Spektakli
NAGRADE

Dodjela godišnjih nagrada Hrvatskih blues snaga

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

'Usprkos pandemiji, udruga Hrvatske blues snage (HBS) sve je svoje tradicionalne godišnje koncertne aktivnosti tijekom 2020. godine uspjela održati. 11th Zagreb International Blues… više »

HBO

Premijera dokumentarne HBO Europe serije

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Serija pruža pronicljiv, dirljiv i inspirativni prikaz života u barcelonskoj bolnici u jeku pandemije COVID-19, istražujući fizičke i emotivne izazove s kojima se suočavaju pacijenti i… više »

EHHH...

Karneval u Veneciji samo online

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Slavni karneval u Veneciji ove se godine održava samo na ekranima, u dva programa od 90 minuta, u subotu i nedjelju od 17 sati. Veći dio programa uživo odvija se u Palači… više »

NAJAVE

Nova HBO serija "Nemoguće"

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Nova HBO serija „Nemoguće" (The Nevers) imat će premijeru na HBO GO usluzi  i HBO kanalu u travnju, kada stiže šest epizoda. Radnja serije… više »

GOLDEN GLOBE

Mank i Netflix najviše nominacija

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Crno-bijela Netflixova drama 'Mank' redatelja Davida Finchera ima najviše filmskih nominacija za Zlatni globus, šest, uključujući i najvažniju, za najbolju dramu. 'Mank' je… više »

HBO

Premijera novog filma "U lockdownu" 5. veljače

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Nakon nedavnog prekida Linda (Anne Hathaway) i Paxton (Chiwetel Ejiofor) nađu se na nesretnom raskrižju kada ih obvezan londonski lockdown uslijed bolesti COVID-19 prisili da ostanu pod istim… više »

HBO

Premijera dokumentarnog filma "Influenceri" 3. veljače

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Film u režiji iskusnog novinara Nicka Biltona istražuje industriju influencera prateći troje ljudi iz Los Angelesa s relativno malim brojem pratitelja na društvenim mrežama u… više »

HBO

"Liga pravde Zacka Snydera" dolazi na HBO GO

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

HBO Max je danas najavio da će dugometražni Max Original film Warner Bros. Picturesa i DC-a „Liga pravde Zacka Snydera" (Zack Snyder's Justice League) imati premijeru u četvrtak, 18.… više »

CINEMAX

Veljača na Cinemax kanalima

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

CINEMAX NEDJELJNE PREMIJERE: STUBER (Stuber) Pripremite se za vožnju života u ovoj brzoj „buddy" komediji punoj smijeha i neprestane akcije! Kad dobroćudni vozač Ubera Stu (Kumail… više »

VELJAČA

Veljača na HBO kanalima

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA: BIJELO IV (Snowfall IV) Premijera 25. veljače na HBO GO-u Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi Glume: Damson Idris, Carter Hudson, Sergio… više »

SERIJE

Premijera druge specijalne epizode Euforija

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

U prosincu je premijeru imala prva epizoda koja se odvija tijekom proslave Božića i prati Rue (Zendaya) koja se još uvijek oporavlja nakon što ju je Jules (Hunter Schafer)… više »

SERIJE

Premijera treće sezone serije "Potomci" 22. siječnja

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Posljednjeg desetljeća legendarni heroji i zlikovci „Vampirskih dnevnika" i „The Originals" oduševili su publiku širom svijeta. Za sobom su ostavili trajnu… više »

ROTTEN

Serija će uništiti ugled Sex Pistolsa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Rotten, čije je pravo ime John Lydon, rekao je agenciji dpa kako strahuje da će serija, koju režira Oscarom nagrađeni redatelj Danny Boyle, "pokušati uništiti ugled" i… više »

HBO

Nova serija "Grijeh" Russella T Daviesa

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Nova serija nagrađivanog scenarista Russella T Daviesa, "Grijeh" (It's A Sin), imat će premijeru 23. siječnja na HBO GO-u kada svih pet epizoda dolazi u ponudu. Serija… više »

UPS!

Vogue treba novu naslovnicu Kamale Harris

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Kritičari su se odmah obrušili na fotografiju koja je krasila tiskani primjerak izdanja za veljaču, komentirajući da je loše osmišljena te da se na taj način umanjuju… više »