Lifestyle
SAVJETI

3 napitka koja otapaju višak kilograma

objavljeno prije 25 dana i 11 sati

Dijeta obično obraća pažnju na prehranu, a ono što pijemo vrlo se rijetko spominje - to je loše, jer mnogi nisu niti svjesni koliko je važno što unose u sebe na taj… više »

PITANJE

Online psihoterapija - za ili protiv?

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Čekanju termina za psihologa često se ne nazire kraj, a to je samo jedan od razloga zašto se mnogi odlučuju za online psihoterapiju s vlastitog kauča. Cijela stvar… više »

MLJAC

Domaći sok za energiju i zdravlje

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

Domaći sok od cikle najbolji je mogući izbor za ovo doba godine - em je ukusan do nebesa, em je zdrav toliko da ne možete ni zamisliti. Ovih dana, kada haraju razni virusi, svima bi nam dobro… više »

ZNATE LI?

Što tehnologija radi dječjem mozgu?

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Ekrani mobitela, tableta i računala upaljeni su non-stop, a na žalost ispred njih sve više vremena provode djeca i tinejdžeri, makar nije čudno ni kad njihovi roditelji rade isto.… više »

MRCINE

Tesla Model 3 stiže u Europu

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

Tesla Model 3 uskoro će se moći kupiti i u Europi. Tesla je najavila kako su svi potrebni papiri i odobrenja konačno nabavljena i početak prodaje na europskom tržištu kreće od veljače… više »

EH, DA... :)

Mršavost je zapisana u genima

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Mršavost je, baš kao i debljina, jedna od onih stvari koje nas ponekad frustriraju u životu - svi znamo barem jednu osobu koja jede sve što želi do mile volje bez ikakvih… više »

ZAPAMTITE!

Ovo se ne jede zimi

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Zima je doba godine kad u našoj zemlji nema baš sjajan izbor domaćeg povrća i voća, stoga, ove namirnice zaobilazite u širokom luku. Borovnice - ne samo da su… više »

SAVJETI

Kako spriječiti pojavu bora oko očiju?

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Koža oko očiju je koža jako tanka, a kako se s godinama smanjuje proizvodnja kolagena, pa posljedično i elastičnost kože, prve se bore javljaju upravo na području oko očiju. Njega lica… više »

PRIPAZITE

Aspirin ipak nije tako čudotvoran?

objavljeno prije 27 dana i 8 sati

Aspirin svakoga dana nije rijetkost - već se desetljećima ovaj "recept" promovira kao odlična prevencija. Štoviše, istraživanja su dokazala da osobe koje ne boluju od srčanih… više »

DOĐITE

Iva Belé najavljuje seriju treninga VIBRACIJA USPJEHA: Uspjeh ovisi o vama

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

Iva Belé je osnivačica Success Concepta, nastalog prema načelima za koje je sama provjerila kako funkcioniraju, koristeći znanja stečena certifikatom za trenera Canfield Metodologije,… više »

MLJAC!

Smoothie za jačanje imuniteta

objavljeno prije 27 dana i 15 sati

Imunitet nam je zimi ugrožen s više strana, pa nam je povremeno potrebna hitna injekcija vitamina i minerala koji će spriječiti da budemo podložni raznim bolestima koje haraju.… više »

BURNOUT

5 znakova da vam je dosta svega

objavljeno prije 27 dana i 17 sati

Pregaranje na poslu iliti burnout sindrom sve je češća pojava koju se jednostavno ne smije zanemariti zbog vrlo ozbiljnih posljedica koje ostavlja na fizičko i psihičko zdravlje.… više »

Foto: Pexels
ISPROBAJTE :)

Piling od limuna za zimsku njegu kože

objavljeno prije 28 dana i 8 sati

Koža je tijekom zime izložena nepovoljnim uvjetima iz okoliša. Grijanje ju isušuje, a zbog hladnoće postaje osjetljiva pa čak i puca. No, ne morate… više »

ISPROBAJTE :)

Najbolje vježbe za nesportske tipove

objavljeno prije 28 dana i 11 sati

Vježbanje je jedan od ključeva zdravog i dugog života, no što s onima koji se jednostavno ne mogu niti zamisliti u sportskoj odjeći kako dižu utege, skaču ili trče? Ima takvih,… više »

COOL

Automobili će voziti na - granje?

objavljeno prije 28 dana i 12 sati

Mogu li se korjenje, grane i grančice jednog dana koristiti za pogon automobila? Tome se nadaju švedski znanstvenici nakon što su proizveli bioprodukt koji, zasad skromno, čini… više »