Fun
VIC DANA

Mujo i seks preko telefona

objavljeno prije 2 mjeseca

Mujo otišao na službeni put i nakon cjelodnevnog posla vrati se napaljen u hotelsku sobu pa nazove Fatu: - Fato, bona, rec' mi, šta imaš na sebi? Fata zbuneno odgovori: -… više »

VIC DANA

Dvije plavuše na kavici

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Razgovaraju dve plavuše na kavi, pa će prva: - A onda mi je rekao kako je u početku mislio da sam farmaceutkinja! Znaš li šta je to?  Druga slegne ramenima: - Nemam… više »

VIC DANA

Mujo i slikanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Mujo se okuraži pa upita Fatu: - Fato, bona, bil' t' men' pozirala za sliku? Fata se zacrveni: - Jel' misliš, ono, gola...? Mujo klimne, a Fata odgovori: - Jooj, al' ja t' nisam… više »

VIC DANA

Mujo veterinar kod doktora

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Mujo se zaposlio kao veterinar i nakon nekog vremena osjeti da ga nešto probada i muči, pa krene kod doktora. Uđe on u ordinaciju, a doktor ga upita: - Dobro, gdje vas boli? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i pijanstvo

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Mujo pred zoru nekako dotetura do kuće pijan k'o zemlja, a Fata ga bijesna dočeka na vratima: - Pijanduro jedna, sad se kuć' dolazi, vid' na šta ličiš!!! Mujo pijano… više »

VIC DANA

Mujo i Fatino pospremanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Fata sprema kuću i kuha ručak, a Mujo se zavalio u dnevnoj pred televizor i ne mrda. Fati dotužilo, pa proviri kroz vrata i ironično ga upita: - Mujo, bolan, š'a ima na teveu? Mujo… više »

VIC DANA

Plavuša i vozački ispit

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Plavuša došla s vozačkog ispita i upita drugu plavušu: - Ne razumijem kako sam pala na vozačkom. Došla sam do kružnog toka, na znaku je pisalo 30 i ja sam 30 puta… više »

VIC DANA

Fata i Mujine sposobnosti

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Fata sjedi u dnevnoj kraj Muje i dosadno joj, pa ga mune pod rebra: - Mujo, bolan, 'ajmo radit' nešto skupa... Mujo makne novine i nasmije se: - Dobra ideja, 'ajmo se jebavat'... Fata… više »

VIC DANA

Mali Mujica i izlasci s Mujom

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Mali Mujica je na praznicima i nemoguć je, pa Fata jednog dana izgubi živce i zaurla: - Muj'ce, sunce t' jebem, još jednom mi digni tlak i ne ideš više s babom u… više »

VIC DANA

Mujo i dogovor za godišnji

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Mujo i Fata sjede u kuhinji na jutarnjoj kavi, pa će Fata nakon nekog vremena: - Mujo, bolan, šta misl'š š'a b' bilo najbolje za tvoje zdravlje, da na god'šnji… više »

VIC DANA

Fata na tržnici

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Fata dolazi na tržnicu i govori prodavačici: - Sl'šaj, bona, skup t' je ovaj sir pravo! Prodavačica je odmjeri od glave do pete pa odbrusi:  - Nije sir skup, nego s' se ti… više »

VIC DANA

Mujo na partiju

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Mujo došao na uredsku zabavu bez Fate, pa ga šef upita: - Mujo, bolan, što s' sam, đe t' je Fata? Mujo uzdahne: - Eno je kuć', nešt' je loše volje...… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina operacija

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Mujo juri Golfom kad ga zaustavi pandur, no na sreću njegov jaran Haso. Kad je Haso shvatio koga je zaustavio, odmahne rukom: - 'Ajd', bolan, voz' dalje, al' uspor' malo, kak'a žurba te… više »

VIC DANA

Plavuša i guma

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Plavuše se voze u autu od sponzora kad im na jednom zavoju pukne guma. Jedna izađe van i gleda, pa je druga upita: - Šta je bilo? Prva odgovori: - Eh, izgleda da je pukla… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin ljubavnik

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Mujo krenuo na posao tramvajem, kad mu prilazi neki tip i kaže mu: - Jeb'o sam ti ženu!. Sutradan isto. Kada se to dogodilo i treći dan, Mujo nazove Fatu kad je došao na posao i… više »