Putovanja nema prethodne stranice
COOL

Blagdanski običaji iz cijeloga svijeta

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Putovanja su za mnoge prilika za istraživanje novih kultura, pri čemu 62% putnika iz Hrvatske navodi kako žele uživati u novim iskustvima i posjetiti nova mjesta na svom sljedećem putovanju.… više »

PUTOVANJA

Booking.com uvodi jedinstvenu oznaku ‘Održivi objekt’

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Booking.com, jedan od svjetskih lidera kad je riječ o digitalnim platformama za putovanje, danas je najavio uvođenje oznake 'Održivi objekt', provjerenog i globalno relevantnog pokazatelja… više »

MMMM

Novi prioriteti na putovanjima su osvježenje i regeneracija

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

U 2022. godini putovanja se vraćaju na velika vrata, a Booking.com-ova predviđanja vezana za putovanja* otkrivaju kako će putnici u nadolazećoj godini ponovno oživjeti svoju strast za… više »

PUTOVANJA

Meksiko, tamo gdje je hrana ljuta i ljuća

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Ako ste planinar, vulkanolog, ljubitelj pustinja i osoba kojoj ne može proći godina, a da se ne okupa na moru, a uz sve to volite ronjenje, podzemna jezera, obožavate džungle i potpuno ste… više »

NAPOKON?

Povratak putovanja na velika vrata?

objavljeno prije 3 mjeseca

Kao i gotovo svaki drugi dio naših života, sektor putovanja stalno se mijenjao u proteklih godinu i pol, a značajne promjene vodile su nas do stalno promjenjive verzije „novog… više »

WOW!

Ako ne znate gdje bi putovali - otiđite na Mauricijus

objavljeno prije 3 mjeseca

Naš prijedlog je otok Mauricijus smješten u Indijskom oceanu, oko 2000 km od jugoistočne obale Afrike i okružen koraljnim grebenima i lagunama. Zamislite beskrajne bijele plaže… više »

COOL

Iskusite smještaj dostojan tajnog agenta

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Vratio se najpoznatiji tajni agent na svijetu. Nakon što je zbog pandemije koronavirusa COVID-19 odgođen više od godine dana, ovaj dugoočekivani film 2021. godine slavi svoje… više »

PALAČE

Volite palače? Posjetite ih!

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Povodom proslave 50. godišnjice jednog od najpoznatijih bajkovitih resorta na svijetu, Booking.com donosi zadivljujuće smještaje u blizini šest stvarnih mjesta koja su… više »

Šah
COOL

Pet šahovskih destinacija idealnih za šahovske entuzijaste

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Tko bi rekao da će jedna od najgledanijih serija u posljednjih nekoliko mjeseci, kojoj je pošlo za rukom privući pozornost gledatelja iz cijeloga svijeta, upravo biti priča o… više »

DAN ŽENA

Slavimo SHEroes za Dan žena

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Na Međunarodni dan žena, 8. ožujka, slavimo postignuća žena širom svijeta. Uz naglasak na postignuća žena i važne teme kao što je ravnopravnost spolova, na ovaj dan imamo… više »

UŽITAK

Uživajte s frendicom

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Umorni ste i opterećeni od svega. Obaveze na poslu, kućanski poslovi, brige oko djece i ova neizvjesna vremena ne idu vam na ruku? Vaša vam ženska intuicija kaže da usporite i… više »

COOL

Šest destinacija na Zemlji - kao na Marsu

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Znanstvenici godinama istražuju hoće li život na Marsu biti moguć. U četvrtak 18.2.2021., kada je NASA-in rover Perseverance sigurno dodirnuo površinu Crvenog planeta, napravili smo… više »

PUTOVANJA

Women only – novi fenomen u industriji putovanja

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Budućnost putovanja su - žene. Tržište putovanja za žene poraslo je za 88 posto u posljednjih nekoliko godina, višestruko se povećao broj žena koje putuju same, a stručnjaci… više »

savjeti

Putovanja s djecom bez stresa

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Veljača je mjesec ljubavi, a zbog obiteljskog života već godinama ne putujete na romantičan vikend. Romantika, putovanje i djeca u istoj rečenici, reći ćete - nema šanse! Itekako ima!… više »

NAPOKON

Machu Picchu je ponovno otvoren

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Iz zdravstvenih razloga, međutim, moći će ga dnevno posjetiti samo 675 turista, što je 30 posto dnevnog broja posjetitelja prije pandemije. Pod kišom i raznobojnim… više »