Kultura
FESTIVALI

Fever Ray i Sevdaliza pokreću EXIT Freedom

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Dugačku art-pop liniju umjetnika koji na EXIT dolaze svake godine još od osnivanja, ovog ljeta na najbolji način nastavit će dvije senzacionalne autorice koje na Petrovaradinsku… više »

OSVRT

Ciklus metalnih skulptura Nenada Opačića

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Nenad Opačić, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski kipar i slikar iz Varaždina, istaknuto je ime suvremene produkcije, autor niza ciklusa skulptura i slika, riječ je o obimnom i… više »

NAJAVE

Ljubav je u Knapu!

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Želite li svoju bolju polovicu iznenaditi romantičnim izlaskom na Valentinovo? KNAP ima rješenje za vas! 14. 02. u 20 sati prvo se nasmijte do suza uz našu hit komediju za sve… više »

INMUSIC #13

Indie pioniri Interpol stižu na INmusic festival #13

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Interpol, predvodnici njujorškog post-punk zvuka i jedan od najcjenjenijih indie rockera 21. stoljeća pridružuju se impresivnom glazbenom programu INmusic festivala #13! Interpol su… više »

NAJAVE

Koncertna atrakcija Kozmodrum u četvrtak u klubu Sax!

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Kozmodrum čini moćna petorka vrhunskih instrumentalista, redom glazbenika poznatih po svojem radu u vrlo različitim poljima i oblicima glazbe, pa je ova postava idealna za otkrivanje… više »

NAJAVE

Veliki odlazak u KIC-u

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Četvrtak, 15. 2. 2018. u 19 sati Koncertno čitanjeThomas Bernhard: VELIKI ODLAZAKRađeno po drami Thomasa Bernharda: MINETTI Prijevod, adaptacija, režija i izvedba: ZDENKO JELČIĆProdukcija:… više »

BROJKE

50 nijansi slobodniji najgledaniji film vikenda

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Veliko finale za kraj možda je i najbolje filmsko ostvarenje iz franšize ekranizacije sage engleske spisateljice E. L. James, a to su sada i službeno potvrdili izvještaji… više »

NAJAVE

High5 novim spotom najavljuju koncertnu promociju albuma u Tvornici kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

High5, petorka koju više ne treba predstavljati, izbacili su novu pjesmu "Kebile" kojom ujedno i najavljuju koncertnu promociju dugoočekivanog albuma 21. travnja u Tvornici kulture.… više »

INTERVJU

Susret u atelijeru - akademski slikar iz Dubrovnika Maro Kriste

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Maro Kriste, akademski slikar iz Dubrovnika istaknuto je ime suvremene likovne produkcije (rođen je 1980.g., diplomirao je na ALU u Širokom Brijegu), izlagao je na nizu samostalnih i… više »

OSVRT

Mišo Baričević izlaže u dubrovačkoj galeriji Sebastian

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Mišo Baričević, ugledni dubrovački umjetnik  izložio je novi ciklus slika većih formata u galeriji Sebastian u čast dubrovačkog zaštitnika, sv. Vlaha s nizom motiva scena… više »

OSVRT

Mio Vesović, fotograf teme i događaja

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Mio Vesović svakako je jedan od najistaknutijih suvremenih hrvatskih fotografa, slobodno se može reći, precizni i nadahnuti zapisivač događaja u skokovitom putovanju kroz vrijeme, kroničar… više »

NAJAVE

Ljetno Kino, biciklisti, klub okićen u plažu - petak 9.2.2018. VIB

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Ljeto stiže na jedan dan u Vintage Industrial, a nagovjesnik je Ljetno Kino koje će vas utopliti u posebnom ljetnom ambijentu Vintage Industriala, a koji će pak u petak 9. veljače biti obojan… više »

SJAJNO!

Predstavljen program 14. ZagrebDoxa

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

ZagrebDox ove godine svoja vrata otvara četrnaesti put zaredom, a održat će se od 25. veljače do 4. ožujka u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu i od 2. do 4. ožujka u kinima CineStar u… više »

NAJAVE

KUKU$ promovira "Anđele i bombone" u Tvornici kulture 3. ožujka

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Zagrebački reperi KUKU$ su nakon pet najavnih singlova napokon objavili dugoočekivani novi album "Anđeli i Bomboni" kojeg će koncertno predstaviti u Tvornici kulture u subotu 3. ožujka.… više »

INMUSIC #13

Reykjavíkurdætur na Hidden Stageu INmusica #13

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Bez dlake na jeziku i otporne na sve licemjerne kritike, Reykjavíkurdætur premijerno će nastupiti pred hrvatskom publikom na Hidden stageu INmusic festivala #13!… više »