Putovanja
MA DA?

Najdosadniji grad na svijetu je - Singapur

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Nakon što je Chicago proglašen najzabavnijim gradom na svijetu, treba vidjeti i koji je grad zauzeo prvo mjesto po dosadi, a to je, na iznenađenje mnogih - Singapur! Rezultati… više »

MA DA?

Najbolji grad za partijanje je - Chicago?!

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Chicago je najbolje mjesto na svijetu za zabavu i užitke, prema indeksu objavljenom u utorak. Treći najveći američki grad zahvaljujući brojnim restoranima i kafićima zasjeo je… više »

PRVACI

Francuska i dalje najturističkija zemlja svijeta, Španjolska druga

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Francuska je i dalje najatraktivnija turistička destinacija na svijetu s najviše posjeta, a drugo mjesto je, nakon godina gledanja u leđa SAD, preuzela njena prva susjeda -… više »

AIRBNB

Zagreb će 2018. biti jedan od najtraženijih gradova

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Zagreb je napravio velik iskorak na turističkoj karti svijeta zadnjih godina, što samo potvrđuje nova objava popularnog Airbnba - među 20 destinacija s najvećom potražnjom… više »

EH, DA... :)

Rekordi i sve mračnija strana turizma i u ovoj godini

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

To je bio posljednji projekt dosadašnjeg glavnog tajnika Svjetske turističke organizacije (UNWTO) Taleba Rifaia. Tom Jordancu ovog prosinca istječe i njegov drugi mandat na čelu… više »

PROŠIRENJE

EasyJet uvodi nove linije za Hrvatsku

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

EasyJet, popularni britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik uvest će sedam novih linija za Hrvatsku u svom ljetnom redu letenja u 2018. godini Pula će dobiti četiri nove linije za… više »

Mjesto Albinen u Švicarskoj
IDEMO?

Mjesto u Švicarskoj platit će vam da se tamo doselite

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Stanovnici švicarskog mjesta Albinen glasovanjem su odlučili da će platiti ljudima koji se žele doseliti u njihovo selo. Glasovanjem koje se održalo 30. studenog, s 71 glasom za i 29… više »

ZANIMLJIVO!

Gdje će Hrvati najviše putovati sljedeće godine?

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Donošenje odluke o smještaju ključan je i zabavan dio planiranja godišnjeg odmora. Od opuštajućih spa resorta do nezavisnih gradskih apartmana, jedinstvenih… više »

ISTRAŽIVANJE

Koliko će Hrvata na skijanje ove godine?

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Hrvati gotovo dva puta češće putuju radi razonode nego poslovno. Prosječni sudionik istraživanja MasterIndex kompanije Mastercard je radi odmora putovao 4,2 puta u prošlih 12… više »

WOW!

Natječaj Airbnba - prespavajte u Lego kući!

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

LEGO se udružio sa servisom Airbnb, koji posreduje u iznajmljivanju stanova, kako bi omogućionoćenje u svojoj novoj atrakciji - zgradi od 12.000 četvornih metara ispunjenoj s 25 milijuna… više »

Coco Prive Kuda Hithi
Tko je za?

5 najskupljih privatnih otoka koje možete iznajmiti u 2017.

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Ako se osjećate posebno velikodušnima, a dubina džepa vam to dopušta, možda vas možemo nadahnuti da za nadolazeće blagdane nekoga razveselite vrućim odnorom na jednoj od… više »

TRENDOVI

Gdje u Hrvatsku dolazi najviše stranih turista?

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, otkrio je zanimljive podatke o trendovima putnika u ljetnoj sezoni 2017. u… više »

UŽIVANJE

Kupanje je zabavno uvijek

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Ugodna temperatura bazena i sauna, opuštajuća wellness masaža, vrući čaj ili svježe cijeđeni sokovi itekako gode u hladnijem dijelu godine. Osim opuštanja i dobre zabave,… više »

Graun Church Tower, Lake Reschen, Italy
FORA

7 napuštenih mjesta u svijetu

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Mjesta u svijetu koja su tijekom godina ostala napuštena iz povijesnih i kulturoloških razloga zasigurno ima još, no mi smo za vas pripremili  njih 7. Jedno od njih… više »

PUTUJTE!

Uživaj u gastronomskim delicijama i osvoji put u Pariz

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Put u Pariz uvijek je dobra ideja, a još je bolje kada je taj put nagrada za uživanje u ukusnim i omiljenim PIK trajnim salamama. Od 1. studenog do 15. prosinca 2017. godine kupi… više »