Putovanja
ISTRAŽIVANJE

Koliko će Hrvata na skijanje ove godine?

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Hrvati gotovo dva puta češće putuju radi razonode nego poslovno. Prosječni sudionik istraživanja MasterIndex kompanije Mastercard je radi odmora putovao 4,2 puta u prošlih 12… više »

WOW!

Natječaj Airbnba - prespavajte u Lego kući!

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

LEGO se udružio sa servisom Airbnb, koji posreduje u iznajmljivanju stanova, kako bi omogućionoćenje u svojoj novoj atrakciji - zgradi od 12.000 četvornih metara ispunjenoj s 25 milijuna… više »

Coco Prive Kuda Hithi
Tko je za?

5 najskupljih privatnih otoka koje možete iznajmiti u 2017.

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Ako se osjećate posebno velikodušnima, a dubina džepa vam to dopušta, možda vas možemo nadahnuti da za nadolazeće blagdane nekoga razveselite vrućim odnorom na jednoj od… više »

TRENDOVI

Gdje u Hrvatsku dolazi najviše stranih turista?

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, otkrio je zanimljive podatke o trendovima putnika u ljetnoj sezoni 2017. u… više »

UŽIVANJE

Kupanje je zabavno uvijek

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Ugodna temperatura bazena i sauna, opuštajuća wellness masaža, vrući čaj ili svježe cijeđeni sokovi itekako gode u hladnijem dijelu godine. Osim opuštanja i dobre zabave,… više »

Graun Church Tower, Lake Reschen, Italy
FORA

7 napuštenih mjesta u svijetu

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Mjesta u svijetu koja su tijekom godina ostala napuštena iz povijesnih i kulturoloških razloga zasigurno ima još, no mi smo za vas pripremili  njih 7. Jedno od njih… više »

PUTUJTE!

Uživaj u gastronomskim delicijama i osvoji put u Pariz

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Put u Pariz uvijek je dobra ideja, a još je bolje kada je taj put nagrada za uživanje u ukusnim i omiljenim PIK trajnim salamama. Od 1. studenog do 15. prosinca 2017. godine kupi… više »

IDETE?

8 trendova u putovanjima za 2018.

objavljeno prije 2 godine

Tražite inspiraciju za svoja putovanja u 2018.? Stručnjaci Booking.com-a, globalnog lidera u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata na svijetu koji… više »

ZAPAMTITE :)

Koju se putovnicu najviše isplati imati?

objavljeno prije 2 godine

U koliko zemalja možete putovati bez vize jedini je kriterij pri izboru najmoćnije putovnice na svijetu, a ako mislite da ona pripada nekoj velikoj zemlji, varate se - Singapur je pobjednik… više »

Venecija, San Francisco, New York, Dublin
Znate li?

20 najskupljih gradova za život u 2017.

objavljeno prije 2 godine

Logično je zaključiti da će najskuplji gradovi za život biti upravo oni koji imaju najviše za ponuditi, bilo da se radilo o povijesnim bogatstvima, prirodnim ljepotama ili… više »

PUTOVANJA

Volite jesen? Evo 7 prijedloga za odlično putovanje

objavljeno prije 2 godine

Jesen prepuna prekrasnih boja zna biti pravo osvježenje nakon dugog, vrućeg ljeta. Na temelju tisuća preporuka prijašnjih putnika, Booking.com nudi popis najboljih mjesta na svijetu za… više »

TOP PUTOVANJA

Magic Hallowen - Gardaland i Movieland

objavljeno prije 2 godine

Gardaland Magic Halloween je spreman utjerati strah u kosti svim posjetiteljima koji će posjetiti poznati zabavni park, svakog vikenda u mjesecu - sve do Halloween vikenda... Užasavajući, ali… više »

PREDIVNO

Putevima vinove loze: Top destinacije za ljubitelje vina

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Turneja po vinskim podrumima je na vrhu liste želja svakog ljubitelja vina, a više od 30% globalnih putnika izjavilo je da će u 2017.* godini posjetiti neke od vinskih podruma. Bilo da… više »

PUTOVANJA

Posjetite Klagenfurt i Minimundus

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Klagenfurt i Minimundus - 1 dan autobusom POLASCI IZ ZAGREBA Termini putovanja:  26.08., 30.09.2017.  Idealna zabava za djecu i odrasle!!!!!!    Zabavni park… više »

EH, DA ...

Gdje se živi s najmanje stresa? U Njemačkoj!

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Miran i bezbrižan život podrazumijeva šetnju pored stabala i cvijeća, pozamašnu sumu na bankovnom računu i siguran posao - slažete li se? Ako je tako, onda je idealno mjesto za… više »