Lifestyle
IZAĐITE!

Sreća i zdravlje dolaze iz - prirode

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

Priroda daje, i to nesebično - predivne plodove, zapanjujuću ljepotu i mir, a uz sve to, provođenje slobodnog vremena u prirodi dobro je za nas i naše zdravlje. Znanstvenici su… više »

ZAPAMTITE!

Što se ljeti nosi, a što ne

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Ljeto i vrućine mogu biti još i gori ako nosimo pogrešne materijale - oni koji zadržavaju vlagu i znoj te ne dozvoljavaju koži da normalno diše mogu… više »

SAVJETI

Što se NE jede nakon vježbanja

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Vježbanje prilično iscrpljuje tijelo i mišiće, pa je vrlo važno kvalitetno ih oporaviti hranom u satu nakon treninga, no neka hrana može nanijeti više štete nego koristi.… više »

MYTHBUSTERS

Med - zdrava zamjena za šećer ili ne?

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Med je puno zdraviji od šećera, zbog čega ga sve više ljudi koristi kao zamjenu, no, je li to stvarno istina ili tek mit? Kako donosi američka agencija USDA,… više »

SAVJETI :)

5 načina za podizanje samopouzdanja

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

Samopouzdanje je sjajna, ali vrlo delikatna stvar. Kada je razina samopouzdanja visoka osjećamo se moćno, manje smo skloni anksioznosti i stresu, piše Independent. Samopouzdanje… više »

WOW!

Tekila pomaže u skidanju kilograma?!

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Mršavljenje i alkohol ne idu ruku pod ruku - kad pitate stručnjake, svi nutricionisti i fitness treneri će vam sigurno reći da smanjite ili u potpunosti izbacite unos alkohola.… više »

PODOSTA :)

Koliko kreme za sunčanje trebamo?

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Krema za sunčanje obavezan je rekvizit bez kojeg ne smijete ni pomisliti na odlazak na plažu, no unatoč svim sugetijama, obično ne stavljamo dovoljno visoki SPF (sun protection factor)… više »

SAVJETI

Biljke koje će osvježiti prostor i ukloniti zračenja

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Zagađenje zraka u zatvorenim prostorima uglavnom je uzrokovano kombinacijom raznih štetnih čimbenika. Tako se u zatvorenim prostorima može naći formaldehid koji je često prisutan u… više »

ZAPAMTITE!

Koliko djeci treba vode ljeti?

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Dehidracija nije ništa čudno u ovim vrelim danima, a naročito je potrebno obratiti pažnju na djecu koja u igri mogu lako zaboraviti da su žedna. Europska agencija za sigurnost hrane… više »

SPASITE SE

Jasni znakovi da ste postali negativna osoba

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Svi se ponekad dignemo na lijevu nogu i cijeli dan hodamo unaokolo kao mrgudi kojima se bolje niti ne približiti, a kamoli ih nešto pitati - no, ako vam takvo ponašanje postane… više »

PROMIJENITE SE!

Loše navike koje nam upropaštavaju zdravlje

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Navike nas umnogome definiraju i nije ih lako promijeniti, no oko nekih se stvari treba ozbiljno zamisliti kad shvatite da vam zapravo štete zdravlju. Mislite li da znate što… više »

NAPRAVITE

Kantarionovo ulje - eliksir iz prirode

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Kantarionovo ulje zovemo još i ulje gospine trave, ima mnogo prednosti za naše zdravlje. Između ostaloga, djeluje protuupalno te tako sprječava pojavu upala u… više »

ŠTETA

Tata Nano odlazi u povijest?

objavljeno prije 20 dana i 20 sati

Tata Motors možda će prestati prodavati "najjeftiniji automobil na svijetu" Nano do 2019. godine jer prodaja tog vozila već dulje vrijeme pada, izvijestili su indijski mediji. Sadašnji… više »

MLJAC

Dinja - kraljica ljeta

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Dinja pripada obitelji tikvica, koja uključuje i lubenicu, kao i bundeve, tikvice i krastavce. dabir svježe dinje može biti težak jer ne možete vidjeti unutar dinje. Ali,… više »

MMMM

Miris kave budi nam mozak

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Popiti kavu ujutro za mnoge je najvažniji dnevni ritual. Ne samo da sadrži kofein koji djeluje kao stimulans te tako privremeno odgađa umor i pospanost nego je i dokazano da je umjerena doza… više »