Horoskop

Dnevni horoskop za dan 14.12.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Ukoliko nemate jednake ideje kao i vaši ukućani, nemojte odmah skakati kao da svi osim vas sabotiraju posao. Budite malo otvoreniji prema prijedlozima svojih najdražih. Otkrit ćete kako se neke od njih bolje od vaših! Partneru danas pristupite s posebnom nježnošću, vratit će vam se stostruko. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Previše ste oštri prema ljudima s kojima surađujete. Morat ćete se malo opustiti kako bi se suradnja mogla nastaviti. U ljubavi budite umjereni i nemojte načinjati neke teme za koje vaš partner nije spreman. Samo ćete povrijediti osobu koju zapravo volite, a to je nešto što vam definitivno ne treba u životu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Sa svih strana dobivate samo isprike ljudi koji nisu obavili svoj dio posla. Imate pravo biti ljuti i inzistirati da i drugi obave svoj posao kao što ste i vi svoj, ali samo pod uvjetom da ste ga obavili! Trenutno nije najpovoljnije vrijeme u ljubavi. Čini se kako svatko ima svoje planove. Nemojte očekivati previše od partnera! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Bit ćete vrlo raspoloženi i odlično ćete utjecati na svoju okolinu. Morat ćete iskoristiti sve svoje komunikacijske sposobnosti kako biste partneru objasnili da imate zajednički cilj iako vam se putovi ostvarenja bitno razlikuju. Večer provedite u avanturi s voljenom osobom, makar to značilo i samo otići u drugi kafić na cugu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Opet vam se podigao ego. U stanju ste ugroziti odlične poslovne pregovore samo kako biste pokazali nešto svoje, ili još gore, niste niti slušali drugu stranu jer ste već sve vidjeli riješeno prema svojim željama. Partneru je potreban bolji osjećaj sigurnosti i povjerenja u vas nego ovo što mu trenutno dajete. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Situacije u kojima prešućujete bitne informacije kako ne biste nikoga povrijedili mogle bi vam se danas obiti o glavu. Budite iskreniji kad je posao u pitanju! Partner je na vašoj strani, ali vi ste previše zaokupljeni poslom da biste primijetili njegov trud oko vas. Svrnite pogled na osobu koja vam je uvijek pri ruci i prebrojite svoje blagoslove! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Aktualni problemi se rješavaju, ali dok se sve ne završi trebali biste se držati van glavnih svjetala. Ako ste nešto obećali, održite obećanje bez obzira koliko vam se ne da. S partnerom ćete morati obaviti vrlo iskren emocionalni razgovor. Na tom polju nije sve idealno, neke situacije morate riješiti pod svaku cijenu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Vrlo ste ambiciozni i odlučni što se vidi u svakom vašem postupku. Trenutno ste u žiži zbivanja na poslovnom području pa se potrudite skupiti što više informacija. Isto tako nemojte zaboraviti zaštiti svoje poslovne interese. Pred voljenom osobom budite otvoreni i iskreni. Dobit ćete natrag više nego očekujete. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Sve vaše ideje danas će naići na odobravanje okoline, čak i one malo luckaste. Nemojte oklijevati u prezentiranju sebe. Iskoristite ovaj odličan dan koji je pred vama kako biste nadoknadili prošle neuspjehe. Voljena osoba bit će u centru vaših misli cijeli dan. Pokažite joj koliko vam je stalo. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Ovo nije dan u kojem se trebate osamljivati i bježati od svojih suradnika. Čini se kako će vaš usamljenički način rada ovaj put donijeti samo komplikacije. Promjenjivog ste raspoloženja što će vaš partner vrlo lako osjetiti. Nemojte biti grubi jer ćete nepotrebno povrijediti osobu koju volite. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Imate prilično energije u sebi, ali čini se kako ju uvijek usmjeravate u krivom pravcu. Pokušajte pronaći zajednički jezik sa suradnicima jer u protivnom, sami nećete postići ništa. U partneru imate siguran i udoban oslonac. Nemojte mu se zaboraviti zahvaliti za sve pozitivno što vam daje u životu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Netko će vam dati odličan poslovan savjet. Pridržavajte ga se koliko više možete. Po mogućnosti dovršite započete poslove na vrijeme. Nikome nemojte obećavati ono što ne možete sigurno ispuniti. Potrebno vam je više odmora. Idite ranije na spavanje! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih… pročitaj više »