Horoskop

Dnevni horoskop za dan 27.11.2021.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Ovnovi imaju neke probleme s lovom, kao i Mars, tako da baš danas financijska pitanja bi se mogla miješati s vašim današnjim planovima. Najvjerojatnije trebate još novaca kako biste ostvarili svoje želje vezane uz projekt koji vam puno znači. Obično vas ove stvari ne mogu zaustaviti pa se ni danas nemojte prepuštati struji. Možda će biti dovoljno manja promjena kako bi se sve ipak ostvarilo. --------------------------------- Pratite… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Uran će Bikovima napraviti dobre stvari - danas biste mogli imati posjetu od jedne vrlo karizmatične osobe koja će trebati vašu pomoć. Emocionalni zahtjevi vaše obitelji mogli bi vas prilično oneraspoložiti. Vjerojatno ćete morati zapostaviti svoje kreativne potrebe kako biste se posvetili svakodnevnim dosadnim poslovima, no i to se mora pošteno odraditi.  --------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Sjeverni čvor mogao bi vam napraviti Blizancima problem - brige oko obitelji ili prijatelja mogli bi vam pokvariti današnje raspoloženje. Niste sigurno što nije u redu pa se osjećate prilično nemoćnim. Nemojte pokušavati pretpostavljati. Imate li problema posvetite se činjenicama. U protivnom biste mogli od muhe lako napraviti slona. Pokušajte preskočiti neke obveze jer ćete se dodatno naljutiti zbog otezanja vezanih uz njih.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Mjesec je daleko od Rakova, no ipak im daje malo mira - društvene aktivnosti i događanja neće vas danas zadovoljavati kao inače. Jednostavno niste dovoljno dobre volje za druge ljude. Sve će vam se činiti trivijalnim i dosadnim, a ljudi oko vas napornima. Možda biste danas trebali samo slušati bez komentara. Naučit ćete nešto i uz put vježbati vlastitu strpljivost. -------------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Lavovi će biti sretni činjenicom da im je Sunce vladar - danas bi vam mogao zasmetati vlastiti ponos. Vjerojatno će vas netko zamoliti da učinite nešto što će se odnositi i na vašu korist. Nemojte se dovoditi u situaciju svađati se s drugima jer biste mogli izgubiti kontrolu nad sobom i svojim djelima. Večeras biste mogli izaći na glasan tulum ili koncert. -------------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Djevicama je problematično što je njihov vladar Merkur u Škorpionu. Vaš um je nevjerojatan i ima potrebu izraziti se na neki način, ali vaš manjak samopouzdanja vas sprječava u tome. Danas se tome oduprite i posvetite se kreativnosti u sebi. Neke od njih će vam pomoći riješiti se starih trauma koje nosite u sebi. Ako vam se ne sviđa što napravite, niste dužni nikome to pokazati. ------------------------------------------------… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Vagama je vladar Venera, pa će imati neke  probleme. Danas će vas određeno društveno događanje posebno zanimati. Ipak, određene brige vezane uz obitelj spriječit će vas u potpunom uživanju u tome. Sve to moglo bi vam poremetiti raspoloženje. Nemojte do dozvoliti. Izađite i zabavite se pod svaku cijenu, potrebno vam je odmaranje mozga i to pod hitno, nađite vremena. ------------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Dok su vam Mars i Merkur u Škorpionima, sve je u redu. Budimo iskreni, danas će vam sve biti iznimno dosadno. Bilo da je riječ o poslu ili kućnim obvezama samo ćete gledati na sat kako bi vrijeme što brže prošlo. Ako nešto možete odgoditi do sutra, učinite to. Ništa nije toliko hitno da se vi morate polomiti na dan kad vam se ne da. Večer provedite u nečem zabavnom kako biste se barem malo opustili.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Kad ste dočekali Sunce u Strijecima, možete ga i iskoristiti. Danas biste mogli biti pomalo rastreseni sanjarenjem o nekom putovanju. Prijatelj bi vas mogao danas pozvati na čašicu razgovora. Pokušajte se koncentrirati barem na obveze koje morate odraditi, a sve ostalo dogodite i sanjarite koliko god želite - u društvu ili bez njega, bit će vam jednako dobro. -------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Problemi muče Jarce, bez obzira na Pluton koji je u njihovom znaku. Danas biste se mogli zabrinuti oko prijatelja kojeg niste čuli jako dugo vremena. Nemojte više čekati i brinuti, javite se vi toj osobi. Večeras biste mogli imati čudne i nemirne snove. Nemojte se bojati, nemaju nikakvo posebno značenje. Samo se rješavate nagomilanog stresa, imate ga i previše. -------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Uran će malo poslati neke stare fotke Vodenjacima, čisto da se sjete... Danas biste mogli imati posjet starije osobe. Vjerojatno nećete biti oduševljeni time, ali ćete svejedno odraditi dobro svoju ulogu domaćina. Nećete imati vremena koliko biste htjeli za voljenu osobu jer će vas obveze prema obitelji, pogotovo roditeljima, odvući na drugu stranu, no neće predugo trajati. ------------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Neptun ne gnjavi Ribe ovih dana, što one to koriste na sve moguće načine. Svakodnevne obveze i odgovaranja na mailove mogli bi vam danas uzeti dosta vremena. Sve to bit će vam jako dosadno. Jedva čete čekati da sve završi kako biste se mogli naći s društvom i zabaviti. Neke stvari možete odgoditi, ali ne sve. Također, nemojte predugo ostati vani, treba vam sna. -------------------------------------------- Pratite Metro portal… pročitaj više »