Kultura
NAJAVE

Ervin Baučić i Rock Masters su LED ZEPPELIN TRIBUTE

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

U subotu 2. prosinca u Savsku 160 vraćaju se Rock Masters & Ervin Baučić, opet vas izuti iz cipela sa uvijek odličnom izvedbom Led Zeppelin opusa. Operni, ali prije svega i rock pjevač te… više »

FESTIVALI

EXIT šalje globalnu poruku sa svih pet festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Nakon najobimnije godine u svojoj povijesti, u idućoj EXIT sprema još veći festivalski poduhvat! Festivalska obitelj sad broji pet članova u isto toliko zemalja regije, a u planu je… više »

TRIBINA

Seks u glazbi i glazba u seksu

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

U četvrtak, 30. studenog u klubu Sax! održat će se tribina za podizanje svijesti o zdravoj komunikaciji o seksualnosti preko glazbe te o kvalitetnoj glazbi koja je začinjena… više »

KRATKE SLIKE

Nuklearne obitelji i Hana Jušić u MM centru

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Nuklearna je obitelj bila i ostala jezgra našega društva i primarni poligon pripreme za stupanje u svekolike socijalne interakcije. 4 domaća kratkometražna filma koje… više »

DOĐITE!

KOZa ususret Ratovima zvijezda: SF & Fantasy kviz u Metropolisu

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

U nedjelju, 10. prosinca, s početkom u 19 sati u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) održat ćemo veselo specijalno izdanje KOZe, kviza općeg znanja, posvećeno… više »

NAJAVE

Objavljeno svih 5 dana 5. rođendana Vintage Industriala 12.-16. prosinca

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Finalni dan rođendanske proslave, ujedno će biti i najposebniji za klub. Pozivamo vas sve da u subotu 16.12. svratite na besplatni party u Vintage Industrial Bar gdje će nastupiti naš… više »

OSVRT

Krajobrazi Denisa Kujundžića

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Denis Kujundžić hrvatski je suvremeni umjetnik, slikar, odan ulju i platnu, vjeran neiscrpnim motivima podneblja u kojem živi i u kojem je rođen, kraja izrazite ljepote,čarobne prirode u… više »

IZLOŽBE

CeKaTe i Mapiranje Trešnjevke u Muzeju grada Zagreba

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

CeKaTe i projekt Mapiranje Trešnjevke sudjeluju na izložbi posvećenoj Trešnjevci u okviru projekta Zagrebački kvartovi. Početkom godine najavljena suradnja Centra za kulturu… više »

NAJAVE

Filmofeel Fest u Kaptol Boutique Cinema

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Prvo izdanje Filmofeel Festa koji donosi presjek aktualne produkcije europskog filma, održat će se od 1. do 10. prosinca u Kaptol Boutique Cinema, u organizaciji distribucijske kuće 2i film… više »

NAJAVE

Bitipatibi se vraćaju u Tvornicu kulture na krilima novog albuma

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Beogradski shoegaze/dream pop bend Bitipatibi vraća se u Tvornicu kulture nakon gotovo dvije godine, ovoga puta na krilima novog albuma "Lešnici divlji 2". Koncert će se održati 20.… više »

INTERVJU

Vitold Košir - umjetnik i sokolar

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Vitold Košir, suvremeni hrvatski umjetnik, akademski kipar i akademski glazbenik, također i sokolar te rock glazbenik zacijelo je neobična ali i dragocjena pojava u društvu.… više »

SLIKARSTVO

Hiperrealizam Ive Kajzera

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Ivo Kajzer, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar i književnik iz Rijeke od početka svoga djelovanja ostao je vjeran hiperrealizmu, doprinoseći svojim radovima generalnim nastojanjima u… više »

DOĐITE!

The Rolling Stones Tribute u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood već pola stoljeća haraju glazbenom scenom i još uvijek pišu stranice glazbene povijesti, upravo zato Telefon Blues Band… više »

DOĐITE!

Program Noći kazališta 2017. u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad & Kazalište Merlin Argentinska 5, Gajnice, 01 3452 722, info@czkio-susedgrad.hr 20,00 sati,  velika dvorana Centra, Ana… više »

OSVRT

Uznemirujuća ljepota krajobraza Bojana Doleneca

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Bojan Dolenec, akademski slikar iz Zagreba vrlo je aktivni dionik hrvatske suvremene likovne scene, istaknuti predstavnik svoje generacije, kontinuirano opredijeljen za rad na dva niza, na… više »