Fun
VIC DANA

Mali Mujica i užina

objavljeno prije 27 dana i 1 sat

Mali Mujica kreće u školu, a Fata mu daje vrećicu: - Evo t' už'ne... spakovala sam ti sendvič i čavle... Mujica je zbunjeno pogleda: - Zašto?! Fata slegne ramenima: - Pa da… više »

MA DA?

Sobovi Djeda Mraza/Božićnjaka su - ženke?

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Djed Mraz ili Božićnjak, kako vam drago, i njegove sanjke ne samo da su jedna od najkorištenijih tema fotki i pjesama u prebožićno doba, postali su i tema znanstvenih rasprava -… više »

VIC DANA

Mujo na pustom otoku

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Mujo se nasukao na pustom otoku, a s njim su brodolom preživjeli samo jedna ovca i vučjak. Nakon mjesec dana Mujo uspio sagraditi kolibicu, naći vode i hrane i sve mu je po mjeri, samo stalno… više »

VIC DANA

Mujo na telefonu

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Mujo sjedi na poslu i čita novine, kad zazvoni telefon. Mujo samo uzdahne i pusti ga da zvoni, pa kad je prestao mirno srkne kavicu i nastavi čitati. No, telefon odmah ponovno zazvoni, i kad… više »

VIC DANA

Mujo na roditeljskom

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Mujo otišao na roditeljski u školu, pa ga nakon sastanka pozove razrednica u kabinet i upita: - Gospod'ne Mujo, vaš Muj'ca je... specif'čan, da tako kažem. Rec'te,… više »

VIC DANA

Plavuša na kiosku

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Plavuša dođe na kiosk, malo razgleda i reče prodavačici: - Molim vas jedne cigarete... Prodavačica je odmjeri od glave do pete: - Koje? Plavuša zbunjeno odgovori: - Kako ko je,… više »

HO HO HO!

Djed Božićnjak na svim europskim jezicima

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Djed Mraz? Djed Božićnjak? Isus? Tko će vama na Badnjak uvečer pod borom ostaviti poklone? Inačice ovih imena pojavljuju se po čitavoj Europi, a uz njih idu i priče o njihovom… više »

VIC DANA

Mujo i dva pandura

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Muju zaustave panduri na putu kući, a on spusti prozor od auta, pogleda ih i nasmija se: - 'Alo, jeste l' vi blizanci? Panduri se zbunjeno pogledaju: - Jok, bolan, što pitaš?… više »

VIC DANA

Mujo i pismo

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mujo dobio pismo, otvorio ga i pročitao, pa ga blijed stavi u zadnji džep, sjedne u dnevnu na kauč, otvori pivo i zamišljeno se zagleda u zid. Fata ga gleda, pa stane pred njega i… više »

naspavana djeca bolje paze na nastavi
VIC DANA

Mali Mujica i narodne izreke

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Mali Mujica dosađuje se na satu, kad učiteljica upita zna li netko neku narodnu poslovicu, a on brže-bolje digne ruku i ispali: - Tko rano rani, dvije sreće grabi! Učiteljica se nasmije; -… više »

Koliko imamo pravih Facebook prijatelja? / Pexels
VIC DANA

Plavuša i mobitel

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Plavuša razgovara s frendicom mobitelom, kad joj se počne pokazivati da je baterija pri kraju. Ona nervozno uzdahne i ispali: - Draga, daj ti sad mene nazovi, nemam više baterije! više »

VIC DANA

Mujo i selidba

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Mujo se selio u novi stan, pa stavio ormar na leđa i ide uz stepenice, kad na trećem katu naleti na nove susjede koji ga zbunjeno pogledaju i upitaju: - Komšija, bolan, pa zar… više »

VIC DANA

Mujo i uletavanje Fati

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Mujo izašao s jaranima u disko i primjeti Fatu kako zanosno pleše i mrda guzom, pa joj se počne približavati i skupljati hrabrost da joj uleti. Dođe on njoj s leđa, pa kad je… više »

VIC DANA

Mujo i Smrt

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mujo pijucka pivo u dnevnoj pred televizorom, kad netko zakuca na vrata. Mujo nastavi s pivom, no taj i dalje uporno kuca, pa se on s uzdahom digne i otvori vrata, a tamo - Smrt u kapuljači s… više »

MA DAJ!

Hello Kitty vina - stvarno postoje

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Da je božićno doba vrijeme svakakvih čuda, najbolje dokazuje lansiranje novih vrsta vina - Hello Kitty vina. Ne radi se, naravno, o novoj "vrsti" u pravom smislu riječi,… više »