Hi-tech
BLAGDANI

Huawei vam popravlja blagdane

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Huawei će ovog prosinca održati niz interaktivnih radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

RECENZIJA

Huawei P60 Pro - recenzija sjajnog uređaja

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Huawei P60 Pro je jedan od telefona koji nas je ove godine možda i najviše iznenadio, jer nism očekivali da će se promijeniti toliko stvari u odnosu na P50. No, krenimo od početka -… više »

NARAVNO

Imate li pametni sat i zašto?

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

 Nedugo nakon velikog europskog zdravstvenog istraživanja, pod nazivom Huawei Health Survey, Huawei je proveo i istraživanje u Hrvatskoj kako bi otkrili kako stanovnici Hrvatske koriste… više »

NARAVNO

Stil, funkcionalnosti i sve između

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

 U eri u kojoj pitanja rodne ravnopravnosti donekle dobivaju zasluženi prostor u društvu i medijima, većina žena je primijetila neka poboljšanja u pristupu resursima i… više »

POKLONI

Podijelite poklone svima

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

S prazničnom sezonom tik pred vratima, MMD, vodeći stručnjak za zaslone i licencirani partner brenda Philips monitora, stvorio je vodič koji će vam zajamčeno pomoći pronaći savršen… više »

NARAVNO

HONOR i preklopni telefoni

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Globalni tehnološki brend HONOR gostovao je na Fortune Global Forumu 2023. u Abu Dhabiju te sudjelovao u raspravi o budućnosti pametnih uređaja. Uz dr. Raya Guoa, CMO-a tvrtke HONOR, u… više »

OPA!

Novi Philips Evnia monitori

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

S obzirom na to da se sezona praznika brzo približava, gameri dobivaju priliku za uživanje. Dolazi novi model gaming asortimana Evnia monitora, najnovija najava iz portfolija Philips… više »

EH, DA...

Čine li računala djecu glupljom ili pametnijom?

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Računala su posvuda i u rukama gotovo svih školaraca: dok i po statistikama UN-a 46,7% mališana školske dobi ima pristup računalu, u EU-u je to već 98%. Po… više »

BRAVO!

HONOR i neopjevani heroji Božića

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Globalni tehnološki brend HONOR ovih blagdana slavi „neopjevane heroje" Božića. Ovi pojedinci, često nezapaženi, rijetko prepoznati, a uvijek bitni, posvećeni su radu i brizi za… više »

ČUDO

Čudesni HONOR Magic V2

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je predstavio najtanji i najlakši preklopni pametni telefon na svijetu HONOR Magic V2, s kojim postavlja nove standarde u tehnologiji… više »

HUAWEI

Znanost i tehnologija iza novog finskog Huawei Health Laba

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Očekivali bismo da će više ljudi koji žive u urbanim gradskim sredinama i razvijenim područjima imati bolji uvid u svoje fizičko zdravlje, posebno ako uzmemo u obzir da imaju veći… više »

COOL

Novi model AOC gaming monitora

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

AGON by AOC, jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i IT dodataka, najavljuje lansiranje novog modela AOC GAMING Q27G3XMN/BK. Ovaj inovativni monitor od 27 inča (68,6 cm)… više »

SJAJNO

Dostava i razmjene poruka - sjajna stvar

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Oko 83% potrošača želi primati obavijesti dostavnih tvrtki, što znači da tvrtke iz sektora logistike i prijevoza ne trebaju samo osigurati pravovremenu i učinkovitu isporuku… više »

SJAJNO

Sve što trebate znati o HONOR Magic V2 preklopnom telefonu

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je na berlinskoj IFA-i predstavio najlakši i najtanji pametni preklopni telefon na svijetu - HONOR Magic V2. Uređaj, čiji se dolazak… više »

MONITORI

Novi Philips 49B2U5900CH monitor

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Stvoren za suradnju uz Windows HelloTM i Busylight funkciju Philips 49B2U5900CH monitor dizajniran je za stvaranje dinamičnijeg radnog okruženja. Za profesionalce koji rade u uredskom… više »