Muškarci
EH, DA... :)

5 problema muškaraca u seksu...

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Muški spolni organi podložni su velikom broju akutnih oboljenja koja vrlo lako mogu postati kronična u slučaju da se ne liječe. Između ostalog, bolesti mokraćnog sustava u… više »

DA?!

Što žene primjećuju na muškarcima na prvom spoju?

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Prvi spoj nije baš trenutak u kojem će se žena zaljubiti, no zato će sigurno pozorno promotriti i muškarca kako bi procijenila želi li s njim izaći i na drugi... pa da vidimo… više »

ZNATE LI?

Zašto muškarci puštaju brade?

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Kada zamijetimo da neki muškarac pazi na svoj izgled, mogli bismo olako zaključiti da samo traži partnericu. No najnovije istraživanje pokazuje da su brade, bar djelomično,… više »

HE HE

Što spašava neprivlačne muškarce

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Vjerojatno želite misliti kako nije sve u izgledu i da možete privući suprotni spol svojom duhovitošću i kreativnošću, a ne samo fizičkim izgledom. I to… više »

Za naše dečke koji svakodnevno riskiraju život bez potrebne opreme
ZNATE LI?

10 najprivlačnijih muških poslova

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Žene su potvrdile najstariji klišej: vatrogasac je zasjeo na tron najprivlačnijih zanimanja. Odmah nakon zaštitnički nastrojenog i hrabrog posla slijedi uloga… više »

DA?!

Visoki muškarci su pravi izbor... ili ipak ne?

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Visoki muškarci u prednosti su pred nižima jer se žene u njihovom društvu osjećaju zaštićenije, no znanost kaže da je to pogrešno i da su zapravo niži… više »

EH, DA... :)

Što muškarce najviše brine?

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Muškarcima se obično od malih nogu govori da budu čvršći i ne pokazuju emocije, a to zapravo ostavlja negativne posljedice. Tvrtka Harry's jedna je od onih koji… više »

MA DA?

Žene mogu prepoznati nevjerne muškarce?

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Znanstvenici su utvrdili da žene mogu utvrditi je li vjerojatno da će muškarac biti nevjeran samo gledajući u njegovo lice, ali muškarci ne posjeduju te sposobnosti da… više »

SAVJETI

5 stvari koje muškarci trebaju naučiti od žena

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Muškarci bi češće trebali slušati žene općenito, bilo bi bitno manje problema u svijetu, no ovoga puta koncentriramo se na zdrave navike koje obično nemaju, a baš… više »

ZNATE LI?

Zašto vas Ona ne voli?

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Zapostavljanje i previše opuštanja samo su prvi koraci koji vode ka hlađenju njenog srca. Ženama je izuzetno važan i humor koji, ako izostane, unosi dosadu u vezu. A kada se… više »

STVARNO?

Muškarci zapravo imaju samo jednu ulogu na svijetu...

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Zašto uopće postoje muškarci? Ne, ovo nije neki feministički/muškomrzački pamflet, već vrlo jednostavno i logično pitanje - muška uloga u razmnožavanju uglavnom se… više »

ZNATE LI?

Čega se muškarci srame?

objavljeno prije 5 mjeseci

Žene nisu jedine koje imaju komplekse vezane uz tijelo i izgled. Nova istraživanja pokazuju i da su brojni muškarci nezadovoljni svojom pojavom. Američki fakultet Chapman analizirao je… više »

HEH

5 znakova da volite dragu više nego ona vas...

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

HE HE

Što visoke pete rade muškarcima?

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Muškarci vole lijepe ženske noge, a ako su u visokim petama - mozak im lagano prestaje logično razmišljati... Zavođenje cipelama s visokom petom nije tajna među ženama, koje su… više »

HMMM...

Što nakon prvog spoja koji je bio - katastrofa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

U doba Tindera i ostalih čudesa suvremene komunikacije posve je normalno izaći na prvi susret s nekim s kim ste možda već danima 'razgovarali', ali se zapravo još niste upoznali.… više »