Putovanja
TAKO TREBA

Tržnice su naša svetinja!

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Tržnica Estacade u Grenobleu je smještena ispod željezničkog nadvožnjaka i baš kao svakog dana, puna je i kupaca i lokalnih poljoprivrednika. Kupci, naoružani svojim… više »

DIJELJENJE PRIJEVOZA

Hrvatska dijaspora već može povoljnije putovati kući

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Velik broj njih, naime, već sad se spaja i putuje preko web stranice i aplikacije za dijeljenje prijevoza BlaBlaCar, koja povezuje vozače koji putuju nekamo i imaju slobodna mjesta u autu s… više »

STVARNO?

Duga sezona u Grčkoj

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Unatoč podizanju poreza na dodanu vrijednost na 24 posto i usprkos izbjeglicama koje i dalje u velikom broju dolaze u Grčku, turistički sektor je i ove godine ovoj zemlji donio mnogo novca.… više »

SJAJNO!

Dvorski užitak na pragu jeseni u Termama Tuhelj

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Reprezentativni à la carte restoran Dvorac Mihanović nudi bogatstvo tradicionalnih i nacionalnih jela. No, jeste li znali da su se tu nekada kraljevi gostili obilnim dvorskim večerama… više »

MA DA?

Hrvatska je najpoželjnija turistička destinacija?

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Hrvatska je najpoželjnije odredište na svijetu prema analizama Googleovih podataka. Internetska stranica teflSearch analizirala je što su korisnici iz 80 zemalja, na 52 jezika,… više »

DOĐITE

Jesenski wellness teatar u Termama Olimia

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Wellness ponuda Terma Olimia pretočena je u tri posebne pozornice za još veći doživljaj odmora. U najprestižnijem Wellnessu Orhidelia mističnost cvijeta crne orhideje daje svojevrstan… više »

KRENITE!

Oktoberfest u Gardalandu - prilika koja se ne propušta!

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina - nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i… više »

SUPER

Najgostoljubivije zemlje svijeta

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Internations.org, društvena mreža koja se bavi povezivanjem ljudi koji žive van svojih držva rođenja, ali i informiranjem vezanim za preseljenja u inozemstvo, sastavila je zanimljivu… više »

COOL

Najugodniji grad za život je - Melbourne

objavljeno prije 4 godine

Mebourne je ponovno proglašen gradom najugodnijim za život, pokazalo je redovno godišnje istraživanje Economist Intelligence Unita. EIU rangira kvalitetu života u 140 gradova po… više »

COOL

Najbolja putovanja po Europi - na drugi način

objavljeno prije 4 godine

Pored atraktivnih morskih destinacija, koje su veći dio turističke ponude u ljetnim mjesecima, neke agencije nude i nešto originalnija odredišta za ljubitelje povijesti i… više »

IDEJE

Osam čarobnih destinacija za medeni mjesec

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Medeni mjesec je iskustvo neusporedivo s ijednim drugim i savršena prilika za odlazak na putovanje života. Svi novopečeni bračni parovi nadaju se romantičnom bijegu u osamljeno, ali… više »

DOĐITE

Odmor iz snova za sve!

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Doživi sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor… više »

DOMA

Gdje ljetuju Hrvati?

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Hrvati gotovo dva puta češće putuju radi razonode nego poslovno. Prosječni sudionik istraživanja radi odmora je u prošlih godinu dana putovao 3,2 puta, dok je na poslovnom… više »

DOĐITE

Uzbudljivo ljeto u Termama Olimia

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Temperature su sve više i već razmišljamo o mjestu koje će nam pružiti spas od velikih gradskih vrućina. Terme Olimia nude upravo to i još više! Tu u malom… više »

SUPER

Gdje je najjeftinije putovati?

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Internet stranica Hoppa koja se bavi zrakoplovnim prijevozom nedavno je napravila popis najdostupnijih svjetskih turističkih destinacija.  Kako bi našli najjeftinije mjesto u… više »