Hi-tech
ZANIMLJIVO!

Xiaomi zabranio instalaciju globalne verzije MIUI na kineske verzije

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Ovih dana mnogi Xiaomi pametni telefoni namijenjeni prodaji na kineskom tržištu pretvaraju se u „ciglu", nakon što su ih njihovi vlasnici pokušali nadograditi na… više »

SJAJNO!

GeForce RTX omogućuje da sva podešavanja u igrama konačno postavite na maksimum

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Nove GeForce RTX grafičke kartice prve su koje će konačno, čak i u najzahtjevnijim igrama današnjice, omogućiti da sve grafičke mogućnosti podesite na maksimalne vrijednosti! Većina… više »

NOVOSTI

iPhone XR - cijenom "pristupačniji" model više nema 3D dodir

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Činjenica jest da si većina ljudi na svijetu ne može priuštiti iPhone Xs i Xs Max. Za njih, Apple je pripremio iPhone XR, opremljen s A12 Bionic čipsetom. U biti je veza koja povezuje… više »

NOVOSTI

iPhone Xs i iPhone Xs Max: A12 Bionic, bolje kamere, vrtoglave cijene

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

iPhone Xs i iPhone Xs Max dijele gotovo isti dizajn s iPhone X, osim što je usjekom na vrhu zaslona nešto manji. Prednja i stražnja strane kućišta su od stakla izuzetno… više »

NOVOSTI

Samsung Messages i Android Messages su kompatibilni zahvaljujući RCS-u

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

RCS ili interaktivni protokol Rich Communication Services,korisnički nazvan Chat, kombinira najbolje od Facebook Messenger, iMessage i WhatsAppa u jednu platformu. U biti mijenja stari SMS i… više »

Glavna inovacija OnePlus 6T je senzor otiska prsta u zaslonu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

ID senzor otiska prsta u zaslonu nadolazećeg OnePlus 6T postao je poznat kao njegova glavna inovacija. Sada su službeno potvrđene glasine koje su kružili već nekoliko mjeseci. U… više »

WOW!

GeForce gameri spremno dočekuju Shadow of Tomb Raider

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

NVIDIA je objavila novi Game Ready driver za igru Shadow of the Tomb Raider, koji dodaje Ansel i Highlights podršku za ovu igru. On također donosi i poboljšano gameplay iskustvo… više »

BROJKE

Brzi internet glavni pokretač rasta tržišta

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U drugom tromjesečju 2018. na tržištu elektroničkih komunikacija zabilježen je nastavak trendova iz prethodnih razdoblja. Tako se prihodi od telefonskih usluga kontinuirano smanjuju,… više »

NATJEČAJ

Epsonov nagradni natječaj: Roboti idu obrazovnim i znanstvenim institucijama

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Industrija 4.0 je realnost i Epson, vodeća svjetska tvrtka na području proizvodnje SCARA robota i pružanja rješenja za automatizaciju od 1980., spremna je biti predvodnik u promjenama.… više »

NOVOSTI

Samsung šalje 8K QLED TV u utrku

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Sharp već prodaje 8K televizore u Europi, LG samo izlaže model na IFA 2018, a Samsung objavljuje cijene i vrijeme izlaska na tržište svog prvog 8K QLED TV-a. Samsung 8K QLED TV ima… više »

PRIJAVITE SE :)

Otvorene prijave za startup inkubatorski program Algebra LABa i ZIPa

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Algebra LAB poziva startupe da se prijave za intenzivni, četveromjesečni edukativni program inkubatorskog tipa, namijenjen svim tehnološkim startupima koji žele dobiti potrebnu… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy Tab A 6 10.1 " (Wi-Fi) recenzija - odličan za školarce

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Prodaja tableta diljem svijeta pada. I to je na neki način razumljivo. Trebamo li pronaći neke informacije puno je lakše koristiti pametni telefon, dok ćemo određene zadatke odraditi… više »

SAZNAJEMO

HT ulaže u infrastrukturu - svima internet s minimalno 20Mbit/s!

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Na konferenciji za medije održanoj u Splitu, Uprava Hrvatskog Telekoma predstavila je planove ulaganja u mrežnu infrastrukturu i razvoja novih inovativnih telekomunikacijskih i ICT usluga u… više »

NOVOSTI

Objavljena 69-verzija Chrome s kojom Google slavi 10 godina web preglednika

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Chrome web preglednik izgleda bolje nego ikada prije. U dizajnu prevladavaju bijele i svijetlo sive boje, a cijelo sučelje je više mekih glatkih linija i zaobljeno. Oblik kartica s… više »

NOVOSTI

Wiko lansirao View 2 Go, View 2 Plus s AI i osnovni model Harry 2

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Francuski proizvođač pametnih telefona Wiko, poznat i na našim prostorima, lansirao je novu liniju uređaja tijekom IFA 2018: View 2 Go i View 2 Plus solidnih značajki i pristupačne… više »