Biznis
EU FONDOVI

Do 75.000 kuna za proizvode sa znakom hrvatske kvalitete

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Vizualno označavanje hrvatskih proizvoda znakovima kvalitete osmišljen je iz želje da se uspostavi vizualni kod i prepoznatljivost vrhunskih hrvatskih proizvoda i usluga na domaćem i… više »

BRAVO

Veliki uspjeh Zvijezdinih proizvoda na američkom tržištu

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Zvijezdini proizvodi od rujna su dostupni kupcima američkog Walmarta. Riječ je o najvećem svjetskom trgovačkom lancu koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca. Walmart ima više od 11… više »

NOVOSTI

Httpool postao službeni prodajni partner Facebooka za regiju

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Facebook i Httpool sa zadovoljstvom objavljuju sklapanje strateškog partnerstva u našoj regiji. Httpool je postao službeni prodajni partner Facebooka u našoj regiji,… više »

PROBLEMI?

Trebamo novu naftu – prije svega zbog plastike

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Plastika i drugi petrokemijski proizvodi će biti najveći pokretač potražnje nafte u desetljećima koja dolaze, zaključak je Međunarodne agencije za energiju (IEA) objavljen koncem… više »

NEW LINK

Tehnologija jamči uspješan biznis na tržištu nekretnina

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Oko 30 tisuća ovlaštenih agenata za nekretnine svaki dan u New Yorku pokušava doći do komadića zarade od prosječnih 16 tisuća dolara za kvadrat prostora za stanovanje u njegovom… više »

HMMM...

Bolji dani za otočane?

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Zemlja tisuću otoka obnavlja svoj Zakon o otocima, no umjesto svečarske atmosfere moglo se proteklih dana oko toga osjetiti dosta nervoze. Reakcije zastupnika u Hrvatskom saboru, naime, bile… više »

POSLUŠAJTE

Futurolozi poslali upozorenje iz Laube

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

U zagrebačkoj Laubi održala se prva Future Tense konferencija usmjerena na budućnost poslovanja, koja je okupila četiri svjetska futurologa: Morgaine Gaye, Gerda… više »

I DALJE...

Tweet od 20 milijuna dolara

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Twitter - platforma za samopredstavu i dizanje prašine. To izgleda ne važi samo za predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, već i za  multimilijardera Elona Muska. Osnivač i vlasnik… više »

EU FONDOVI

Krediti i zajmovi za ruralni razvoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji sa Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) i  Hrvatskom agencijom za malo… više »

KONFERENCIJA

Do kada rast cijene kvadrata i kako proširiti stabilno okruženje na cijelu Hrvatsku?

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Vlasnici nekretnina uporno traže sve više i više kuna za svoje kvadrate i rijetki su oni koji unazad dvije godine ne bilježe rast cijena za prodaju ili najam stanova i kuća. U… više »

EU FONDOVI

Novih 220 milijuna eura iz ESIF programa

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Svi poduzetnici kojima su bespovratne potpore iz raznih razloga (neprihvatljiva djelatnost, ulaganje i sl.) nedostižne, a ESIF mikro i mali zajmovi do 50.000 eura nedovoljno veliki, mogli bi… više »

EU FONDOVI

Internacionalizacija poslovanja uz EU fondove

objavljeno prije 5 mjeseci

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj Internacionalizacija poslovanja MSP-ova - Faza 2. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima kako bi… više »

POSLODAVAC PARTNER

P&G jedan od najatraktivnijih poslodavaca u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 mjeseci

Procter & Gamble i ove se godine ističe kao jedan od najatraktivnijih poslodavaca na tržištu i tvrtka koja posluje u skladu sa suvremenim svjetskim HR trendovima. Tome svjedoči… više »

EU FONDOVI

Novih 650 milijuna kuna za poljoprivrednike

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Za poljoprivredna gospodarstva koja žele ulagati u proizvodnju i preradu, izgradnju i opremanje objekata te obnovljive izvore energije osigurana su bespovratna sredstva iz mjere 4. Potpora je… više »

CROWDSTREAM

Prijavite se i ostvarite potporu za pokretanje crowdfunding kampanje!

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Zagrebački inovacijski centar (ZICER) u okviru EU projekta CrowdStream provodi pilot akciju kroz koju startupovima i društvenim poduzetnicima pruža podršku u pripremi i provedbi… više »