Horoskop

Dnevni horoskop za dan 25.06.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Kad vam se sve čini previše dobro, sigurno je da se negdje skrivaju nevolje. Najbolji način za izbjegavanje problema je koncentriranje na pozitivne mogućnosti umjesto traženja nevolja. Davanjem pozornosti samo na dobre stvari negativnosti će nestati same od sebe. Sve što danas kažete na glas imat će utjecaja na vašu budućnost pa budite afirmativni u svim svojim izjavama.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Kad vam se sve čini previše dobro, sigurno je da se negdje skrivaju nevolje. Najbolji način za izbjegavanje problema je koncentriranje na pozitivne mogućnosti umjesto traženja nevolja. Davanjem pozornosti samo na dobre stvari negativnosti će nestati same od sebe. Sve što danas kažete na glas imat će utjecaja na vašu budućnost pa budite afirmativni u svim svojim izjavama.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas vam je lako započeti sve što ste zamislili. Stvari će se odvijati bolje nego ste i mislili pa ćete poželjeti pretvoriti ga iz običnog u ogroman. Nemojte pretjerivati jer krajnosti nisu praktične. Umjerenost je put vašeg uspjeha. U ljubavi biste mogli osjetiti jaku povezanost s osobom iz vaše prošlosti. Općenito ćete osjetiti pojačanu emotivnost prema svemu što se događa vama i oko vas.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas biste mogli biti toliko u vlastitoj intuiciji da ćete pomiješati maštu s realnošću. Teško vam je biti objektivnima čak i kad baratate svim činjenicama. Sve što činite je usko povezano s vašim emocijama pa se nemojte uvjeravati kako vidite pravu istinu. Nema ništa loše u tome što izabirete ono što volite sve dok znate što činite i zašto to činite.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Usko ste povezani sa svojim partnerom. Iako vam se više sviđa ideja vaše vladavine u kući danas vam to neće ići od ruke. Nemojte se boriti protiv jednakosti jer ona je osnova pravih veza. Ovaj osjećaj povezanosti neće dugo potrajati pa pokušajte ga iskoristiti na najbolji način i saznati sve od vašeg partnera što vam se inače ne usudi reći. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas imate prevelika očekivanja od samih sebe. Podcjenjujete količinu vremena i energije kojom raspolažete za svoje brojne obveze. Teško vam je suočiti se s razočaranjem kad ne stignete obaviti posao kako ste zamislili, a još teže suočiti se s onima kojima ste obećali da će sve biti u redu. Izvucite najbolje iz ove lekcije i ubuduće ne uzimajte poslove koje ne možete sustići odraditi.… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

I dalje ste u situaciji gdje morate balansirati između mnogih obveza i svog neizlječivog optimizma. Danas biste mogli ukrasti malo vremena za sebe izbjegavajući one najteže poslove. U ljubavi, negiranje osjećaja prema jednoj osobi donosi vam posljedice koje niste očekivali. Razmislite prije nego nešto kažete i povrijedite ju. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stigao je pravi ljetni hit - nova knjiga iz… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas biste se mogli razočarati u članu obitelji ili partneru, a to bi moglo biti povod sukobu kroz sljedećih par dana. Kako biste smanjili mogućnost svađe nemojtedavati obećanja koja nećete moći ispuniti te smanjite očekivanja koja imate od bliskih osoba. Budite iskreni i problem riješite u korijenu razgovorom prije nego se pretvori u veći sukob. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stigao je pravi… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Današnji raspored planeta pojačava intenzitet vaših odnosa sa svima oko vas. Vaša letvica je toliko visoko postavljena da se pitate hoćete li stići sve obaviti. Stvari se počinju spuštati na svoje mjesto već sutra pa se nemojte previše brinuti. Posvetite se partneru i uživajte u otvorenoj komunikaciji s njim/njom. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stigao je pravi ljetni hit… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Trebali biste se odmaknuti na trenutak od svih svojih aktivnosti i iznova procijeniti financijsko stanje. Na neko vrijeme odgodite manje važne hobije kako biste poplaćali račune i ono što je važnije. Također, smanjite izlaske i troškove koji idu uz to. Ne morate imati kaput i torbu u svim bojama. Preraspodjela troškova će vam pomoći da se novčana situacija popravi.… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Odašiljete pozitivnu energiju čak i prema onima koji vas pritišću svojim zahtijevima. Iako imate puno posla sve stižete obaviti sa smiješkom. Nemojte zaboraviti i na drugu stranu osjećaja u vama. Dobar razgovor s prijateljima će vam produbiti prijateljstvo, a moglo bi se na kraju izroditi i kakvo partnerstvo u poslu na obostranu korist. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stigao je pravi… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Uživajte u emocionalnom zadovoljstvu i harmoniji svoga doma. Danas je dobar dan za dublji razvoj odnosa s partnerom, obitelji i prijateljima. Mogao bi vam se dogoditi slučajan susret s nekim iz vaše prošlosti koji će vam uzburkati osjećaje. Pripazite što ćete reći kako kasnije ne biste požalili. Radni tempo se lagano diže pa biste mogli na trenutke osjetiti pojačan umor.… pročitaj više »