Fun
FORA :)

Što je na drugoj strani svijeta?

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Gdje biste završili da počnete kopati tunel ravno kroz središte Zemlje? Ako vas to pitanje muči, nema potrebe za daljnjim razbijanjem glave - internetska… više »

VIC DANA

Plavuša i doktor

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Plavuša sjela na šank u noćnom klubu i izazvala pažnju svih frajera u blizini, a jedan napokon skupi hrabrost i dođe do nje: - Dobro veče, mogu li vam platiti piće?… više »

VIC DANA

Mali Mujica i Mujo majmun

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mali Mujica uči za razredni ispit iz biologije, pa upita Muju: - Babo, babo, kol'ki su najveći majmuni? Mujo se zamisli pa stavi ruku negdje u visinu svoje brade: - Eto, Muj'ce, tako… više »

Olakšajete si simptome na pametan način/Pixabay
VIC DANA

Mujo i dobivena bitka

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo sjeo u kafanu i krenuo redati rakijice jednu za drugom, sve okreće čašice pred sobom na šanku i mrmlja si nešto u bradu, pa ga konobar zabrinuto upita: - Š'a… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina jutarnja kava

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mujo sjedi u kafani i tuži se Hasi: - Jarane moj, ne mogu skontat' što je Fata stalno ljuta na mene.... Haso ga upita: - Pa dobro, kakav si prema njoj? Mujo se pohvali: - Ma pravo sam… više »

VIC DANA

Plavuša i nevjerni muž

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Plavuša sjela s frendicom na kavu i počne joj se žaliti: - Draga, ja ti ne znam više šta da radim... mislim da me onaj moj vara! Frendica je zabrinuto upita: - Pa kako… više »

VIC DANA

Mujo u kafani na moru

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo uđe u kafanu na moru i sjedne za stol, pa kad mu priđe konobar on naruči: - Čašu vode! Konobar ga pogleda preko oka: - Gospodine, meni je žao, ali ne možete zauzeti cijeli stol za… više »

VIC DANA

Fata i smirivanje živaca

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo nervozno šeće po dnevnoj nakon svađe s Fatom i puši jednu za drugom gunđajući nešto, a Fata mirno lista novine, pa je Mujo upita: - Fato, bona, kako ti mo'š… više »

VIC DANA

Fata na njivi

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Haso dotrči bez daha do Mujine kuće, uleti unutra i zaviče: - Mujo, bolan, eno se Fata valja s nekim hajvanom na Ibrinoj njivi?! Mujo mirno otpije gutljaj piva: - Pa šta s'… više »

VIC DANA

Mujo ide na more

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo odlučio otići na more s jaranima s posla, pa uplate oni aranžman preko sindikata i skupe se u zoru pred firmom. Za par minuta stiže novi novcati bus na kat, svi mu se dive pa se krenu… više »

VIC DANA

Mali Mujica i bolja ocjena

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mali Mujica se pripremao za zadnji sat biologije kako bi povećao ocjenu, pa čeka pitanja profesorice k'o zapeta puška. Nakon par minuta ona upita: - Djeco, tko mi može reći jednog… više »

VIC DANA

Fata i debljina

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mujo i Fata spremaju se na spavanje, on se već uvalio u krevet, a Fata stoji pred ogledalom i okreće se malo na jednu, pa na drugu stranu. Nakon par okreta, upita ona Muju: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Fata i novi hotel

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mujo zasjeo s Hasom u kafanu i nakon par pića ga upita: - Bolan Haso, ćuo sam nešto što b' trebali i mi isprobat... Haso se zainteresira: - De, rec', šta je? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo konobar i plavuše

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo se zaposlio kao konobar u sezoni i jedno jutro sjednu mu tri zgodne plavuše na kavu. Izvade one mobitele i jedna upita: - Koja vam je šifra za wi-fi? Mujo ispali: -… više »

VIC DANA

Mujo i potraga za poslom

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mujo čita novine, zastane na jednoj stranici i kaže Hasi:  - Vid' ovo, Haso, murija traži muskarca od 20 do 30 godina, jačeg stasa, pomalo ćelavog, koji noću hoda po parku i siluje žene.… više »