Horoskop

Dnevni horoskop za dan 20.08.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Vjerujete kako je ovo vrijeme vrlo povoljno za vas, ali ne znate točno kako biste ga iskoristili. Mogli biste potrošiti previše energije kako biste otkrili put kojim trebate ići.  Što više budete tražili, bit ćete manje sigurni da ste našli što tražite. Umjesto toga radije budite iskreni prema sebi i suosjećajni prema drugima. Put će vam se sam otvoriti u idućih nekoliko dana, ali za bitnije odluke će vam trebati i više vremena.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Trenutno vam je teško vjerovati svojim prijateljima, jer vam se čini kako vas nitko ne razumije. Kako bi stvari bile još kompliciranije, drugi će se ponašati vrlo nekarakterisično za njih. Mogli biste se povući u posao ili rutinu kako biste se osjećali sigurnije. Ta strategija vam je poput stavljanja flastera na ranu. Možda će vas zaštititi, ali neće riješiti problem. Opraštanje je put koji će donijeti zadovoljstvo svima.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas ste nemirni i spremni na neke poteze, ali stvari će se tako odvijati da nećete dobiti priliku za pravi potez. Osjećate li se frustrirano, nemojte pretjerano brinuti. Promjene se događaju iza zastora i napredak se događa, vidjeli ga vi ili ne. Držite se svojih ciljeva i nemojte burno reagirati na iznenadne promjene. Zadržite mir unutar sebe što god radili. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Iako inače imate veliku potrebu zaštiti sebe, misli koje vas trenutno zaokupljaju su vrlo uzbudljive pa biste mogli zaboraviti na svoj strah. Razmišljanje o skoku padobranom ili safariju je jedno, a učiniti to zapravo je nešto sasvim drugo. Želite li ipak posvetiti se svojim maštarijama, budite detaljni. To je dobar početak koji vas možda i odvede u veliku avanturu.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Nešto vam nije sjelo kako treba. Čak i ako znate točno što želite i imate jasan smjer kako do toga doći, javljaju vam se snažne emocije koje bude veliku sumnju u vaše odluke. Iako vas vaša nesigurnost neće smesti s puta kojeg ste zacrtali, mogla bi sabotirati vaš plan. Negativnost će vam u ovom trenutku biti kontraproduktivna, ali ne dajte ni svakome popeti vam se na glavu.… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Vaš planet Merkur danas vam donosi jasnu poruku pa obratite posebnu pozornost stvarima koje vam dolaze na put. Netko bi vam mogao reći nešto posebno, ali vi biste lako mogli previdjeti značaj tih riječi, ako niste spremni vjerovati u poruku. Vaši strahovi su glavna prepreka vašim poduhvatima. Vjerujte i sve je moguće. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Danas bi se moglo dogoditi nešto poprilično nepredvidivo će vam ispretumbati cijeli dan. S obzirom da vam je raspored pun, novi zadatak ili krizna situacija tražit će od vas više vremena nego što ga imate na raspolaganju. Nemate vremena za žalbe. Zavrnite rukave i dajte sve od sebe kako biste napravili najbolje što možete. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Vaša trenutna kreativnost je na vrlo niskim granama. Vaši uobičajeni načini izražavanja ne donose željene rezultate. Manjak produktivnosti probudit će u vama osjećaj frustriranosti ili ljutnje, što će vam samo povećati zlovolju. Umjesto uobičajenog nezadovoljstva, probajte novi radikalni pristup. Nije sve samo posao kojeg morate odraditi pa razmišljajte izvan uobičajenih okvira.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Kako biste postigli svoje snove morat ćete početi novu strategiju. Iako vam je teško zadržati se na čvrstim temeljima, pokušajte razmišljati izvan uobičajenih okvira. Problem je u tome što ne vidijte jasno svoj cilj. Uzmite si malo vremena kako biste smanjili izbor željenih stvari. Danas ne morate donijeti nikakve odluke. Bitno je dobro ih pretresti prije nego ih kažete na glas.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Budite pažljivi što danas govorite jer vaše riječi imaju jači utjecaj nego što mislite. Nije stvar samo u izgovaranju na glas svojih namjera ili osjećaja drugima.  Čak i riječi koje koristite u svakodnevnom razgovoru mogle bi utjecati na vas pa izbjegavajte negativne izjave. Razmislite prije nego otvorite usta.  Ako svoje misli ne možete izreći na konstruktivan način radije šutite.… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Danas biste mogli imati manjih problema s novcem poput krivog računa ili izgubljene kartice. Veći problemi vam pomalo dolaze na površinu. Imate li većih novčanih problema danas bi mogao biti dan preokreta za vaš džep. U ovoj situaciji nije sve u tome koliko zarađujete. Kontrolirajte svoje troškove, oni su glavni problem kojeg imate. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas želite reći nešto jako važno svojim prijateljima te ste spremni riskirati kako biste podijelili svoje misli. Ako je informacija koju imate točna i vrijedna, svi kojima ju kažete čut će je na način na koji želite. Nemojte trošiti previše riječi okolišajući. Budite direktni i govorite iz srca pa će sve biti u redu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo… pročitaj više »