Horoskop

Tjedni horoskop - 16.06.2019. do 22.06.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Spremni ste eksplodirati ovaj tjedan u želji za zabavom i pustolovinom. To bi moglo biti zanimljivo ako ste slobodni, ali ako ste u vezi, takvo ponašanje bi vam moglo donijeti probleme. Prije nego krenete u akciju razmislite o posljedicama kako kasnije ne biste požalili jedan kratki bljesak strasti. POSAO: Često se kaže "Kad Bogovi požele kazniti ljude, ispune im sve želje." Vaša impulzivnost i nestrpljivost od prošlog tjedna donijela vam je mogućnosti koje… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Ne volite kad vas netko prisiljava. U vama to budi buntovnika bez razloga koji odmah oštri svoje rogove, skida aureolu i kreće u napad. Nedavni društveni događaji ostavili su vas nezadovoljnima pa krećete u potragu za dubokim i intimnim osjećajima. Već ovaj tjedan biste mogli naletiti na osobu koja će imati sve što trebate. POSAO: Nemojte dozvoliti da vas nezadovoljstvo pretvori u nervoznog radnika. Pronađite sitne radosti unutar posla kojeg obavljate pa… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Merkur donosi miris ljubavi oko vas kao i društvena zbivanja koja će vam donijeti zadovoljstvo. Pripazite na ljude oko vas koji imaju skrivene namjere. Ostanite pozitivni i pozitivu ćete i dobiti. Moguća je jedna tajna afera početkom tjedna pa nemojte da vam se odbije o glavu. Zadržite hladnu glavu u teškim situacijama. POSAO: Merkur vam donosi i dobru komunikaciju s kolegama te biste se mogli osjećati kao da ste na vrhu svijeta. Nemojte zaboraviti na detalje jer… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Vaše duhovno uzdizanje i napredak dovodi vas ovaj tjedan do točke u kojoj ćete morati raskrstiti sa svojom prošlošću. Mogli biste se uplesti u flert ili neobaveznu vezu koju vaša obitelj i prijatelji ne podržavaju. Iako vam i razum govori kako to nije to, strast je jača od svega. Ako se ne možete kontrolirati, budite diskretni. POSAO: Sklop planeta ovaj tjedan vam donosi isplatu truda te napredak na poslovnom području. To ne znači da i dalje nećete… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Vaš prirodni magnetizam i karizma ovaj tjedan su malo umanjeni, ali to ne znači da oko vas nema osoba kojima je stalo do vas. Posvetite se dragim ljudima i darujte ih znakom pažnje. U odnosu sa partnerom ovaj tjedan je najvažnija komunikacija. Izbjegavajte ljubomorne ispade osim ako nemate stvarno čvrste dokaze. POSAO: Nedavni financijski pregovori ovaj tjedan dolaze na naplatu/isplatu. Postavite se iskreno i bez preuveličavanja  kako biste izbjegli kompliciranje… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Savršena veza postoji samo u mašti. Iako joj treba uvijek težiti uzaludno je baš inzistirati na njoj. Stavljanje partnera na pijedestal kad tad mora doći na naplatu, a onda dolazi i razočaranje jer nije sve kako ste zamislili. Pokušajte partnera gledati realnijim očima, s manje kritike za stvari koje vam nisu po volji, a više razumijevanja za partnera. To će vam donijeti najveći napredak u vezi. POSAO: Obveze se nikako ne smanjuju ma koliko se… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Vaš urođeni šarm i sposobnost stvaranja mira i ravnoteže čini vas odličnim partnerom na više načina. No, to sve dolazi kada oko sebe imate već neku ravnotežu kao i partnera koji vas podržava u vašim ponekad čudnim željama. Čini li vam se da ste dali previše, možda je vrijeme za promjenu partnera. POSAO: Venera sve čini kako biste ostvarili najbolje moguće kontakte s kolegama i klijentima. Iskoristite ovu naklonost planete kako biste izgladili… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Raspored planeta otežava vam razlikovanje prijateljskog i partnerskog odnosa te ljubav od požude. Ostavite ovaj tjedan vremena i za obitelj i prijatelje koji su se dokazali kao potpora. Pokažite im malim znakom pažnje koliko cijenite to što čine za vas. Planete su vam naklonjene cijeli mjesec pa ćete već početkom tjedna primjetiti koliko više privlačite ljude oko sebe. POSAO: Ovaj tjedan pojačava vaš interes, odlučnost i uspjeh u poslu. Postoji velika… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Igrate grubu igru, zahtijevate svoja prava u društvu i u vezi, a vaša odlučnost mogla bi osvojiti mnoge ljude oko vas. Budite umjereni dok pokazujete zube jer je tu granicu lako prijeći. Mogli biste napraviti veliki korak naprijed u romantičnoj vezi koju imate trenutno. Razmislite što sve zapravo trebate i želite od partnera prije nego krenete u "napad". POSAO: Na poslu vam nije baš najlakše. Čini vam se kako vam drugi rade iza leđa, i… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ovaj tjedan vaša nastojanja da zabavite sve oko sebe mogla bi vam se obiti u glavu poput bumeranga. Budite oprezni s kim se družite i kakav dojam želite ostaviti. Sukobi s partnerom ovaj tjedan iz vas bi mogli izvući tamnu stranu koju niste baš spremni pokazivati u javnosti. POSAO: Upamtite, sreća prati hrabre u svemu što činite ovaj tjedan. To ipak ne znači spaljivanje mostova za sobom ili lupanje glavom kroz zid. Držite se stvari o kojima ste dobro… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Pomalo shvaćate kako neke stvari u koje ste uložili puno energije i truda nisu vrijedne istog. Slobodno krenite u promjene svega što vam ometa osobni i profesionalni život. Ovaj tjedan bi neke dugotrajne veze mogle doći do svog prirodnog kraja. Otpustite ih i krenite u nova osvajanja i druženja koja će vam donijeti iskustva koja želite. POSAO: Vaša će vas intuicija najbolje voditi kroz otvorene mogućnosti prema najboljem i najlakšem načinu zarade. Aspekt… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Ovo je idealno vrijeme za posvećivanje voljenim osobama kao i za upoznavanje novih ljudi različitih životnih priča. Početkom tjedna Mjesec bi vam mogao pretvoriti nebitnu sitnicu u veliki problem pa izbjegavajte naizgled sitne prepirke, radije pređite preko stvari na koje inače reagirate kako ne bi stigle dodatne komplikacije. POSAO: Otvaraju se mogućnosti napredovanja na poslu, ali trenutno je iznimno važna diskrecija po tom pitanju. Na poslu ne uzimajte ničiju stranu u… pročitaj više »