Horoskop

Mjesečni horoskop - 01.05.2018. do 31.05.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Vaša dječja strana ovaj mjesec bi mogla doči do izražaja. Živahna Venera, planet ljubavi, nalazi se u znaku Blizanaca i što je tranzit koji odgovara vašoj spontanoj naravi. Prisutnost Sunca u vašoj 2. Kući samopoštovanja do 20. svibnja pokazat će vam pravo stanje vašeg privatnog života te ćete se htjeti dodatno dokazati pred partnerom. Krajem mjeseca Venera se prebacuje u Raka pa ćete morati dodatno pripaziti kako se odnosite prema… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Sunce u vašem znaku do 20. svibnja, kombinirano s magičnim Plutonom u Jarcu pojačat će vaše samopouzdanje do krajnjih granica. Trik je u tome što morate okrenuti ploču i pronaći nešto novo u sebi. Vrckava Venera pomoći će vam 19. svibnja pa ćete se moći malo opustiti i biti luckasti. Njenim ulaskom u znak Raka poželjet ćete mirniju luku. Oprez se preporuča, ali budete li se skrivali, ostat ćete usamljeni. POSAO: Sunce vam do 20. svibnja daje mogućnost… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Svibanj započinje sa Suncem u Biku u vašoj 12. Kući eskapizma do 20. svibnja što vam donosi vrijeme u kojem ćete biti zadovoljni ako ste u centru pažnje. U isto vrijeme planet Venera zagrijava vaš znak te se osjećate vrlo atraktivno, a htjet ćete to i pokazati ljudima oko sebe. Ulaskom Sunca u vaš znak 20. svibnja naći ćete se u središtu ljubavnih zbivanja potaknuti pojačanim samopouzdanjem. Ipak, Venera u vašem znaku malo će ublažiti… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Planet ljubavi Venera pleše po vašoj 12. Kući eskapizma do 19. svibnja, pojačavajući vašu potrebu za privatnošću, ali i omogućavajući vam odnos u vezi koji do sad niste mogli ostvariti. Dozvolite svom srcu vladati umom i opustite se. Neka vam um luta, mogli biste otkriti nove zanimljive načine kako provesti vrijeme s voljenom osobom ili kako upoznati jednu. Venera ulazi u Raka pa ćete biti privlačniji i zanimljiviji svijetu iako se možda vi tako… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sunce, vaš vladar, nalazi se u Biku i vašoj 10. Kući odgovornosti do 20. svibnja što će vas opteretiti s jako mnogo profesionalnih i obiteljskih obveza pa vam neće ostati dovoljno vremena za zabavu. Venera, planet ljubavi bit će u znaku Blizanaca i vašoj Kući grupa do 19. svibnja. To će vam dati dozu ludosti koja vam treba kako biste se ipak osjećali zadovoljno. POSAO: Stabilnost i odgovornost bit će vam vrjednije nego nove ideje i jaka osobnost koju… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Venera, planet ljubavi i privlačnosti prolazi kroz Blizance i vašu 10. Kuću sve do 19. svibnja što bi vas moglo ostaviti s osjećajem da ste previše opterećeni za zabavu. Vaš vladar Merkur donosi razdoblje u kojem ćete morati više vremena posvetiti privatnim pitanjima, a manje govoriti drugima o njima. Pripazite na 23. svibnja, Pluton vam donosi čudne želje i nagle promjene raspoloženja POSAO: Svibanj započinje s vladajućim Merkurom u Ovnu,… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Venera u RibaBlizancima ma poticat će vaš ukus za egzotično što će vam do 19. svibnja pružiti dobre prilike za nova iskustva ili nove partnere. Sunce u čvrstom i tvrdoglavom Biku u vašoj 8. Kući intime nalazi se do 20. svibnja. Nemojte se praviti previše pametni pred partnerom jer ćete ugroziti vezu. Ipak, ne zaboravite poštovati i sebe. POSAO: Venera, vaša atraktivna planeta, nalazi se u vašoj 9. kući putovanja i obrazovanja do… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovaj mjesec biste mogli biti vrlo razigrani. Osjećat ćete se odlično u odnosima s ljudima oko sebe. Motivira vas Venera, planet ljubavi u Blizancima i u vašoj 8. Kući intimnosti sve do 19, svibnja. Sunce u senzualnom Biku i vašoj kući partnerstva donosi vam čvrsti tip osoba na put, ali Venera vas zeza odvlačenjem vaše pažnje u različitim smjerovima.  POSAO: Sunce u Biku i vašoj 7. Kući odnosa donose vam poslovne odnose koji će biti kritični za… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Neodoljiva Venera prolazi kroz vašu 7. Kuću partnerstva do 19. svibnja te vam donosi vrijeme koketiranja. Unatoč vanjskom prividu samopouzdanje vam neće biti toliko jako. Sunce se kreće kroz vašu 6. Kuću rada što vam skreće pažnju na nesavršenosti što će vam pomoći da unaprijedite sebe. 20. svibnja Sunce ulazi u vašu 7. Kuću veza i prijateljstva ostavljajući vas u optimističnom raspoloženju.  POSAO: Ljupka Venera u vašoj 7.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Sunce u senzualnom Biku donosi med i mlijeko u vašu 5. Kuću ljubavi do 20. svibnja. Ovo je povoljno vrijeme za igranje i traženje čistog užitka  u ljubavi. Venera u zanimljivim Blizancima vam donosi razdoblje ozbiljnijih odnosa s partnerom. Pokušajte se otvoriti prema partneru pa ćete ojačati vezu, načine na koje ćete to napraviti vrlo dobro znate i sami, uspješno ćete se prilagoditi novonastalim situacijama. POSAO: Vaše kreativne sposobnosti… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Venera, planet ljubavi i privlačnosti, prolazi kroz lude Blizance te vam donosi vrijeme flerta. S obzirom da se sve to događa u vašoj 5. Kući ljubavi intimni život biti će vam vrlo raznolik i zanimljiv. Moći ćete zavoditi i istraživati ljude bez vezivanja. Aspekt Urana i Venere 19. svibnja donijet će vam instant zaljubljivanje, ali upamtite kako to nije vrijeme za velike odgovornosti. POSAO: Inteligencija i sposobnosti učinit će čuda u vašem profesionalnom životu… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Dobar prijatelj ili kolega pomoći će vam u osobnom životu. Potaknuti Suncem u vašoj 11. Kući prijateljstva. Od 17. do 19. svibnja optimistični Jupiter vas vodi na ludu emotivnu vožnju potaknut Venerom i njenim aspektima. 19. svibnja Venera se nalazi u zanimljivom aspektu s Uranom donoseći iznenadnu promjenu osjećaja ili promjenu planova, no to će se do kraja mjeseca stabilizirati. POSAO: Merkur, planet komunkacije u vašoj 3. kući komunikacije 11. svibnja ističući… pročitaj više »