Horoskop

Dnevni horoskop za dan 23.04.2021.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Na današnji dan iz vašeg znaka izlazi hiroviti mjesec, pa ćete se osjećati emocionalno stabilnije. Merkur je i dalje u Biku, što su zapravo prilično povoljne prilike za trgovinu, kupovinu, prodaju i učenje. Upravo iz tog razloga Ovnovima je najbolja moguća varijanta da se ulovi neka korist, i do na brzaka. ----------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Ovo je vaš dan, dragi Bikovi. Sunce je u vašem znaku, a ulazi i mjesec, pa iskoristite prilike koje vam pružaju povišene emocije i inicijativa koju ćete željeti preuzeti na svim planovima. Maštajte, planirajte, kreirajte, iskoristite svoj optimizam i napravite nešto što će zapamtiti kako je dobro. -------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas ćete biti prilično introvertirani, što nije u srazmjeru s vašom prirodom Blizanaca, pa bi bilo mudro usmjeriti energiju na planiranje karijere, preuzimanje većih odgovornosti i smišljanje posebnih planova i ciljeva. ---------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i Blizanci - godišnji horoskop za 2021. Mjesečni horoskop za travanj… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas s Rakovima u harmonični aspekt ulazi Ceres, pa ćete imati više samopouzdanja u izražavanju svojih misli i osjećaja, lako ćete svoja uvjerenja dijeliti s ljudima do kojih vam je najviše stalo, a to je često ključ vaše sreće. Trebat će vam prostora za rast i osjećaja da rastete, jer bi vam stagnacija lako mogla biti nepodnošljiva. ------------------------------------------ Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Početak razdoblja Bika obilježena je nekim nezgodnim aspektima prema vašem sunčevom znaku Lava, što znači da biste mogli osjećati veliki nemir. Zato je dobro da svaku akciju koju želite ispuniti isplanirate do najmanjih pojedinosti, jer bi se putem mogle dogoditi raznorazne neugodnosti. -------------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i Lav -… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Sa Suncem i Merkurom u vama prijateljskom Biku, imate nebesku zaštitu te je sada pravi trenutak da se opskrbite energijom koja će vam davati snage da vrlo jasno sagledate svoje ciljeve, uspješno poradite na ljubavnim odnosima i osjećaju ravnoteže u životu - tu će vam pomoći i Venera. ------------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i Djevica -… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Venera je Vagama u prijateljskom znaku Bika, pa biste se lako mogli zaljubiti. Također, imat ćete hrabrosti iskušati nove načine pristupanja ljubavnim preprekama. Sada je dobro vrijeme za rad na svome tijelu i kućanskim poslovima, kad već tako i tako ne možete napraviti previše puno vani. ----------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i Vaga -… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Najbolje bi bilo da se Škorpioni na današnji dan posvetite svome životnome partneru jer bi moglo doći do značajnih poboljšanja i većeg stupnja međusobnog razumijevanja. Danas bolje razumijete druge, pa iskoristite tu priliku da poradite na kvaliteti svoje veze, bolje prije nego kasnije. ------------------------------------------------ Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Strijelce zamara rutina, no danas biste mogli biti izuzetno motivirani da u svoj život unesete malo reda. Čak i dosadne poslove danas ćete smatrati lakim i puno ih uspješnije obavljati. Bacite se na sve one poslove koje ste do sada odgađali jer vam se čine dosadnim, ići će vam lako od ruke. -------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i Strijelac - godišnji… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas je dobro vrijeme za učenje Jaraca i komunikaciju, zato ukoliko pripremate neki ispit, prionite na to svom snagom. Imat ćete dovoljno energije i dovoljno entuzijazma za prenošenje svojih misli drugima i usvajanje novog znanja, a i kreativnosti će biti na pretek, tako da nema problema. ---------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i Jarac - godišnji… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Odličan dan za odmaranje i maženje samog sebe - Vodenjaka. Odmora vam definitivno treba, no dobro je vrijeme i za razne preinake u rutini, međutim pazite da se ne bi previše iscrpili. Dobro je vrijeme za odmaranje i smišljanje novih unosnih poslova koji će vam lako donijeti veću korist od one koju očekujete ----------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021. i… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas možda nije najbolji dan za bavljenje preciznim poslovima koji zahtjevaju vrhunsku koncentraciju Riba, no dobro je vrijeme za razmišljanje, učenje i komunikaciju. Neće vam odgovarati stroga pravila, pa ćete se možda osjećati pomalo nemirno, no umjesto da krenete u akciju, bolje je to vrijeme iskoristiti za precizno planiranje. -------------------------------------------- Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. Pročitajte Veliki godišnji… pročitaj više »