Kultura
IZLOŽBE

Ivana Jovanović Trostman izlaže u dubrovačkoj palači Sponza

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

Tijekom travnja i svibnja ove 2018. ,može se razgledati u dubrovačkoj palači Sponza sjajna prezentacija novoga ciklusa suvremene hrvatske likovne umjetnice, akademske slikarice Ivane… više »

NAJAVE

Dani smijeha s češkim filmovima u 22 nezavisna kina

objavljeno prije 28 dana i 9 sati

Dani smijeha, filmska manifestacija koja se održava u svijetu u proteklih dvadeset godina, od ove godine prvi će se put obilježiti i u Hrvatskoj - u 22 nezavisna kina, gdje će se prikazivati… više »

OSVRT

Mladen Žunjić izlaže u zagrebačkoj Galeriji 3 A

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Mladen Žunjić, suvremeni hrvatski likovni umjetrnik, ovih se dana predstavlja s novom samostalnom izložbom u zagrebačkoj Galeriji 3 A ( na Malešnici). Za ovu je prigodu Žunjić učinio… više »

DOĐITE

Prije filma na velikom platnu, odigrajte na Zrinjevcu KOZu besplatnu!

objavljeno prije 29 dana i 10 sati

Drage kvizoljupke, dragi kvizoljupci, velika nam je čast najaviti da ćemo 1. svibnja na Zrinjevcu gostovati netom prije službene projekcije filma Blue Heart. Jednosatna KOZa, kviz općeg… više »

OSVRT

Goran Štimac izlaže u Poljskoj

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Goran Štimac, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski kipar i profesor na APURI predstavio se je nedavno s novom samostalnom izložbom u Poljskoj, u Czestochowie, u Galeriji 113,… više »

FESTIVALI

Svjetski DJ broj 1 Martin Garrix pridružuje se Davidu Guetti za povijesno finale Exita

objavljeno prije 1 mjesec

U čast osvajanja aktualne titule za Najbolji europski veliki festival, EXIT ove godine priređuje publici veliko finale i tulum koji će nadmašiti sve dosadašnje! Nastupe na… više »

INMUSIC #13

Sana Garić, Cubies i ZMaJ nova pojačanja INmusic festivala #13

objavljeno prije 1 mjesec

Mlade i perspektivne glazbene snage, Sana Garić, Cubies i ZMaJ, pridružuju se spektakularnom line-upu INmusic festivala #13 na Jarunu! Beogradska glazbenica Sana Garić prošle je godine… više »

NAJAVE

Cigarettes After Sex - povratak u Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec

Nešto više od godinu dana nakon svog premijernog hrvatskog nastupa, Cigarettes After Sex vraćaju se u Zagreb. Samostalan open air koncert planiran je u petak, 6. srpnja u… više »

OSVRT

Tajanstvena lica žena na slikama Lukše Obradovića

objavljeno prije 1 mjesec

Lukša Obradović, dubrovački slikar u posljednje je vrijeme izazvao osobitu pozornost svojim opusom, posebice nakon izložbe u Sponzi, kada se predstavio s nizom slika u tehnici ulja i… više »

NAJAVE

Silente se vraća u Dom sportova 10. studenog

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Dvije i pol godine nakon posljednjeg koncerta, dubrovački Silente se vraćaju koncertnim aktivnostima velikim nastupom u Domu sportova, u subotu 10. studenog. Silente - "Čudna ili čudesna"… više »

OSVRT

Mladen Bolfek - akademski slikar, umjetnik širokih interesa, slikar balansa

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Mladen Bolfek, akademski slikar, ilustrator i grafički dizajner iz Karlovca istaknuti je pripadnik srednje generacije aktualnih hrvatskih likovnih umjetnika, autor je nekoliko vrlo… više »

FESTIVALI

My Baby, Krankšvester i ABOP prva imena Regius festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Jedan od najpopularnijih festivala u srcu Dalmacije, Regius festival, najavio je početkom godine svoje osmo izdanje, a upravo su objavljena i prva imena festivala. Na dobro poznatoj lokaciji… više »

NAJAVE

Amy Winehouse Tribute opet puni Vintage Industrial ove subote

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

U subotu 28. travnja ne propustite povratak odličnog tribute benda velikoj jazz/soul pjevačici Amy Winehouse - Amy's House - Tribute band to Amy Winehouse, nastao u Beogradu krajem 2015.… više »

INMUSIC #13

She Loves Pablo i Straight Mickey and the Boyz donose žestoki zvuk na INmusic #13

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Velikim svjetskim imenima će se na pozornici ovogodišnjeg INmusic festivala pridružiti sjajni bendovi She Loves Pablo i Straight Mickey and the Boyz! Groove/stoner bend She Loves Pablo… više »

RECENZIJA KNJIGE

Sjene vječne ljubavi – knjiga koja će vam vratiti vjeru u ljubav

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Znanje nam donosi još jednu ljubavnu priču koja zadire ravno u srce i pokreće osjećaje sjete kao da ste prošli jednak put kao dvoje glavnih likova čija ljubav prodire u sve pore… više »