Kultura
TJEDNI PROGRAM

Prostote u Studiju Smijeha

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Za kraj studenog Studio Smijeha odlučio je publiku nasmijavati tabu temama! Zabranjene su stvari najslađe, ali i najsmješnije, rekli bi komičari Studija Smijeha. Pa pogledajmo… više »

IZLOŽBE

Think Twice Muhameda Baručije u Galeriji Siva

objavljeno prije 21 dan i 3 sata

Autonomni kulturni centar kroz program galerija Siva poziva vas na otvaranje izložbe sarajevskog street art umjetnika Muhameda Baručije. Otvorenje izložbe predviđeno je za četvrtak… više »

FNB

Festival najboljih bendova objavio izvođače

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Festival najboljih bendova koji će se 22. prosinca održati u zagrebačkoj Tvornici kulture objavio se svoj puni line up. Festival najboljih bendova Prvi FNB donijet će nastupe četiri izvođača,… više »

DOĐITE

Muzej realnosti - kratki vodič

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Muzej realnosti poziva vas da od 1. do 11. prosinca u Tunelu Grič prošećete kroz tunel stvarnosti, pogledate život iz tuđeg kutka, otkrijete najvrjedniju stvar na svijetu i budete dio… više »

IZLOŽBE

Oni dolaze... Lav Paripović izlaže Totalku u Galeriji SC

objavljeno prije 21 dan i 8 sati

U sklopu projekta Oni dolaze... predstavit će se umjetnik Lav Paripović s izložbom Totalka. Otvorenje izložbe održat će se u srijedu, 28. 11 u Galeriji SC s početkom… više »

DISKOGRAFIJA

Igor Geržina objavio božićni album "Svim na zemlji"

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Saksofonist Igor Geržina objavio je album s instrumentalnim obradama hrvatskih tradicionalnih božićnih pjesama. Najmoćniji instrument u božićnom ruhu donosi najljepše… više »

NAJAVE

The Beatles Revival Band 1. prosinca u klubu Sax!

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Iako se ove godine obilježava 50. rođendan Bijelog albuma, povod za svirku The Beatles Revival Banda zapravo i nije potreban - ova riječka ekipa jedan je od najdugovječnijih europskih Beatles… više »

NAJAVE

Whitesnake donose najveće hitove i novi album na Šalatu

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Grupa Whitesnake predvođena velikim Davidom Coverdaleom dolazi na zagrebački stadion Šalata 3. srpnja 2019. godine u sklopu svjetske turneje "The Flesh And Blood". Whitesnake - "Here I… više »

SAJMOVI

Sa(n)jam knjige u Istri kao knjižara iz sjećanja

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

24. Sa(n)jam knjige u Istri otvorit ćemo, kao što je i najavljeno, u četvrtak, 29. studenog 2018. u 12 sati u Domu hrvatskih branitelja u Puli, u nazočnosti dobitnika Nobelove nagrade… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave BEZDAN - Plesni centar Puls/Centar mladih Ribnjak

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

"Bezdan", autorski projekt Ana-Marie Bogdanović, Tatjane Rupcich i Mara Martinovića, premijerno će biti izveden 01. prosinca 2018. s početkom u 20h u Centru mladih Ribnjak, a reprizna izvedba… više »

KINO PROGRAM

Filmom Sam samcat Bobe Jelčića završava ciklus Novi hrvatski film u kinu Kinoteka

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Goran Nevija Marasovića, Ustav Republike Hrvatske Rajka Grlića, Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić, Zvizdan Dalibora Matanića, Uzbuna na Zelenom Vrhu Čejen Černić i Sam samcat Bobe… više »

NAJAVE

Poznata satnica najjačeg Pozitivca dosad

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Još samo nekoliko dana nas dijeli od Pozitivnog koncerta, našeg najvećeg i najdugovječnijeg dvoranskog događaja koji će se održati u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u… više »

INTERVJU

Josip Botteri Dini izlaže u Galeriji humanitarne zaklade za djecu Hrvatske u Zagrebu

objavljeno prije 22 dana i 8 sati

Josip Botteri Dini, ugledni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar iz Splita ovih se dana predstavlja samostalnom izložbom U OČEKIVANJU BOŽIĆA u galeriji Humanitarne zaklade za djecu… više »

NAJAVE

Grandpa's Finest: Vintage Rock Forces / Mojo Stuff & gosti

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

SUBOTA 15.12.2018. VIB rođendan - dan #4: Grandpa's Finest: Vintage Rock Forces / Mojo Stuff & gosti + DJ program @Vintage Industrial Bar I Vrata 20:00 h I Upad: FREE U subotu 15.… više »

ČESTITAMO

Nagrade Hrvatskoga glumišta - dobitnici

objavljeno prije 23 dana i 5 sati

Nagrade Hrvatskoga glumišta 2018. dodijeljene su u subotu navečer na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Zagrebu Za ove se nagrade zna reći da su zapravo… više »