Lifestyle
ZNATE LI?

Sve prednosti kolagena

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Kolagen je protein kojeg ima na obilje u našem vezivnom tkivu i kostima. Ovaj je element jedan od krucijalnih gradivnih proteina u našem sustavu, a postao je poznat po… više »

SAVJETI

5 savjeta za savršenu kožu lica

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Bore oko očiju svima su mrske, a najraniji su znak preranog starenja kože. Koža tog području tanja je nego bilo gdje drugdje na licu, a samim time i delikatnija. Oči najviše… više »

SAVJETI

Par savjeta za udomljavanje psa

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Kada se odlučite udomiti štene morate se potruditi da mu od samog početka stvorite ugodan i lijep doček kako bi mu olakšali prilagođavanje na novu okolinu i proces odvajanja od… više »

BRAVO

Taste Atlas resurs tjedna za nastavu u - Irskoj

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Kurikularna reforma puni stupce novina i članke na webu kad god stigne uz sve afere vladajućih, a oni koji tvrde da se radi samo o šupljoj priči sad imaju i jedan argument… više »

SAVJETI

5 promjena koje će vam poboljšati život

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Promjena je riječ koju rijetko tko voli - obično se ušuškamo u svoju rutinu i osjećamo se, ako ništa drugo, sigurno... bez obzira bilo to dobro za nas ili ne. No, kad u… više »

SAVJETI

Energetski napitci ne potiču produktivnost

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Energetski napitci reklamiraju se kao fenomenalno rješenje za trenutke kad ostanete bez energije, pa nije ni čudo da ih klinci piju kao vodu... no, griješe. Naime, njemačka… više »

SAZNAJEMO

Nježan poljubac ružinih latica na vašoj koži

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Kao kraljici cvijeća, uvijek predivnoj ruži niti jedna žena ne može odoljeti. Ružičaste ruže poseban su simbol ženstvenosti, elegancije i često se poklanjaju kao izraz divljenja, zahvalnosti… više »

EH, DA... :)

Kako se ugrijati zimi

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

U zimsko vrijeme najbitnija je stvar zagrijati se. Dok neki nemaju problema s tim pa čak i vole hladnoću, drugi bi najradije da ne moraju izaći iz kuće do proljeća.  Na sreću,… više »

SAVJETI

5 namirnica koje reguliraju tlak

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Visoki tlak izuzetno je opasan jer će uzrokovati dodatne probleme cijelom organizmu, pa osim što uzimate tablete, trebali bi i dobro paziti što jedete. Sljedećih pet namirnica… više »

SAVJETI

Jabučni ocat - prirodni lijekovi za razne probleme

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Jabučni ocat sjajan je prirodni proizvod koji vam osim poticanja detoksa organizma, gubljenja suvišnih kilograma, snižavanja krvnog tlaka te rješavanja ožiljaka i akni, može… više »

SAVJETI

3 napitka koja otapaju višak kilograma

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Dijeta obično obraća pažnju na prehranu, a ono što pijemo vrlo se rijetko spominje - to je loše, jer mnogi nisu niti svjesni koliko je važno što unose u sebe na taj… više »

PITANJE

Online psihoterapija - za ili protiv?

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Čekanju termina za psihologa često se ne nazire kraj, a to je samo jedan od razloga zašto se mnogi odlučuju za online psihoterapiju s vlastitog kauča. Cijela stvar… više »

MLJAC

Domaći sok za energiju i zdravlje

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Domaći sok od cikle najbolji je mogući izbor za ovo doba godine - em je ukusan do nebesa, em je zdrav toliko da ne možete ni zamisliti. Ovih dana, kada haraju razni virusi, svima bi nam dobro… više »

ZNATE LI?

Što tehnologija radi dječjem mozgu?

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Ekrani mobitela, tableta i računala upaljeni su non-stop, a na žalost ispred njih sve više vremena provode djeca i tinejdžeri, makar nije čudno ni kad njihovi roditelji rade isto.… više »

MRCINE

Tesla Model 3 stiže u Europu

objavljeno prije 22 dana i 15 sati

Tesla Model 3 uskoro će se moći kupiti i u Europi. Tesla je najavila kako su svi potrebni papiri i odobrenja konačno nabavljena i početak prodaje na europskom tržištu kreće od veljače… više »