Lifestyle nema prethodne stranice
EHHH...

Kako prepoznati toksične ljude

objavljeno prije 33 minute i 10 sekundi

Toksične osobe obično predstavljaju glavniizvor pritiska i stresa, bez obzira radi li se o društvu, ljubavnom životu ili poslu.  Kako ih najlakše prepoznati?… više »

ZANIMLJIVO

Koliko će biti učinkovita električna vozila

objavljeno prije 1 sat i 16 minuta

Već dugo nismo o struji, premda mnoge „klasičare" nervira samo spominjanje struje u automobilima, moramo napraviti mali što realniji osvrt o trenutačnom stanju električnih vozila… više »

O, DA!

Manjak love izaziva bolesti

objavljeno prije 2 sata i 48 minuta

Bez obzira na to jeste li materijalist ili ne, definitivno će vas pogoditi nestašica novaca s kojom se suočavate, tvrde stručnjaci sa sveučilišta u Bostonu. Temeljem studije… više »

HE HE

7 savjeta za dobro jutro i još bolji dan

objavljeno prije 5 sati i 1 minutu

Započinjete li dan namršteni i loše volje, a tako vam obično izgleda i ostatak dana? Nema potrebe, jer vam donosimo nekoliko ideja za drugačija i nova jutra: Bez mobitela -… više »

ZANIMLJIVO

Hranite se zdravo? Blago vama...

objavljeno prije 20 sati i 1 minutu

Zdrava prehrana jedan je od stupova zdravog načina života, no koliko je ona zapravo dostupna ljudima? Izgleda ne baš dovoljno, jer je nova studija potvrdila kako svijet ne proizvodi… više »

ISPROBAJTE :)

Koliko zelenila uklanja stres?

objavljeno prije 22 sata i 16 minuta

Priroda liječi, to dobro znamo, a jedna od najvažnijih karakteristika je da reducira stres, jer se udaljavanjem od svakodnevne ludnice povlačimo u sebe, sređujemo misli i oslobađamo se tog… više »

ZAPAMTITE!

Prirodne tehnike uklanjanja boli

objavljeno prije 1 dan

Kad nas boli tražimo najefikasnije rješenje koje bi nam u najbržem mogućem roku moglo pružiti olakšanje. Zato u trenucima boli najčešće posežemo za tabletama i… više »

SAVJETI

Prehrambene navike koje potiču detoksikaciju

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Detoksikacija je postala IN, toliko da se oko te magične riječi razvila industrija vrijedna milijarde novaca - a zapravo posao radi neugledan organ, jetra... Ukratko, jetra detoksicira tijelo… više »

limunova korica odlična je za čišćenje
STVARNO?

Skinite višak kilograma limunom, ali na čudan način

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Mirisi imaju puno veći utjecaj na naš organizam nego što to možemo i zamisliti, pa će tako, primjerice, mirisanje limuna učiniti da se osjećamo mršaviji, poboljšat… više »

MA DA?

Društvene mreže nisu loše za djecu?!

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Društvene mreže trpe stalnu paljbu - te su adiktivne, te povećavaju rizik za depresiju, iskrivljuju sliku svijeta i stvarnosti... da bi na kraju priče dva ugledna sveučilišta… više »

SAVJETI

Zašto je dobar isprekidani post?

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Isprekidani post iliti povremeni post novi je hit na tržištu dijeta, a kako ne uključuje neke egzotične namirnice skupe do bola i čudne ideje o prehrani, postao je vrlo prihvatljiv… više »

selo sre?a priroda
ZAPAMTITE!

Jednostavna pravila za sretan život

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Sreća je i uhvatljiva i mjerljiva, bez obzira na to što svakodnevno slušate kako netko "nema sreće", imao je "lošu sreću" i slično. No, naravno, da biste je dostigli,… više »

MLJAC

Koji luk za koje jelo?

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Odabirom luka utječemo i na okus jela, ovisno o tome želimo li da bude više ili manje pikantno, da ima slatku notu ili hrskavi element. Koliko je vrsta luka, toliko je i varijacija… više »

MMMM

Kurkuma i crni papar - kombinacija iz snova

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Kurkuma je poznata kao zlatni začin, biljka koja raste u Aziji i Srednjoj Americi. Daje curryju žutu boju i koristi se u tradicionalnoj indijskoj medicini tisućama godina… više »

EH, DA... :)

Inteligentni ljudi su noćne ptice?

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Inteligencija može biti blagoslov ili kletva, davno su rekli pametni ljudi, a takve ideje potvrđuju i nove studije koje su gotovo jednoglasne - što ste inteligentniji, veće su… više »