Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.11.2021. do 30.11.2021.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Prolazak Marsa, vašeg vladara, kroz znak Ovna će savršeno odgovarati. Ako ste sami imat ćete iznimnog uspjeha kod osoba suprotnog spola, a i preuzimat ćete inicijativu kad god budete htjeli. Netko će ovaj mjesec baciti oko na vas pa ako niste zainteresirani trebali biste se kloniti svakodnevne rutine. Ta osoba bit će u vašem svakodnevnom kafiću, dućanu ili restoranu. Najbolji dan za ljubav bit će 13. studeni, kada vam je sudbinski određen… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Venera, vaš vladar, daje vam snagu na ljubavnom plan, no ipak biste trebali biti  malo stidljiviji nego inače u svom pristupu jer je ipak Uran u Blizancima. Ipak, tranziti Venere daju vam jednu notu prilagodljivosti pa ćete se lakše pronaći u komunikaciji s partnerom. Situacija nije najbolja, ali ako vaša veza preživi ovaj mjesec bit ćete spremni na sljedeći korak u vezi već sljedećeg mjeseca. Strpite se, studeni će proletjeti u… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: I ovaj mjesec imat ćete problema više sa sobom i svojim ponašanjem zbog Sjevernog čvora nego s ponašanjem drugih prema vama, dragi Blizanci. Ne možete uvijek biti u centru pažnje. Vaš partner će biti ljubomoran jer vi stvarno ne znate granicu između gledanja i izazivanja. Ako se pak posvetite previše prijateljima koji vam daju pažnju koju želite, partner bi se mogao osjećati zapostavljenim i otići na drugu stranu. Kao i… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Većina pripadnika ovog znaka već sad uživa u blagodatima ljubavi s osobom koja ima je pomutila pamet. Ono što će vam pokvariti radost je ljubomora koja će biti izrazita i kod vas i kod partnera. Komunikacija bi mogla zakazati jer nećete moći izraziti strast koja vas obuzima. Postoji li u svemu tome neka treća osoba, ona bi mogla pokupiti sve za što ste se vi trudili i radili. Pokušajte se malo smiriti, ohladiti i iskreno razgovarati sa svojim partnerom ako… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Početak mjeseca neće vam baš biti naklonjen kad je ljubav u pitanju. Ulazak Merkura u znak Škorpiona donijet će vam malo olakšanje već prošlog mjeseca. Početak mjeseca donosi vam i jednu moguću obiteljsku svađu uzrokovanu miješanjem starijih članova obitelji u vaš privatni život. Sredina mjeseca donosi vam zanimljivu ljubavnu priču s osobom koja će vas oboriti s nogu svojim intelektom i atraktivnim izgledom. Koliko… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Neptun, vladar vašeg ljubavnom života donosi vam jedan poveći pomak naprijed. Stvar je samo što nećete moći kontrolirati svaki dio te promjene, a nemogućnost kontrole je vaš najveći strah. Istovremeno ćete biti sretni i uplašeni. Merkur koji za par dana ulazi u znak Škorpiona donijet će vam pak poneku nevolju s ponašanjem prema partneru. Pripazite što govorite i kako se ponašate u njegovom/njenom… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Venera će Vagama biti dobre volje, pa ste ovaj mjesec iznimno zadovoljni sobom, svojim izgledom, nastupom i svime što vas čini tako posebnijim od drugih. To neće proći nezamijećeno pa ćete imati obožavatelje na svakom koraku. Ako ste u vezi, htjet ćete udovoljiti svome partneru, ali tako da ćete  i od njega pokušavati napraviti svoj ideal. Merkur, planet vaših tajni ulazi u Škorpiona nakon prve trećine mjeseca pa ćete… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Kako vam je Sunce u znaku, Škorpioni će imati snage za sve prve dvije dekade ovog mjeseca. Vaš partner mogao bi biti prilično nesmotrena ponašanja što će vas dovoditi do ludila. Venera vam donosi nalet ljubomore, ali i jačeg pokazivanja emocija u javnosti. Vaš šarm i dalje je ogroman i plijeni sve pred sobom. Moguće je da ćete dobiti neku nagradu pred javnosti te ćete biti u centru pažnje gdje god se… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Merkur, vaš vladar partnerskih odnosa, nalazi se u Vagi ali se vraća u Škorpiona, što vam daje snažnu karizmu, energiju i odlučnost.  Bit ćete brzi i sposobni predvidjeti sve poteze svog partnera. S obzirom da i dalje imate na umu avanture i avanturice, ta mogućnost ostavlja vam veliku mogućnost manipulacije. Ipak, prolaskom Merkura kroz taj znak imat ćete problema s previše riječi a premalo značenja. Pričat ćete i zavoditi,… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ovaj mjesec će vam biti prilično teško kontrolirati emocije Jarcima i njihovim silnim planetima, no Pluton je najbolji za ljubavni život. Neki dugovi iz prošlosti doći će na naplatu, a vi niste u potpunosti spremni na takvo što. Najbolje što možete je ostati pozitivnima u svakoj situaciji pa i onoj najneugodnijoj. Ako ste u vezi prilagodite se malo potrebama svog partnera. On/ona se vama prilagođava već dosta vremena. Oni koji nisu… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ovaj mjesec je dobro razdoblje za rješavanje obiteljskih problema koje stu Vodenjaci dugo trpali pod tepih. Podrška bližnjih potrebna je svima pa se nemojte samo tako oglušiti na njihovu stranu priče. Kad je ljubavni partner u pitanju, mogli biste se vratiti staroj ljubavi s kojim niste u potpunosti raščistili situaciju. Sve u svemu, ovo će biti povoljan mjesec ako ga prihvatite fleksibilno. U nekim situacijama ćete morati više… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Ovaj mjesec početak nove ljubavi ili obnavljanje plamena u stalnoj vezi su prilično izgledni, posebno uz Neptuna u znaku. Sredinom mjeseca bit ćete spremni iskazati svoje emocije u svoj njihovoj punini. Ribe se trebaju prepustiti osobi koja vam puno znači. I njoj/njemu će to značiti jako puno. Ako ste u vezi, od 18. studenog idete na sve ili ništa taktiku. Mnogi će razgovarati o braku, djeci ili nekom drugom bitnijem koraku, ali neke veze će biti… pročitaj više »