Kultura
70. DLJ

Novi vizualni identitet za obljetničko festivalsko izdanje

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Vizualni identitet sedamdesetih Dubrovačkih ljetnih igara koje će se održati od 10. srpnja do 25. kolovoza na gotovo dvadeset scenskih i ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika potpisuju… više »

NAJAVE

Tom Walker i Lost Frequencies stižu na EXIT!

objavljeno prije 23 dana i 17 sati

Tom Walker, autor jednog od najvećih hitova desetljeća "Leave a Light On", koji je osvojio top liste i srca publike širom planete, nastupit će na glavnoj pozornici EXIT festivala u… više »

UMJETNOST

Izvedbe performansa "O lijepa, o draga, o slatka slobodo" Brune Isakovića u Buenos Airesu

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Festival Internacional de Buenos Aires (FIBA) međunarodni je festival kazališta, plesa, performansa i glazbe koji se upravo održava po dvanaesti put i ugošćuje brojne predstave… više »

NAJAVE

Ženska priča u SAX!u: Budi fit

objavljeno prije 23 dana i 19 sati

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 29. siječnja ugostit će prave znalce na području fitnessa i zdrave prehrane: bračni par… više »

ROCK OFF

Najbolji koncertni tulum u Hrvatskoj

objavljeno prije 23 dana i 20 sati

Veliki tulum proglašenja pobjednika prve nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off" održat će se u Tvornici kulture u četvrtak, 31. siječnja 2019., kada ćemo… više »

PREDSTAVE

Pogledajte najnoviju predstavu "Tarzan" kazališta Tvornica lutaka

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

Nakon Popaja, prof. Baltazara i Čudesne šume, Kazalište Tvornica lutaka postavlja na kazališne daske novog strip junaka - Tarzana.… više »

NAJAVE

Jonathan u riječkom Pogonu kulture

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

Grupa Jonathan stiže se u riječki Pogon kulture u subotu 27. travnja, na veliki samostalan koncert, njihov prvi u matičnom gradu nakon godinu dana. Jonathan - „I Never Meant To Be… više »

IZLOŽBE

Otvorenje izložbe Vande Čižmek u Galeriji Događanja

objavljeno prije 23 dana i 23 sata

Izložba Kumarov san Vande Čižmek prikazuje ilustracije istoimene knjige Roberta Mlinarca koja prati život dječaka Kumara kroz njegove snove i budni život. Iako definirana kao dječja, knjiga… više »

KAZALIŠTE

Učiteljski kazališni laboratorij u Teatru na Trešnjevci

objavljeno prije 24 dana i 17 sati

U srijedu, 23. siječnja 2019. u Teatru na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka krenuo je program Učiteljski kazališni laboratorij nastao u… više »

PREDSTAVE

Studio za suvremeni ples - Public in Private u Zekaemu

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

STUDIO ZA SUVREMENI PLES u suradnji sa Cie PUBLIC IN PRIVATE nakon izuzetno uspješnih premijernih i repriznih izvedbi, sa zadovoljstvom najavljuju ponovne… više »

NAJAVE

Brijačnica 4 - 15. i 16. ožujka u Tvornici kulture

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

Četvrto izdanje Brijačnice, velikog dvodnevnog rock festivala održat će se 15. i 16. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture. Nakon tri uspješne sezone u Boćarskom domu četvrto… više »

OSVRT

Crveni ciklus Mladena Žunjića

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

Mladen Žunjić, slikar i suvremeni hrvatski likovni umjetnik kompleksnu produkciju svojih djela, najčešće ulja i akrila na velikim formatima platna precizno i sustavno dijeli u manje… više »

OSCARI

Nominacije za Oscara 2019.

objavljeno prije 26 dana i 16 sati

Nominacije za Oscare su objavljenje, evo i nominiranih: Kategorija za najbolji film: Black Panther BlacKkKlansman Bohemiam Rhapsody The Favourite Green Book Roma A Star is Born Vice Najbolji… više »

NAJAVE

DJ Mario Kovač najavljuje još jedan epic party u VIB-u: Zimske Gadosti trash party

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Posljednju siječanjsku subotu prepustit ćemo DJ-u Mariu Kovaču, koji će vam izlizati đonove sirovim plesom do ranog jutra. Kao i svaki put, Kovač nosi arsenal glazbenog oružja, kojim će vas… više »

RAZZIES

Objavljene nominacije za Zlatnu malinu 2019.

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

Zlatne maline, nagrade' za najgora filmska ostvarenja u 2018. koju su organizatori proglasili godinom katastrofa, na ekranu i izvan njega objavile su nominacije. Posljednji u nizu filmova o… više »