« Putovanja
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
ODMOR

Udvoje je bolje – koncept koji morate probati

Smještene uz prekrasnu rijeku Savinju, daleko od vreve, Terme Laško imaju sve za potpuni fizički i mentalni oporavak

Uživajte u dvoje
Uživajte u dvoje (Terme Laško)
Više o

Terme Laško

I dok s jedne strane ne možemo zamisliti život bez brojnih tehnoloških pomagača, s druge smo strane umorni od brzog tempa kojeg nam tehnologija diktira, pa ljudi sve više prihvaćaju novi trend wellness industrije - koncept odmora koji uključuje potpuni odmak od rutine radi cjelokupnog oporavka. Već i vikend-putovanje dovoljno je da napunite baterije, no važno je da baš ni o čemu ne razmišljate, već da drugi ugađaju vama.

Slovenske Terme Laško destinacija su nadohvat ruke od Zagreba. Ovo mjesto uz rijeku Savinju, oduševit će vas ljepotom i mirnoćom kojom odiše, dok će Thermana Park Laško s bogatom wellness ponudom i brojnim vodenim atrakcijama (viseći whirlpool će vas oduševiti!) apsolutno zadovoljiti sve vaše potrebe za potpunim odmorom. Dovoljan će biti već i pogled na pitoreskne brežuljke kroz panoramsku, staklenu kupolu koja natkriva čak 2200 četvornih metara vodenih površina.

Neograničen pristup bazenima obaju hotela, bogati buffet doručak i večera pripremljeni od visokokvalitetnih namirnica lokalnih proizvođača, romantična večera u a la carte restoranu hotela Thermana Park Laško, mogućnost posluge doručka u sobi, kasniji check-out (do 14 sati), pjenušac, razni programi animacije i romantična kupka u dvoje u Wellness-Spa centru..., samo su dio atraktivne ponude Terma Laško - već za 240,50 eura za noć u svemu tome mogu uživati dvije osobe. Čak devet tematski osmišljenih kupki razmazit će sva vaša osjetila i dati vam, kao i vašem partneru, ono što najviše trebate - ugodno zajedničko vrijeme.

Inače, opuštanje udvoje, bez obzira je li riječ o kupki, sauniranju, masaži i nekom drugom tretmanu, apsolutni je trend u wellness svijetu. Osim toga, hit su i egzotične masaže, poput ayurvedskih, kao i tretmani za muškarce (da, i oni vole brinuti o tijelu!), čija popularnost rapidno raste. A priča o muškarcima ne ide bez piva i pivskog wellnessa. Naime, u Termama Laško pravi su hit tretmani s hmeljem, sljezom i pivskim kvascem, a u pivskoj kupelji ili masaži koriste se isti sastojci kao u pripremi poznatog laškog piva. Kombinacija ovih opuštajućih tretmana i, dakako, finog piva, po kojoj je ovaj kraj poznat, osvojit će baš svakog muškarca.

Više o ponudama potražite na www.thermana.si

10.03.2020. 16:29:35
Novi komentar
nužno
nužno