Kultura
DOĐITE

KOZa - jer dvijetisućite su bile godine!

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Nakon što smo se u dva navrata uspješno vratili u devedesete godine prošlog stoljeća, desetljeće u kojem su mnogi od nas odrasli, odlučili smo da je vrijeme za… više »

NAJAVE

Krešo Bengalka u Tvornici kulture 6. travnja promovira "Split Zoo"

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Sve popularniji reper Krešo Bengalka će 6. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture promovirati novi album "Split ZOO". Radi se o jednom od najočekivanijih regionalnih hip-hop izdanja… više »

NAJAVE

Izložba fotografija "Prostor/Vrijeme/ Autor" u Francuskom paviljonu

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Otvorenje izložbe Prostor/Vrijeme/ Autor skupine autora održat će se u četvrtak, 1. ožujka u Francuskom paviljonu (Studentski centar, Savska 25) u 20… više »

Ukrajinski post rockeri Krobak u srijedu na Good Vibrationsu!

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Ukrajinski bend Krobak, kojeg predvodi karizmatični lgor Sidorenko (Stoned Jesus), premijerno će u srijedu nastupiti u Hrvatskoj, a u Saxu će im se pridružiti H.Soror te domaće snage Rens… više »

OSVRT

Ivica Mareković, slikar suptilnih pejzaža

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Ivica Mareković, akademski slikar, suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, autor složenog i opsežnog opusa ulja i akrila s nekoliko istaknutih motiva koji se kontinuirano provlače,… više »

FESTIVALI

Ultra organizira ekskluzivni Beach party na Hvaru

objavljeno prije 22 dana

U sklopu Ultra Europe Festivala 10. srpnja ove godine održat će se ekskluzivni ULTRA Beach party u Amfora Grand Beach Resortu na Hvaru, a očekuje se 5000 gledatelja koje će zabavljati… više »

FESTIVALI

Počinje 14. ZagrebDox

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Filmom "Preko svih granica" Marte Prus o nemilosrdnom svijetu profesionalnog sporta večeras u 20 sati otvara se Međunarodni festival dokumentarnog filma ZagrebDox. U sklopu 14.… više »

OSVRT

Formacije Tomislava Šilipetra

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Tomislav Šilipetar, akademski slikar iz Zagreba pripadnik je doista malobrojne skupine vrlo aktivnih i agilnih mlađih hrvatskih umjetnika, koji su kontinuirano u potrazi za onom pravom… više »

IZLOŽBE

Ivica Malčić: 20 Years Behind/ Galerija SC

objavljeno prije 23 dana

Otvorenje izložbe  20 Years Behind  umjetnika Ivice Malčića, održat će se  u četvrtak, 1. ožujka u Galeriji Studentskoga centra u 20 sati. Izložba… više »

WOW!

Exit Festival sprema Arenamagedon

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

Već od prve objave dosad nezabilježene techno postave u kojoj su Richie Hawtin, Adam Beyer, Ida Engberg, Ben Klock, Amelie Lens i Anastasia Kristensen, bilo je jasno da mts Dance Arena… više »

NAJAVE

Woodstock Revival ove subote 24.2. u Vintage Industrialu

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

U subotu 24. veljače vodimo vas u legendarnu 1969. godinu kad je održan možda i najslavniji open air festival - Woodstock. Održao se 21 - 23. kolovoza 1969. na farmi Maxa Yasguara pred… više »

NAJAVE

KUKU$ uoči zagrebačkog koncerta objavili spot “Napravit Ću Scenu”

objavljeno prije 24 dana i 5 sati

Zagrebački reperi KUKU$ objavili su novi spot "Napravit Ću Scenu", što je ujedno i prvi njihov singl nakon izlaska jednog od najisčekivanijih hip hop albuma u regiji pod nazivom… više »

OSVRT

Ana Guberina, Gibanja i strukture II

objavljeno prije 24 dana i 6 sati

Ana Guberina, suvremena hrvatska likovna umjetnica, krajem veljače ove godine predstavila se u zagrebačkoj galeriji Zrinski u Palace hotelu, s novom samostalnom izložbom sa zanimljivim… više »

NAJAVE

Mediteranska koncertna atrakcija Kuzma & Shaka Zulu ponovno u Saxu!

objavljeno prije 25 dana

Kuzma & Shaka Zulu  splitska su rap-reaggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album "Prva liga" objavljuju 1994. Poznati su po svojim duhovitim,… više »

PREMIJERA

Miro Gavran zna „Sve o ženama“

objavljeno prije 25 dana i 1 sat

U prepunoj Maloj dvorani Lisinski održana je premijera hit komedije Mire Gavrana „Sve o ženama" u režiji Mladene Gavran. Riječ je o najizvođenijem kazališnom tekstu našeg… više »