Hi-tech
WOW!

Facebook postaje - bijel?

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Facebook nas je navikao da samo mijena stalna jest, no ovoliku količinu promjena odjednom definitivno nitko nije očekivo. Za početak, krakteristična plava boja praktično nestaje s naslovnice… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 10 Pro s najvećim kapacitetom baterije do sada

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Lansiranje Samsungova phableta očekuje se u samom srcu ljeta. Premda do predstavljanja slobodni smo reći ima vremena, svakim danom imamo prilike čuti nešto više o nadolazećem… više »

ANALIZA

Novi princip pohrane aplikacija u Androidu Q – dobro ili loše?

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Android Q kojeg je Google odlučio postupno dovesti do beta inačice broj dva u novom izdanju donosi ponešto drugačiji način pohrane podataka instaliranih aplikacija. Naime,… više »

NOVOSTI

OnePlus 5T dobiva travanjsku nadogradnju

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Nakon što je OnePlus 5T dobio OxygenOS temeljen na Androidu 9.0 Pie red je da se isti i malo poboljša. Naime nadogradnja dolazi u vidu Travanjske zakrpe koja između ostalog… više »

NAPOKON

Facebook jača provjeru činjenica u objavama

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Facebook širi suradnju s još pet nezavisnih organizacija za provjeru činjenica u Europskoj uniji, uključujući i hrvatski Faktograf te uvodi dodatne opcije za otkrivanje lažnih… više »

NOVOSTI

Apple iPad Pro 5G neće stići prije 2021. godine

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

iPhone s mogućnošću 5G povezivanja na Internet u posljednje je vrijeme na svakom koraku. No ajmo se zapitati što je sa iPad modelima koji se mogu povezati putem 5G na Internet.… više »

IZVJEŠĆA

Optima Telekom stabilno naprijed

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Optima Telekom Grupa u prvom tromjesečju 2019. godine nastavlja sa stabilnim poslovanjem uz ostvarenje ukupnih poslovnih prihoda od 136,7 milijuna kuna ili 2 posto više u odnosu na… više »

SAZNAJEMO

Glanc... baš za vas :)

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Od 24. travnja Simpa korisnici mogu uživati u još više megabajta, minuta i SMS-ova u Glanc opcijama. Naime, Veliki Glanc od danas sadrži čak 6000 megabajta, Srednji Glanc… više »

NOVOSTI

Kamere Galaxy S10 5G pametnog telefona zauzele vrh  DxOMark ljestvice

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Samsung Galaxy S10 5G zauzeo je prvo mjesto na ljestvici tvrtke DxOMark - za prednju i stražnju kameru. Stražnja kamera Galaxy S10 5G pametnog telefona, koja se koristi za fotografiranje… više »

NOVOSTI

Pobjednici Win-A-Robot natječaja u organizaciji Epson Europe

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Objavljeni su pobjednici prvog ikada Win-A-Robot natjecanja u organizaciji Epson Europe za tržišta EMEAR. Prikazale su se inovativne moguće upotrebe robotike i tehnologije… više »

NAJAVE

Library of Croatia - ambiciozno i sjajno!

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Library of Croatia, prva virtualna slobodna knjižnica na svijetu veličine cijele države stiže vrlo skoro kao nešto što još nije viđeno. Naime, kroz ovu inovativnu… više »

MA DA :)

Facebook u novom skandalu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Facebook je preuzeo e-mail kontakte više od 1,5 milijuna korisnika, ne tražeći prethodno od njih dozvolu, priopćili su iz te društvene mreže tvrdeći da se sve to dogodilo -… više »

SAZNAJEMO

Marker opet radi najbolje web trgovine

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web… više »

NOVOSTI

RF spektar za zemaljsku digitalnu televiziju na javnom natječaju

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) je na sjednici održanoj 18. travnja 2019. donijelo odluku o raspisivanju javnog natječaja za izdavanje pojedinačne dozvole… više »

STVARNO?

Umjetne inteligencije uskoro će pisati - sve!

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Futurolozi već neko vrijeme upozoravaju kako će inteligentni strojevi u budućnosti velikim dijelom obavljati poslove u nizu profesija, uključujući i novinarsku, a da takva predviđanja nisu… više »