Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Organski skidač šminke iz kuhinje

objavljeno prije 2 sata i 6 minuta

Skidanje šminke svakodnevna je rutina žena, no nije nevažno kako to radite i s čim. Organski skidač šminke možete napraviti i sami, u kućnoj radinosti i izbjeći parabene,… više »

STVARNO?

Sklekovi puno govore o zdravlju

objavljeno prije 4 sata i 7 minuta

Muškarci koji su u stanju napraviti 40 sklekova u idućih deset godina imaju puno manji rizik od infarkta i ostalih ozbiljnih zdravstvenih problema povezanih sa srcem, od onih koji… više »

SAVJETI

Pazite li na glikemijski indeks hrane?

objavljeno prije 6 sati i 7 minuta

Glikemijski indeks hrane govori nam koliko 50 grama ugljikohidrata utječe na razinu glukoze, iliti šećera, u krvi. Namirnice sa visokim glikemijskim indeksom smjeli bi uzimati samo u… više »

SAVJETI

Postanite optimist u 5 lakih koraka

objavljeno prije 23 sata i 22 minute

Optimizam će vam u životu donijeti sigurno više koristi nego štete, pa ne bi bilo loše ubaciti se u takav pristup svijetu oko sebe. No, ako vam je prirodno čaša… više »

NOVOSTI

Volkswagen T-Roc R premijerno u Ženevi

objavljeno prije 1 dan

Studija korak do serije predstavlja novu varijantu kompaktnog T-Roca koja se odlikuje visokim performansama Na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi (od 7. do 17. ožujka 2019.) marka… više »

PRIPAZITE

Evo zašto trebate paziti koliko kave pijete

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Anksioznost i napadi tjeskobe nisu baš ugodna stvar, štoviše, mogu vam prilično upropastiti kako privatni tako i profesionalni život, a o jednoj stvari morate ozbiljno… više »

1,2.. 1,2

Vježbanje koje garantirano topi kilograme

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Trening koji uključuje kratke intervale intenzivnog vježbanja (HIIT) učinkovitiji je za gubitak kilograma od duljeg vježbanja nižeg intenziteta, pokazala je studija čije rezultate objavljuje… više »

GOVOR TIJELA

Kako prepoznati da se nekome ne sviđamo?

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Znate onaj osjećaj kad mislite da se nekome ne sviđate, ali zapravo ne znate zašto to mislite? Rješenje misterije je jednostavno - nesvjesno ste prepoznali neverbalne znakove… više »

SAVJETI

Najbolji lijek protiv prehlade je - san

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

San je najbolji lijek za prehladu, vjerovali ili ne. Njemački znanstvenici otkrili su jedan način na koji san popravlja sposobnost tijela da se bori protiv protiv prehlade. San, čini se, jača… više »

SAVJETI

Peludna sezona je na vratima, kako se zaštititi

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Peludna alergija tipična jesezonska bolest ovisna o sezoni cvjetanja biljaka koje posjeduju alergenu pelud. Podaci o dnevnim koncentracijama peludi značajni su za procjenu izloženosti… više »

SAVJETI

Dvije banane dnevno su recept za zdravlje

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Rijetko koja osoba u današnjem načinu života pronalazi vremena za zdravu hranu i prije poseže za brzom hranom nego za zdravim namirnicama. Tako je i nažalost kod mene, ali onda sam… više »

STVARNO?

Mozak ranoranilaca i noćnih ptica radi različito

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Spadate li u ranoranioce ili ste prava noćna ptica koja ujutro ne može doći k sebi bez pola litre kave, i to ne prije 10 sati? Ne samo da ta dva tipa ljudi imaju drugačiji bioritam, već im se… više »

SAVJETI

11 savjeta za zdravo mršavljenje

objavljeno prije 3 dana

Brzo mršavljenje san je mnogih, no to se ne preporučuje iz cijelog niza razloga, pa je tako optimalan gubitak kilograma od jednog do dva tjedno - sve preko toga može biti opasno,… više »

MA DA?

Novac kupuje sreću?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Novac može kupiti sve, kažu jedni, dok drugi tvrde da je materijalizam bezveze i da se sreća jednostavno ne može kupiti - no izgleda da su ipak u krivu. Sve veći broj zanimljivih istraživanja… više »

Mladi moraju znati da je u redu ponekad se osjećati tjeskobno / Foto: Pexels
EH, DA...

Tjeskobne stvari u vašem domu

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Anksioznost je postala veliki problem u današnje vrijeme, simptomi su često vrlo očiti - povećan broj otkucaja srca, kronične brige i stalni strah od budućnosti. Određena… više »