Kultura
NAJAVE

Glazbeni program Fuliranja od 5. do 11. prosinca

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

U dobrom društvu vrijeme brzo leti, a na Fuliranju je to brzinom svjetlosti. Već je drugi tjedan Fuliranja, a evo i što nas očekuje od glazbenih poslastica: Ovog tjedna… više »

KAZALIŠTE

Petra Hrašćanec & Saša Božić/ 1:0 u Teatru &TD

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Projekt "1:0" obilježava 10 godina suradnje između Petre Hrašćanec i Saše Božića, a sastoji se od različitih komponenata i vidova rada. U periodu od 5.12. do 14.12. u različitim… više »

PREDSTAVE

Predstava "Dragocjeni biser" autorice Ivane Peranić

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

DRAGOCJENI BISER - predstava fizičkog kazališta Premijera: petak 06. prosinca 2019. u 19.30 sati. Repriza: subota 07. prosinca 2019. u 18.00 sati. Hrvatski kulturni dom na… više »

NAJAVE

Goran Trajkoski u Tvornici

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Goran Trajkoski, makedonski glazbenik i član nekih od najvažnijih regionalnih dark wave bendova, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak, 14. siječnja 2020. Padot na Vizantija, Mizar… više »

INTERVJU

Duško Šibl izlaže u Voloskom

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Duško Šibl i Željko Čurčić, suvremeni hrvatski likovni umjetnici sredinom prosinca izlažu na zajedničkoj izložbi u Voloskom. Nedavno ste izlagali u Varaždinu s fotografom… više »

KINO PROGRAM

„Glumim, jesam“ s Goranom Bogdanom, Lanom Barić i Lunom Zimić Mijović u domaćim kinima

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Glumim, jesam, filmski triptih redatelja i scenarista Miroslava Mandića s Goranom Bogdanom, Lanom Barić, Lunom Zimić Mijović i Gregorom Zorcom u naslovnim ulogama stiže u domaća kina.… više »

NAJAVE

Drugi Plati i nosi u Galeriji Bačva HDLU

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Hrvatska poštanska banka, Hrvatsko društvo likovnih umjetnika i Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu organiziraju drugu prodajnu izložbu… više »

NAJAVE

Veseli prosinac u SAX!u

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Klub Sax! i u prosincu donosi bogat program. Ponovno nam dolazi Alen Vitasović, ali ovoga puta samo na jednu noć, nastupit će i bend Cry Babies, nastavlja se program petkom Cooganje, a održat… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu - slikar Željko Čurčić

objavljeno prije 4 dana i 21 sat

Sredinom prosinca zagrebački umjetnici Željko Čurčić i Duško Šibl predstavili su na zajedničkoj izložbi u galeriji Boyd u Voloskom. Sredinom dvanaest mjeseca izlažete u Voloskom… više »

SA(N)JAM KNJIGE

25. Sa(n)jam knjige u Istri otvara pisac Dragan Velikić i glazbenica Tamara Obrovac

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

25. Sa(n)jam knjige u Istri svoje obljetničko izdanje otvara, kako je i planirano, u četvrtak, 5. prosinca 2019. u 12 sati u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Gotovo tristo domaćih i… više »

KINO PROGRAM

Tjedan u kinu Kinoteka u znaku Revije Europske filmske nagrade

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Uoči dodjele nagrada Europske filmske akademije, koja se održava 7. prosinca u Berlinu, ovotjedne popodnevne projekcije u kinu Kinoteka proteći će u znaku filmova s popisa nominiranih za tzv.… više »

17. HRFF

Premijerom Medene zemlje u prepunom kinu Tuškanac otvoren 17. Human Rights Film Festival

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Projekcijom nagrađivanog makedonskog dokumentarnog filma Medena zemlja sinoć je u do posljednjeg mjesta popunjenoj dvorani kina Tuškanac otvoren 17. Human Rights Film Festival.… više »

NAJAVE

YGRN Martine Granić u ZPC-u

objavljeno prije 6 dana i 14 sati

Plesna umjetnica Martina Granić u Zagrebačkom plesnom centru predstavlja svoj novi solo rad YGRN, pretpremijerno i premijerno 6. i 7. prosinca, u 20 sati. Kroz priču o Narcisu i Echo, a u… više »

NAJAVE

KSET ZEZ: Melting Waves

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

U sklopu koncertnog programa Zavoda za eksperimentalni zvuk pod krilaticom 'Slušaj drugačije', u srijedu, 4. prosinca, u KSET-u će svoj jedinstveni glazbeni izričaj publici predstaviti… više »

SJAJNO!

Naklada Neptun otvorila novi webshop

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Naklada Neptun, najromantičnija nakladnička kuća u Hrvatskoj obilježila je svoj peti nastup na Interliberu na najbolji mogući način - otvaranjem novog webshopa. Profesionalno napravljenim… više »