Fun
VIC DANA

Fata i ginekolog

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Fata pijucka jutarnju kavicu i lista novine, kad u kuhinju uleti mala Habiba, tek ušla u pubertet. Sjedne ona do Fate, pa onako sramežljivo upita: - Mamo, mamo, šta je to… više »

VIC DANA

Mujo i prestanak pušenja

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Mujo naleti na čaršiji na jarana Hasu kojeg nije vidio godinama, pa sjednu oni na piće da se ispričaju. Haso zapali i ponudi Muju, a on odmahne glavom: - Jok, jarane, ne pušim… više »

VIC DANA

Mujo i tračevi

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Mujo lagano pijucka u kafani kad uleti Haso sav ljut i naruči duplu rakiju, sune je iz ruke i odmah uzme još jednu. Mujo ga pogleda i upita: - Š'a je, bolan, š'a s' tako… više »

VIC DANA

Mujo i Fata zavodnica

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Mujo i Haso zasjeli na terasu od kafane i gledaju žene koje prolaze, pa će Haso: - Jarane, vid' one Fate... nije nešto, al' svako je muško gleda?! Pa što? Mujo uzdahne: -… više »

VIC DANA

Mujo i vruća Fata

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Mujo i Fata zalegli na spavanje, kad u neko gluho doba noći Fata krene buditi Muju: - Mujo, bolan... ja b' se guz'la, baš mi je došlo milo... Mujo otvori oko i vidi da je 3… više »

VIC DANA

Mujo i zujanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Fata dođe kod doktora i već mu se s vrata požali: - Doktore, onaj moj nikako da me naguzi pravo... sve probali, i one plave tablet'ce, al' ništa ne pomaže! Doktor smireno objasni: -… više »

VIC DANA

Mujo i lutka na napuhavanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Mujo uletio u sex shop i pita s vrata: - Imate l' one lutke što se napušu pa se guze? Prodavač klimne i upita: - 'oćete l' normalan model ili intel'gentan? Mujo se zamisli pa… više »

Foto: Pexels
VIC DANA

Fata i seksualne fantazije

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Mujo i Fata zalegli u krevet navečer, pa nakon što je malo prolistao novine Mujo upita: - Fato, bona, jel' maštaš ti kad o seksu? Fata klimne: - Jašta! Mujo se… više »

VIC DANA

Fata u toplicama

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Fata došla u toplice i na večernjem kupanju upoznala nove jaranice, pa poslije sjele na kavu i ona uzdahne: - Eh, da m' nije snajke, ne b' ja sad 'vako uživala.... Jedna je upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i ženske gaćice

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Mujo je kasno došao kući i strovalio se u krevet, a Fata ga ujutro budi šamarom: - Mujo, prase jedno, o'klen t' gaćice u džepu?!?! Mujo je klepi onako bunovan i procijedi: - Dao… više »

VIC DANA

Mujo i rođendanski poklon

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Mujo upada u kafanu i već s vrata naručuje duplu ljutu, pa ga konobar upita: - Š'a je, bolan, koja te to muka spopala? Mujo sune rakiju i opusti se: - Ma bjež', cijelo popodne 'odam… više »

VIC DANA

Mali Mujica i svađa

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Mali Mujica se posvađao s malim Ibrom, pa kad je došlo do naguravanja, on se zadere: - Moj babo je bolji od tvog!! Ibro odmahne glavom: - Jok, moj je bolji! Mujica se zapuše: -… više »

VIC DANA

Mali Mujica i ispričnica

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Mali Mujica nakon što dva dana nije bio u školi zasjedne u klupu, pa ga učiteljica prozove čim je ušla: - Muj'ce, pa gdje s' ti već dva dana?! Mujica se digne i pruži joj… više »

VIC DANA

Mujo gentleman

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Mujo sjedi u kafani, niže rakijice i nešto si gunđa u bradu, pa ga Haso upita s kraja šanka: - Mujo, bolan, š'a te muči? Mujo odmahne glavom: - Ma ona moja Fata, ne konta… više »

VIC DANA

Mujo kod fotografa

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Mujo dođe kod fotografa da napravi slike za nove dokumente, pa kad je slikanje bilo gotovo, Mujo zamoli: - Jarane, deder ti naprav' i jednu onako, veću, da imam za na zid... Fotograf klimne i… više »