Putovanja
COOL

Četiri europska odredišta idealna za nogometno iskustvo

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Budući da se diljem Engleske od 6. do 31. srpnja održava žensko europsko nogometno prvenstvo UEFA Women's EURO 2022., vrijeme je da se nadahnete za uzbudljivo putovanje. Istraživanje… više »

SAVJETI

Kako putovanja učiniti inkluzivnijima

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Pojam 'putovanje' i sve što je povezano s njim trebalo bi imati značenje pozitivnih iskustava, pustolovine i užitka. No mnogi LGBTQ+ putnici diljem svijeta na putovanjima mogu… više »

MMMM

Tražite li nove izvore zadovoljstva?

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Nakon pandemije koja je ograničila kretanje, više nego ikada prije treba nam osjećaj slobode i mogućnost izbora. Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su… više »

SAVJETI :)

Top odredišta za održivije putovanje

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Misija je Booking.com-a olakšati svima da istraže svijet te također olakšati svima pronalazak održivih opcija za putovanje, pa je stoga na platformi nedavno predstavljena oznaka… više »

PUTOVANJA

Održiva putovanja u 2022. godini

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Booking.com danas je objavio novo istraživanje, s uvidima prikupljenima od više od 30.000 putnika iz 32 zemlje i teritorija, u kojem se ističe da je učinak koji imaju njihova putovanja… više »

MLJAC :)

6 čarobnih Michelinovih odredišta za ljubitelje dobre hrane

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Za mnoge ljubitelje hrane posjet restoranu s Michelinovom zvjezdicom nije samo najbolji dio putovanja, već često i glavni razlog putovanja. Bilo da se radi o jelovniku za degustaciju u 12… više »

SAVJETI

Pet mirnih odredišta u svijetu

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Kako bi obilježio travanj kao mjesec osviještenosti o stresu, Booking.com, čija je misija olakšati svima da istraže svijet, odabrao je pet najboljih mirnih odredišta… više »

IDEMO?

5 odredišta za prvo putovanje ove godine...

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Za mnoge će putovanja biti na vrhu popisa želja u 2022. nakon još jedne godine prepune neizvjesnosti i odgođenih planova za putovanja. Prema nedavnom istraživanju Booking.com-a, apetit… više »

COOL

Blagdanski običaji iz cijeloga svijeta

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Putovanja su za mnoge prilika za istraživanje novih kultura, pri čemu 62% putnika iz Hrvatske navodi kako žele uživati u novim iskustvima i posjetiti nova mjesta na svom sljedećem putovanju.… više »

PUTOVANJA

Booking.com uvodi jedinstvenu oznaku ‘Održivi objekt’

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Booking.com, jedan od svjetskih lidera kad je riječ o digitalnim platformama za putovanje, danas je najavio uvođenje oznake 'Održivi objekt', provjerenog i globalno relevantnog pokazatelja… više »

MMMM

Novi prioriteti na putovanjima su osvježenje i regeneracija

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

U 2022. godini putovanja se vraćaju na velika vrata, a Booking.com-ova predviđanja vezana za putovanja* otkrivaju kako će putnici u nadolazećoj godini ponovno oživjeti svoju strast za… više »

PUTOVANJA

Meksiko, tamo gdje je hrana ljuta i ljuća

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Ako ste planinar, vulkanolog, ljubitelj pustinja i osoba kojoj ne može proći godina, a da se ne okupa na moru, a uz sve to volite ronjenje, podzemna jezera, obožavate džungle i potpuno ste… više »

NAPOKON?

Povratak putovanja na velika vrata?

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Kao i gotovo svaki drugi dio naših života, sektor putovanja stalno se mijenjao u proteklih godinu i pol, a značajne promjene vodile su nas do stalno promjenjive verzije „novog… više »

WOW!

Ako ne znate gdje bi putovali - otiđite na Mauricijus

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Naš prijedlog je otok Mauricijus smješten u Indijskom oceanu, oko 2000 km od jugoistočne obale Afrike i okružen koraljnim grebenima i lagunama. Zamislite beskrajne bijele plaže… više »

COOL

Iskusite smještaj dostojan tajnog agenta

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Vratio se najpoznatiji tajni agent na svijetu. Nakon što je zbog pandemije koronavirusa COVID-19 odgođen više od godine dana, ovaj dugoočekivani film 2021. godine slavi svoje… više »