Putovanja
COOL

Smještaj koji nije s ovog svijeta

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

 Istraživanje Booking.com-a, globalnog predvodnika u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještaja, pokazuje da je gotovo jedna petina putnika diljem… više »

SJAJNO!

Otvara se Prvi hrvatski muzej vinogradarstva i vinarstva

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Tradicionalna fešta povodom blagdana Svete Ane, 26. srpnja u Putnikovićima na Pelješcu, svake godine okupi više stotina zaljubljenika u vrhunska vina i dalmatinski… više »

ZAPAMTITE!

10 stvari koje vam trebaju za put na more

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Obzirom da se mnogobrojni još spremaju na godišnji odmor tijekom ljetnih mjeseci, na cestama u zemlji i inozemstvu, bit će stotine tisuća automobila. Putovanje se zbog toga može… više »

IPAK?

Hvar ponovno u elitnom društvu najboljih europskih otoka

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Otok Hvar i dalmatinski otoci ponovno su se visoko pozicionirali na listi najboljih otoka u Europi. Ovoga puta, ugledni američki mjesečni časopis Travel+Leisure, Hvar… više »

SAZNAJEMO

Generaciji Z putovanja su važnija od materijalnih stvari

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Generacija Z (u dobi od 16-24) upravo stupa u odraslu dob i spremna je otkriti svijet, a na pripadnicima ove generacije počiva i budućnost. Generacija Z tema je mnogih predviđanja i brojne su… više »

MMMM

Savršen odmor za ljubitelje sladoleda

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Sladokusce će obradovati vijest da nam se bliži Svjetski dan sladoleda (21. srpnja). Mnogim se putnicima sladoled i odmor savršeno slažu, a koje god odredište da posjetite,… više »

SAZNAJEMO

Retox je najpoželjniji oblik odmora ove sezone?

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Život oslobođen stresa u moderno doba gotovo je nemoguća misija. Mnogi zbog hektičnosti svakodnevice posežu za nezdravim "ublaživačima" stresa kao što je alkohol, dok će neki u potrazi… više »

SAZNAJEMO

Uzbudljivije od ljeta je jedino splash ljeto u Termama Tuhelj

objavljeno prije 8 mjeseci

Ljeto je službeno počelo i u Termama Tuhelj. Tuhi Land, novu vodenu atrakciju klinci jednostavno obožavaju. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro pravi su ljetni hit, a… više »

BRAVO

Peru ograničava pristup u Machu Picchu

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Peruanske vlasti namjeravaju ograničiti pristup turistima dvama hramovima i jednoj piramidi na Machu Picchu kako se spriječilo daljnje uništavanje tih povijesnih… više »

IDEMO!

Savršeni odmori za vas i vašeg ljubimca

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Budući da se Međunarodni dan mačaka slavi 8. kolovoza, a Međunarodni dan pasa 26. kolovoza, zašto ih zajedno s ljubimcem ne biste proslavili na putovanju? Oba se dana slave zbog… više »

DOĐITE

Ljetovanje sa splash potpisom

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

U Termama Tuhelj ljeto je već odavno počelo, a kupanje je moguće i uz niže temperature. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro za novu vodenu zabavu - i sve to u grijanom… više »

DOĐITE

Kako putovati besplatno! Koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja?

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim… više »

BRAVO

Titula najboljeg wellnessa opet u rukama Terma Olimia

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Deseti puta za redom Wellness Orhidelia Terma Olimia dobio je prestižnu nagradu za najbolji wellness u Sloveniji! Ovu nagradu - „Naj Wellness" u kategoriji Turizam veliki - … više »

PUTOPIS :)

Tajland za početnike - Andamansko more

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

More je najljepše u Hrvatskoj... takve boje nema nigdje, sunce je predivno, plaže kao iz snova otoci su rajevi na zemlji... sve to ste čuli već stotinu puta, a ako imate familiju u… više »

POKRENITE SE!

Prva utrka Falkensteiner Run Punat oduševila i rekreativce i vrhunske sportaše

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Utrke na sto i tristo metara za djecu, dvije glavne utrke od 5 i 10 kilometara i obiteljska štafeta za sve članove obitelji - u subotu nije nedostajalo adrenalina na utrci… više »