Lifestyle
SAZNAJEMO

Novi pristup kavi s mlijekom

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

S obzirom na to da tri četvrtine ljubitelja kave u svijetu u njoj uživa ispijajući je s mlijekom - Nespresso, lider u doziranoj kavi, predstavio je svoje najnovije mješavine,… više »

SAVJETI

Čašom vina dnevno protiv depresije

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Alkohol nije pretjerano koristan našem organizmu, to svi dobro znao, štoviše, pretjerano konzumiranje alkohola dokazano je rizično za zdravlje. Ipak, umjereno ispijanje… više »

ZANIMLJIVO

Trebamo li stvarno pronaći ono što nas čini zadovoljnima?

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Zadovoljstvo je put do sreće, a u zadnje se vrijeme najčešće može čuti da je potrebno pronaći svoju strast, ono što nas čini zadovoljnima i onda bi nam život najednom trebao… više »

EH, DA... :)

Suzama do vitke linije

objavljeno prije 20 dana i 12 sati

Prosječan čovjek isplače 726 litara suze tijekom života, tvrde znanstvenici. Međutim, čini se da ljudi više vole skrivati svoje emocije, pa ih se ponekad čak i… više »

MMMM

Opuštajući dnevni ritual za baršunasto glatku kožu

objavljeno prije 20 dana i 15 sati

Svi imamo svoje rituale bez kojih ne možemo zamisliti početak dana. Nekome jutro ne započinje bez svježe limunade, drugome pak dan kreće meditacijom. No, svi ćemo se složiti da nema… više »

ZNATE LI?

Koliko je važno kada vježbamo?

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Znate li koliko doba dana u kojem se vježba utječe na rezultate vježbanja, odnosno kada tijelo najbolje reagira na trening? "Ranije studije u našem laboratoriju pokazale su da… više »

SAVJETI :)

Otkrivamo tajne dobrog roštilja

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Pred nama je praznik rada, a mnogi će baš taj dan iskoristiti za roštiljanje u prirodi. Donosimo vam savjete uz koje možete postati pravi majstor roštilja. Prvi svibanj… više »

ISPROBAJTE :)

6 savjeta za mladolik izgled

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Mladolik izgled uvijek je u modi, pa se nerijetko divimo osobama čiji izgled ne odaje koliko ima godina, odnosno, da izgleda bitno mlađe nego što to doista jest. I dok kod jednih ljudi… više »

Kako riješiti nesanicu?
EHHH...

Što se NE radi nakon jela

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Navika koje usvajamo cijeli život određuju mnogo toga, a najveći utjecaj imaju na zdravlje. Tako, primjerice, trebamo biti vrlo oprezni nakon jela, jer neke se stvari jednostavno ne rade na… više »

NAUČITE

5 koraka za podizanje samopouzdanja

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Samopouzdanje je ono što će vam u životu pomoći puno više puta nego odmoći, no ujedno je i vrlo delikatna stvar. Kada je razina samopouzdanja visoka osjećamo se moćno, manje smo… više »

ZNATE LI?

Koliko nam je sna stvarno potrebno?

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Zdrav san osnova je zdravlja organizma, a nemali utjecaj ima i na naš izgled i raspoloženje. Kako mnogi od nas ne spavaju dovoljno jer im vrijeme za san oduzima posao, obaveze vezane… više »

PRIPAZITE

Znate li zašto ste toliko ljuti?

objavljeno prije 22 dana i 12 sati

Manjak sna prilično je opasna stvar za naše psihičko zdravlje - dokazano izaziva negativne emocije, kao što su anksioznost i tuga te smanjuje razinu pozitvnih emocija kao… više »

ZNATE LI?

Koliko šetnje poništava sjedenje?

objavljeno prije 22 dana i 14 sati

Previše sjedenja je opasno, ali ako vježbate najmanje 300 minuta tjedno, opasnost nestaje, tvrde autori najnovije znanstvene studije. To znači da brza polusatna šetnja s posla i… više »

STRUJA

Karma Pininfarina GT: dopadljiv električni kupe

objavljeno prije 22 dana i 16 sati

Dobro pogledajte kakav je automobil Karma Revero GT, jer u biti radi se o moderniziranoj verziji serijskog modela Fisker Karma iz 2016. godine. Karma najavljuje kako će uskoro početi prodaja… više »

EH, DA...

Društvene mreže, katastrofe i PTSP

objavljeno prije 22 dana i 16 sati

Znanstvenici su kod osoba koje su nakon nekog masovnog ubojstva ili prirodne katastrofe neprekidno putem medija nastavile pratiti njihov razvoj, zamijetili veću vjerojatnost za nastanak… više »