Lifestyle
SAVJETI

Što jesti na poslu?

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Posao je zapravo jedan od najvećih neprijatelja naše linije, jer tamo jedemo nekontrolirano i nekvalitetno. Znamo, nije uvijek jednostavno pripremati obroke unaprijed, a nerijetko… više »

MA DA?

Kako se riješiti loših sjećanja?

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Ljudski mozak opskrbljen je mehanizmom koji mu omogućuje da svjesno izbriše traumatizirajuća sjećanja, tvrde autori studije objavljene u četvrtak u Sjedinjenim Državama i navode da ta… više »

NOVOSTI

Total pokreće koncept Total Rubia Truck Centra u Hrvatskoj

objavljeno prije 20 dana i 8 sati

Danas, Total Croatia d.o.o. otvara prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj u sklopu nastavka ulaganja na domaćem tržištu. Cilj TRTC servisnih centara je pružiti podršku Totalovim… više »

SAVJETI

Kako spriječiti glavobolje od vrućine

objavljeno prije 20 dana i 8 sati

Mnogim ljudima vrućina i puno Sunčeve svjetlosti može biti recept za glavobolju, pa je njemački institut za glavobolje, internet platforma posvećena pružanju informacije oko toga problema,… više »

TREBA BOLJE

Kako se odnosimo prema starijima?

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Starijih ljudi je na svijetu sve više jer živimo sve dulje i zdravije, a s tom promjenom raste i razina stereotipa i predrasuda prema starijima koji se često smatraju društvenim… više »

EH, DA... :)

Zašto trebate prestati pušiti

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Dvanaest sati nakon prestanka pušenja gotovo sav nikotin izlazi iz vašeg tijela. Za oko pet dana, većina nikotinskih nusproizvoda nestaje. Prestanak pušenja u bilo… više »

ZNATE LI?

Koliko trebamo hodati dnevno?

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Dobro bi bilo hodati najmanje sat vremena svakodnevno, no može li se išta postići s polusatnom šetnjom?   "Naravno da možemo postići rezultate ako hodamo 30 minuta… više »

NOVOSTI

Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda MORE FUN Croatia

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Kada se prije tri godine pojavio na tržištu, hrvatski modni brend MORE FUN Croatia predstavio je „ready to wear" kolekciju izrađenu od prirodnih materijala i proizvedenu u… više »

STVARNO?

Koliko kave je loše za srce?

objavljeno prije 21 dan i 8 sati

Kava ima blagotvorne učinke na zdravlje - između ostaloga, štiti jetru i snižava rizik od raznih bolesti, od Alzheimerove i Parkinsonove do dijabetesa, no već se duže vrijeme vjeruje… više »

SAVJETI

3 vrste kruha koje su dobre za vas

objavljeno prije 21 dan i 10 sati

Kruh je obično prva stvar koju izbacujemo iz prehrane kad odlučimo krenuti na dijetu ili okrenuti novi list u prehrani - no, nisu sve vrste kruha nastale na isti način, a opet većinom ih… više »

SAVJETI

Najbolje namirnice nakon intenzivnog treninga

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Intenzivni treninzi odlični su za zdravlje, a posebice za liniju. HIIT (high-intensity interval training) fokusiran je na kraće treninge a u kojim je cilj da se što… više »

EHHH...

Kako se riješiti sala oko struka zbog hormona?

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Ženama s policističnim jajnicima nerijetko će se salo nakupljati oko struka zbog previsoke razine muških hormona u organizmu. Ovo stanje može dovesti do razvoja dijabetesa tipa 2, ako… više »

SAVJETI

4 ključna sastojka pripreme za sunčanje

objavljeno prije 22 dana i 8 sati

Temperature se konačno penju, a sunčani dani postaju učestaliji. Mnogi od nas pohrlit će u solarije kako bi dobili temeljnu boju i tako se pripremili na sunčanje. Međutim, postoji i zdraviji… više »

MLJAC

Borovnice - čudo prirode

objavljeno prije 22 dana i 10 sati

Borovnice spadaju u veoma ukusno bobičasto voće omiljeno mnogima. Čest su sastojak raznih slastica, smoothieja i voćnih salata, no osim zaraznog okusa, borovnice su… više »

STVARNO?

Negativne su emocije potrebne i dobre za nas?

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Svi misle da trebate biti sretni: knjige za samopomoć daju savjete kako prestati brinuti, potaknuti sreću i otjerati negativne misli. Šefovi žele da budete… više »