Hrvatska
SIGURNOST

Hrvati žele više sigurnosti na cesti

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Rezultati nedavne internetske ankete u kojoj je Goodyear proučavao odnos prema vozilima i vožnji u budućnosti pokazali su da Hrvatima u vožnji najviše nedostaju informacije koje bi u… više »

OPET?

Na jesen kriza hrane?

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Gotovo isključivo domaće su lubenice, mladi krumpir, paprika babura, tikvice, krastavci, kupus, kelj, salata kristalka te veći dio rajčica. Bresaka, nektarina, šljiva, marelica... tek… više »

FORA ;)

Milanović ne dolazi na sjednicu konstituirajućeg sabora

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

"Predsjednik Republike donio je Odluku o sazivanju prvog zasjedanja Hrvatskog sabora za 22. srpnja i time je u potpunosti iskoristio svoju Ustavom jasno propisanu ovlast", poručuju iz Ureda… više »

BRAVO

Zvijezdino ulje već treću godinu brend broj 1 u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Neizostavni proizvod svakog kućanstva je ulje, a domaći potrošači slažu se kako je najsnažniji brend u Hrvatskoj Zvijezda suncokretovo ulje. Potvrdilo je to istraživanje Ipsosa… više »

TRAIL

Svi putevi vode na HIGHLANDER Velebit

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Poznata uzrečica: ''Svi putevi vode u Rim'' u Hrvatskoj je malo drugačija te glasi: ''Svi putevi vode na Velebit''. To je slučaj i s HIGHLANDER Velebit Croatia čija ruta od 104 kilometra… više »

COVID-19

Protokoli za iznajmljivače

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

U Hrvatskoj je oko 67.000 privatnih iznajmljivača koji raspolažu s više od pola milijuna kreveta, a u ukupnim smještajnim oblicima sudjeluju s 50%. No, sve što su znali i… više »

SJAJNO!

Najbolje fotografije Next Image foto natječaja

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Huawei je objavio neke od najboljih dosad prijavljenih fotografija za svoj Next Image foto natječaj na kojem njihovi korisnici imaju priliku podijeliti svoje radove i osvojiti vrijedne… više »

BRAVO

Olival i dm drogerie markt uručili donaciju udruzi RokOtok

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Tijekom svibnja i lipnja vodeći proizvođač prirodne kozmetike Olival i najveći drogerijski lanac dm drogerie markt organizirali su akciju u sklopu koje se upozoravalo kako… više »

LOVA!

Sudionicima izbora nadoknađuje se dio izbornih troškova

objavljeno prije 8 mjeseci

Ti se iznosi dobiju nakon što se broj osvojenih mandata pomnoži sa 135 tisuća kuna koliko za jedan osvojeni mandat pripada svakoj političkoj stranci, neovisnoj listi i kandidatu.… više »

UFF!

Plenkoviću vlast, Bernariću cipela

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Sudeći prema privremenim rezultatima parlamentarnih izbora (objavljenima u ponoć) predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ima razloga za slavlje. Osim što se pokazalo da je samostalni… više »

IZBORI

Hrvatska je opet zaboravila izaći na izbore

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Rezultati izbora i rezultati procjena analitičara nisu mogli biti drugačiji: HDZ je na parlamentarnim izborima održanima u nedjelju osvojio najviše mandata u osam izbornih jedinica i u… više »

NISU BAŠ...

Izlaznost nije baš neka...

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

DIP je objavio nove podatke o izlaznosti. Do 16:30 sati na birališta je izašlo 34,04 posto birača, odnosno njih 1.149.397. Na prošlim parlamentarnim… više »

IZBORI

Koronavirus nije zaustavio birače

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Naime, u nedjelju prijepodne svoje je pravo u Hrvatskoj iskoristilo 620 tisuća birača, odnosno 18,09 posto što je samo 20-ak tisuća manje u odnosu na izbore iz 2016. godine. Prije… više »

TMNT

Manifestacija Tesla&friends 2020

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Okruglim stolom 'Inovacije - od ideje do realizacije' i otvaranjem prigodne trodnevne izložbe '30 genija' u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu u četvrtak, 9. srpnja, počet će… više »

HMMM...

Dilema mladih birača pred izbore u Hrvatskoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Koliko će mladih ljudi u dobi između 18 i 30 godina izaći na biračka mjesta, jedna je od nepoznanica predstojećih nedjeljnih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj. Preciznih istraživanja o tome… više »