Biznis
LOŠE...

Istočnoeuropske radnice prepolovile dnevnice hrvatskih njegovateljica

objavljeno prije 6 mjeseci

Stotine i tisuće žena iz svih krajeva Hrvatske već godinama skrbe za starije i nemoćne osobe u Italiji, no tradicionalno ih je najviše iz Rijeke i Istre. Razlog nije samo geografska… više »

REALNOST

Hrvatskoj je loše jer se „sluša narod“?

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Glavni problem sporog ekonomskog razvoja Hrvatske je populizam, tvrde neki od najistaknutijih hrvatskih imena u tom području. Tako je na predstavljanju nove publikacije o poslovnoj i… više »

Black Friday
MA DA?

Blagdanska potrošnja bit će rekordna

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Hrvatska gospodarska komora objavila je procjenu potrošnje hrvatskih građana tijekom ovogodišnjeg prosinca, a od brojki bi vam se lako moglo zavrtjeti u glavi. Najviše se… više »

UPOZORENJE

Danas je Black Friday, pazite na prevare!

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Uoči Crnog petka Hrvatska udruga banaka uputila je upozorenje potrošačima:  Ne nasjedajte na lažne on-line ponude i oglase. Na stranicama društvenih mreža… više »

Foto: Pexels
PORAZNO

Gotovo dvije trećine Hrvata želi promijeniti posao

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Portal MojPosao je za vrijeme trajanja 8. regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja (11. do 18. listopada 2017.) proveo je istraživanje čiji je cilj bio utvrditi stanje na hrvatskom… više »

PRIJAVITE SE!

Ciklus radionica Think Outside the Box!

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim… više »

PROBLEMI

Zabrinutost u regiji, Sberbank nanio ozbiljne udarce Agrokoru

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Situacija oko Agrokora postaje sve kompliciranija. Mada se nakon odluke suda u Londonu i ranije odluke slovenskog suda koji su priznali Lex Agrokor, čime je spriječeno vođenje postupaka… više »

SAZNAJEMO

Što se krije u podbörki? Odgovor skrivaju blagdanske ponude iz Tele2

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Darivanje oplemenjuje i čini sretnima i onog tko prima, ali i onoga tko daruje. Ovih se blagdana u Tele2 posebno birala ponuda koja će razveseliti svakoga - djecu, mlade, one malo manje… više »

EH, DA...

Tiskane novine odlaze u prošlost?

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja objavila je rezultate ispitivanja o stanju na tržištu tiska u Hrvatskoj za 2015. i 2016. godinu i pronašla da je ukupna… više »

BIZNIS

Franck d.d. jača kapitalnu strukturu uz Tommy d.o.o. kao strateškog partnera

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Franck d.d. postigao je dogovor o strateškom ulaganju s društvom Tommy d.o.o., koji je spreman u kontekstu financijskog restrukturiranja ojačati kapitalnu strukturu… više »

PRIJAVITE SE!

Malim i srednjim poduzećima novih 220 milijuna eura iz ESIF programa

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Svi poduzetnici kojima su bespovratne potpore iz raznih razloga (neprihvatljiva djelatnost, ulaganje i sl.) nedostižne, a ESIF mikro i mali zajmovi do 50.000 eura nedovoljno veliki, mogli bi… više »

PRIJAVITE SE!

Počele su prijave za Career Speed Dating

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Otvorene su prijave studenata za Career Speed Dating, spoj razgovora za posao i speed datea koji će se održati 14. prosinca 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva… više »

OPREZ

Hoće li nove kriptovalute postati bezvrijedne

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Kriptovalute ili digitalne valute, kako vam drago - sigurno ste naletjeli na oglas u kojem vas se poziva na besplatne seminare za ulaganje u njih, a ako još niste odlučili što… više »

REALNOST

EU se otvara arapskim ulagačima

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

„Most" je čarobna riječ na susretu u Ateni koji je samouvjeren nazvan „EU - arapski svjetski samit". Pritom se prije svega misli na jugoistočni dio Europske unije,… više »

PROBLEMI

Dvostruki udarac Sberbanku u vezi s Agrokorom

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Široki osmijesi Vladinog povjerenika Ante Ramljaka i njegovih suradnika pri ulasku u salu s novinarima u Agrokorovom tornju u četvrtak točno u podne bili su najbolji komentar nekoliko… više »