Lifestyle
ČESTITAMO

VW Buba slavi 85. rođendan

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Prije ravno 85 godina, 22. lipnja 1934. potpisan je ugovor o razvoju KdF-Wagena, slavne Volkswagen Bube, koji je promijenio tijek automobilske industrije. Tog je dana Ferdinand Porsche… više »

ZNATE LI?

Koliko glazbe slušamo dnevno?

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Povodom Svjetskog dana glazbe, iz Hrvatske diskografske udruge (HDU) u petak su objavili rezultate istraživanja o navikama slušanja glazbe među mladima prema kojima oni glazbi… više »

SAVJETI

Isprekidani post - rješenje za vitku liniju?

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Isprekidani post trenutno je najpopularniji način prehrane za one koji žele smršavjeti i poboljšati zdravlje. Ova vrsta prehrane potiče metabolizam da bolje… više »

MA DA?

Deblja nas čak i prašina?

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Prašina u kućanstvu može doprinijeti rastu masnih tjelesnih stanica, kažu rezultati istraživanja nizozemskog Sveučilišta.  Znanstvenici su prikupili uzorke… više »

MA DA?

Pametni telefoni utječu na (d)evoluciju ljudi?!

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Sati provedeni nad mobitelima, ali i tabletima i laptopima stvaraju pritisak na dijelove tijela koji nisu predviđeni za takav položaj i zbog toga se ti dijelovi polako mijenjaju. Rastu nam… više »

K-ZONA

Dom za starije kao arhiv mode i odijevanja

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

U sklopu projekta „Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost", u četvrtak, 27. lipnja u Društvenokulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16/II) s početkom u 18h… više »

SAVJETI

3 supernamirnice protiv raka

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Supernamirnice, hrana bogata spojevima koji se smatraju posebno korisnima za naše zdravlje i dobrobiti, može biti snažnija od raka.  Liana Werner-Gray za… više »

SAVJETI

Kako smanjiti oticanje nogu

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Noge ne vole ljetnu vrućinu. Problemi povezani s venama poput otečenih nogu, zglobova ili stopala, ponekad praćeni neugodnim osjećajem utrnulosti ili grčeva, češće se događaju kad je… više »

SAVJETI

Svaki ručak treba ove začine

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Svi znamo za zdravstvene prednosti ljetne hrane poput lubenice ili bobičastog voća. Međutim, postoji nešto što čini baš svaki ručak pravom bombom za zdravlje. Radi se o… više »

ČUDNO

Neobičan razlog depresije

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Raspoloženje je pod utjecajem raznih faktora, no najnovija studija provedena na Sveučilištu Emory toj je podužoj listi dodala još jedan - upalu. Naime, pokazalo se da… više »

SAVJETI

Najbolja maska za rast oštećene kose

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Prirodna maska od kvasca je trajna i visoke kvalitete te odgovara svim tipovima kose. Ova maska nezamjenjiva je za brži rast kose te odlična u borbi protiv gubitka kose i uklanjanja prhuti.… više »

SAVJETI

Vojnička dijeta - da ili ne?

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Vojnička dijeta ima puno sljedbenika koji se kunu da u tri dana možete izgubiti nekoliko kilograma, a kako se jedu čudne stvari - hrenovke, sladoled i tuna, nije iznenađenje da su je mnogi… više »

SAVJETI

3 prijedloga za jutarnju proteinsku bombu

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Doručak može pomoći pri skidanju viška kilograma na dva načina koji su dijametralno suprotni - jedan je ako ga preskočite, a drugi da napravite proteinsku bombu na optimalan način.… više »

ZANIMLJIVO

Zašto je dobro razgovarati s neznancima

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Kako se osjećate okruženi potpunim neznancima? Recimo, u javnom prometu, na kavi, u parku, shopping centru? Povučeni ste u sebe i sramežljivi ili ćete bez problema zapodjenuti razgovor?… više »

SAVJETI

Ljetna hrana za mršavljenje

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Ljeto je na vratima i osim ako vam godišnji nije debelo u kolovozu, već ste lagano zakasnili s dijetama i vježbanjem... ili možda ipak niste? Gubitak kilograma i nije uvijek tako… više »