Biznis
NAJAVE

Sir Martin Sorrell dolazi na Dane komunikacija

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Organizatori Dana komunikacija, koji će se od 28. do 30. ožujka održati u Rovinju, na press konferenciji najavili su dolazak jedne od najutjecajnijih osoba na svijetu prema Time 100 i… više »

KALTENBERG

Bavarski princ posjetio Split u povodu obilježavanja 25 godina Kaltenberg piva u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

U kraljevskoj obitelji u samom srcu Bavarske više od 750 godina proizvodi se kraljevsko pivo. Od prošle godine ponovno se proizvodi i u Hrvatskoj, u pivovari Kaltenberg Adria na… više »

ISTRAŽIVANJJE

Bankarske naknade: plaćate li previše usluge svojoj banci?

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Kako hrvatski građani sve ubrzanije iseljavaju u inozemstvo, tako se novčane doznake koje šalju kući, obiteljima i rodbini, već godinama povećavaju. Radi se o iznosu koji se samo u… više »

Predstavljen novi dizajn Ožujskog piva

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Ožujsko pivo predstavilo je novi, moderniji dizajn svoje ambalaže s naglašenim tradicijskim obilježjima. Inspirirana dvorištem Zagrebačke pivovare i njene stogodišnje… više »

NAGRADE

Deutsche Telekomu dodijeljeno prestižno priznanje European 5G Pioneer Award

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Na ovogodišnjem  MWC-u u Barceloni, prestižnom svjetskom događaju koji okuplja najveće globalne stručnjake i prezentira inovacije u području mobilnih tehnologija, Deutsche… više »

EU FONDOVI

Čak 634 miljuna bespovratnih sredstava za inovacije proizvoda i usluga

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Ovaj natječaj namijenjen je poduzetnicima koji su usmjereni na proizvodnju naprednih i inovativnih proizvoda i usluga visoke dodane vrijednosti koji će doprinijeti povećanju izvoza te time i… više »

MWC 2019

Infobip predstavio RCS rješenja i novi vizualni identitet

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Infobip, globalna kompanija za poslovnu cloud komunikaciju i lider u omnichannel komunikaciji, na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni predstavila je napredne komunikacijske usluge (Rich… više »

KONFERENCIJE

RISK 2019 - najveća konferencija IT sigurnosti u jadranskoj regiji

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Pozivamo vas da se pridružite najvećoj IT Security konferenciji u jadranskoj regiji, RISK 2019, koja će se održati 20. i 21. 3.2019 u kongresnom centru Hotela Thermana Park u Laškom,… više »

UPOZORENJE

Slab početak godine za turističku branšu

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Nijemci se polako pripremaju za godišnji odmor, mnogi i u Hrvatsku. Zbog rekordno niske nezaposlenosti i (po)rasta plaća očekuje se da će građani trošiti više na… više »

KONFERENCIJE

Yifei Chai stiže na Dane komunikacija

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Predavača Yifeia Chaia, da možemo, rado bismo najavili i dva puta", poručuje direktorica programa Dana komunikacija, Dunja Ivana Ballon. On će naime na ovogodišnjem festivalu u Rovinju… više »

ANALIZA

Klimavi drugi stup mirovinskog osiguranja u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Predstavnici kapitaliziranih obaveznih mirovinskih fondova u RH zatražili su prošli tjedan da se otpočne s privatizacijom velikih javnih poduzeća čije bi dionice željeli posjedovati.… više »

EU FONDOVI

Krediti i zajmovi za ruralni razvoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji sa Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) i Hrvatskom agencijom za malo… više »

61. PO REDU

Infobip otvorio ured u Tuzli

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Kompanija Infobip, jedna od vodećih regionalnih IT kompanija s globalnim uspjehom, u Tuzli je u ponedjeljak otvorila svoj 61. ured u svijetu te 25 novih radnih mjesta za IT i business… više »

NARAVNO!

Većina ljudi bi ipak stalni posao

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Zbog sve uspješnijih turističkih sezona u proljeće se naglo povećava potreba za dodatnim djelatnicima, ne samo u kategoriji Turizma već i ostalim kategorijama kao što su Prodaja… više »

DA?

Njemačka razmišlja o porezu za Google i Facebook

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Njemačko ministarstvo financija razmatra mogućnost uvođenja posebnog poreza na prihode od oglašavanja na Internetu koje inozemne tvrtke poput Googlea i Facebooka ubiru od njemačkih… više »