Kultura
NAJAVE

Luce dolazi na SOULiranje u Sax

objavljeno prije 29 dana

Novi program kluba Sax! SOULiranje počinje u četvrtak 5. ožujka, a soul hitove će izvoditi mlada, talentirana pjevačica i kantautorica Luce sa svojim bendom i pratećim vokalima. Ovaj program… više »

IZLOŽBE

MIO VESOVIĆ / Ars vivendi u KIC-u

objavljeno prije 29 dana i 2 sata

Autorskim kalendarom Ars vivendi, napravljenim posebno za Galeriju na katu, kroz dvanaest kolaža majstor fotografije Mio Vesović odabrao je posuditi tuđi fotografski rad i nadograditi ga,… više »

PRIJAVITE SE!

Radionica snimanja igranog filma u AKC Medika

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Filmski studio Medika poziva vas na prijavu za sudjelovanje na radionicama snimanja igranog filma. Radionički ciklus započinje 07.ožujka od 15.00 sati u Filmskom studiju Medika, Pierottijeva… više »

NAJAVE

Stribog se vraća na pozornice u pratnji odličnih Overpowera i Defianta

objavljeno prije 29 dana i 20 sati

Travanj ćemo prerezati s domaćim metal snagama! Nakon dugo vremena, zagrebački Stribog se penje na pozornicu uz pojačanje Overpowera i požeškog Defianta. Ulaznice su u prodaji! STRIBOG… više »

SJAJNO!

Pogon najavljuje: Reshape Intensive Zagreb

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Reshape Intensive Zagreb je sastanak umjetnika i radnika u kulturi koji, okupljeni oko projekta Reshape, aktivno promišljaju o modelima organizacije u kulturno-umjetničkom sektoru.… više »

NAJAVE

Let 3 sprema “opširno izlaganje” sredinom travnja u Saxu

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Let 3 prošle je godine u dva koncerta u Saxu isporučio čak šest sati vrhunskog rokenrola, a sad se vraćaju na isto mjesto, ovaj put s jednim koncertom i to u subotu, 18.… više »

KINO PROGRAM

Roma premijerno u Kinoteci

objavljeno prije 1 mjesec

Šećer na kraju ciklusa kina Kinoteka posvećenog oscarovcima svakako je kinopremijera filma Roma koja je na rasporedu u subotu 29. siječnja u 20 sati. S prvim… više »

NAJAVE

Placebo na stadionu Šalata 15. srpnja

objavljeno prije 1 mjesec

Engleski alt-rock velikani Placebo vraćaju se u Zagreb i to na omiljenu gradsku pozornicu ŠRC Šalata u srijedu 15. srpnja 2020. Nakon gotovo dvogodišnje pauze od… više »

FORA

HDLU objavio natječaj za oslikavanje trafostanica

objavljeno prije 1 mjesec

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika (HDLU) raspisalo je natječaj za izvedbu murala na tri zagrebačke trafostanice, koji je otvoren do 5. travnja. Pravo sudjelovanja imaju redoviti… više »

NAJAVE

Kosheen Live početkom svibnja u Boogaloou

objavljeno prije 1 mjesec

Britanska atrakcija Kosheen Live predvođen sa Sian Evans stiže u Boogaloo u petak, 8. svibnja! Za atmosferu prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ FRX. Cijena ograničenog kontingenta… više »

MFF

Objavljen poziv za ovogodišnji kratkometražni program festivala

objavljeno prije 1 mjesec

Motovun Film Festival (MFF) objavio je poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala, koji će se održati od 28. srpnja. do 1. kolovoza. Rok za prijave je… više »

FESTIVALI

Nova pojačanja Ferragosto JAMa

objavljeno prije 1 mjesec

 Uz konačno otkriven prvi dio novog vizualnog identiteta predstojećeg izdanja, glazbeni festival Ferragosto JAM dobiva i svježa pojačanja u lineupu. Svoje nastupe su potvrdili splitska… više »

NAJAVE

Alter Bridge u Tvornici kulture

objavljeno prije 1 mjesec

Američka rock grupa Alter Bridge premijerno će nastupiti u ovim krajevima I to u subotu 4. srpnja, u zagrebačkoj Tvornici kulture. Alter Bridge predvodi jedan od najboljih vokala svoje… više »

DOX

Fellini: Rođeni sam lažljivac — hrvatska premijera u Dokukinu KIC

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Povodom 100. obljetnice rođenja redateljskog genija Federica Fellinija, a u suradnji s zagrebačkim Talijanskim institutom za kulturu, Dokukino KIC, u subotu, 29. veljače u 19 sati, premijerno… više »

NAJAVE

ČudNoReĐe – 10. rođendan @ KC Mesnička

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

10 godina je prošlo otkad je zagrebački kantautor Ognjen Bašić ČudNoReĐe sa svojim pjesmama prvi put stao na pozornicu. Od tada do danas, solo ili s bendom, ponovio je taj… više »