inčnog LCD monitora sa SmoothTouch tehnologijom (23.9 inča /… više »

ČESTITAMO

Hrvatski Telekom dobio Microsoftovo priznanje za partnera godine u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Hrvatski Telekom proglašen je Microsoftovim partnerom za 2019. godinu u Hrvatskoj. Kompanija je prepoznata među najboljim globalnim partnerima Microsofta za izvrsnost u inovacijama i… više »

NOVOSTI

U Radničkoj ulici u Zagrebu otvoren T-Centar novih tehnologija

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Danas je u sklopu novog sjedišta Hrvatskog Telekoma u Radničkoj ulici 21 u Zagrebu otvoren T-Centar novih tehnologija, multimedijsko prodajno mjesto nove generacije. U novom prodajnom… više »

COOL

Bolje je hrvatski - aplikacija za zamjenu tuđica

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje objavio je novu aplikaciju za pametne telefone "Bolje je hrvatski", koja korisnicima omogućuje pretraživanje prijedloga hrvatskih zamjena za strane… više »

NAJAVE

Panasonic razvija novi LUMIX S1H fotoaparat koji snima u 6K/24p

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Panasonic razvija LUMIX S1H digitalni fotoaparat s jednim objektivom bez zrcala opremljen slikovnim senzorom punog kadra. Bit će prvi fotoaparat na svijetu sposoban za snimanje videozapisa u… više »

POSLOVANJE

Peter Menky iz Panasonica postao novi direktor poslovanja za regiju Mađarska i Adriatik

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Panasonic je proširio ovlasti trenutačnog češkog menadžmenta od početka svoje nove fiskalne godine. Direktor poslovanja Panasonicova odjela marketinga za Europu, Češku… više »

GADGETI

Xiaomi Mi Band 4 - poznati novi detalji

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Nova generacija Xiaomi Mi Band 4 "fitnes trackera" dobit će zaslon u boji s podrškom za dodirne kontrole, kaljeno staklo s oleofobnim premazom, mikrofon za rad s ugrađenim glasovnim… više »

SAZNAJEMO

ASUS predstavlja VivoBook S14 i S15

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

ASUS je predstavio VivoBook S14 (S431 / S432) i VivoBook S15 (S531 / S532), dva ultraprijenosnika koja raspolažu inovativnim ASUS ScreenPadom 2.0, sekundarnim ekranom osjetljivim na dodir… više »