Biznis
EU FONDOVI

Krenuli su natječaji iz vinske omotnice

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Otvoren je natječaj iz "Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2019-2023" za  mjeru "Informiranje u državama članicama". Cilj je natječaja pozicionirati vino kao dio zdrave prehrane i… više »

EU FONDOVI

23 milijuna kuna za unapređenje hrvatskog turizma

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Ministarstvo turizma raspisalo je Javni poziv za povećanje atraktivnosti i konkurentnosti hrvatskog turizma. Ciljevi ovog Poziva su unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, održivi… više »

NOVA ZONA

Slobodna trgovina između EU-a i Japana

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Sporazumom o slobodnoj trgovini Europske unije i Japana JEFTA (Japan-EU Free Trade Agreement ili kraće EPA, Economic Partership Agreement), koji je stupio na snagu s prvim danom… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Roboti dolaze, i to na velika vrata

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Nakon velikog interesa za prvim najavljenim predavačima Dana komunikacija, festivala tržišnih komunikacija u organizaciji HURA-e i IAB-a Hrvatska koji će se od 28. do 31. ožujka… više »

POSLODAVAC PARTNER

McDonald's pruža izvrsne prilike svima koji traže posao

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

McDonald's već godinama privlači brojne djelatnike, bez obzira na njihovu dob, a koji su u potrazi za poslom u tvrtki koja bi im pružila fleksibilno radno vrijeme, stimulativnu satnicu i… više »

MA DA?

Trava vam može donijeti - otkaz?

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Marihuana je odavno prešla granicu neprihvatljivosti i sve je češće s one "dobre" strane crte prihvatljivog ponašanja, no ne baš u svim aspektima života - kad je… više »

JAVITE SE!

Infobip otvorio program prakse za mlade IT inženjere

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Kako je raditi kao inženjer u kompaniji koja svojim rješenjima dopire do više od 7 milijardi ljudi i uređaja? Od danas to mogu istražiti IT studenti koji se odluče prijaviti na… više »

PODACI

Čak četvrtina velikih tvrtki koristi robote

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Tijekom 2018. godine sedam posto poduzeća u Europskoj uniji, koja zapošljavaju najmanje 10 osoba, koristilo je industrijske ili uslužne robote, pokazalo je najnovije izvješće… više »

WEF

Elita u dubokom snijegu: Što donosi Davos 2019.?

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Globalni gospodarski rast gubi na snazi, trgovinski konflikti se povećavaju, klimatske promjene i zaštita okoliša ostaju neriješeni i istodobno se događaju velike… više »

ZANIMLJIVO :)

Facebook ulaže stotine milijuna u - novinarstvo?

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Facebook će u sljedeće tri godine uložiti 300 milijuna dolara u razne projekte povezane s novinarstvom, posebice za poticanje lokalnog informiranja, koje je posebno potisnula digitalna… više »

KONFERENCIJE

Jesper Laursen na Digital Takeoveru

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Jesper Laursen, osnivač globalno utjecajnog Native Advertising Institutea i vodeći danski stručnjak za content marketing dolazi u Zagreb gdje će 12. ožujka u Cinestaru Branimir Centra održati… više »

NOVOSTI

Infobip u Tuzli otvara novi ured i zapošljava 25 stručnjaka

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Nakon otvorenja ureda u Rijeci, Infobip nastavlja širenje u regiji te najavljuje otvaranje novog ureda u Tuzli početkom veljače ove godine u kojem će zaposliti 25 IT stručnjaka.… više »

EU FONDOVI

Više novca za male EU poljoprivrednike?

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Zapravo je više nego jasno kakvu poljoprivredu priželjkuju građani Europske unije. Prema jednom ispitivanju javnog mnijenja koje je proveo institut Forsa po nalogu zaklade Heinrich… više »

LOVA

Gigantski dug američkih studenata

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Amerikanka Toni Vincent je prije tri godine završila studij javnog zdravstva. Da bi mogla studirati morala je uzeti kredit. I prije nego što je primila prvu plaću bila je dužna… više »

ANALIZA

Glasna šutnja oko INA-e

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Upadljivi muk Vlade RH u vezi s Inom ne nailazi na jednaku pasivnost ostalih aktera u društvu. Dvije su godine prošle otkako je izvršna vlast prestala govoriti o dotad… više »