Horoskop

Tjedni horoskop - 05.04.2020. do 11.04.2020.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Vama ovaj tjedan započinje razdoblje mirnoće u ljubavnim odnosima. Moglo bi vam biti malo dosadno, ali nakon burnog razdoblja u odnosima s drugima, mirne vode donijet će vam zadovoljstvo na koje niste računali. Odnos s voljenom osobom bit će dubok i pun razumijevanja, a vi ćete se osjećati sretno zbog toga. POSAO: Financije konačno kreću uzbrdo, ali detalje oko svega još trebate držati u tajnosti. Otvaraju vam se nove mogućnosti, ali to još nisu vaša zlatna… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Sljedećih nekoliko tjedana mogli bi donijeti važne promjene u vaš ljubavni i osobni život. Venera u Vodenjaku donosi olakšanje nakon burnog vremena. Sunce u Ovnu do 20. travnja upozorava vas kako još nije vrijeme za velike istupe. Još malo strpljenja i sve će vam se isplatiti, ne brinite ništa! POSAO: Stavite svoje potrebe na prvo mjesto. Mogućnosti koje su pred vama dolazit će vam i dalje samo ako budete mislili na sebe. Nemojte… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Postoji vrijeme za divljanje, vrijeme kad se morate kontrolirati i vrijeme kad morate istupiti u nečije ime. Za vas je ovaj tjedan iznimno važan na privatnoj razini. Merkur u Ribama i Jupiter u Jarcu donose vam vrijeme u kojem morate preuzeti odluke na sebe kao i rizik koji ide uz to. Samo hrabro, sudbina vas zove! POSAO: Na poslovnom planu naići ćete na razumijevanje te će vam kolege izlaziti u susret. Morate situaciju gledati realno i iz nje ćete moći izvući puno više… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Jupiter podiže vašu filozofsku stranu na najvišu razinu pa ćete s partnerom uživati u tjednu koji je pred vama. Razumijevanje i duboke emocije će vas ispunjavati pa biste konačno mogli skupiti energiju za definitivni prekid s nečim/nekim iz vaše prošlosti. POSAO: Planetarna aktivnost također vam naglašava da se vaš dosadašnji trud na poslu vidi pa biste ovaj tjedan mogli konačno doživjeti neko priznanje i napredovanje u karijeri.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Ovaj tjedan bit ćete u centru pažnje svih pa biste mogli dobiti nekoliko ljubomornih ispada od strane svog partnera. Kao i uvijek, vi zapravo uživate u tome pa se nemojte previše buniti. Ako situacija izmakne kontroli, izađite u dugu šetnju. Partner ima pravo ljutiti se na vas jer vi previše uživate u tuđoj pažnji. POSAO: Trud kojeg ste uložili u napredovanje konačno vam dolazi na naplatu iako ćete sve u svemu, morati malo smanjiti apetit za uspjehom. Možda… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Ako ne volite dosadu, ovaj tjedan ćete uživati. Pred vama je buran ljubavni tjedan u kojem će biti svega, od suza do smijeha. Jedna provokativna situacija mogla bi probuditi pomalo uspavanu ljubav između vas i stalnog partnera, a ako ste sami malo surfanja bit će idealna prilika za upoznavanje odličnog partnera. POSAO: Saturn u znaku Vodenjaka upozorava vas kako vrijeme pomalo istječe. Trebate završiti svoje poslove na vrijeme kako ne biste zapali u neprilike. Zavrnite… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Proljeće donosi mirnije razdoblje za ljubav u vaš život. Partner vas željno čeka i spreman je na sve vaše (ne)moguće zahtjeve. Loše stvari, sjećanja i situacije polako blijede kako sunce jača. Proračunati Merkur donosi vam snagu, sreću i zadovoljstvo koje ste čekali, no na prilično neočekivan način. POSAO: Sunce u Ovnu donosi vam uspjeh na poslu u tolikoj mjeri da je dovoljno zazviždati i svi će vam se javiti na raport. Konačno dolazi razdoblje u kojem se… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Što se tiče ljubavi, u zadnje virjeme bilo je svega i svačega. Ako ste u vezi s osobom s kojom možete razgovarati, nemojte se bojati jer će vam veza ovaj tjedan samo ojačati. Ako je komunikacija prestala, bježite glavom bez obzira. Vaš šarm i tako će iz dana u dan jačati pa ne biste trebali imati problema u pronalaženju nove osobe za sebe. POSAO: Čini se kako vam ostatak svijeta konačno daje malo mira i prestaje vas gnjaviti. Sunce i Mars koji vas obasjavaju… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Postoje naznake kako ćete ovaj tjedan između svega izabrati ljubav i svog partnera. Odnosu s njim pristupit ćete ozbiljno tražeći razumijevanje u jednakoj mjeri u kojoj ćete ga i davati. Ipak, nemojte pokušavati kontrolirati baš svaku situaciju jer bi se lijepi tjedan mogao pretvoriti u borbu za prevlast. Ponekad je lijepo i prepustiti se. POSAO: Vaš trud kojeg ste uložili u posao mogao bi vam donijeti neku vrstu nagrade, novu mogućnost ili slobodu kad je u… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Intenzivno razdoblje je pred vama. Htjet ćete više izlaziti, družiti se pa ćete imati i više mogućnosti upoznati nekog posebnog ako već nemate partnera. Početak nove veze ovaj tjedan mogao bi biti buran, ali uživat ćete u svakom segmentu tog odnosa. Uživajte, pravo je vrijeme da se malo opustite! POSAO: Posao ide naprijed, ali s napretkom dolaze i nove obveze koje će vam oduzeti dosta vremena za druženje kao i same sebe. Izrazite se kreativno i doživjet ćete svoj… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ovaj tjedan raspoloženje će biti promjenjivo jer će obiteljske obveze opteretiti vaš slobodni duh. Kako se mijenja vaše raspoloženje tako će se mijenjati i vaš pristup partneru i prijateljima. Nemojte očekivati da će svi čekati samo na vaš osmijeh da bi se mogli izraziti. Tražit ćete puno pa nemojte zaboraviti i dati isto nazad! POSAO: U razdoblju ste u kojem ćete i dalje pronalaziti brojne kontakte kako biste unaprijedili svoj posao. Tjedan će proći… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: S obzirom da ne možete znati što sve možete sve dok to i ne probate, ovaj tjedan biste se mogli pozitvino iznenaditi u ljudima. Nepredvidljivi Uran i snažni Jupiter donijet će vam mnoštvo prijedloga, od onih najbizarnijih pa do ozbiljnih bračnih, vi odaberite one koji vam najviše odgovaraju. POSAO: Ovaj tjedan raspoloženje na poslu će biti vrlo promjenjljivo. Od potpune euforije i sreće do toga da poželite opaliti vritnjak svom kolegi ili šefu. U… pročitaj više »