Kultura
NAJAVE

Pipsi i J.R. August u Šibeniku 26. lipnja

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Veliki dupli koncert grupe PipsChips&Videoclips i J.R. Augusta na pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku 26. lipnja bit će jedna od najuzbudljivijih koncertnih poslastica ovog… više »

NAJAVE

Travanj u SC-u

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Studentski centar i dalje je glavno mjesto zbivanja, kako god vi to mislili - osim što su predstave stalno u Teatru &TD, ima izložbi u Galeriji SC, a uz to se događa svašta… više »

WOW!

Izložba fotografija kozmonauta Sergeja Rjazanskog

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Izložba će se moći razgledati u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, Savska cesta 18, Zagreb, u periodu od 17. travnja do 9. svibnja 2021. RADNO VRIJEME… više »

HFS

Tom i Jerry moći će gledati i djeca s teškoćama u razvoju

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Pod motom "kino za sve i dostupno svima", na senzornim projekcijama djeca mogu šetati, kretati se, donijeti svoju omiljenu igračku ili dekicu, grickalice i sok, doći u pratnji… više »

OSVRT

Slikarski opus posvećen moru i čovjeku

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Akademski slikar iz Splita Stipe Ivanišević, suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, autor je složenog i nadahnutog opusa, zapaženo je izlagao na nizu samostalnih izložbi,ističući se… više »

NAJAVE

Disco Occulto najavljuje prvi album

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Singlom "Motel P" bend Disco Occulto najavljuje novu eru svoje karijere. Bend koji iza sebe ima dva EP-a najavljuje studijski album, a osim najavnog singla publici pripremaju nekoliko… više »

IZLOŽBE

Filip Biffel FLJ "Nazalna gastronomija" u Galeriji Siva

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Autonomni kulturni centar kroz program galerija Siva poziva vas na otvaranje izložbe zagrebačkog umjetnika Filipa Biffela FLJ - Nazalna gastronomija. Otvorenje izložbe predviđeno je za… više »

FILMOVI

Filmske večeri u Močvari: Fan-Fan-Fantastika

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Gosti: DALIBOR BARIĆ (Pirovac / Zagreb), TOMISLAV BRLEK (Zagreb), SILVESTAR MILETA (Zagreb), TOMISLAV ŠAKIĆ (Zagreb)… više »

NOVOSTI

Kazalište online - besplatna radionica

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Zdravstvena kriza koju je donio koronavirus za mnoge je sektore u kulturi bila prava prilika za još bolji kontakt s publikom. Dok ljudi provode vrijeme zaštićeni u okrilju… više »

NAJAVE

Koncert: ZMaJ u Močvari 17.4.

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

ZMAJ (Virovitica) Web: Facebook, Bandcamp, Youtube U subotu, 17.4., u Močvaru dolazi ZMaJ, virovitički instrumentalni electronica/rock sastav. ZMaJ bi se mogao opisati… više »

NAJAVE

Staging A Play: Tartuffe u Zekaemu

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Nakon gotovo dvije godine, nagrađivana ZPA uspješnica koreografa i redatelja Matije Ferlina Staging A Play: Tartuffe bit će izvedena 15. i 23. travnja u 20 sati u Zagrebačkome… više »

FILMOTEKA

Završio proljetni ciklus filmske naSTAVe

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Na proljetnom ciklusu Filmske naSTAVe u kinu Tuškanac, na koji se prijavilo više od 400 polaznika, gledali smo pet filmova uz upute za gledanje. Nakon gledanja uslijedila je… više »

INMUSIC #15

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Usprkos optimizmu koje je donijelo otkriće više vrsta cjepiva protiv COVID-19 krajem 2020. godine te najave plana procjepljivanja svjetskog stanovništva u prvim mjesecima 2021.… više »

NAJAVE

Online plesni programi Hrvatskog sabora kulture u travnju

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

U vikendu koji je pred nama (16. - 18. 4. 2021.) družit ćemo se s plesnom umjetnicom i pedagoginjom Martinom Terzić na temu „Suvremene plesne tehnike/scenski pokret". Fokus… više »

NAJAVE

PUKOTINE - nove epizode serijala FIXER

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Digitalna platforma PUKOTINE/PKTN novi je projekt koji za cilj ima otvaranje prostora za komunikaciju tema koje okupiraju mlade, ali i starije generacije. Kroz generiranje tematski bliskog… više »