Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2018. do 31.12.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za Ovna za 2018. govori o godini promjena i povećanoj svjesnosti o svemu što vam se u životu dogodilo u zadnjih nekoliko godina - naime, nakon 7 godina lutanja Ovnom Uran napokon izlazi iz vašeg znaka 16. svibnja i ostavlja vam puno materijala za razmišljanje. Promjene koje je ovaj teški planet donio Ovnu nije lako niti primjetiti, a bome niti shvatiti iz prve, jer tranzicija i odrastanje u osobu koja može postići unutarnji mir… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za Bika za 2018. preporučuje pripadnicima ovoga znaka da se pripreme za godinu koja će biti sve samo ne mirna - dvije stvari naročito će utjecati na kvalitetu života i odnosa s partnerom. Prva je ulazak Urana u ovaj znak 16. svibnja nakon što je sedam godina brodio znakom Ovna, donoseći Bikovima upravo ono što im nedostaje - dašak intuicije, nadahnuće ni iz čega, originalnost koju su možda već i zaboravili da imaju, ali uz to i malo tmurniji… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za Blizance za 2018. naglašava da je 2018. godina pripadnicima ovoga znaka ključna u više segmenata života, a možda i najvažnija promjena dogodit će se na polju ljubavi - oni koji se već spremaju odustati od potrage za životnim partnerom doći će u priliku da se povežu s njim/njom i krenu na zajedničko putovanje u bolju budućnost. S druge strane, već početkom godine, preciznije 15. veljače, pomrčina Sunca u Vodenjaku izvršit će izuzetno… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za Raka za 2018. poručuje pripadnicima ovoga znaka da je 2018. godina upravo ta u kojoj će do izražaja doći njihovi talenti i da je krajnji čas da se bace na posao i razviju ih koliko god mogu, kako bi mogli na taj način ispuniti svoj život poslom koji vole i koji neće smatrati obavezom, već užitkom. Ulaskom Saturna u Jarca krajem 2017. započeo je dvogodišnji period u kojem će Rakovi morati redefinirati svoje obiteljske odnose, a kako je obitelj… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za Lava za 2018. poručuje pripadnicima ovoga znaka da je 2018. godina prepuna zbivanja koja im mogu život okrenuti naglavačke - i pozitivno i negativno, zavisi kako reagiraju na njih. Naime, čak dvije pomrčine su ove godine u znak Lava - ona Mjeseca 31. siječnja i Sunca 11. kolovoza, a obje će na svoj karakterističan način dati najveće izazove upravo pripadnicima znaka u kojima će se dogoditi. Tako će Mjesec već početkom godine natjerati Lavove na testiranje… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za Djevicu za 2018. optimistično predviđa pripadnicima ovoga znaka da je 2018. godina ta u kojoj će stvari napokon leći na svoje mjesto i omogućiti Djevicama da potpuno preuzmu kontrolu nad svojim životom. Optimizam nije neutemeljem, planetarna zbivanja već u prvom dijelu godine daju za pravo takvim prognozama. Odlučujući tjedan ove godine je onaj od 18. do 24. ožujka - prvo Mars ulazi u Jarca, a zatim retrogradni Merkur u Ovna, stvarajući na taj način potrebne… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za Vagu za 2018. predviđa pripadnicima ovoga znaka uspješno konsolidiranje stečenih pozicija u protekloj godini i, posljedično, daljnji napredak na svim životnim poljima uz nužne promjene koje neće biti problem napraviti - ako ste preživjeli 2017., možete sve što poželite, vjerujte nam. Početkom drugog kvartala godine prvo je krizno razoblje kad će vam okolina početi ići na živce svojim okoštalim strukturama razmišljanja pa će vam, ne… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2018. predviđa pripadnicima ovoga znaka zatvaranje nekih stranica u životu koje su ispisane do kraja i otvaranje novih, praznih i željnih dokazivanja. Podvući crtu i zatvoriti poglavlje nikad nije jednostavno, no vama će to ove godine poći za rukom prvenstveno kao posljedica utjecaja pomrčine Sunca u Vodenjaku dan nakon Valentinova. Uživanje je ključna riječ godine, jer ste zadnjih nekoliko godina proveli u grču, što privatnom… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za Strijelca za 2018. predviđa pripadnicima ovoga znaka da je napokon došo vrijeme za malo odmora - dvije i pol godine trajalo je čišćenje uzrokovano prolaskom Saturna kroz vaš znak i to je sada napokon završilo, pa u miru možete otvoriti novu stranicu u svom životu i zaboraviti na neke stvari iz prošlosti koje su vas proganjale. Već početkom godine dobit ćete značajnu energetsku podršku Marsa koji u vaš znak… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za Jarca za 2018. govori pripadnicima ovoga znaka da je ova godina onakva kakvu čekaju već neko vrijeme - sjajna za posao i napredak na svim područjim života jer ćete napokon shvatiti svoju vrijednost i spoznati mogućnosti, pa to sve dobro iskoristiti i unovčiti onako kako ste sanjali. Naravno, ništa ne dolazi samo od sebe, pa vam je potreban dobar plan koji treba napraviti već početkom godine - ideje imate, znate otprilike što sve treba da ih… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2018. govori pripadnicima ovoga znaka da je godina dobra, čak i odlična, no pod nekim uvjetima koji vam se možda neće svidjeti - potrebne su promjene u određenim aspektima osobnosti kako bi napokon ostvarili svoj puni potencijal. Preciznije - vrijeme je da odrastete, ma koliko to vama grozno zvučalo. Ne kažemo da su Vodenjaci djetinjasti, no ne može se poreći da se zapravo igraju života - ništa ne shvaćaju toliko ozbiljno da bi počeli… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Godišnji horoskop za Ribe za 2018. predviđa pripadnicima ovoga znaka godinu putovanja i prepoznavanja umjetničkih talenata koje su do sada nekako uspijevali potisnuti i držati u zapećku - dovoljno je snažnih utjecaja koji će raskinuti te lance i pustiti ih da rašire krila, a na vama je da ih ne pokušavate obuzdati, nego poletite s njima u bolju budućnost. Dvije pomrčine posebno će utjecati na vaše stanje uma i ponašanje, pomalo čudna djelomična… pročitaj više »