Lifestyle
STVARNO?

Tvrdi sapuni jednako su higijenski kao tekući

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Tvrdi sapun na umivaoniku prođe kroz brojne ruke, uglavnom jako prljave, no to ne znači da se njime prenose mikrobi s jedne osobe na drugu, kaže njemački stručnjak za higijenu. I premda svaki… više »

SAVJETI

Prirodno blistava koža za wow! efekt svaki dan

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Poslovna zabava, rođendanski tulum ili romantična večera za Valentinovo, činjenica je da je ženama briga o izgledu bitna u svakoj prilici. Bez obzira na doba godine, nosimo li debelu zimsku… više »

ZAPAMTITE!

Tri savjeta za mentalno zdravlje

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Mentalno zdravlje obično shvaćamo kao stanje uma, no mozak i srce su povezani više, no što mislimo. Ono što je dobro za srce, dobro je i za mozak, a ono što je… više »

STVARNO?

Nezaposlenost može biti dobra za vas

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Nezaposlenost je riječ koja izaziva jezu i strah, no to je zapravo pretjerano, tvrdi istraživanje objavljeno u časopisu "Journal of Happiness Studies" koje objašnjava da nezaposlenost… više »

STVARNO?

Važnije je kada jedemo, a ne što

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Tijelo na različit način probavlja različite namirnice, a veliku ulogu u tome igra i vrijeme u kojem jedemo, a to znači da ima utjecaja i na mršavljenje, odnosno debljanje te na… više »

SAVJETI

Kako učinkovito zaustaviti štucanje

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Štucanje je "kratkotrajna kontrakcija glavnog mišića uključenog u disanje, kaže dr. Lourdes DelRosso, asistentica pedijatrije na Sveučilištu u Pennsylvaniji. Ono… više »

Foto: Pexels
WOW!

Za ovih 12 pretpostavki treba nam - tri sekunde

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Ljudima trebaju samo tri sekunde da odluče sviđate li im se ili ne i žele li ili ne žele poslovati s vama, tvrde stručnjaci. Jednako je toliko potrebno da netko odluči jeste li im privlačni.… više »

SAVJETI

Riješite se loših navika

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Želite prestati pušiti ili činiti nešto drugo što loše utječe na vaš život, a ne znate kako? Svjesni ste da je loše, ne osjećate se dobro nakon toga,… više »

SAVJETI

3 savjeta za omekšavanje mesa

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Crveno meso namirnica je koju možete pripremiti na stotine načina, no jedini problem kod pripreme može predstavljati kvaliteta mesa. Koliko vam se puta dogodilo da kupite lijepi komad mesa,… više »

SAVJETI

Hrana koja dokazano pomlađuje

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

David Sinclair je australski biolog i profesor genetike na Harvardu, a svoju je karijeru posvetio pronalaženju metode "vraćanja sata unatrag", tj. pomlađivanja. Naravno, za to je trebao… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Komplimentima budimo šarmantni, ostanimo svoji

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

približava se ONAJ dan, prepun srca, sladunjavih poruka i pjesmica, zatrpani smo ponudama parfema, nakita, komada dodataka odjeći, .. na svakom koraku i kliku te dočeka amorova strelica ili… više »

ZNATE LI?

Sve o rokovima trajnosti proizvoda

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Potrošači često poistovjećuju oznake na zapakiranoj hrani - "najbolje upotrijebiti do" (best before) i "upotrebljivo do" (use by), a upravo razlikovanje ovih termina važno je za… više »

LOVA

Kako postići financijsku stabilnost?

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Financijska stabilnosti na papiru je vrlo jednostavna stvar - treba trošiti manje, nego što se zaradi. To bi značili moći platiti sve mjesečne troškove - režije,… više »

OPREZNO

Koliko su štetna zaslađena kofeinska pića

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Energetski napici iliti zaslađena kofeinska pića zadnjih su dvadesetak godina postala izuzetno popularna među mladima kao brzi izvor energije, no koliko ona zapravo štete našem… više »

SAVJETI

Jutro je sjajno za vježbanje

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Vježbanje na prazan želudac moglo bi pojačati koristi za zdravlje koje nose fizičke aktivnosti, prema istraživanju o vezama vremena obroka i metaboličkog zdravlja s vježbanjem, prenosi New… više »