Lifestyle

Kako zavoljeti sam sebe u 5 koraka

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Voljeti sam sebe ne znači nužno biti egoist, sebičan ili narcis, već osoba koja jako dobro zna da je to prvi preduvjet zadovoljstva i sreće u životu, koju će onda pozitivno osjetiti svi oko… više »

PRIPAZITE

Brze dijete treba izbjegavati u širokom luku

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Brze dijete tražena su roba - koliko se puta vama dogodilo da ste "morali" skinuti par kilograma u par dana kako bi stali u neku skupu odjeću za neki važan događaj? Ne jednom, sigurno, a u… više »

ISPROBAJTE :)

Zagrljaj - najjednostavniji način otpuštanja stresa

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Zagrljaj je obično besplatan, no korist koju donosi organizmu bitno je veća od svih skupih antistres tretmana, tvrde rezultati novih istraživanja. Naime, tim znanstvenika… više »

ZAPAMTITE!

7 prirodnih izvora kalcija koji nisu mlijeko

objavljeno prije 16 dana i 8 sati

Kalcij nam je neophodan za zdravlje, i to ne samo kostiju, pa se tako preporučuje dnevni unos od 700 miligrama kalcija za orasle osobe. Prevedeno u razumljive mjere, to je jedna šalica… više »

EHHH...

Neurološke bolesti sve su učestalije, pazite na sebe

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

Svaka druga žena i svaki treći muškarac u svijetu mogli bi oboljeti od neke degenerativne neurološke bolesti poput demencije ili Parkinsonove bolesti ili od moždanog udara,… više »

STVARNO?

Zaslađena pića ipak daju neku korist organizmu

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Zaslađena pića odavno su pri vrhu liste napitaka koje treba zaobilaziti u širokom luku, no ako imate gomilu pola i popijete nešto tako, ne mora vas više gristi savjest -… više »

SAVJETI

Urasli nokat - kako ga spriječiti, a kako liječiti

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

Urasli nokat problem je s kojim se bore mnogi, a unatoč raširenom mišljenju, nije nimalo bezopasan kako se na prvi pogled čini. Glavni krivci ove neželjene pojave su… više »

HE HE

15 načina za gubljenje kalorija - koji nisu vježbanje

objavljeno prije 17 dana i 11 sati

Gubljenje viška kilograma nije tako komplicirano - samo trebate spaliti što više kalorija... i da, znamo da ovo zvuči sjajno, ali u stvarnosti nije tako. Stoga, evo male… više »

EVO KAKO...

Stres i debljina su usko povezani

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Kronični stres potiče proizvodnju proteina nazvanog betatrophin, koja inhibira enzim koji je uključen u sagorijevanju masnoće. "On smanjuje sposobnost tijela da razgrađuje masnoće,… više »

WOW!

Jabuke, jagode, luk... usporavaju starenje

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Ključni čimbenik u procesu starenja poznat je kao starenje stanice. Kada stanica uđe u ovu fazu, ona se više ne može dijeliti. Kada se to dogodi, stanica oslobađa upalne… više »

MMMM

Copperhead večer otvorila sezonu gin degustacija u Time restoranu i baru

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Time restoran i bar je otvorio sezonu gin degustacija koje će se odvijati četvrtkom navečer. a prva degustacijska veče bila je u znaku Copperhead gina. Posjetitelji Timea će biti u prilici… više »

SAVJETI

Kako prestati sami sebi podmetati nogu

objavljeno prije 18 dana i 11 sati

Prvi najveći izazov u životu je otkriti tko ste, a drugi najveći izazov je biti sretan s onim što ste. Najveći dio svega toga je vaša odluka da ostanete vjerni svojim snovima i… više »

SAVJETI :)

Ubrzajte rast kose

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Mnogo je 'beauty trikova' za poticanje rasta kose uz pomoć sastojaka iz vaše kuhinje. Neki narodi od davnina upotrebljavaju cimet, kurkumu i druge namirnice, a Japanke… više »

MLJAC

Sok od cikle i mrkve - koža će vam biti zahvalna

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Sok od cikle i mrkve jedan je od najzdravijih sokova, prepun vlakana, vitamina i minerala, što ga zapravo čini pravim eliksirom za kožu. Zašto? Pogledajmo sastojke... … više »

ZNATE LI?

Sreća ima puno veze s godinama

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Mladi ljudi obično misle da su sretni i da će s godinama njihova sreća opadati - što je mit koji nema blage veze s istinom. Naime, sreća dolazi s godinama, a najsretniji smo kad… više »