Lifestyle
AHA!

Zašto bi žene morale piti pivo

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Pivo nekako uvijek povezujemo s muškarcima -  je li stvar u tome da golema krigla ne daje baš ženstven izgled ljepšem spolu ili je ipak riječ o okusu koji se ženama… više »

ZAPAMTITE!

Što treba imati u kućnoj ljekarni?

objavljeno prije 24 dana i 8 sati

Kada ste zadnji put zavirili u svoju kućnu ljekarnu? Može li se ladica s razbacanim raznim tabletama, lijekovima, flasterima i gazama uopće nazivati kućnom ljekarnom? U kućnoj ljekarni bi se… više »

STVARNO?

Strane jezike najbolje uče - klinci

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Strani jezici dobri su ne samo za vaše snalaženje u svijetu, već i za mozak, a ako stvarno želite imati koristi od njih - morate ih naučiti kao jako mlada osoba. Naime, ako primjerice… više »

SAVJETI

6 namirnica koje treba jesti svaki dan

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Zdrava prehrana nije samo jedan obrok dnevno po nekim pravilima, već sve što jedemo tijekom dana. Stoga, ako stvarno želite biti zdravi, pronađite način da ove namirnice uvrstite u… više »

SAVJETI

Savjeti za borbu s alergijama

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Alergije može imati svatko bez obzira na dob, upozoravaju iz Zavoda za javno zdravstvo na svojim stranicama, iako su češće kod osoba koje imaju alergijske bolesti u… više »

ZNATE LI?

Roditelji imaju ključnu ulogu u razvoju voznih vještina i navika svoje djece

objavljeno prije 25 dana i 6 sati

Uloga uzora ne počinje kad se dijete priprema na vozački ispit, nego u njegovom djetinjstvu, čim postane dio događanja na cesti -  54% roditelja izjavilo da bi trenutačno uspješno… više »

SAVJETI

Kako produžiti životni vijek

objavljeno prije 25 dana i 10 sati

Dugovječnost je nešto čemu svi, makar podsvjesno, težimo, a recepti za njeno postizanje tražena su roba na Googlu... pa evo što o tome kažu stručnjaci. Naime, znanstvenici s… više »

SAVJETI :)

Kako pripremiti savršen roštilj

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Roštilj je omiljen način pripreme hrane u toplim danima, pogotovo ako se radi o nedjelji ili nekom prazniku, pa evo nekoliko savjeta kako to napraviti na najbolji mogući način. Dakle,… više »

Olakšajete si simptome na pametan način/Pixabay
ZAPAMTITE!

Tri stvari koje alkohol radi vašem tijelu

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Alkohol ima brojne utjecaje na organizam, a što će točno biti vama ovisi o raznoraznim faktorima - hrana koju ste jeli prije toga, težina ili koliko ste, kako se kaže, baždareni...… više »

AHA!

Sve prednosti tamne čokolade

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

Tamna čokolada ima dvije sjajne karakteristike - vrlo je fina i predstavlja genijalnu hranu za mozak. Znanstvenici imaju slasno rješenje: tamnu čokoladu. Dvije nove studije nedavno… više »

SAVJETI

Servis motora i skutera prije godišnjeg

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Pripremite sebe, motocikl i skuter prije početka nove sezone i odlaska na godišnji odmor. Provjerite ispravnost i napravite servis - najvažnije su ispravne kočnice, ovjes i dobre gume.… više »

SAVJETI :)

Kako proužiti život cvijeću u vazi

objavljeno prije 26 dana i 8 sati

Rezanom cvijeću najveća je mana što kratko traje. Ako ste svoj dnevni boravak ukrasili vjesnicima proljeća - buketom tulipana, narcisa, zumbula ili svevremenskih ruža, imamo nekoliko… više »

Foto: Pexels
COOL

Kakav hygge, fjaka je prava stvar!

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Hygge je danski način života koji je toliko popularan da se o njemu pišu i knjige, no da ne bi bilo da mi konja za trku nemamo - britanski Metro oduševio se dalmatinskom fjakom!… više »

SAVJETI :)

5 namirnica za zdravu i lijepu kožu

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Ljepota, to već svi znaju, ne počinje pred ogledalom već u tanjuru - upravo se na taj segment najbolje može primjeniti ona izreka da si to što jedeš. Naime, utjecaj prehrane na… više »

MLJAC

5 razloga za šalicu kakaa

objavljeno prije 27 dana i 6 sati

Kakao je napitak kojeg se svi rado sjećamo iz djetinjstva, no to što smo odrasli ne bi nas trebalo spriječiti da se svakodnevno počastimo jednom šalicom, po mogućnosti prije… više »