Hi-tech
SJAJNO!

Viber za Valentinovo

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

U ovom mjesecu Kupida i njegovih ljubavnih strelica, Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija, najavljuje kampanju kojom će korisnicima pomoći osmisliti i kreirati… više »

NOVOSTI

Tehnološki sklop za uštedu novca mogao bi plaćati veći broj učitelja u školama

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Kako su proračuni za obrazovni sektor pod većim pritiskom nego ikad, novi podaci pokazuju da bi jednostavni prelazak s tehnologije laserskog pisača na Epson poslovni tintni mogao otkriti… više »

LOVA

Apple kažnjen zbog softvera koji je usporavao iPhone

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Francuska agencija za zaštitu potrošača objavila je u petak da je Apple pristao platiti 25 milijuna eura kazne zato što korisnike iPhonea nije obavijestio da ažuriranje… više »

KARIJERE

HMD Global, dom Nokia telefona predstavlja Rubena Lehmanna

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, predstavlja Rubena Lehmanna, novog potpredsjednika za Europu. Ruben će biti odgovoran za nadgledanje svih komercijalnih operacija, poslovne strategije i… više »

NOVOSTI

Notepad postaje neobavezna značajka sustava Windows 10

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Nakon MS Painta ( Bojanje) i WordPada, i jednostavan uređivač teksta Notepad postaje opcijska značajka. Ova promjena uočena je u verziji sustava Windows 10 20H1 Build 19041 (RTM ). To znači… više »

BRAVO

Motorola prodala 100 milijuna pametnih telefona iz Moto G serije

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Motorola je prodala preko 100 milijuna pametnih telefona Moto G asortimana od kada se pojavio prvi model na tržištu u svibnju daleke 2013. godine. U to vrijeme brend je pripadao… više »

COOL

Viber predstavlja My Notes

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija, danas je najavila svoju najnoviju uslugu, My Notes, koja će pomoći organizirati velike i male trenutke i uspomene,… više »

BFS

Bug Future Show pod motom “ Umjetnost znanosti”

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Svi sudionici programa Bug Future Show ovaj će put posjetiteljima pokazati trendove, tehnologije i uređaje koje su razvijene u suradnji sa znanstvenicima i umjetnicima, kao i znanstvena i… više »

NAJAVE

AOC predstavlja B2 seriju monitora s elegantnim dizajnom

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

AOC, specijalist za monitore, najavio je tri nova monitora iz svoje entry-level serije B2. U rasponu veličina od 21.5" (54.7 cm) i 23.8" (60.4 cm) do 27" (68.6 cm), ​​sva tri modela imaju… više »

PRIJAVITE SE!

Osvojite vrijedne nagrade na Fortnite Celebration Cup natjecanju

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

U subotu, 15. veljače i nedjelju, 16. veljače održava se Fortnite Celebration Cup natjecanje. Prijaviti se mogu svi Fortnite igrači koji igraju na PlayStation 4 konzoli, a sudjelovanjem će… više »

ŠUŠKANJA

Lansiranje iPhone SE 2 (iPhone 9) u ožujku?

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Ove godine Apple planira predstaviti cijenom jeftiniji iPhone SE 2 (iPhone 9) krajem ožujka 2020. , i rok se ne bi trebao pomicati usprkos izbijanja epidemiji koronavirusa u Kini. Tvornica… više »

SURADNJE

MMD najavljuje sponzorstvo G2 esports tima u 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, najavljuje sponzorstvo G2 Esports tima, trenutno jedne od najpoznatijih i najuspješnijih esport… više »

MWC 2020

Oppo predstavlja pametni sat

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

OPPO ne želi stati na pametnim telefonima. Planiraju se umiješati u područje nosivih gadgeta. Potpredsjednik Oppo Brian Shen objavio je prvu sliku pametnog sata za koji se očekuje… više »

NAJAVE

Motorola stiže s hrpom noviteta na MWC 2020

objavljeno prije 2 mjeseca

Motorola u vlasništvu Lenova predstavit će u oči otvorenja MWC 2020 sajma u nedjelju, 23. veljače, najmanje četiri nova pametna telefona među kojima je napokon jedan high-end model.… više »

NOVOSTI

Google pojednostavio flashanje Pixel pametnih telefona

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Google je predstavio uslugu Android Flash Tool kako bi se pojednostavio proces instaliranja ili ažuriranja različitih Android verzija na Pixel mobilne uređaje putem weba. Android Flash Tool u… više »