Lifestyle
SJAJNO!

7 biljaka koje tjeraju komarce

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Komarci nisu samo dosadni nego i bole kad nas dovoljno puta ispikaju, tako da bi trebalo napraviti nešto po tom pitanju.  Nakon što sve dobro očistite i uklonite vodu, ako… više »

ZAPAMTITE!

Zašto nije dobro jesti previše kruha?

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Kruh je fin i najčešća prehrana, jedemo ga doslovno svaki dan... No, to je jedan od razloga zašto brojne osobe povezuju jedenje kruha s debljanjem. Ali, nakupljanje… više »

ZNATE LI?

Koliko treba piti vode ljeti?

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Vrućine su krenule, a s njima i žeđ - dakle, koliko vam treba vode dnevno? Nutricionistica Lauren Minchen navodi da to ovisi o tjelesnoj težini i samom tijelu. "Točna količina… više »

SAVJETI :)

Vježbe za snižavanje kolesterola

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Kolesterol je supstanca koja se nalazi u krvi. On pomaže u izgradnji zdravih stanica, ali ako ga je previše on može uzokovati nakupine masnoće u krvotoku. Kolesterol može povećati… više »

SJAJAN!

Napitak koji vas diže, doslovno

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Manjak energije često je posljedica slabokrvnosti koju možete pobijediti uz pomoć cikle, moćne namirnice koja ovaj smoothie pretvara u pravu malu energetsku bombu. Nemojte se bojati zemljanog… više »

EHHH...

Riješite se stresa, vrijeme je...

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Vježbanje otpušta endorfine i snizuje hormone stresa. Usto, čak i umjereno vježbanje rezultira povećanjem osjećaja sreće i zadovoljstva, pokazale su studije. No ako želite na taj način… više »

ZNATE LI?

Kako se rashladiti u vrućim danima?

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Stižu nam ljetne vrućine, kažu meterolozi koijima je, po njima, pred nama je vruć tjedan, a temperature će u cijeloj Hrvatskoj biti i preko 30 stupnjeva Celzijevih. Iako sunce i lijepo… više »

MLJAC

Jaja pomažu u mršavljenju

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Volite jaja? Vjerujete u "svako jutro jedno jaje"? Nije vam to loša ideja, štoviše, mogli biste se ugodno iznenaditi. Kilograme je najbolje gubiti kombinacijom… više »

MA DA?

Kako prepoznati lažljivca preko - poruka?

objavljeno prije 7 dana

Laganje je dio naše svakodnevice. To je univerzalna društvena pojava koja ne zna za dob, spol, rasu ni orijentaciju bilo koje vrste. Stoga ne čudi što su neki… više »

ZAPAMTITE!

Kako znati jeste li intolerantni na laktozu?

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Najčešći simptomi intolerancije na laktozu su nadutost, grčevi u trbuhu i teži problemi s probavom. Ipak, postoji i simptom koji nije toliko poznat, a mnogi ga mogu iskusiti. Probavni… više »

EHHH...

Hrana iz dostave - loša hrana?

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Plastične posude sadrže BPA, bisfenol A, industrijsku kemikaliju koja se koristi za izradu određene plastike i smola od 1950-ih. Pokazalo se da kemikalija, zajedno s klasom kemikalija koja se… više »

MLJAC

Skidajte kile lubenicama

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Stiže ljeto, a s njim i gomila vrsta voća i povrća koje vas jednostavno mame da ih jedete, a osim što su ukusne, mogu vam i pomoći u skidanju kilograma. Voće je osvježavajuće, ukusno i… više »

AJAOJ ;)

Zašto bi trebali prestati piti pivu'?

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Pivo je, barem Hrvatima, nešto što je normalno i poželjno - mazne se nakon dobrog ručka, i popodne je OK popiti pivo, a bome ga neki i za doručak popiju, jer to je i dalje… više »

ZAPAMTITE!

Koje bi suplemente trebali uzimati?

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Ne morate nužno uzimati suplemente, ali oni mogu imati ključnu ulogu u proboljšanju prehrane i popunjavanju eventualnih nutritivnih nedostataka. Stručnjaci preporučuju da se umjesto… više »

LOŠE...

Jedete brzo? Nije to dobro za vas...

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Jedete brzo, samo ubacite hranu u sebe i idete dalje? Nije to baš pretjerano pametno, jer poslužite li više hrane, brže jedete i zalogaji su vam veći, više ćete i… više »