Horoskop

Tjedni horoskop - 25.08.2019. do 31.08.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Tjedan će na ljubavnom planu biti prilično miran i možda pomalo dosadan. Imat ćete svjetlijih trenutaka s partnerom, ali sve u svemu jedna lijepa trojka. Nemojte se nervirati zbog toga. Ionako ćete biti previše zaokupljeni sobom da biste se davali  drugome. Bolje je ovako. Samo polako i bez burnih reakcija. POSAO: Ovaj tjedan imat ćete malo otkrivenje sebe kao radnika. Uvidjet ćete koji su to poslovi koji vam pružaju zadovoljstvo i sve što vas čini nervoznima.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: S nakupinom snage u Djevici, vašem solarnom području ljubavi, romantike, samoizražavanja i kreativnosti, čini se kako će se sav vaš dosadašnji trud isplatiti. Situacije u društvenom životu koje vam se nisu baš sviđale okrenut će se potpuno u vašu korist pa slobodno uživajte u ovom tjednu bez imalo grižnje savjesti. POSAO: I poslovno će vam procvjetati ruže. Samo na ovom području prije nego skočite recite hop jer nikad ne znate tko vas… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Pokušaji usklađivanja poslovnog i društvenog života mogle bi vas natjerati na neke vrlo nagle i nepromišljene odluke. Retrogradni Merkur vas upozorava kako će najviše patiti vaš ljubavni život budete li si dozvolili takvu nepromišljenost. Upamtite ovo: nered u osobnom životu donijet će vam nered i na poslovnom planu pa budite pažljivi! POSAO:  S obzirom na veliku povezanost privatnog i poslovnog ovaj tjedan bi bilo najbolje kad… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Učini li vam se kako nitko nije spreman na dogovor i/ili kompromis, možda je najbolje da neke stvari odradite sami. Nemojte zato lupati vrata za sobom ili paliti mostove. Dovoljno je reći svoje argumente i otići elegantno. Kasnije ćete trebati te ljude, a  i oni vas. Za sad nećete imati problema i neko vrijeme ići solo. POSAO: Na poslu ćete pucati od energije. Imate odličnih ideja, ali vam odgovara i samostalan rad. To je najvjerojatnije posljedica privatnih odnosa koji vam… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Ovo je za vas čudan tjedan. Oko vas su neki ljudi koji vas potiču na rastrošan način života dok istovremeno u vama raste potreba  za intimnijim povezivanjem s partnerom. Lijepo je darivati partnera, ali skupe večere  i šopinzi ne mogu nadoknaditi iskrene razgovore. Dajte partneru malo i toga pa ćete se i vi osjećati puno bolje. POSAO: Ovaj tjedan će vam bolje ići planiranje nego konkretiziranje istih planova. Ne znači da plan ne valja, ali vi jednostavno… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Sa Suncem u vašem znaku osjećat ćete mali pritisak zbog svega što se oko vas događa. Napredovanje a ljubavnom planu je vjerojatno, samo neće biti pravocrtno koliko biste vi htjeli. Ovo je tjedan u kojem biste mogli donijeti dugoročnije odluke i dogovore s partnerom. Samo se malo primirite i sve će biti kako želite. POSAO: Sreća je na vašoj strani! Cijeli tjedan kao i mjesec koji slijedi uspjeh vam je garantiran. Nemajte straha i samo vjerujte svojoj… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Sa Suncem u Djevici vi biste mogli prerano pasti pod vlastitim šarmom. Šarmirajući druge zaludit ćete sami sebe pa nećete više znati što je istina, a što laskanje. Osvajate bez problema, ali mogli biste si osvojiti i neku osobu koje se nćete moći riješiti kad je se zasitite. Budite pažljivi! POSAO: Ovaj tjedan bi bilo najbolje kad biste mogli raditi neke poslove na kojima ne treba pretjerana koncentracija. Bit ćete previše… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Nije lako otvoriti se, pogotovo ako ste se već nekoliko puta opekli, ali pokušajte tto učiniti bez ikakvih predrasuda. Vrijeme je u kojem će vam partner, ali i neki bliski prijatelji biti velika potpora, ali samo ako im se otvorite. Nemojte se osjećati nelagodno pokazati vlastitu ranjivost. Svi imamo poneku slabost! POSAO: Ovaj tjedan mogli biste dobiti priliku koja će vam se na prvi pogled učiniti kao san. Nemojte odmah skočiti, sagledajte  sve aspekte prije nego… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Merkur upozorava na nesigurnosti vezane uz osobe koje su vam bitne u životu kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Vjerojatno ćete imati malo početnih problema u pristupu do kraja tjedna, stoga bi bilo najbolje malo se primiriti i ne tražiti previše od drugih za sad. POSAO: Na poslovnom planu potpuna suprotnost! Planetarna aktivnost na polju vaše karijere i poslovne reputacije upućuje na savršenstvo. Nećete znati što odabrati od toliko odličnih… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Komunikacija s bliskim osobama bit će povoljna. Neće biti vatreno i uzbudljivo koliko vi volite, ali s obzirom da je naglašena ljubomora, ovih dana vam je bolje i ne ulaziti u situacije koje bi se mogle zahuktati. Možda ćete morati promijeniti neke planove s voljenom osobom. Nemojte od toga napraviti dramu i sve će biti u redu. POSAO: Poslovne obveze će vam se vjerojatno ispriječiti na putovanju s voljenom osobom. Ipak, nemojte to shvaćati dramatično jer bi iz tih… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Vjerojatno ćete se ovaj tjedan morati suočiti s nekim od svojih strahova o ovisnosti i intimnosti. Određeni odnosi će jačati i doći do sljedeće razine. Razgovarajte ozbiljno s partnerom o svemu što vas muči. Ako je problem u novcima, riješite to bez svađe, jer Merkur vam daje bolju komunikaciju u društvu Venere. POSAO: Ovaj tjedan kao i nekoliko sljedećih, nemojte donositi važnije poslovne odluke. Merkur donosi pregršt zbunjenosti, nerazumijevanja i… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Uz aktivnosti u vama suprotnom znaku Djevice vaše ljubavno stanje bit će odlično, ali pomalo zbunjujuće. Najvjerojatnije zbog problema u komunikaciji doći će do nesporazuma s voljenom osobom, ali način rješavanja svega nadmašit će čak i vaše maštarije. Budite iskreni i otvoreni prema svemu i sigurno ćete uživati! POSAO: Ovo je pozitivan tjedan za vas. Budite i vi pozitivni prema drugima pa će vam sve biti lakše. Odnosi s kolegama bit će… pročitaj više »