Muškarci
EH, DA...

Muškarcima otkucava biološki sat?

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Ženski biološki sat stalna je tema članaka, ali novija istraživanja pokazuju da ni muškarci nisu imuni na odbrojavanje iz prirode te da ne bi trebali odlagati… više »

ZNATE LI?

Što vam treba za izdržljivost... u krevetu

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Da sjedilački način života loše djeluje na zdravlje, to vjerojatno znaju i oni najokorjeliji ljenivci koji ne dižu pozadinu iz fotelje ni pod razno, što ih u većini slučajeva ne… više »

HE HE

Brada ili bradica, pitanje je sad...

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Muška dilema oko brijanja nije laka - postoje dvije krajnosti, bradonje i uvijek glatko izbrijani, a ima i ona manjina kojoj se baš ne da pretjerano brijati pa uvijek kad ih… više »

EH, DA... :)

5 karakteristika uspješnih zavodnika

objavljeno prije 10 mjeseci

Zavođenje spada u kategoriju umjetnosti, ako pitamo muškarce kojima to ide od ruke i koji ni u ludilu ne žele odati svoje tajne, a ostatak jačeg spola smatra ga - magijom.… više »

SAVJETI

Kako pronaći ljubav svog života?

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Muškarci koji traže ljubav svog života trude se maksimalno - brinu za izgled, odjeću, ponašanje... i opet im ne ide uvijek. Ako spadate u takve, evo dobre vijesti za vas -… više »

ZAPAMTITE!

Muške karakteristike koje žene obožavaju

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju.  Koje su ostale... ? Godine - upravo zbog… više »

ZNAKOVI

Kako znati da je volite više nego ona vas

objavljeno prije 11 mjeseci

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci zapravo traže?

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Žene imaju neke, ponekad neobjašnjive, kriterije za odabir životnog partnera koji će nerijetko iznenaditi i njihove najbolje prijateljice, a znanstvenici vjeruju da su proniknuli… više »

IZBJEGNITE IH :)

5 najčešćih muških pogrešaka na prvom spoju

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Muškarci vole prve spojeve, naročito zbog toga što se mogu poovno "izmisliti" i predstaviti u boljem svjetlu nego prvi put... no, kad smo već kod toga, vrijedi se prisjetiti… više »

ZNATE LI?

Muške karakteristike koje su privlačne ženama

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Muškarci se žele svidjeti ženama, to je sto posto sigurno, a za to su spremni u nekim situacijama napraviti i nevjerojatne stvari... No, ako pitate stručnjake, tajna privlačnosti je… više »

ZAPAMTITE!

7 osobina sjajne partnerice

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Savršena partnerica baš i ne postoji - jednako kao i savršen partner, uostalom. No, nitko to ne prihvaća odmah na početku već kreće u potragu... i često zaluta u mračne… više »

MA DA?

Što ženama diže tlak u krevetu?

objavljeno prije 1 godinu

Koliko ste se puta probudili ujutro, a vaša draga vas je gledala kao da ste joj upravo ubili omiljenog kućnog ljubimca i bacili svu šminku u smeće pogreškom? A sinoć je… više »

ZNATE LI?

Kad su muškarci najprivlačniji ženama?

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci bi dali sve da znaju što je to ženama privlačno i kad imaju najveće šanse kod njih, no rješenje je na pomolu - studija iz magazina Science Advances… više »

HE HE

Što žene privlači na muškarcima... zapravo?

objavljeno prije 1 godinu

Nema univerzalnog odgovora na pitanje što je ženama privlačno, a pronalazak partnerice u digitalno doba postaje sve teže i za muškarce. Međutim, znanstvenici su im odlučili… više »

ZNATE LI?

Kako prirodnim putem možete ubrzati rast brade

objavljeno prije 1 godinu

U većini slučajeva najbolje je pustiti bradu da raste i redovito je njegovati, držati čistom i hidratiziranom, a ona će rasti svojim najprirodnijim (zdravim) tempom.… više »