Fun
VIC DANA

Mali Mujica i mesar

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Fata kuha naveliko, pa u jednom trenutku zazove sina: - Muj'ceee... Mali Mujica se nacrta u kuhinji, a Fata mu tutne lovu u ruku: - 'Ajd' u mesara, vidi ima l' svinjske nog'ce! Mujica otrči i… više »

VIC DANA

Mujo bog na poslu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mujo sjedi pred kafanom i lagano pijucka kavu, čita novine na suncu i uživa, kad naleti Haso i zbunjeno ga upita: - Jarane, nis' l' ti naš'o novi pos'o? Mujo zadovoljno klimne: -… više »

LOOL

Muka vam je od IKEA-inih uputa? Nabavite robota...

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Ne znate sastaviti namještaj iz IKEA-e? Muka vam je od nerazumljivih uputa za sastavljanje namještaja i ne znate što ćete s gomilom vijaka i dasaka? Stiže pomoć u vidu… više »

VIC DANA

Plavuše i prvi seks u životu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Plavuša sjela s frendicom na cugu i poslije par koktela krenu one s pričom o seksu, pa naravno na tapetu dođe i onaj prvi. Prva plavuša nagne čašu i namigne drugoj: - Ja… više »

VIC DANA

Mali Mujica i pitanja o životu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Mali Mujica uleti u kuhinju kod Fate i upita je: - Mamo, mamo, kako s' nastali ljudi? Fata obriše ruke o pregaču i pomiluje ga po glavi: - Bog nas je stvorio, Muj'ce... Mujica se… više »

VIC DANA

Mujo na ispitivanju

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Mujo završio u policiji na ispitivanju, panduri krenuli s imenom, a on će: - Mujo Hadžikurić, Miljackina 54... Pošalju panduri jednoga da to provjeri, a ovaj se vrati za desetak… više »

VIC DANA

Fata, Mujo i rakija

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Fata zasjela na kavu s jaranicama i nakon prvih tračeva na tapetu dođu muževi, pa sve krenu grditi svoje - te ovaj smrdi i pije, drugi puši i pije, treći igra nogomet i pije... Fata ih… više »

VIC DANA

Mujo i pijana vožnja

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mujo i Fata voze se kući nakon druženja kod Hase i nakon par minuta zaustave ih panduri. Pozovu oni Muju da izađe iz auta, a on istetura i pridržava se za vrata da ne padne. Pandur priđe… više »

VIC DANA

Mujo i vađenje krvi

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Mujo se zaputio kod doktora jer ga svašta nešto boli i osjeća se loše, pa ga ovaj nakon prvog pregleda pošalje na vađenje krvi. Dođe Mujo kod sestre, ona ga ubode… više »

VIC DANA

Mujo i sestra

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Mujo zasjeo u kafanu s Hasom i lagano pijuckaju, kad odjednom na vrata uđe povelika žena. Haso je odmjeri od glave do pete pa ispali: - Bogami, ova je pravo debela, ta b' nas mogla sve… više »

VIC DANA

Mujo na vjenčanju

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Mujo i Fata hodali godinama, pa ga ona napokon natjerala da se ožene. Napravili oni sve kako treba, pa poslije vjenčanja zasjeli u restoran s gostima na zabavu.  Nakon govora kumova,… više »

VIC DANA

Plavuša i petak 13.

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Razgovaraju dvije plavuše, pa kaže prva: - Božić ove godine pada na petak.... Druga se zabrine: - Ne valjda 13.?! više »

VIC DANA

Fata i njezina govorna mana

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Mujo i Haso sjede u kafani kraj prozora i komentiraju prolaznike, pa kad ugledaju Fatu, Haso se oduševi: - Eno ba Fate, e ta je pravo dobra!!! Mujo procijedi: - Pa nije baš… više »

VIC DANA

Mujo i nova djevojka

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mujo našao novu curu i nakon što su se zabavljali već skoro pola godine, jedno jutro u parku ona skupi hrabrost i reče: - Mujo, bolan, mislim da je došlo vrijeme da me… više »

Olakšajete si simptome na pametan način/Pixabay
VIC DANA

Mujo i alkoholizam

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Mujo sjedi u kafani i niže rakijice sve jednu za drugom, pa kad se već dobrano napio, uleti neki tip i počne dijeliti letke. Gurne on jedan Muji, ovaj gleda, slova mu se mute, al' konta da je… više »