Kultura
INTERVJU

Razgovor u povodu – akademski slikar Alfred Krupa

objavljeno prije 23 dana i 8 sati

Alfred Krupa, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar iz Karlovca autor je respektabilnog opusa, izlagao na brojnim izložbama. Posljednjih godina vrlo ste aktivni na… više »

WOW!

Predstavljen prvi foršpan za remake Kralja lavova

objavljeno prije 24 dana i 2 sata

Predstavljen je prvi foršpan za remake 'Kralja lavova', kultnog Disneyjevog animiranog filma iz 90-ih bez kojeg su mnoga djetinjstva nezamisliva. U filmu čija je premijera najavljena… više »

NAJAVE

Kultni londonski Sham 69, 16.12. stiže na proslavu rođendana Vintage Industriala

objavljeno prije 24 dana i 5 sati

NEDJELJA 16.12.2018. VIB rođendan - dan #5: SHAM 69 + DJ program @Vintage Industrial Bar I Vrata 20:00 h I Koncert 21:30 h I Karte 45/60 kn I Prodaja VIB & Dirty Old Shop FB event:… više »

SMIJEH

Bosansko-hercegovački superjunaci u posjetu Hrvatskoj

objavljeno prije 24 dana i 8 sati

Kraj ovog tjedna u Studiju Smijeha, zagrebačkom klubu specijaliziranom za stand-up komediju i dobro raspoloženje, bit će u znaku smisla za humor iz susjedne nam države. Iz borbe s… više »

NAJAVE

Vikend posvećen Floydima & Cashu u Vintage Industrialu

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

U petak 23. studenog imat ćete priliku uživati u rekapitulaciji karijere jednog od najvećih bendova svih vremena - Pink Floyda! Prisjetite se zvuka koji su Floydi njegovali 70-tih godina… više »

WOW!

Foo Fighters rasprodali pulsku Arenu u 2 minute

objavljeno prije 25 dana i 7 sati

Foo Fighters su danas, u samo 2 minute nakon puštanja u prodaju, rasprodali sve ulaznice za svoje premijerno gostovanje na ovim prostorima koje će se dogoditi 19. lipnja u pulskoj… više »

OSVRT

CRNA FAZA Mladena Žunjića

objavljeno prije 25 dana i 9 sati

Mladen Žunjić, slikar i autor konpleksnog opusa ne posustaje u radu, kontinuirano slika i čini mi se da pokušava nadoknaditi trenutke proteklog vremena dok se nije intenzivno družio s… više »

NAJAVE

2. Festival grafoskopa u AKC Medika

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

U organizaciji Autonomnog kulturnog centra i kazališta sjena Tripstih, održati će se drugi dvodnevni Festival grafoskopa. Festival započinje 30. studenog 2018. u prostorima… više »

IZLOŽBE

Kompozicija i kompozicijski dijagrami u arhitekturi

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

OTVORENJE IZLOŽBE Kompozicija i kompozicijski dijagrami u arhitekturi Ivana Tutek Četvrtak, 22.11. 2018. u 19 sati Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1,… više »

NAJAVE

Baletni spektakl uz glazbu Radioheada ponovno u Zagrebu!

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Zagreb će početkom sljedeće godine, točnije, 16. veljače, ponovo postati središte svjetske baletno-glazbene scene! U dvoranu Vatroslava Lisinskog, tri godine nakon prvog i rasprodanog… više »

NAJAVE

Novi val party by Tomi Phantasma u Boogaloou 23. studenoga

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

U petak 23. studenoga će se nakon koncerta beogradskog EKV tribude band projecta Deca iz vode održati „100% Novi Val" party u u zagrebačkom Boogaloo Clubu pod okriljem Tomija Phantasme.… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – Marija Lopac

objavljeno prije 27 dana i 9 sati

Marija Lopac, suvremena hrvatska likovna umjetnica, pripadnica je mlade i vrlo aktivne generacije, autorica zapaženog, osebujnog opusa. Gospođo Lopac, pripadate skupini najmlađih hrvatskih… više »

NAJAVE

6. rođendanska redaljka uz najbolje od domaćih rockera

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

PETAK 14.12.2018. VIB rođendan - dan #3: Rođendanska redaljka: Elephant Stalker / From Another Mother / Killed A Fox / DeLorean Band s gostima (She Loves Pablo, Cojones...) + DJ program… više »

NAJAVE

O ženama i muškarcima na novoj Ženskoj priči

objavljeno prije 28 dana i 3 sata

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu muško-ženskih odnosa. Komičarka Marijana Perinić ovaj… više »

NAJAVE

Grif bar otvara vrata 22. studenog u Savskoj 160

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Grif bar će vas očarati svojim interijerom koji podsjeća na dnevni boravak svjetskog putnika te će vam akcijskim ponudama, ali i dodatnim programom zasigurno postati jedno od omiljenih mjesta… više »