Putovanja nema prethodne stranice
RELAX

Shhhhh… vrijeme samo za nas dvoje

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Početak nove godine dobar je trenutak za donošenje odluka, no one, kako bi se, doista, i ostvarile, moraju biti realne i usmjerene na to da nam unaprijede kvalitetu života. Provoditi… više »

SJAJNO!

Terme Laško predstavljaju wellness tretmane od konoplje

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Iako više od dva tisućljeća čovječanstvo poznaje blagodati ove opojne biljke, tek se posljednjih godina njezina popularnost širi - kako u medicini, tako i u wellness industriji.… više »

COOL

Apartman na Viru plaćate - bitcoinom

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Devedesetšest virskih apartmana odnedavno nudi mogućnost avansnog plaćanja i rezerviranja smještaja kriptovalutoma. Riječ je o digitalnim ili virtualnim valutama koje… više »

TRENDOVI

Putnicima su u 2020. godini ljubimci na prvom mjestu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Nedavno istraživanje Booking.com-a otkriva da sedam od deset (72%) vlasnika ljubimaca diljem svijeta (66% vlasnika ljubimaca iz Hrvatske) svoje ljubimce smatra punopravnim članovima obitelji,… više »

DOĐITE

Novogodišnji pool party ili doček u stilu zlatnih dvadesetih

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Ima li boljeg načina za novi početak od antistres terapije i guštanja u Svijetu sauna. Finske, parne ili programske saune, poput teatra vjetra koji uz iskusne sauna majstore budi… više »

UŽIVANJE

Recept za savršene wellbeing blagdane

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Krenite s uživancijom od jutra. Dugo spavanje i razbuđivanje u velikom krevetu u lijepo dizajniranom prostoru neutralnih boja s mirisom ruža i orhideja garantira dan za pamćenje. Jutro… više »

SAZNAJEMO

Najslađi smještaj do sada: Candy Cane House

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najvećim izborom jedinstvenih smještajnih objekata, u pravom trenutku za ovu blagdansku sezonu pripremio je najslađi dom na… više »

PUTOVANJA

Putovanja su najbolja novogodišnja odluka

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Tri su univerzalne novogodišnje odluke, tvrde psiholozi. Ljudi prije svega žele smršavjeti, pronaći pravu osobu, partnera za sebe i više uživati u životu. Uživanje u… više »

PUTOVANJA

Naveliko se planira skijanje

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Uoči mnogima najljepšeg doba godine, već su pomno isplanirana različita putovanja i izleti van granica zemlje. To potvrđuju i rezultati redovnog istraživanja MasterIndex koje je za… više »

UŽIVANCIJA

Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Dolaskom u Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra teško da vam pogled koji puca na more neće izazvati uzdah oduševljenja. Pa onda fantastična lokacija,… više »

SJAJNO!

Zimski wellness za cijelu obitelj

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Slovenski pitoreskni pivski gradić Laško sve više postaje sinonim za savršeni wellness. Cosy atmosfera uz posebnu brigu za zdravlje i wellbeing svakog gosta itekako… više »

TOP PUTOVANJA

Veličanstvene olupine brodova koje će pobuditi vašu znatiželju

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Dok milijuni putnika dolaze na obalu kako bi uživali u sunčanju na plaži ili brčkanju u valovitom moru, nekoliko posebnih odredišta na obali sadrži iznenađujuće fotogenične olupine… više »

IDEJE

Jesensko kampiranje! Zašto ne?

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Moderno i dizajnerski uređen prostor za odmor kojemu poseban šarm udahnjuje s jedne strane borova šuma, a s druge morska obala skladno je uklopljen u ovaj očaravajući… više »

SAZNAJEMO

Jesenski odmor u Termama Olimia miriše na čokoladu, bundeve i čarobne napitke

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Za  razvoj djeteta korisnija su nova iskustva na putovanjima od kupovanja skupih, trendi igračka kojih se vrlo brzo zasite - tvrde dječji psiholozi. Zbog toga povedite obitelj na odmor o… više »

TRENDOVI

8 trendova u putovanjima za sljedeću godinu

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Ulaskom ne samo u novu godinu, već i novo desetljeće, naše se potrebe, želje, ali i ponašanje na putovanjima nastavljaju mijenjati. Današnji svijet, baš poput… više »