Hrvatska
DANI KOMUNIKACIJA

Što Trump i Twitter imaju s Danima komunikacija

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Festival Dani komunikacija koji će se održati od 12. do 15. travnja 2018. godine u Rovinju donosi primjere svjetskih kampanja koje su ostvarile veliki utjecaj na industriju, ali i na način na… više »

ZANIMLJIVO

Što Hrvati žele da djeca uče u školama?

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Nije novost da je javnost nezadovoljna obrazovnim sustavom, ali čime su točno nezadovoljni, koje predmete bi uveli u škole, a koje izbacili istražio je portal EduCentar na 400… više »

PROGNOZA VREMENA

Stiže kišni tjedan, od minusa i dalje ništa

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Umjereno do pretežno oblačno, ujutro u unutrašnjosti moguća magla. Duljih sunčanih razdoblja bit će na istoku Hrvatske, dok će na Jadranu te u predjelima uz Jadran, mjestimice biti… više »

PROVOKACIJE

Radikalizacija graničnog spora u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Arbitražna bura iz Piranskog zaljeva stigla je do Zagreba. Na sastanku održanom u Ministarstvu poljoprivrede u četvrtak istarski ribari su od države zatražili siguran i neometan ribolov u… više »

PROGNOZA VREMENA

Stižu nam oblaci, kiša i snijeg

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Prognoza vremena za prvi tjedan Nove godine mnogima će neće baš svidjeti, iako će nakon mnogima vjerojatno neprospavane novogodišnje noći, oblačan i kišan prvi dan u… više »

ČESTITKE!!

Sretna vam Nova 2018., dragi naši!

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Sretna vam Nova 2018. godina, drage naše čitateljice i čitatelji, a što vam sve možemo poželjeti stane u omanju enciklopediju, no ne i u običan čestitarski članak. Što se… više »

TULUMI

Dočeci Nove 2018. godine na gradskim trgovima

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Doček Nove 2018. godine svaki je veći grad u Hrvatskoj tradicionalno organizirao na svojim trgovima, pa da vidimo gdje su pravi tulumi.... Biograd na Moru Zabranjeno pušenje, ali… više »

HMMM

Prognoza vremena za doček Nove godine

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

U nedjelju će diljem zemlje prevladavati oblačno vrijeme uz moguća kišna razdoblja. Zbog južnog i jugozapadnog vjetra i temperature će blago porasti, no isti će vjetrovi donijeti… više »

ZAPAMTITE :)

Savjeti HGSS-a za odlazak u planine

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

HGSS je osnovana 1950. godine kao interna služba Hrvatskog planinarskog saveza i  danas je prerasla u službu javnog karaktera koja brine o sigurnosti građana 24 sata dnevno, 365 dana u… više »

SPOR

Piranski zaljev: more burno, strasti mirne - zasad

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Petak je u Piranskom zaljevu ipak protekao mirno i bez ozbiljnijih incidenata, ako pod takvima ne računamo ranojutarnji bliski susret hrvatske ribarske brodice i slovenskog policijskog broda.… više »

LOŠE, LOŠE...

Prijetnje smrću novinarima u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

To je trebala bi biti jedna lijepa priča. Riječ je o televizijskoj reportaži o uspješnoj integraciji izbjeglog Nigerijca koji vodi mali restoran s afričkim specijalitetima u Zagrebu.… više »

LIJEPA PRIČA

Klikeraj - kreativan odgoj darovitih učenika

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Klikeraj čini tim psihologa i nastavnika koji su okupljeni oko ideje poticanja dječjeg kognitivnog razvoja. Njihov rad bazira se na područje psihologije kreativnosti te odgoja i obrazovanja… više »

PRIPAZITE

Stop teroru petardama

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Iako se pirotehnička sredstva smiju koristiti od 27. prosinca do 1. siječnja, i ove godine udruga Prijatelji životinja primila je tijekom prosinca brojne dojave građana koji se žale na… više »

DOBRO

Jesenski ugođaj na Božić

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Božić je, naravno, u zimi, no vrijeme je jesensko - pretežno sunčano i iznadprosječno toplo; najviša temperatura između 7 i 12, a na Jadranu od 13 do 16 Celzijevih stupnjeva. Ujutro u… više »

VESELO!

Sretan vam Božić, dragi naši!

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Stigao je još jedan Božić, vrijeme koje bismo trebali provesti u blagdanskoj atmosferi, okruženi obitelji i prijateljima... i biti po mogućnosti dobre volje. Iskreno, jedini razlog za… više »