Lifestyle
HE HE

13 znakova da stvarno volite svoj posao

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Posao nam uzima sve više vremena, a u takvoj situaciji definitivno je bolje raditi ono što volite, a ne ono što morate da biste preživjeli. Naravno, na radnom mjestu… više »

MA DA?

Mediteranska prehrana ima sjajan utjecaj na - oplodnju

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

Mediteranska prehrana odavno je poznata kao izuzetno zdrava i preporučuje se svima, imali problema sa zdravljem ili ne, a sad su znanstvenici pronašli još jedan, vrlo važan… više »

ZANIMLJIVO!

Biologija objašnjava: zašto se adolescenti toliko teško bude

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Adolescente se obično krivi što navečer predugo ostaju budni, a onda se ujutro muče kada se treba izvući iz kreveta. Iako je istina da mnogo njih (isto kao i mnogo odraslih ljudi) nema… više »

DILEME

Vegetarijanstvo nije zdravo?

objavljeno prije 15 dana i 7 sati

Vegetarijanci se prilično glasno bore za priznavanje svog načina prehrane kao najzdravijeg, no s druge strane ima znanstvenika koji su to odlučili provjeriti i njihovi rezultati upravo su… više »

SAVJETI :)

Zašto doručak i gablec u pekari nisu dobra ideja

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Doručak po putu na posao, preciznije, nešto iz obližnje pekare, gablec ili ručak iz dostave - izgleda li i vaš dan tako? Znamo da je vrijeme postalo još dragocjenije nego… više »

ZAPAMTITE!

Zimska depresija - sve što trebate znati

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Što je zimska depresija? Svake zime skoro trećina stanovnika sjevera Europe, a tu su zimi i dani osobito kratki, pate od zimske mrzovolje. Stručno se to ne zove „zimska… više »

ISPROBAJTE!

Tri kratke šetnje dnevno čudesno djeluju na zdravlje

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Šetnja je mnogima omiljena dnevna aktivnost, no ima i onih koji nisu u stanju pješke otići niti do obližnje trgovine. E, upravo za takve je medicinski novinar Michael… više »

SAVJETI

10 savjeta za vožnju u zimskim uvjetima

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Donosimo korisne savjete koji mogu pomoći u svladavanju zahtjevnih zimskih uvjeta na cesti. Zima donosi brojne nepredvidljive situacije u prometu, pa smo pripremili nekoliko korisnih uputa uz… više »

COOL

Učenje stranog jezika je tjelovježba za mozak

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Učenje stranog jezika vjerojatno vam iskače kao oglas na sve strane, obećavajući vam savladavanje u nekim nevjerojatnim rokovima, no kad to stavimo na stranu, to je vjerojatno najbolja… više »

SAVJETI

Odabir primjerene odjeće za posao i svakodnevne obaveze

objavljeno prije 16 dana i 7 sati

Poslovna žena i majka obično ima stalnu dilemu - što kupiti od odjeće kako bi bila primjerena za posao, no jednako tako i za druge svakodnevne obaveze, pa evo par savjeta. Za početak,… više »

SAVJETI :)

Kako prestati bacati hranu

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Bacanje hrane obično nije znak bahaćenja ili nečeg slično - najčešće jednostavno pronalazimo hranu na mjestima gdje smo je "dobro spremili" i nakon toga jednostavno zaboravili da smo… više »

Kosa, krevet, spavanje
ZANIMLJIVO

Kad treba ići spavati, a kada se ustati?

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Ako ste noćna ptica, nije vam strano ići na spavanje debelo nakon ponoći i ustati se rano kako bi stigli na posao na vrijeme, no to je garantiran put prema nedostatku sna, lošoj volji… više »

ZNATE LI?

Koliko čist treba biti naš dom?

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Čistoća je pola zdravlja, svi se sjećamo te uzrečice od malih nogu, no znate li što je druga polovica? Neki kažu - nečistoća, koja je svugdje oko nas, a znanstvenici tvrde da je i… više »

FORA!

Zašto bi svaki dan trebali popiti - kakao

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Kakao je jedan od onih napitaka koji nam rijetko padaju na pamet - obično ga povezujemo s klincima koji ga jednostavno obožavaju i koji im kupimo u kafiću da nam daju malo mira, no zapravo… više »

EH, DA... :)

Djeca, televizija i - vikend

objavljeno prije 17 dana i 9 sati

Kako to najčešće bude baš kada dođe vikend i vi si poželite malo produljiti san, vaš mališan se probudi već u 7 ujutro. Većina roditelja tada djetetu pali… više »