Fun
VIC DANA

Mali Mujica za ručkom

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Došao mali Mujica iz škole i za ručkom pita Fatu: - Mama, a šta s' ti 'tjela - sina il' 'ćer? Fata uzdahne: - E moj Muj'ce, ja sam samo 'tjela gledat' film... više »

VIC DANA

Vicevi za izborni dan

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Mujo, već dobrano u godinama, došepesa na biračko mjesto za izbore, zaokruži svoje i ubaci listić, pa uzme stolac i sjedne. Sjedi on tako već pola sata, pa ga tip iz biračkog odbora… više »

VIC DANA

Mali Mujica na ferijama

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Mujo se izvalio pred televizor, pijucka pivo, a mali Mujica trčkara kućom i nešto se igra, pa se Mujo najednom prene: - Muj'ce, bolan, tiše malo... nemaš ti ništa… više »

VIC DANA

Mujo i pospremanje kuće

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Fata sjela na kavu s jaranicom pa se požali: - Ma ovaj moj je ust'o u 5 ujutro, opr'o suđe, skin'o zavjese, obris'o praš'nu, sve usis'o, opr'o rublje, skuh'o ručak... Jaranica je… više »

VIC DANA

Mujo i Haso idu u goste

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Mujo i Haso krenuli u posjetu jaranu Ibri u njegov novi stan u neboderu. Uđu oni u neboder, vide da je Ibro na 12. katu pa će Haso: - Mujo, bolan, de pozov' lift! Mujo se zbunjeno okrene: - A… više »

VIC DANA

Mali Mujica i kondomi

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Mali Mujica uđe u trgovinu i počne vikati: - Imate l' kondome?! Prodavačica mu kaže: - Kao prvo, nije lijepo vikat' u trgov'ni, kao drugo kondomi nisu za djecu, a kao treće, koja vel'čina ti… više »

VIC DANA

Mujo i vozački

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Mujo krenuo na vozački i nakon pismenog čita instruktor rezultate, pa kaže: - Mujo... pao, imaš 28 grešaka... Mujo uzdahne, a instruktor nastavi: - Pa ti s' sve B zaokružio?… više »

VIC DANA

Mujo i Haso se hvale

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Mujo i Haso nađu se rano ujutro u kafiću, pa nakon kave zaredaju rakijice i u jednom trenutku Mujo ispali: - Haso, bolan, jel' znaš ti šta sam ja radio noćas? Haso odmahne… više »

VIC DANA

Mujo i Fata u parku

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Mujo i Fata sjeli na klupu u parku, malo zaklonjenu od pogleda i krenuli se maziti i hvatati, pa će Fata nakon par minuta: - Mujo, bolan, skin' 'očale, rasparat ćeš m' čarape! Mujo… više »

VIC DANA

Stari Mujo i isprobavanje Viagre

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Mujo i Fata odlučili pod stare dane isprobati Viagru, pa ulazi Mujo u spavaću sobu i kuca na vrata. Fata se zadere: - Ulaz', bolan, šta kucaš?! Mujo uđe s osmijehom: - Ne pita… više »

VIC DANA

Mujo i Fatini nalazi

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Mujo dolazi kući sa Fatinim nalazima od doktora i ozbiljnim glasom pita Fatu: - Fato, bona, sl'šaj me, da ti doktor kaže da se moraš odreć' kafe il' slatkiša, čega b' se… više »

VIC DANA

Božićni veseli vicevi

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

"Jako sam zabrinut za ženu. Otišla je u grad, a vani je pravo nevrijeme, snijeg pada kao lud", povjerava se jedan prijatelj drugom. "Ma ne brini, ući će u neki dućan i čekati da se… više »

VIC DANA

Mali Mujica i kukci

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Mali Mujica se dosađuje na satu biologije, pa ga profa prozove i upita: - Muj'ce, de ti nam' reci, što je to leptir? Mujica se zamisli i ispali: - Insekt! Profa ga pohvali: - Bravo,… više »

VIC DANA

Mujo i definicija ljubavnice

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Mujo i Haso sjede u kafani i lagano rakijaju, pa usput krene priča o ženama. Haso se žali da bi trebao naći ljubavnicu, a Mujo ga nasmiješen upita: - Dobro, bolan, Haso, jel'… više »

VIC DANA

Kako je Mujo izgubio izbore

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Mujo na dan izbora navečer uletava u kuću i počne urlati na Fatu: - Fato, sunce l' t' tvoje jebem, šta imaš ti sa Hasom! Fata uzvrati: - Ništa Mujo, šta b' imala,… više »