Lifestyle
STRUJA

Bentley Bentayga Hybrid

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Bentley je potvrdio kako izvedene prve isporuke SUV-a Bentley Bentayga Hybrid što predstavlja značajnu prekretnicu za tvrtku jer pokazuje smjer kuda ide ova luksuzna marka. Dok Bentley… više »

MLJAC

Bundeva - kraljica jeseni

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Bundeva je neokrunjena kraljica jeseni - tržnice su prepune bundeva raznih oblika i boja, a kako su izuzetno ljekovite, ne preostaje vam ništa nego da kupite pokoju i pripremite neko… više »

STVARNO?

Utječe li kava na kvalitetu sna?

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Konzumiranje kave ili čaja prije spavanja ne utječe na kvalitetu sna, pokazalo je novo istraživanje. Američki istraživači sa "Florida Atlantic University" i "Harvard Medical School"… više »

MLJAC

Mandarine su najbolji međuobrok

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Kristina Mandarina poharala je društvene mreže, a bome i naslovnice portala svojim golemim poprsjem i veselim osmijehom, no uz to je napravila jednu sjajnu stvar - svratila je… više »

PRIPAZITE

Rad u smjenama opasan za mentalno zdravlje

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Rad u smjenama nije pretjerano dobar za zdravlje, to će vam reći svatko tko je barem par dana proveo u noćnoj, ali novo istraživanje donijelo je još poraznije rezultate - vjerojatnije… više »

Zbunjenost, razmišljanje
SAZNAJEMO

Kako treba učiti?

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Proces učenja informacija počinje izgrađivati neurološke sklopove u vašem mozgu. Što više informacija učite, više se sklopova stvara u mozgu i tako… više »

EHHH...

5 jutarnjih navika zbog kojih izgledamo starije

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Jutarnje navike ne određuju samo kako će nam izgledati dan, već i kako ćemo mi izgledati tijekom dana - postoje neke stvari koje jednostavno morate napraviti svako jutro kako biste izgledali… više »

JESTE LI?

Jeste li ovisni o shoppingu?

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Shopping se preporučuje ljudima kad su depresivni ili im se dogodilo nešto što im je poljuljalo samopouzdanje... no, samo tada. Inače, opsesivni shopping je jednostavno -… više »

EH, DA... :)

Što treba znati prije braka

objavljeno prije 14 dana i 10 sati

Sretna veza ovisi o mnogim stvarima, a brak pogotovo - stoga nije loše znati što nam je potrebno kako bi naš brak ispao najbolji mogući. Ukratko, radi se o ovih osam… više »

TAKO JE

Izbacite gazirane i zaslađene napitke iz kuće

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Izbacivanje zaslađenih i gaziranih napitaka iz prehrane činimo jako puno za svoje zdravlje, pokazala je studija objavljena u časopisu Diabetes Care. Ako samo jeda zaslađeni napitak… više »

EHHH...

Što kad se od meditacije osjećamo - gore?

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Vježbe za opuštanje poput vođene meditacije ili vizualizacije pomažu tisućama ljudi, no dogodi se da neki osjećaju da nešto nije u redu s njima jer takvo opuštanje ima… više »

SAVJETI

Kako poboljšati pamćenje

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Ustaljeno vjerovanje da s godinama opada sposobnost učenja pokazalo se kao mit, jer na nju utječe i samopouzdanje osobe,  što znači da ako prestanemo vjerovati u to da nam mozak s… više »

ZAPAMTITE!

7 navika samopouzdanih ljudi

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Samopouzdanje je odličan osjećaj - kada se tako osjećate, čini vam se da ne postoji ništa što ne možete napraviti i da je cijeli svijet vaš. Odjednom ste okruženi ljudima… više »

SAVJETI

Zašto su citrusi dobri za kožu?

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Prirodna kozmetika ima jedno osnovno pravilo - na kožu stavljamo samo ono što možemo pojesti. Citrusi se uklapaju u to pravilo. Štoviše, limun, grejp, naranča ili… više »

STVARNO?

Tjelesna aktivnost čini nas - pametnijima

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Tjelovježba nam, između ostaloga, pomaže bolje djelovati pod stresom. Vježbanje 20 minuta umjerenim intenzitetom osjetno poboljšava raspoloženje, a učinak traje i do 12 sati. Vježbanje… više »