Kultura
NAJAVE

Igor Geržina s tri sjajne gošće večeras u Koktel-baru

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Igor Geržina gostuje večeras u glazbenoj emisiji Koktel-bar, a u goste mu dolaze i tri sjajne pjevačice: Meri Cetinić, Ivana Kindl i Željka Veverec. Emisija "Koktel-bar" urednice i… više »

OSVRT

Ferdinand Pađen, portretist grada

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Ferdinad Pađen, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar, a u posljednje vrijeme i skulptor, istaknuti je stvaralac, samostalni izlagač na brojnim samostalnim izložbama, autor impozantnog… više »

WOW!

Posljednji Jedi do milijarde za manje od tri tjedna

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi je u manje od tri tjedna prikazivanja zaradio više od milijardu dolara.  Taj uradak Disneya i Lucasfilma za novogodišnji je vikend u… više »

OSVRT

Dominantni kolor Mladena Žunjića

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Mladen Žunjić suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, stvaratelj iznimnog potencijala, kreator je već sada se može reći složenog i bogatog višeznačnog opusa, koga čini niz ciklusa… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – akademski slikar Danko Merin

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Danko Merin, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar, rođen je u Sarajevu 1962.godine. Poslije završene Likovne Akademije u Sarajevu bavi se grafikom, slikanjem,… više »

OSVRT

Motiv mora u opusu Josipa Konte

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Josip Konta, akademski kipar, istaknuti je suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor vrlo značajnog i vrlo specifičnog kiparskog ali i slikarskog opusa u aktualnoj produkciji, izlagao je na… više »

NOVO!!

Film & TV Superkviz u Metropolisu 7. siječnja

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Nova godina, novi projekti! 2018. smo odlučili započeti s jednom sasvim novom vrstom kviza. U nedjelju, 7. siječnja, s početkom u 19 sati u zagrebačkom… više »

COOL!

Energična glazbena večer uz Igora Geržinu i Zdenku Kovačiček

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

U sklopu zagrebačkog Adventa sinoć je na Europskom trgu naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina u sklopu koncertnog serijala prigodnog naziva "Saxmas Fairytale" ugostio glazbenu divu… više »

NAJAVE

Vök u Tvornici kulture 23. veljače

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Islandski indie-electro band Vök dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u petak 23. veljače 2018., na premijerni nastup u Hrvatskoj. Opisujući ih kao dream-pop/indie-electro bend, njihov… više »

NAJAVE

Siječanjska akcija u Teatru &TD po peti put

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

5. po redu Siječanjska akcija tradicionalni je kazališni maraton najboljih predstava Teatra &TD tekuće i prošlih sezona. Ove godine s vama smo od 10. do 31.… više »

NAJAVE

Sve je spremno za Novu 101 godinu u Tvornici kulture

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Doček Nove godine u Tvornici već godinama je jedan od najvećih gradskih tuluma, a iznimka nije ni ova godina. Pola kapaciteta Tvornice već je prodano, a ako je suditi prema prijašnjim… više »

NAJAVE

Posljednja ovogodišnja, ali najveća Stand Up - Open Mic večer - 28.12. Vintage Industrial

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Zadnji tjedan u prosincu, Vintage Industrial će obilježiti najmasovnijom stand up večeri u Zagreb. Komičari iz cijele regije stižu kako bi ispričali neke nove fore na najvećem i… više »

NAJAVE

Vintage Industrial Takeover by Hrvatska Funk Delegacija - 29. 12.

objavljeno prije 23 dana i 20 sati

U postbožićnoj, a prednovogodišnjoj Vintage funk B2B redaljci, u petak 29.prosinca od 22:00h pa sve do 5:00 ujutro za vas vrti 6 DJ-eva. Za ulaz od 20 kuna ulovite zvuke Hrvatske Funk… više »

SVIRKE

Uz Geržinu i Miju, život nije siv...

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Sinoć je posjetiteljima Adventa na Europskom trgu Igor Geržina priuštio još jednu večer za pamćenje, ispunjenu pozitivnim emocijama, veseljem i odličnom glazbom. Posebna… više »

FESTIVALI

EXIT pripremio najveći novogodišnji poklon: Pet festivala po cijeni jednog

objavljeno prije 24 dana i 20 sati

Danas je otvorena najveća praznična akcija otkako postoji EXIT, gdje se kupnjom ulaznice za EXIT festival po promo cijeni od 445 kn na poklon dobivaju i četiri ulaznice za preostala četiri… više »