Hi-tech
NOVOSTI

Sklopljeno novo dugoročno partnerstvo AOC-a i Red Bulla

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Specijalist za monitore AOC najavio je dugoročno partnerstvo s Red Bullom. Zahvaljujući ovom partnerstvu od danas će svim timovima i esport igračima koji se natječu na prestižnim esport… više »

HMMM...

Facebook uvodi ograničenja za live stream

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Facebook je objavio da će pooštriti pravila za korištenje svoje usluge 'livestream', ususret sastanku svjetskih čelnika kojima je cilj ograničavanje nasilja na internetu… više »

NOVOSTI

Tajvanski TSMC započinje proizvodnju A13 chipseta tvrtke Apple

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Svima je već poznato kako će Apple u rujnu predstaviti nove modele iPhone pametnih telefona (među kojima će zasigurno biti i iPhone 11). Nove uzdanice Apple biti će pokretane A13 chipsetom,… više »

NOVOSTI

HONOR 20 i prvi na svijetu dinamički holografski dizajn

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Globalni brand pametnih telefona HONOR kod svoje će nadolazeće serije HONOR 20 otkriti prvi dinamički holografski dizajn na svijetu. Ova flagship serija prva je serija pametnih telefona koja… više »

NARAVNO!

Instagram će blokirati hashtagove protivnika cijepljenja

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Instagram se uključio u borbu protiv lažnih vijesti najavom da će blokirati sve antivakserske hashtagove putem kojih se šire dokazano lažne informacije o cijepljenju. Na ovoj… više »

NOVOSTI

HTC odlazi s kineskog tržišta

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Tajvanski HTC nekad je imao pametne telefone za poželjeti, no već se duže vrijeme nalazi u problemima. Naime, konkurentske tvrtke profitirale su padom prodaje HTC pametnih telefona te se već… više »

NOVOSTI

Od 15. svibnja jeftiniji pozivi i SMS-ovi prema brojevima u EU-u

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

HAKOM obavještava korisnike elektroničkih komunikacijskih usluga kako će od srijede, 15. svibnja 2019., slanje SMS poruka i pozivi iz Hrvatske prema bilo kojem broju iz neke od zemalja… više »

STVARNO?

Hrvatima je internet sve

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Većini hrvatskih građana internet je glavni izvor informacija, koriste ga gotovo svi, a i najviše ga odabiru kao medij kojemu najviše vjeruju, čak dvostruko više nego… više »

WOW!

Samsung predstavio senzor od 64MP

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Samsung ide dalje - predstavljen je senzor slike najviše rezolucije na svijetu, sa 64 megapiksela za pametne telefone, kako bi zadovoljio rastuću potražnju za mobilnim uređajima s… više »

SAZNAJEMO

Neograničeni Internet u novoj tarifi Hrvatskog Telekoma

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Hrvatski Telekom uvodi novu tarifu, Neograničena, kroz koju će svojim korisnicima na raspolaganje staviti najšire mogućnosti korištenja svojih usluga na najboljoj mreži.… više »

Facebook
ZANIMLJIVO

Facebook će biti "društvo mrtvih korisnika"

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Facebook će do 2070. godine imati više mrtvih korisnika nego živih, objavili su britanski sociolozi. Na temelju broja korisnika Facebooka iz 2018. i UN-ovih demografskih istraživanja,… više »

NOVOSTI

5G pametni telefoni koji na tržište dolaze tijekom ove godine

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Kad govorimo o 5G načinu povezivanja na Internet odmah na prvu pomislimo na velike brzine povezivanja. No, ostavimo sada po strani brzine downloada i uploada te se okrenimo pametnim… više »

WOW!

Samsung spremio milijarde za razvoj novih čipova

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Samsung Electronics namjerava do 2030. uložiti 116 milijardi dolara u razvoj čipova za nove tehnologije, poput mobilnih mreža nove generacije, umjetne inteligencije (AI) i visoko… više »

EH, DA...

Facebook zabranio Alexa Jonesa i ekipu

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Facebook je zabranio profile Alexa Jonesa i nekih drugih kontroverznih osoba s krajnje američke desnice zbog kršenja pravila te društvene mreže o "opasnim pojedincima i… više »

FAKE NEWS?

Pred izbore za EP: Pretvara li se Facebook u Fakebook?

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Komentar adrese Reconquista Nordschwaben pisan početkom travnja se zapravo još uvijek može naći na internetu. Pošta je naslovljena „Zeleni autentično počinju izbornu borbu… više »