Fun
VIC DANA

Mujo i istraživanje o seksu

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Mujo se zaposlio kao domar u jednom kongresnom centru u Njemačkoj, pa se oduševi kad naleti na bosansku delegaciju na kongresu seksologa. U toku kongresa razvila se rasprava o… više »

WOW!

Lesedi La Rona otkupljen za 53 milijuna dolara

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Lesedi La Rona, drugi najveći neobrađeni dijamant na svijetu otkupio je draguljar Laurence Graff od kanadske tvrtke Lucara Diamond za golema 53 milijuna dolara. U priopćenju Graff Diamondsa… više »

VIC DANA

Mujo i noćni seks u parku

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Mujo naleti navečer na Hasu u parku i sav sretan mu kaže: - Haso, bolan, baš dobro da s' naiš'o, našao sam jednu... Kaže da će se nastaviti guzit' sa mnom ako je mogu tri… više »

VIC DANA

Kako Mujo bere jabuke

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Mujo i Haso krenuli putem kroz polja, kad pored puta ugledaju nekoliko stabala s jabukama, ali ne mogu do njih, pa Haso predloži Muji: - 'Ajd, ja ć' se popet gore, a ti me drž'. Haso se popne… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin tefter

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Mujo i Fata se oženili, prošla prva bračna noć i ujutru uz kafu ugleda Mujo Fatu kako nešto piše u svoj mali tefter, pa se zainteresira: - Fato, bona, šta to… više »

VIC DANA

Mujo u mesnici

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Mujo upada u mesnicu i već s vrata pita mesara: - Imate l' vi teleću glavu? Mesar se pogleda u ogledalo i snuždeno reče: - Jok, bolan, samo m' je jutros tak'a frizura... više »

VIC DANA

Mujo i trbušina

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Mujo zasjeo u kafanu s jaranima, pa ga Haso počne zezati: - Mujo, bolan, vid' kol'ka t' je trbuš'na, prestan' pit'! Mujo ga pogleda ispod oka i uzvrati: - Jarane, znaš l' ti… više »

VIC DANA

Fata, susjeda i seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Fata pozvala novu susjedu Mađaricu na kavu nakon mjesec dana što se doselila da se upoznaju, pa nakon prve kave i par rakijica razveže se susjedi jezik i ona se požali: - Zamisli,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i oralni seks

objavljeno prije 4 mjeseca

Mali Mujica se probudio usred noći i otišao na WC, pa u povratku poviri u sobu roditelja, kad tamo Fata oralno zadovoljava Muju. Mujica upali svjetlo i zgroženo povika: - Mater vam… više »

VIC DANA

Mujo ribolovac

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mujo došao na pecanje, postavio štapove i sjeo na stolac, kad nakon pola sata prolazi neki lik, stane i gleda. Nakon par minuta upita Muju: - Već se dugo baviite pecanjem? Mujo… više »

VIC DANA

Kako je Mujo postao alkoholičar

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo zasjeo u kafanu i pijucka, kad Haso sjedne za njegov stol i ispali: - Jarane, bolan, ti se svaki dan baš pravo napiješ, jes'l lud? Šta radiš to? Mujo odmahne… više »

VIC DANA

Mujo i Fata razmišljaju

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mujo i Fata sjede u dnevnoj sobi, pa će Fata nakon nekog vremena: - Mujo, bolan, o čem' ti sad misliš? Mujo je pogleda ispod oka: - O istom što i ti... Fata mu zalijepi jednu: -… više »

VIC DANA

Fata i menstruacija

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Fata zasjela u kuhinju na kavicu, rješava križaljku i puši jednu za drugom, kad uleti mala Habiba i upita: - Mamo, mamo, šta je to menstruacija? Fata otpuhne dim i… više »

VIC DANA

Mujo i gatanje iz šalice

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mujo i Fata sjeli na kavu, pa nakon što su je popili Fata okrene šalicu k'o prava gatara i nakon nekog vremena je otklopi, gledajući vidi li se štogod. Mujo je zbunjeno… više »

VIC DANA

Mujo grobar i stara Fata

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Mujo se zaposlio kao grobar i nakon par dana kopa on, kopa, kad naleti stara Fata od osamdeset i koju i upita ga drhtavim glasom: - Je l', sinko, đe je onaj grob kod hrasta? Mujo se obrecne:… više »