Kultura
NAJAVE

The Dead-End Alley Band & Sunstan u Vintageu

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Nakon dugo vremena Ludwine Kronike vam predstavljaju dva odlična psihodelična folk stoner rock benda - The Dead-End Alley Band & Sunstan. Osiguraj kartu i svrati na čvenk. The Dead-End… više »

PREDSTAVE

Kate Kapuralica u Kazalištu Marina Držića

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

U Kazalištu Marina Držića Dubrovnik, premijerno je izvedena predstava „Kate Kapuralica" prema tekstu Vlaha Stullija u režiji i dramaturškoj obradi Ivice… više »

BRAVO

Igor Geržina oduševio publiku u kazalištu Komedija

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Uz red pjesme i red odlične saksofonske izvedbe uz pratnju vrhunskog pratećeg sastava, publika je imala priliku uživati u izvrsnom nastupu velikih imena hrvatske glazbene scene. Na pozornici… više »

FILM

Dobro jutro u Dokukinu KIC

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

U četvrtak, 27. veljače u 19 h u sklopu programa Hall of Fame ne propustite jedinstvenu priliku za pogledati Dobro jutro (2007.) filmski testament kultnog hrvatskog redatelja Ante Babaje.… više »

NAJAVE

Sigi Feigl & Jazz Orchester Steiermarka u Zagrebu

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Jazz.hr HDS-a ove godine slavi veliki, 30. rođendan, a slavljenička godina službeno započinje koncertom Sigija Feigla & Jazz Orchester Steiermarka 22. ožujka! Jazz saksofonist, skladatelj… više »

PREDSTAVE

Čudesne stranice male Danice u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Najnovija predstava Teatra Poco Loco mlađem uzrastu govori o čitanju, o knjigama, o mašti. Kroz projekt "Priča mi se priča" iz prve ruke vidimo koliko djeca uživaju u pripovijedanju i… više »

ODLIČNO

Hrvatski filmski savez otvara svoj arhiv u MUO

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Hrvatski filmski savez je, u suradnji s Muzejom za umjetnost i obrt, otvorio svoj arhiv kratkih filmova koji se prikazuju i prikazivat će se kontinuirano u okviru nedavno predstavljenog novog… više »

SJAJNO!

Maškarani koncert za zaljubljene u Kazalištu Marina Držića

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Dubrovački simfonijski orkestar je priredio glazbenu poslasticu u prepunom Kazalištu Marina Držića. Koncert naziva Maškarani koncert za zaljubljene, okupio je brojnu i… više »

KULTURA

Suradnja GMK i WHW Akademije

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

U sklopu suradnje GMK i WHW Akademije, prostor 7ice se od 21.2. do kraja svibnja 2020. pretvara u studio koji će polaznici druge godine WHW Akademije koristiti za vlastita… više »

NAJAVE

Irish punkeri The Mahones u Močvari

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Prava irish punk poslastica stiže u nedjelju, 1. ožujka na Good Vibrations u Močvari! Po prvi puta u Hrvatskoj feštat će se s kanadskim veseljacima The Mahones! Cijena ulaznice je 70… više »

DOĐITE

Festival arheologije EU u AMZ-u

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

U povodu hrvatskog predsjedanja Vijećem Europe, u Arheološkom muzeju u Zagrebu paralelno se održava Festival arheologije Europske unije kojemu je cilj predstaviti arheološku… više »

INICIJATIVA

U ožujku kreću prve Nagrade Dokumetar

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

U zagrebačkom Dokukinu KIC 13. ožujka održat će se prve Nagrade Dokumetar, posvećene valorizaciji godišnje produkcije hrvatskog dokumentarnog filma. Premijerno izdanje Nagrada… više »

NAJAVE

King Gizzard & The Lizard Wizard u Tvornici

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Psihodelični australski rock majstori King Gizzard & The Lizard Wizard konačno dolaze na svoj premijerni nastup u ove krajeve, i to 28. srpnja u zagrebačku Tvornicu kulture. Jedan od… više »

NAJAVE

ST!llness 17. travnja u Vintage Industrialu

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Splitsko-zagrebačka grupa ST!llness konačno najavljuje novi datum koncerta - 17. travnja svirat će u Vintage Industrialu nakon više godina pauze od samostalnih nastupa. Velik povratak… više »

NAJAVE

Cypress Hill na Sea Star festivalu

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Jedna od najvećih hip-hop grupa u povijesti Cypress Hill, u svibnju stiže u Hrvatsku! Nastup na Sea Star Festivalu bit će ekskluzivan za kontinentalnu Europu zbog čega se u Umagu očekuje… više »