Fun
VIC DANA

Plavuša i deva

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Plavuša sjela na kavu, svidjela se konobaru pa je on pokuša zainteresirati: - Gospođice, znate li razliku između deve i ševe? Plavuša se zamisli pa ispali: - Nemam… više »

VIC DANA

Mujo i pogađanje

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Mujo krenuo na čaršiju i naleti na Hasu s košarom u ruci: - Đe's, bolan, Haso, šta to nosiš? Haso slegne ramenima: - A eto... kokoši da prodam na pijacu...… više »

VIC DANA

Prvosvibanjski vicevi

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Fata sišla na jutarnju kavu, a Mujo ugleda neka slova na njezinim nogama pa je upita: - Fato, bona, š'a s' to napisala na noge? Fata digne haljinu, a na jednoj nozi piše… više »

VIC DANA

Mujo i Fatino brbljanje

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu, pa nakon par rakijica Haso uzrujano kaže: - 'Bem ti onu moju Habibu, kako me iznervirala... sam' nešt' prigovara, ne zna stat'! Mujo otpije gutljaj i… više »

VIC DANA

Fata i prva bračna noć

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Mujo i Fata se oženili, pa nakon svadbe odu u hotel na prvu bračnu noć. Ujutro se probude, pa Fata uz prvu kavu napravi facu i nezadovoljno progunđa: - E moj Mujo, nije ovo bilo… više »

VIC DANA

Mujo i veličina u gaćama

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Mujo i Haso se zarakijali u kafani, pa nakon neke runde Mujo krene hvaliti samoga sebe: - E moj jarane, u mene t' je pravo velik... dva'es' cenata! Haso sune rakijicu i odmahne rukom: - U… više »

VIC DANA

Fata i bikini

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Fata dolazi u trgovinu i krene pregledavati kupaće kostime, pa nakon nekog vremena odabere bikini, plati ga i ode. Nakon sat vremena eto ti Fate natrag, vadi grudnjak iz vrećice: - Ja b' da… više »

VIC DANA

Mujo u školi

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Mujo dođe u školu pogledati kako stoji mali Mujica, pa nakon što mu je razrednik pokazao imenik, on se uhvati za glavu: - Bolan, ovaj moj Muj'ca će past' razred! Razrednik se… više »

VIC DANA

Mujo i najbolji jarani

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Fata došla kući tek ujutro, pa je Mujo ljutito upita: - Jel', bona, đe s' ti do ove dobe? Fata slegne ramenima: - Bila kod jaran'ce, zapričale se pa prespavala... Mujo nazove deset… više »

VIC DANA

Fata i ginekolog

objavljeno prije 4 mjeseca

Fata pijucka jutarnju kavicu i lista novine, kad u kuhinju uleti mala Habiba, tek ušla u pubertet. Sjedne ona do Fate, pa onako sramežljivo upita: - Mamo, mamo, šta je to… više »

VIC DANA

Mujo i prestanak pušenja

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mujo naleti na čaršiji na jarana Hasu kojeg nije vidio godinama, pa sjednu oni na piće da se ispričaju. Haso zapali i ponudi Muju, a on odmahne glavom: - Jok, jarane, ne pušim… više »

VIC DANA

Mujo i tračevi

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo lagano pijucka u kafani kad uleti Haso sav ljut i naruči duplu rakiju, sune je iz ruke i odmah uzme još jednu. Mujo ga pogleda i upita: - Š'a je, bolan, š'a s' tako… više »

VIC DANA

Mujo i Fata zavodnica

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo i Haso zasjeli na terasu od kafane i gledaju žene koje prolaze, pa će Haso: - Jarane, vid' one Fate... nije nešto, al' svako je muško gleda?! Pa što? Mujo uzdahne: -… više »

VIC DANA

Mujo i vruća Fata

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mujo i Fata zalegli na spavanje, kad u neko gluho doba noći Fata krene buditi Muju: - Mujo, bolan... ja b' se guz'la, baš mi je došlo milo... Mujo otvori oko i vidi da je 3… više »

VIC DANA

Mujo i zujanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Fata dođe kod doktora i već mu se s vrata požali: - Doktore, onaj moj nikako da me naguzi pravo... sve probali, i one plave tablet'ce, al' ništa ne pomaže! Doktor smireno objasni: -… više »