Horoskop

Dnevni horoskop za dan 18.03.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas biste mogli dobiti priliku za dodatnu zaradu, možda putem nekog prekovremenog rada ili slično. No, to bi vam s moglo pokvariti planove za druženje koje ste obećali prije toga pa biste zbog toga mogli razočarati nekog prijatelja ili člana obitelji. Upamtite kako će razočaranje proći, a novac vam je više nego dobrodošao. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- POBJEDA, novi… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Iako sve govori kako će vam naredni mjeseci biti iznimno dobri u poslovnom smislu, danas će vam sve biti beznadno. Svakodnevni rutinski zadaci oduzet će vam puno vremena. Nemojte dozvoliti da vam ovakav dan pokvari općenito raspoloženje. Napredovat ćete sigurno, samo morate posložiti stvari u glavi. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Srce vam žudi za romantičnim večernjim susretom. Srećom, partner će učiniti sve kako bi vam udovoljio. Ipak, u planove bi vam se mogle upetljati sile izvan vaše kontrole pa najvjerojatnije nećete moći izvesti svoj susret do kraja. To bi vas moglo iznervirati, ali nemojte paničariti, sutra će sve biti bolje. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- POBJEDA, novi hit autorice Elle… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas biste mogli imati problema u usklađivanju poslovnih i obiteljskih problema, pogotovo onih koji uključuju partnera. Ovaj problem nije nepremostiv, ali zahtijevat će jedan iskren i otvoren razgovor u koji će svi biti uključeni. Nećete biti sretni što ste pred izborom ili - ili, ali što se može. Dajte sve od sebe kako biste uspostavili ravnotežu te se smirili jer će već sutra sve biti normalno.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Na poslu biste mogli imati komunikacijskih problema. možda vam je kolega u lošem raspoloženju i ne želi komunicirati ni poslovno ili vas jednostavno aparati ne slušaju. Ovo bi moglo biti prilično frustrirajuće za vas, a i za vaše ostale kolege. Poziv drage osobe mogao bi popraviti stvar na tren, a večer će vam donijeti olakšanje. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- POBJEDA, novi… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Projekt na kojem ste radili dugo vremena konačno vam se isplaćuje. Nemojte biti razočarani ako novac nemate u rukama već danas. Moglo bi doći do manjih zastoja zbog nepredviđenih tehničkih problema. Imate i mnogo novih ideja, ali danas nemojte donositi konačne odluke, ostavite to za početak novog tjedna. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Odnosi s drugim ljudima su vam vrlo važni. Da biste to postigli naučili ste biti uljudni i simpatični. Današnja društvena događanja mogla bi vam dati priliku pokazati se u najboljem svjetlu. Pred vama su nova poznanstva i veze koji bi vas mogli držati dulje iz kuće nego ste planirali. Na kraju dana ćete se osjećati zadovoljno. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- POBJEDA, novi… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas bi vam mogao preplaviti snažan osjećaj inspiracije. Bilo bi vam najbolje svoje misli zapisati ili naslikati slike koje su vam u mislima. Učinite to odmah jer ćete kasnije imati previše obveza pa ćete zaboraviti, a to bi vam u nekom trenutku moglo donijeti dosta novaca kojih vam, naravno, nikad nije dovoljno. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- POBJEDA, novi hit autorice Elle… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Društvena zbivanja mogla  bi vam danas oduzeti puno vremena i energije. Vama je trenutno na pameti vaša karijera pa vam druge stvari idu na živce. Ipak, nemojte zaboraviti kako su ta zbivanja važna vašoj obitelji, ali i vama, pa se pokušajte organizirati kako bite nazočili tome. Ovo nije dan za pretjerivanje, ali ni zabušavanje. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas bi vam molo biti prilčno dosadno. Netko od vas očekuje prekovremeni rad, ali vi niste zainteresirani ni za onih osnovnih osam sati. Planirate druženje s prijateljima ili partnerom pa se radije posvećujete tome nego radu. Najbolje bi vam bilo završiti obvezni dio što prije, nebitne poslove odgoditi za drugi put, a zatim otići na zabavu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- POBJEDA, novi… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Tijelo i um su vam danas malo izvan ravnoteže. Dio vas htio bi pobjeći od stvarnosti i živjeti neki produhovljeniji život, ali životne obveze i vaš stil vam to jednostavno ne dopuštaju. Takve promjene se ne mogu učiniti preko noći. Duhovnost i promjena životnog stila mijenjaju se polako. Sada pokušajte naći ravnotežu između duhovnog i materijalnog. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas bise mogli shvaiti kako grupa s kojom ste povezani ima financijskih poteškoća. Čini se kako su odgovorni novac trošili bez raspodjele i sada se izvori presušuju. Najbolje bi vam bilo ne zabrinjavati se s onime što nema direktan utjecaj na vas. Večeras biste mogli imati čudene snove. Nemojte tražiti dublje značenje jer najvjerojatnije nemaju nikakvu simboliku.… pročitaj više »