Biznis
SAZNAJEMO

Zvijezda sa čak 4 branda među TOP 15 brandova u Hrvatskoj

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Zvijezdino ulje, majoneza, tvrdi margarin i Margo među najsnažnijim su brandovima u Hrvatskoj, pokazalo je istraživanje nezavisne agencije Ipsos Puls - Brand Score. Zvijezdini brandovi… više »

OPORAVAK?

Cijene nafte i dalje rastu

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Na londonskom je tržištu cijena barela prošloga tjedna porasla 3,3 posto, na 55,60 dolara, nedaleko najviše razine u gotovo pet mjeseci, dok je na američkom… više »

SAZNAJEMO

Slavonski Brod dobio svoj prvi McDonald's

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Građani Slavonskog Broda napokon su dočekali svoj prvi McDonald's! Potvrdio je to i veliki broj posjetitelja koji je strpljivo čekao u redu da naruče svoj omiljeni proizvod u McDonald'su.… više »

INICIJATIVA

Booking.com podupire žene u tehnologiji na Web Summitu 2017

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Danas je Booking.com, globalni lider za tehnološka rješenja u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, najavio ekskluzivan program u… više »

EU FONDOVI

Bespovratne potpore vinarima

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Nakon proljetnih mrazeva i dugog toplog (sušnog) ljeta, vinarima se ipak smješi dobra godina. Manjak grožđa kompenzirat će njegova kvaliteta, pa se očekuju vrhunska vina koja su… više »

MA DA?

Kolege su glavni problem na novom poslu

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Na novom poslu nije se lako snaći no, je li veći izazov odnos s kolegama, šefovima ili nešto treće, MojPosao je istražio u anketi provedenoj na više od 1300 ispitanika.… više »

INICIJATIVA

Veći porezi za divove interneta?

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

GAFA iliti Google, Apple, Facebook i Amazon nalaze se na stalnom udaru država širom svijeta koje bi željele uloviti dio njihovog bogatog kolača putem poreza, pa ne čudi nova… više »

STANJE

Vruća Agrokorova jesen

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Jezgra reaktora se malo ohladila i ne prijeti trenutno da će eksplodirati, da iskoristimo metaforu koju je predstavljajući se javnosti izgovorio Vladin povjerenik Ante Ramljak, no priča o… više »

POŽURITE

Istječe rok za prijavu tražbina Agrokoru i povezanim društvima

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Danas istječe rok da svoje tražbine prijave vjerovnici Agrokora i 77 povezanih društava. Do sada je predano 13.000 tražbina, a jedinstvena tablica bit će objavljena za najviše… više »

STVARNO?

Tel Aviv – raj za start-upove na Sredozemnom moru

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Unatoč 30 stupnjeva u hladu, oni se moraju koncentrirati na važne stvari - osnivači oko 400 Start-upova koji na DLD inovacijskom festivalu u Tel Avivu susreću potencijalne investitore. Taj… više »

GOTOVO?

Zbogom politici jeftinog novca?

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Financijska tržišta u svakom slučaju očekuju prve konkretne naznake zaokreta: „Najesen" on želi reći hoće li i kad reducirati mjesečnu svotu od 60 milijardi eura, koje ECB… više »

KONTROVERZNO

Zabrana angažiranja PR agencija nakon pet godina i dalje je na snazi!

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Pet godina je prošlo od donošenja odluke u kojoj se agencijama za odnose s javnošću zabranjuje rad u javnom sektoru. Vlada je na sjednici zabranila angažiranje… više »

NIJE NAVALA

Zaprimljena 1032 zahtjeva za subvencioniranje stambenih kredita

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) je od ponedjeljka ujutro do danas u podne zaprimila 1032 zahtjeva za subvencioniranje stambenih kredita iz svih deset kreditnih… više »

PRESUDA

Čitate mailove svojih zaposlenika? Morate im to reći!

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Tvrtke moraju osigurati da su zaposlenici svjesni toga da uprava provjerava njihovu elektroničku poštu koju koriste za rad, odlučio je Europski sud za ljudska prava u utorak u presudi… više »

UTRKA

Počelo zaprimanje zahtjeva za subvencije za stanove

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Zahtjevi za subvencionirane kredite počeli su biti zaprimani već u 7.30 sati, no zainteresirani su pred zgradu APN-a stigli ranom zorom. Devet banaka donijelo je oko 1.000 kredita već rano… više »