Putovanja
PAKIRAJ KOFERE!

8 stvari koje morate imati sa sobom kad putujete

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Kažu da je putovanje bolje od samoga cilja, ali to je rijetko kada istina dok - putujete. Putovanja mogu biti zamorna i dugotrajna bez obzira kojim prijevoznim sredstvom… više »

SAVJETI

Za putovanje vam danas ne treba novac nego...

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Na pitanje „Što bi učinio da dobiješ milijune na lutriji?" čini se da je najčešći, već pomalo klišeizirani odgovor - proputovao bih svijet. I tako odrastamo… više »

DOĐITE!

Kako putovati svijetom za 0 kuna? Lako!

objavljeno prije 3 godine

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? U ovom izdanju CRO - EU - PLANET EARTH… više »

PUTOVANJA

Oktoberfest - rezervirajte svoje mjesto već sada

objavljeno prije 3 godine

Oktoberfest je jedan od najvećih sajmova na svijetu kojeg u samo 16 dana posjeti gotovo 7 milijuna ljudi. Gosti pristižu iz raznih dijelova svijeta kao bi uživali i opustili se u atmosferi… više »

PRILIKA!

Oktoberfest u Gardalandu

objavljeno prije 3 godine

Gardaland je prepun atrakcija, no uz to se trude i napraviti tematske dane koje jednostavno ne smijete propustiti - primjerice, jedinstveni Oktoberfest! Agencija Best travel organizira… više »

SAZNAJEMO

Jedinstveni programi za odmor s djecom u Termama Tuhelj

objavljeno prije 3 godine

Razmišljate gdje ćete s obitelji provesti vikend ili nekoliko dana odmora, a zašto ne i cijeli godišnji odmor? Terme Tuhelj idealno su odredište. Ovo je mjesto… više »

IDEMO?

Najbrže rastuće svjetske turističke destinacije u 2017.

objavljeno prije 3 godine

U Hrvatskoj ovog ljeta boravi više turista nego što nudimo mjesta za spavanje, plaže su neprohodne, a turisti i dalje dolaze. Brojne turističke destinacije diljem… više »

MA DA?

Što je sve zabranjeno na plažama Europe?

objavljeno prije 3 godine

Turisti bi se mogli naći s one strane zakona ako nisu svjesni pravila, ponekad i čudnih, koje su na snazi u nekim popularnim sredozemnim odredištima. Mokrenje u moru normalna je… više »

WOW!

Melbourne sedmu godinu za redom najbolji grad za život

objavljeno prije 3 godine

Melbourne je sedmu godinu zaredom proglašen najboljim gradom za život na svijetu, dok Sydney opet nije ušao u prvih deset zbog straha od terorizma, po izvješću Economist… više »

EH, DA ...

Big Ben će utihnuti na četiri godine

objavljeno prije 3 godine

Big Ben, zvono koje se nalazi u čuvenom Tornju svetog Stjepana sa satom u sklopu Westminsterske palače, 21. kolovoza točno u podne propustit će redovitu zvonjavu, a tako će biti… više »

SAZNAJEMO

Najzanimljivije destinacije za ljubitelje kulture

objavljeno prije 3 godine

Više od 50% globalnih putnika izjavilo je da će ove godine otići na put kako bi uživali u kulturnim sadržajima jer je to najbolji način za upoznavanje novih destinacija.… više »

SAZNAJEMO

Glamping – novi trend u Termama Olimia

objavljeno prije 3 godine

Magičan, drugačiji i privlačan - novi način odmora. U oazi mira i prirode Terma Olimia nalazi se 20 suvremeno opremljenih luksuznih šatora, za dvije ili četiri osobe, koji gostima… više »

ljetovanje odmor
MA DA?

Ljetovanja se financiraju - zadnjom plaćom

objavljeno prije 3 godine

Vrijeme godišnjih odmora u punom je jeku, a ove godine u medijima ga posebno obilježavaju teme poput: Mogu li si Hrvati priuštiti ljetovanje? MojPosao proveo je anketu na… više »

SAZNAJEMO

Priprema za putovanje počinje dobrim planiranjem

objavljeno prije 3 godine

Putovanja mogu biti sjajna iskustva koja će nam obogatiti život, no s druge strane velika je i mogućnost da ćemo se uvaliti u probleme ako unaprijed ne pripazimo na neke stvari koje nam mogu… više »

COOL

Pametna prtljaga sama će se prijavljivati

objavljeno prije 3 godine

U predvorjima zračnih luka i na terminalima umjesto skromnog kovčega počela se pojavljivati 'pametna prtljaga', opremljena digitalnom tehnologijom. Raspon funkcija je velik, od mogućnosti… više »