Lifestyle
ZNATE LI?

Znakovi da vam nedostaje vitamina D

objavljeno prije 14 dana i 6 sati

Vitamin D ima važnu ulogu u održavanju koncentracije kalcija u tijelu, pridonosi jačim kostima i zdravim zubima, ali i jamči mišićni tonus.  Istraživanje "Harvard School of Public… više »

MLJAC

Mali piknik na švedski način

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

Jedna od najljepših gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi… više »

SAVJETI

Vojnička dijeta - što trebate znati o njoj

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

Tražite dijetu zbog koje možete izgubiti nekoliko kilograma u samo par dana? Internetske tražilice vjerojatno će vam preporučiti tzv. vojničku dijetu. Radi se o režimu koji traje tri dana, a… više »

SAVJETI

Par savjeta za manje znojenja

objavljeno prije 14 dana i 10 sati

Ljetne vrućine neminovno donose i pojačano znojenje. Iako je sasvim prirodna pojava, pretjerano lučenje znoja može biti poprilično neugodno. Međutim, postoje mali trikovi koji će vam… više »

HMMM...

Je li crno vino stvarno zdravo za srce?

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

Crno vino godinama ima dobar PR, jer su znanstvena istraživanja tvrdila da postoji veza između konzumiranja umjerene količine crnog vina i zdravlja srca... no, izgleda da je s tom teorijom… više »

ventilator klima vru?ina
SAVJETI

3 trika za rashlađivanje ventilatorom kao klimom

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Temperature su nevjerojatnom brzinom skočile u nebesa, a kako znamo da dobar dio hrvatskih domova nema klimu u svim protorijama, evo savjeta kako ćete se rashladiti i bez nje - treba vam samo… više »

SAVJETI :)

Par navika emocionalno inteligentnih koje trebaju svima

objavljeno prije 15 dana i 8 sati

Emocionalna inteligencija je sposobnost prepoznavanja i upravljanja svojim emocijama, kao i učinkovito reagiranje na emocije drugih. Kad nekog upoznate, ponekad odmah možete procijeniti imaju… više »

Zbunjenost, razmišljanje
ZANIMLJIVO

Stres pomaže u donošenju odluka?

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Stres nije dobar za organizam u većim količinama, no kad su doze manje, pokazao se itekako korisnim - naime, znanstvenici tvrde da kada smo pod pritiskom, naši mozgovi mogu brže i… više »

SAVJETI

Kako prepoznati da ste postali negativni?

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Ako reagirate na svakodnevne stvari negativno, a ispadi negative ponavljaju se duže vrijeme - potrebno je reagirati jer takav stav može imati veliki utjecaj na kvalitetu… više »

TEHNOLOGIJE

Sve o Teslinom autopilotu i više

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Vožnja autocestom, izmjena voznih trakova, parkiranje i još puno toga se očekuje od najmodernijeg automatskog sustava vožnje, pa da vidimo što sve nudi autonomna vožnja Teslinog… više »

ZNATE LI?

Što nas motivira kroz godine?

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Želje i sklonosti u životu mijenjaju se kroz godine, što je potpuno normalno i očekivano, a zanimljivo je i vidjeti do kakvih sve promjena dolazi. To nam je omogućilo istraživanje… više »

STVARNO?

Vrijeme za prvu kavu je kasnije nego što mislite

objavljeno prije 16 dana i 8 sati

Kava nas budi, što mirisom, što okusom, no vjerojatno prvu jutarnju pijete prerano, tvrde znanstvenici. Naime, klinička studija pokazala je da najbolje vrijeme za ispijanje kave… više »

HMMM...

Zašto nekima odlučivanje nije jača strana?

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Zašto su neki ljudi odlučni, dok drugi jako teško donose odluke? Nedavno objavljena studija Sveučilišta u Bochumu dala je rezultate koji upućuju na to da se… više »

SAVJETI

Kako do blistave kože lica

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Hidratacija je možda i najvažnija za blistavu kožu lica, no jednako tako i njega iznutra. Pri tome veliku ulogu igraju minerali koji su kemijski elementi ključni za funkcioniranje… više »

NOVOSTI

Tesla Pickup koštat će nešto manje od 50.000 dolara

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

Ova je najava za mnoge pravi šok, rekli bismo proizvođače automobila prvenstveno. Zapravo, teško je vjerovati kako bi se najave iz naslova mogle u stvarnosti obistiniti,… više »