Lifestyle
MMMM

Lavanda - sve blagodati čudesne biljke

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Lavanda je mirisna grmolika biljka potječe s grčkih otoka te se učestalo koristi u liječenju unutarnjih i vanjskih tjelesnih boljki, a zahvaljujući svojim blagotvornim umirujućim… više »

STVARNO?

Trčanje produžuje život?

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Dug život je cilj vake osobe, makar i nesvjesno, a jedna od glavnih stvari u njegovom produžavanju nije niti zdrava prehrana niti zdrave navike, već - trčanje, vjerovali ili ne.  Naime,… više »

SAVJETI

Zdrava i lijepa kosa uz malo truda

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Zdrava prehrana i pravilna njega mogu održati vašu kosu lijepom, stoga vam donosimo 7 savjeta kojih bi se trebali držati kako bi vam kosa bila uvijek onakva kakvu želite imati.… više »

SAVJETI :)

Psihološki trik za lakše mršavljenje

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Mršavljenje je mnogima noćna mora, a jedinim načinom rješavanja viška kilograma smatraju rigorozne redukcijske dijete. One jesu učinkovite, tu nema dileme, no jednako… više »

ISPROBAJTE :)

4 zdrave alternative za kravlje mlijeko

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Mlijeko (ono kravlje, naravno) i mliječni proizvodi na margini su zdrave prehrane posljednjih godina jer, navodno, sadrže hormone i sluz, a mogu prouzrokovati probleme s kožom,… više »

MA DA?

Superugljikohidrati su novi hit za mršavljenje

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Ugljikohidrati se zadnjih godina smatraju najvećim neprijateljem onih koji žele izgubiti koju kilu viška, pa je tako postalo popularno bježati glavom bez obzira od pekara, kruha,… više »

SAVJETI

5 koristi od vrećice čaja

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Vjerojatno ste čuli za korištenje hladnih žlica za podočnjake ili krastavce za svježe lice, ali još bolji efekt mogu imat iskorištene vrećice čaja koje gotovo uvijek… više »

SAZNAJEMO

Njega nakon sunčanja: Kako nahraniti kožu i održati boju

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

O čemu maštamo nakon višesatnog sunčanja? O osvježavajućem tušu, naravno. Ok, i o kriški lubenice! Neka prvi korak njege nakon sunčanja traje koliko god vam… više »

HMMM...

Treba li vježbati gladan?

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Prevladava mišljenje da je za kvalitetno odrađen trening potrebno unijeti dovoljno ugljikohidrata. Međutim, sada je ta 'navika' dovedena u pitanje - istina je… više »

VJEŽBE

Kako zadržati oštar um?

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Zadržati bistar um u poznijim godinama nije jednostavno, ali na svu sreću postoji više načina na koje možemo mozak dovoljno zabaviti da ostane aktivan i oštar. Primjerice,… više »

MA DA?

Naša prva sjećanja su - fake?!

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Znanost nas nerijetko šokira, ali činjenica da su prvi prizori kojih se sjećamo nestvarni zvuči pretjerano. Međutim, znanstvenici sa Sveučilišta na Bradfordu tvrde da je… više »

LJEPOTA

Par korisnih trikova s maskarom

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Maskara je neizbježan dio svake kozmetičke torbice, a kako bi olakšale njeno korištenje u nastavku vam donosimo nekoliko trikova. Vodootpornu maskaru je teško ukloniti s… više »

EHHH...

Pivo, zamislite, ne vole svi, evo i zašto

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Pivo je nekima najljepša stvar koja se može dogoditi nakon posla, a za druge prava noćna mora. Međutim, postoji znanstveno objašnjenje zašto neki ljudi ne mogu… više »

Banana
WOW!

Hrana uklanja bol u mišićima kao i lijekovi

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Naporan trening može imati velike koristi za organizam, no jednako tako može završiti bolovima u mišićima, ne baš tako popularnim muskulfiberom. Uz to, jake upale… više »

ISPROBAJTE :)

Starenje je moguće usporiti

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Starenje je proces u životu svakog živog bića koji je zapravo nemoguće izbjeći ili zaobići. Naravno, od davnina ga mnogi pokušavaju zaustaviti ili usporiti različitim metodama kao… više »