Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.08.2019. do 31.08.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Odnosi s voljenima dinamični su i ovaj mjesec. Od 8. kolovoza jača potreba za strukturom i zbližavanjem pa bi se neki Ovnovi ovaj mjesec mogli odlučiti i na sudbinsko DA. Već 9. kolovoza donosi vam novu energiju koju trebate iskoristiti u tom smislu. Slobodnima su moguće pojačane simpatije prema starijim i zrelijim partnerima. Pod utjecajem Sunca i Venere sve je moguće. Opustite se! POSAO: Radni polet koji vas je uhvatio početkom ljeta i dalje vas drži. Ulaskom Sunca u znak Lava… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: U ljubavnom smislu smirenje do 20. kolovoza. Zatim se sve lagano podiže, pa ćete dobiti prilike za nove ljubavi i simpatije. Nemojte se pretjerano vezati na prvu loptu jer bi vam se nakon nekog vremena moglo učiniti da nije sve u redu. Pratner bi vam mogao slati zbunjujuće signale pa nećete biti na čisto kako biste se trebali postaviti. Zapravo to je dobro vrijeme da se malo povučete i razmislite nasamo o svemu što ste do sad dobili i dali u ljubavi. POSAO: Prelazak Sunca… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Povoljan utjecaj Venere i Sunca u hrabrom Lavu donosi vam dodatni šarm i utjecaj na ljude oko sebe. Opet ste zvijezda događanja gdje god se pojavite. Partner bi vas pod ovim utjecajem mogao shvatiti prlično ozbiljno pa pripazite kad se počnete hvaliti i obećvati više nego što mislite. Putovanja i druženja s voljenom osobom posebno su vam pozitivna pa biste mogli uplatiti putovanje kao iznenađenje za partnera. POSAO: Sunce u Lavu donosi vam sposobnost… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Ovo je iznimno živ mjesec kad je u pitanju vaša obitelj i domaćinstvo. Određene kompetitivne energije pojavit će se oko vas. Na svjetlo dolaze odgovornosti te potreba za reorganizacijom vašeg domaćinstva. Srećom, iznimno ste dobro raspoloženi pa će vam ta dodatna obveza pričinjavati zadovoljstvo. Nećete imati toliko vremena za svoje redovne ljetne ljubavi, ali sve ćete nadoknaditi skladom i čvrstom ljubavlju unutar obitelji. POSAO: Osjetite li pretjeran pritisak… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sunce je ulaskom u vaš znak aktiviralo odličan odnos s Jupiterom, a uz povoljan utjecaj Venere i Marsa, vašem šarmu ništa neće moći stati na kraj. Sve će biti kako vi želite, ali nemojte se umisliti. Sjetite se uvijek dati nešto zauzvrat za sve dobro što dobivate. Putovanje s voljenom osobom utjecat će odlično na vašu vezu. Na kraju ćete se osjećati ispunjeno, a vaš partner bit će spreman učiniti sve kako bi vam zahvalio za… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Povoljan raspored planeta u vašem znaku donio vam je energiju koju ste sipali iz sebe gdje god bi se pojavili. izlaskom iz vašeg znaka ta erotičnost neće nestati, samo ćete vi bolje vidjeti što i kako želite. Kraj mjeseca donosi pitanja veze u prvi plan. 24. kolovoza obratite posebnu pažnju na svog partnera i njegove riječi. Malo usporite dok Sunce ne dođe u vaš znak, sve će doći na svoje mjesto. POSAO: Imate kontrolu nad događajima oko sebe, a to… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Ovo je mjesec velike društven aktivnosti za vas. Vaš šarm sija punom snagom pa će vam partner biti iznimno naklonjen. 20. kolovoz donosi vam posebno pozitivnu energiju kad je odnos s partnerom u pitanju. Iako ste uvijek u nekom nadmetanju s partnerom, ta energija dat će vam dodatnu motivaciju. Seksualna energija vam je iznimno jaka pa su moguće razne afere s nepoznatima ili starim ljubavima. POSAO: Mars i Saturn daju vam energiju za posao. Bit ćete iznimno… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovaj mjesec ljubavni život bit će vam iznimno bogat. Moguće su neke avanture, posebno s osobom iz vaše prošlosti koja će se iznenada vratiti u vaš život. Razmislite što želite prije nego se olako upustite u neobavezan sex. Imate puno toga za izgubiti. Budite oprezni što govorite jer bi vam se krajem mjeseca moglo sve vratiti nazad poput bumeranga. POSAO: Preuzimate kontrolu nad svojim poslom. Iako se obveze gomilaju čini se kako ste konačno… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Slobodni Strijelci ovaj mjesec uživat će u beskrajnim tulumima i bančenjima. Naravno da tako nećete ostati praznih ruku ni kad su vruće igre u pitanju. Pripazite samo ako ste u vezi jer se vašem partneru to preslobodno ponašanje neće svidjeti što bi vas moglo dovesti u nezgodnu situacjiu. Ako ste sami, slobodno navalite i ispucajte svoj avanturistički duh. Dok ide, nema razloga da se suzdržavate. POSAO: Povoljna situacija od početka ljeta i dalje se… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Sva energija ovog mjeseca usmjerena je na karijeru, prijatelje i obitelj pa vam je ostalo jako malo vremena i energije za partnera. Neki od vas mogli bi upoznati zanimljivu osobu putem posla. Ako ste u vezi nemojte donositi posao doma. Radije objasnite trenutnu situaciju partneru, a kad budete imali slobodno vrijeme posvetite ga njemu. Ako vas strpljivo čeka, vjerojatno ima ono nešto što vam treba. POSAO: Konačan odlazak Sunca iz Raka u Lava donosi vam pokretanje… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Kolovoz je Vodenjacima uvijek intenzivan, što će uz ostale aspekte donijeti sređivanje odnosa sa partnerom i ulazak u mirniju fazu privatnog života. Naravno, to će imati dosta veze s vašim poslovnim planovima i potezima, no oslonite se na obitelj i njihovo razumijevanje kako biste što kvalitetnije odradili drugu polovicu mjeseca i sredili stvari koje vas muče već duže vrijeme. POSAO: Sunce u Lavu ove godine će ipak drugačije djelovati nego inače na poslovne… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Veći dio kolovoza provest ćete u društvu ljudi koji su vam dragi, pa ćete uspješno prebroditi utjecaj Neptuna početkom mjeseca, koji će vam napokon dati malo mira. No, odnos Marsa i Plutona ipak će se uplitati u vaš život, ne dozvoljavajući vam da pomirite privatni i poslovni dio života. Ipak, nakon 13. kolovoza stvari se kreću na bolje u tom smislu, stoga prva dva tjedna jednostavno pregrmite uz obitelj koja će shvaćati vaše obaveze i probleme.… pročitaj više »