Kultura
NAJAVE

Vuk i 7 kozlića u CeKaTe-u

objavljeno prije 25 dana i 21 sat

Teatar Poco Loco će u subotu, 7. ožujka 2020. u 11 sati na sceni Centra za kulturu Trešnjevka u okviru projekta Priča mi se priča izvesti predstavu Vuk i sedam… više »

KINO PROGRAM

Ožujak u kinu Kinoteka u znaku “Psiha”

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

Prije točno 60 godina Psiho Alfreda Hitchcocka ugledao je mrak kinodvorana i zauvijek promijenio način na koji gledamo filmove i razumijemo svijet. Tim povodom kino Kinoteka Psihu posvećuje… više »

NAJAVE

U Majstorskom ciklusu Berislav Šipuš predvodi praizvedbu svog novog djela

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

U Majstorskom ciklusu Simfonijskog orkestra HRT-a,  u četvrtak, 5. ožujka u 19.30 u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, rezidencijalni skladatelj… više »

NAJAVE

Zagreb film u dvorani Gorgona

objavljeno prije 26 dana i 1 sat

U sklopu velike multimedijske izložbe Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma u MSU-u, najavljujemo bogat popratni program u okviru kojeg će ljubitelji… više »

NAJAVE

Zeko traži mamu - predstava za djecu u CZKNZ

objavljeno prije 26 dana i 1 sat

Lutkarska scena IBM ne staju sa svojim izvedbama hit-predstava. U CZK se ponovno i rado vraćaju, a ovoga puta s pričom Zeko traži mamu. Dok je Zeko bio malen ljudi su ga uhvatili i odnijeli… više »

IZLOŽBE

Mišo Baričević izlaže u Narodnoj knjižnici Grad

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Dubrovački slikar Mišo Baričević otvorio je u prizemlju Narodne knjižnice Grad izložbu pod nazivom "Dubrovnik I. - XII.", a pri tome je rekao "Kako je ovaj Grad napravljen po… više »

NAJAVE

Chris Eckman i The Strange 16.04. u Vintage Inudstrialu

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

The Strange su 2019. godine proglašeni Rock&Off izvođačem godine, a na ovogodišnjoj, drugoj dodjeli ove Nezavisne nagrade bili su nominirani u kategoriji za 'Koncertnog… više »

BERLINALE

Zlatni medvjed Berlinalea iranskom filmu "Nema zla"

objavljeno prije 26 dana i 23 sata

Pobjednik ovogodišnjeg jubilarnog 70. Berlinalea i dobitnik Zlatnog medvjeda za najbolji film je iranski film "Nema zla" redatelja Muhameda Rasulofa. Film "Nema zla" kroz četiri priče… više »

NAJAVE

My Buddy Moose i White On White - riječka rock karavana stiže u Zagreb

objavljeno prije 27 dana i 1 sat

U četvrtak 05.03. riječka delegacija: My Buddy Moose & White on White stiže u zagrebački Vintage Industrial. Osigurajte svoje karte za ovu indie rock predstavu! My Buddy… više »

IZLOŽBE

Izložba Tajči Čekade u Galeriji Događanja

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Galerija Događanja najavljuje izložbu „Krepaj, ljepoto" autorice Tajči Čekade te poziva na otvorenje izložbe koje će se održati u petak, 6. ožujka, u 19 sati. Posjet izložbi moguć je do… više »

NAJAVE

Punk srijeda u Zagrebu uz Esc Life, Home Conflict & DDR

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

U srijedu 04.03. spremamo vam savršenu indie punk rock fiestu uz odlične Esc Life, koje prate mladi Home Conflict i jedan od novijih bendova na sceni DDR. ESC LIFE Tri godine nakon… više »

NAJAVE

The Mahones prave veliku feštu u nedjelju u Močvari

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Prvi ovogodišnji Good Vibrations proteći će u znaku viskija, piva i irish punka. Za to će najviše biti zaslužni The Mahones, legendarni punkeri koji ove godine slave 30 godina… više »

POZIV

Prijavite se na radionicu GoCritic

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Nakon uspješnog prošlogodšnjeg izdanja, u sklopu kojeg je šestero mladih filmskih kritičara s četiri kontinenta sudjelovalo na festivalu, a njihovi su… više »

FESTIVALI

Detaljan program Dimensions festivala

objavljeno prije 28 dana i 21 sat

Kako približava novo izdanje Dimensions festivala, koji će se po prvi put održati od 13. do 17. kolovoza Šibeniku i Tisnom, došlo je vrijeme da se otkrije program na tri… više »

NAJAVE

XIII. Gumbekovi dani u Histrionskom domu

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

U ožujku će se, kao i svake godine, u Histrionskom domu održati Gumbekovi dani, ove godine trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih hrvatskih komičara, kabaretista i glumaca - Mladenu… više »