Kultura
FESTIVALI

Devet kontroverznih naslova u programu 14. ZagrebDoxa

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Popularni program Kontroverzni dox i ove godine donosi iznimne filmove koji polemiziraju oko prijepornih pitanja i pojava naše svakodnevice. Te intrigantne teme, često i obrađene na… više »

RECENZIJE

„Život ili smrt“ - Napeti krimić pun intriga koji će vas oduševiti

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Odrastati u klimavim obiteljskim situacijama najčešće rezultira klimavim životom pojedinaca što zaista nije jednostavno. Audie je na žalost bio točno taj kojemu će se život… više »

NAJAVE

Hladno pivo - subota rasprodana, u prodaji zadnjih 500 ulaznica za petak

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Rasprodane su sve ulaznice za Greatest Hits koncert Hladnog piva koji će se održati u subotu 3. ožujka u Domu sportova. U prodaji je ostalo još svega 500 ulaznica za svirku dan ranije,… više »

STUDIO SMIJEHA

Fuckup Love u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Što se događa u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h? Nakon iznimno uspješnih i pomalo neuspješnih noći najvećih neuspjeha u 2017., iduća postaja za Fuckup Nights Zagreb je… više »

INTERVJU

Susret u atelijeru – akademski slikar Mladen Bolfek

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Mladen Bolfek, akademski slikar rođen je u Karlovcu 1972.g, diplomirao je na zagrebačkoj ALU, izlagao je na brojnim samostalnim izložbama u domovini i svijetu. Istaknuto je ime svoje… više »

FILM

Glazba tišine premijerno u Lisinskom

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Uoči velikog koncerta Andree Bocellija u Zagrebu, poklonici kulturne scene u Hrvatskoj imat će priliku upoznati lik i djelo ove glazbene ikone kroz novu ekranizaciju Bocellijeve… više »

NAJAVE

Nova Ženska priča na temu: Modni svijet

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Za sve željne zanimljivih priča na temu modnog svijeta sprema se druga ovogodišnja „Ženska priča" u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb). Stand up komičarka i… više »

IZLOŽBE

Goran Žigolić izlaže u galeriji V. Filakovac u Narodnom sveučilištu Dubrava

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Goran Žigolić, hrvatski suvremeni umjetnik, izvanredni akvarelist i skulptor, autor vrlo osebujnog i specifičnog opusa, izlagao na brojnim samostalnim i skupnim izložbama, dvanaestog veljače… više »

NOVOSTI

Igor Geržina na Valentinovo predstavio novi singl „The Whisper Of Your Heart“

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Igor Geržina, naš najpoznatiji saksofonist, od strane inozemnih radijskih prezentera od milja zvan 'Croatian Sensation', izdao je novi instrumentalni singl objavljen upravo na… više »

WOW!

Pedeset nijansi slobodniji i u MSU

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Već je prvim objavama Pedeset nijansi slobodniji publici poslana jasna poruka: "Gospodin i gospođa Grey vas očekuju." Nije dugo prošlo kada je više-manje svima postalo jasno… više »

BRAVO

apap-Performing Europe 2020 dobio prestižno priznanje

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Europski projekt Kulture promjene SC-a i 10 europskih kulturnih organizacija, apap-Performing Europe 2020, nedavno je dobio priznanje austrijskog deska Kreativna Europa koji ga… više »

TJEDNI PROGRAM

Kino Kinoteka predstavlja: Hedy Lamarr

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Početak tjedna rezerviran je za dvije reprize kojima završava opus Romana Polanskog: u utorak je na rasporedu Venera u krznu (2013.), šarmantna drama prepuna… više »

STIGLA!

Objavljena Pobjeda autorice Elle Kennedy - za najromantičnije Valentinovo

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Za ovo Valentinovo, čitateljice diljem Hrvatske i regije posebno će razveseliti gost iznenađenja - John Tucker. Ako ne znate o kome je riječ, pravo je vrijeme da se upoznate sa… više »

NAJAVE

Ovog četvrtka komičari se vraćaju na najposjećeniju Open Mic večer u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U četvrtak, 15. veljače komičari se vraćaju u Vintage Industrial na najveću i najposjećeniju Stand Up Open Mic večer da bi vam ispričali neke nove fore, šalice, pošalice i… više »

OSVRT

Ciklus KONFABULACIJA Tomislava Ostrmana

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Tomislav Ostrman, akademski slikar i budući doktor iz Zagreba ovih je dana na društvenim mrežama, nekako stidljivo predstavio začetak novoga i posve različitog ciklusa od cjelokupnog… više »