Hi-tech
NOVOSTI

NVIDIA donosi real-time ray tracing tehnologiju gamerima diljem svijeta sa GeForce RTX

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

NVIDIA je jučer na Gamescomu predstavila GeForce RTX TM seriju, prve gaming grafičke kartice koje se temelje na novoj NVIDIA Turing TM arhitekturi kao i NVIDIA RTX TM platformi, koja… više »

NOVOSTI

Predstavljene Nokia 6.1 Plus i Nokia 5.1 Plus

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je predstavio uređaje Nokia 6.1 Plus i Nokia 5.1 Plus obožavateljima na novim tržištima. Ovi pametni telefoni donose popularni dizajn zaslona… više »

COOL

Nvidia danas predstavlja budučnost gaminga, pratite live prenos

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Tvrtka Nvidia danas će kao uvertiru u Gamescom sajam u Koelnu održati GeForce Gaming Celebration event na kome će pokazati šta nas to uzbudljivo čeka u nadolazećem razdoblju kada su u… više »

DA?

Google neće koristiti umjetnu inteligenciju u oružanim sustavima

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Google je objavio smjernice za primjenu tehnologije, uključujući i obvezu da neće koristiti umjetnu inteligenciju u oružanim sustavima. Kompanija se suočila s valom nezadovoljstva radnika i… više »

ZAPAMTITE!

Kako napraviti sigurnosnu kopiju WhatsApp računa

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

WhatsApp uskoro ukida neke račune i istovremeno briše sve - komunikaciju, slike, video... i što sada? Dobra je vijest da se Google složio omogućiti korisnicima WhatsAppa… više »

SAVJETI :)

Kako se brzo puni mobitel?

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Punjenje pametnog telefona neki pretvaraju u pravu znanost, dok drugi mirno uključe mobitel na punjač i zaborave par sati da ga uopće imaju. Ove druge članak neće zanimati, no prvima možemo… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
PROSVJED

Googleovi radnici protiv cenzurirane tražilice za Kinu

objavljeno prije 2 mjeseca

Više od tisuću zaposlenih u američkoj tvrtki Google potpisalo je prosvjedno pismo zbog plana uprave tvrtke o izradi pretraživača koji bi bio u skladu s kineskim pravilima o cenzuri. U… više »

ČESTITAMO

Nokia 7 Plus osvojio nagradu EISA consumer smartphone 2018-2019

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, objavio je kako je Nokia 7 Plus odabran za Consumer Smartphone godine od strane Europske udruge za sliku i zvuk (European Imaging and Sound Association -… više »

NAGRADE

Honor 10 dobio nagradu ‘EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019’

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Honor, mladenački, trendovski i inovativan smartphone e-brand, danas je od udruge European Imaging and Sound Association (EISA) dobio nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2018 - 2019' za… više »

COOL

Pošaljite mail budućem sebi

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Ovo je jedan od onih eksperimenata koji vas za koju godinu može oduševiti. Ili možda silno preplašiti. Ideja koja se krije iza platforme FutureMe.org jednostavna je. Potrebno je… više »

NOVOSTI

Xiaomi osvaja hrvatsko tržište s 5 novih modela pametnih telefona

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Nakon što je na senzacionalnom globalnom eventu u Madridu predstavio dugo očekivane modele pametnih telefona Mi A2 i Mi A2 Lite, kineski tehnološki div Xiaomi kreće s… više »

BIG BROTHER

Facebook prati - sve i uvijek

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Facebook je postao pravi Big Brother, čak i prema riječima njegovih menadžera - David Baser, direktor za upravljanje proizvodima u objavi na svom blogu priznao je da Facebook prati korisnike… više »

OPREZ!

Policija upozorava na lažne nagradne igre na Facebooku

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Prevare putem interneta postaju sve raznovrsnije što potvrđuje i pojava koju je ovih dana uočila požeško-slavonska policija. Požeško-slavonska policija izvijestila je u… više »

ZAPAMTITE!

3 savjeta za punjenje baterije mobitela

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Postoji nekoliko pravila koja bi mogla pridonijeti duljem trajanju baterije, ali i boljem iskustvu korištenja pametnog telefona. Za početak - nemojte do kraja isprazniti… više »

NOVOSTI

Ostanite povezani gdje god se nalazili uz novi Samsung Galaxy Watch

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Samsung je predstavio novi Samsung Galaxy Watch koji donosi najbolje od Samsung Galaxy ekosustava, s dugotrajnijom baterijom, LTE povezivanjem, opcijama za praćenje životnih navika te… više »