Horoskop

Dnevni horoskop za dan 24.08.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Uživajte u današnjem danu. Velika energija nalazi se na dohvat ruke. Spremni ste i napunjeni pozitivom. Lijepo surađujte s ovom energijom i nećete imati nikakvih prepreka. Nemojte se zadovoljavati ni sa čim osim potpunim ispunjenjem svojih želja, u suprotnom biste se mogli osjećati izigrano. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Dodajte još malo sunca u svoj život. Vrijeme je za buđenje strasti koju ste zaključali duboko u sebi te pokazivanje samopouzdanja. Sve što vas muči riješit ćete okruživanjem ljudima koji vas uistinu vole i cijene. Nemojte igrati igrice samo kako biste zadovoljili druge. Ostanite vjerni prije svega sebi i sve će biti kako treba. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto -… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Vaša iskra bit će dovoljna za pokretanje potencijalne energije u energiju kretanja i aktivnosti. Nemojte podcjenjivati mogućnosti svojih riječi. One imaju duboki učinak na sve oko vas pa morate biti svjesni i posljedica koje mogu donijeti. Govorite manje, ali jasnije i dobit ćete sve što zatražite ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Nemojte očajavati zbog promjenjiva ponašanja danas. Pogledajte malo kako se sve ipak rješava u vašu korist. Ostanite optimistični i upamtite da ste tu gdje jeste iz određenog razloga.  Poštujte sebe. Velika snaga krije se u vašoj mirnoći pa cijenite te trenutke i iskoristite ih na najbolji mogući način. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Ovo je dan u kojem trebate sjati svom snagom. Nemojte se u ničemu suzdržavati. Puni ste ljubavi i spremni na dijeljenje. Srce će vas vući u ekstremne strasti i događaje, ali vi se samo prepustite. Uz prave ljude dogodit će se prave stvari, ne morate baš uvijek vi biti na čelu kolone, pustite da vas drugi vode. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Pokušajte ne gubiti iz vida svoj cilj i želje. Oko vas je velika energija koja ima manipulativni karakter koja bi vas lako mogla smetnuti s puta ne budete li ekstra pažljivi. Imajte vjere u sebe i nemojte odustati ako se određene situacije zakuhaju. Preuzmite kontrolu nad ovom vožnjom da ne bi došlo do nesreće. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Danas napunite baterije izlaskom i protezanjem do neba. Budite ponosni na sebe i hrabri. Imate mogućnost pretvoriti nezdravu situaciju u pozitivnu, ali to ćete uspjeti samo ako se riješite sumnje u sebe. Ako vi nemate povjerenja u sebe kako možete očekivati od drugih da vam vjeruju?  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Budete li danas nametali svoju volju drugima bez čistih namjera, mogli biste dobiti lošu karmu nazad. Čini se kako koristite nečiji strah kako biste preuzeli kontrolu nad tom osobom. To sigurno ne vodi u zdravu vezu. Nemojte se rješavati stresa na drugima. Stvarajte saveznike, a ne neprijatelje. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Vatra u vama bukti , a vi se morate nositi s ovom teškom energijom. Budite ponosni, isprsite se i pokažite se drugima. Sloboda je važna, ali to ne znači da ne trebate brinuti ni o kome osim sebi. Tuđe emocije vrijedne su kao i vaše pa se tako i odnosite prema njima. Prepustite glavnu riječ srcu, a ne umu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Čini se kao se diže velika frka oko nečega što vama nije uopće bitno. Pokušajte pronaći ljepotu i vrijednost u svemu što vas okružuje. U isto vrijeme nemojte zaboraviti koliko vi doprinosite i koja je vaša vrijednost. Ego će vam proći kroz određenu transformaciju koja će utjecati na vaš odnos prema svijetu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Danas za vas određene situacije dosižu kritičnu točku. Neki ljudi se neće slagati s vašim pristupom stvarima i događajima. Ponekad možete biti malo sebični. Pogledajte se u ogledalo i uvidite vlastitu vrijednost. Nemojte misliti kako vaš uspjeh ovisi samo o drugima. Svatko je glavni kovač svoje sreće. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas slobodno govorite glasnije nego inače. Otkrit ćete kako se sve bolje slaže ako svoje misli dijelite direktno i otvoreno s ljudima kojih se tiču. Nemojte uvijek biti žrtva nečijih tuđih igri. Vašim iskrenim srcem lako je manipulirati pa budite pažljivi kome vjerujete, nisu baš svi dobronamjerni prema vama. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »