Fun
VIC DANA

Mujo i stari jaran

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mujo naleti na jarana iz osnovne škole nakon što ga nije vidio par godina, pa ga zabrinuto upita: - Bolan, Haso, pa na šta to ličiš? Debeo si k'o bure,… više »

VIC DANA

Mujo i prošnja Fate

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Mujo čita novine u dnevnoj, kad dođe Fata, sjedne kraj njega i duboko uzdahne: - Mujo moj... bil' ti mene opet zaprosio da nismo muž i žena? Mujo ljutito spusti novine: - De, bona, a ti se… više »

VIC DANA

Plavuša autostoperica

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Plavuša krenula na put, no uskoro joj se pokvari auto i ona krene stopirati kako bi došla do mehaničara. Zaustavi se kamion, ona uskoči i počne se dopisivati s frendicom: -… više »

VIC DANA

Mujo i zlatna godišnjica braka

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Mujo i Fata dogurali do pedesete godišnjice braka, pa će Mujo uz jutarnju kavu: - Fato, bona, danas nam je pedeseta godišnjica... zakla'ć' janje da proslavimo! Fata ga pogleda… više »

VIC DANA

Plavuša prodavačica

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Plavuša dobila posao u trafiki kao prodavačica i čim je došla u svoju prvu smjenu na trafiku dođe zgodan frajer i naruči: -Tri kondoma, molim... Plavuša ga odmjeri od… više »

VIC DANA

Mali Mujica i križaljka

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mali Mujica dograbio novine i bacio se na rješavanje križaljke, pa nakon nekog vremena upita Muju: - Babo, de pomoz' malo, ostala m' još samo jedna riječ... Mujo odmahne glavom:… više »

VIC DANA

Fata i komplimenti

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Fata krenula na čaršiju, pa tamo naleti na jaranicu koju nije vidjela sto godina. Izljube se one, pa jaranica pogleda Fatu od glave do pete i procijedi: - Joo, stvarno se nismo dugo… više »

VIC DANA

Mujo i jutarnji odlazak na posao

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Fata ispraća Muju na posao i kad je otvorila vrata, duboko uzdahne i okrene se Muji: - Mujo, bolan, vid' kako onaj komšija preko puta svako jutro poljubi ženu kad ide na pos'o... ne… više »

VIC DANA

Plavuše u tušu

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Plavuša se tušira s frendicom i nakon minute je zamoli: - Daj mi dodaj onaj šampon kraj tebe, pliz... Druga se zbuni: - Pa šta će ti, imaš šampon u… više »

VIC DANA

Fata i pandur

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Fata sjela u Golfa i praši čaršijom sto na sat, kad je iza jednog ugla zaustavi pandur i zatraži dokumente. Pandur se iznenadi kad vidi da Fata ima osamdeset godina, pa je… više »

VIC DANA

Fata u kafani

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Fata se sredila i izašla u kafanu, pa tamo zasjedne za šank s jaranicama i ludo se zabavlja. Kroz smijeh primjeti tipa na kraju šanka koji joj nazdravi i priđe: - Svaki… više »

VIC DANA

Fata i smisao za humor

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Mujo se uvalio u krevet, a Fata stoji pred ogledalom i okreće se na sve strane, smiješi i gleda se, pa upita: - Mujo, bolan, šta s' teb' najviše sviđa na men' - lijepo… više »

VIC DANA

Mujo i sreća na lotu

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mujo dolazi kući s osmijehom na licu i odmah s vrata upita Fatu: - Fato, bona, šta b' ti rekla da t' kažem da sam dobio na lotu? Fata ga pogleda ispod oka: - Ništa... uzela b'… više »

VIC DANA

Fata u trgovini

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Fata otišla u novi shopping centar i nakon što je cijelog obišla uđe u jednu lijepu trgovinu. Poslije par minuta razgledavanja priđe joj prodavačica: - Mogu l' vam pomoć?… više »

VIC DANA

Mujo pandur i kvizovi

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Mujo pandur zaustavi tipa koji prebrzo vozi, a ovaj krene glumiti frajera: - 'Ajd', bolan, puštaj me, znam t' načelnika, evo sa'ć' ga nazvat' da te razguzi pravo što s' me… više »