Horoskop

Dnevni horoskop za dan 01.04.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Razvoj događaja posljednjih nekoliko dana čini vas prilično uzbuđenim i sretnim po pitanju ljubavi. Komunikacija s partnerom kao da je ispala iz knjige ljubavne poezije. Ako želite darovati prijatelja, slobodno to učinite, ali pripazite pri odabiru poklona kako ne biste povrijedili osjećaje partnera. I da - #ostanitedoma! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Ako je vaš posao u vezi s umjetnošću očekujte danas čuti za izvrsnu priliku u kojoj biste mogli imati neku vrstu javnog prikaza svog djelovanja. Danas biste mogli dobiti dosta komplimenata i tzv. podizača ega. Također, na poslovnom planu mogli biste poboljšati financijsko stanje. Nemojte sad pokazivati skromnost. Idite na sve, čini se kako će biti uspješno. I da - #ostanitedoma!… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Nevjerojatan osjećaj pozitive i entuzijazma mogao bi ispuniti vaše srce i misli. Život vam se mijenja na bolje pa i ako ne vidite konkretno poboljšanje, osjećate ga intuitivno. Pred vama je i veza s nekim iz dalekih krajeva. Bavite li se pisanjem, očekujte uspjeh. Ostanite koncentrirani na svoje ciljeve i uspjeh je zagarantiran! I da - #ostanitedoma! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naklada… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas biste mogli sanjariti neke jako lijepe snove o vlastitoj budućnosti. Slušajte pažljivo poruke svoje intuicije jer će vas danas pravilno savjetovati po pitanju financija, duhovnog napredovanja i koraka koje trebate poduzeti kako biste općenito bili uspješniji. Slobodno zapišite sve kako biste ostali koncentrirani na svoje ciljeve. I da - #ostanitedoma!… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Ljubav i romantika i dalje cvjetaju u vašem okruženju. Društvena događanja dovest će vas i vašeg partnera među prijatelje od kojih će neki po prvi puta zapravo vidjeti da ste par. Netko blizak vama mogao bi planirati vjenčanje te vas pozvati kao par da mu prisustvujete. Nemojte se čuditi ako vas takva atmosfera ponese i u vašem slučaju. I da - #ostanitedoma!… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Idu li stvari zbilja tako dobro kao što mislite? To je pitanje koje si danas trebate postaviti. Čini se kako svi aspekti vašeg života djeluju savršeno pa biste se mogli prepasti kako je sve jedna velika laž. Nemojte trošiti vrijeme i energiju na takve stvari. Iako ste zabrinuti za budućnost odvojite koji trenutak i uživajte u ovom savršenom trenutku za vas. I da - #ostanitedoma!… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Širenje vlastitih horizonata vam je jedina misao danas u glavi. Želite putovati, učiti, napredovati u svakom pogledu. Ljubav će također ići prema planu. Prijatelj bi vam mogao otkriti novo područje zanimanja, a i druženje s djecom bit će vam ugodno. Ovo će biti jedan blaženi, mirni dan u kojem se nećete zamarati svakodnevnim problemima. I da - #ostanitedoma! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naklada… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Radite kod kuće ili razmišljate o tome? Ako je tako, uživat ćete u slobodi koji vam takav posao pruža. Poznati teritorij i mogućnost dolaska na posao u pidžami čini vas iznimno sretnima. Ipak, vašu radnu odgovornost neće ugroziti takva situacija. Čak štoviše, mogli biste napraviti više posla nego ikad. I da - #ostanitedoma! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naklada… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Društveni događaj iz vaše bliže okoline mogao bi vas spojiti s nekim osobama s kojima ćete osjetiti iznimnu duhovnu i intelektualnu povezanost. Najvjerojatnije ćete uživati u svojim novim prijateljima te ćete slljedećih nekoliko dana htjeti što više vremena provesti s njima. Ako ste sami netko od njih mogao bi vam postati i par. I da - #ostanitedoma!… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Projekt na kojem radite, bilo privatne, bilo poslovne naravi, tražit će od vas puno više kreativnosti nego ste navikli. Mogli biste posumnjati u svoje sposobnosti, ali rezultat će vas iznimno razveseliti. Na kraju će vam se svidjeti takav način rada pa ćete poželjeti da potraje što duže. Samo tako nastavite! I da - #ostanitedoma! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naklada Neptun predstavlja… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Ako ste po naravi umjetnička duša, očekujte udar inspiracije uz neodoljivu želju za početkom novog projekta od kojeg nećete odustati sve dok ne vidite neke rezultate. Ako se do sad niste umjetnički izražavali i to vam nije posao, onda biste danas mogli osjetiti pravi poriv za tim. Ako ništa drugo iz svega ćete izvući puno osobnog zadovoljstva. I da - #ostanitedoma!… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas bi vam se moglo dogoditi nešto jako lijepo u vlastitom domu. Partner bi vam mogao izraziti vječnu ljubav ili biste mogli dobiti neke novosti vezane uz poslove  ili novac. Što god bilo, bit će iznimno pozitivno i sigurno će vam uljepšati dan do te mjere da ćete se trebati uštipnuti kako biste povjerovali da je istinito. Opustite se i uživajte! I da - #ostanitedoma!… pročitaj više »