Horoskop

Dnevni horoskop za dan 20.10.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas imate moćne misli koje vam ne daju mira. Informacije koje dobivate iz okoline mijenjat će vas iz dubine. Morat ćete se malo prilagoditi tuđim potrebama i uklopiti svoja razmišljanja  u trenutno stanje stvari. Nemojte automatski odbacivati tuđe mišljenje samo zato jer se razlikuje od vašeg. Budite timski igrač. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Informacije koje dolaze u vašem smjeru ne moraju biti u potpunosti vjerodostojne, stoga ih se nemojte slijepo držati. Upamtite kao ipak trebate raspoznati neke važnije poruke koje dolaze iz toga. Odgovori će vam doći kad ih najmanje budete očekivali. Ostanite otvorena uma za nove mogućnosti i otvorit će vam se jasan put. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Pripazite da neka osoba  ne bi danas manipulirala s vama. Moguće je da će vam netko stavljati svoje riječi u usta kako bi se situacija odvila u njegovu korist. Nemojte pastu u zamku. Um vam je prilično otvoren i prihvatljiv na tuđe sugestije. Koristite oči i uši kako biste profiltrirali informacije i vjerujte sebi više nego drugima. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Informacije koje ćete dobiti danas mogle bi vas uznemiriti. Upamtite kako je za svađu potrebno dvoje. I vi morate odigrati svoj dio.  Ako želite mir trebate svojim riječima i govorom tijela to jasno dati do znanja. Ako nije tako potražite u sebi razlog zašto je to tako, vjerojatno leži vrlo blizu površine. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

U vašim riječima danas će se skrivati velika moć pa pripazite kako ih koristite. Manipulirat ćete drugima u svoju korist, a na kraju to i ne mora ispasti kako biste vi htjeli. Dajte drugima slobodu mišljenja i odlučivanja u njihovo ime. Budite otvoreni i iskreni prema svim činjenicama koje mogu utjecati na druge. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas ćete sve vidjeti jasnije. Vaši komentari donosit će pozitivu gdje god se pojavite. Oduševljavat ćete sve oko sebe. Nemojte skrivati svoje osjećaje od bliskih osoba. Koncentrirajte se na osobe koje volite. Srce vam je toplo i velikodušno, podijelite ga s drugima, ne trebate ga štedjeti. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Danas nećete biti potpuno svjesni odgovora na svoja pitanja. Situacija neće biti organizirana kako ste vi navikli pa će vam biti malo teže snaći se u nesređenoj okolini. Morat ćete se malo odmaknuti od posla i posvetiti zabavi. Odgovore ćete vjerojatno naći na mjestu na kojem se najmanje budete nadali. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas se nemojte plašiti upuštanja u emocije. Vjerujte ljudima više nego inače. Vidjet ćete kako sve ide puno glađe ako im pristupate s vjerom i pozitivom umjesto uobičajenom sumnjičavošću. Slušajte ljude koje najviše volite. Prenijet će vam važnu informaciju. Možda vam se neće svidjeti što čujete, ali dugoročno gledano to je najbolje za svih vas.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Danas ćete vjerojatno htjeti ili trebati otići na neki kraći put. Iskoristite to kako biste pokupili malo drugačije energije nego ste navikli. Vrijeme je za malo istraživanja. Htjeli biste vidjeti nova mjesta i iskusiti nešto novo. Prihvatite priliku koja vam se nudi kako biste bar na trenutak ispunili svoj avanturistički duh. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Vaš um će danas biti iznimno stimuliran pa ostanite otvoreni prema informacijama koje možete dobiti. Ako ste umorni nemojte preskočiti dnevni odmor. Bolje će vam biti prekinuti sve na neko vrijeme i onda odmorni nastaviti dalje nego se iscrpljivati do beskraja i smanjiti svoju učinkovitost. Ovaj put vam litre kave neće biti od pomoći.  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen -… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Komunikacija će vam danas biti vrlo lagana pa iskoristite situaciju i recite što vam je na umu. Odličan je dan za stvaranje novih veza. Slijedite svoj instinkt i slobodno uđite u nastale debate. Vaš ton i riječi vrlo su uvjerljivi. Danas možete prodati sve što zamislite, pa se možete potruditi napraviti to s idejama. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Nemojte dozvoliti da vas strah od (ne)uspjeha zadržava na vašem putu. Iako najviše volite nestati s glavne pozornice i stvari raditi na najlakši mogući put, to vam sada nije najbolje rješenje. Ovaj put vi budite vođa. Oslobodite se straha i preuzmite napokon potpunu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim… pročitaj više »