Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

Ischariotzcky - Koncertna promocija albuma "Recovery" u Tvornici kulture 23. veljače

objavljeno prije 7 sati i 29 minuta

Sjajna grupa Ischariotzcky iz Brela održat će u subotu, 23. veljače u Tvornici kulture centralnu promociju debitantskog albuma "Recovery". Između zapaženog nastupa na Zagreb Beer Festu… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 9 sati i 28 minuta

Fuliranje (17h, 19h) Adriatic Coasting, Big Danny Kane Kul Advent (plato HNK) (18.30h) Zagrebački gudački kvartet Caffe de Matoš (19h) Jitters Advent na Europskom trgu (19h, 21h) Tena… više »

NAJAVE

Jonathan - dva datuma u Saxu prije američke turneje

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Grupa Jonathan vraća se u zagrebački klub Sax 1. i 2. ožujka sljedeće godine, na dva nastupa točno uoči odlaska na američku turneju. Jonathan - „I Never Meant To Be There" Klub u… više »

NAJAVE

Foo Fighters - još jedan dan u pulskoj Areni: utorak, 18. lipnja

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Ulaznice za premijerno gostovanje američkih rock legendi, skupine Foo Fighters, 19. lipnja iduće godine u pulskoj Areni, rasprodane su za manje od 2 minute krajem prošlog mjeseca.… više »

PARTIJANJE

Nova 101 godina - 2019.!

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

"Nova 101 godina" u Tvornici kulture petu sezonu zaredom obilježit će doček Nove jednim od najvećih gradskih klupskih tuluma. Party koji je krenuo još 2013. protekle tri zime bio je… više »

INMUSIC 2019

Jedinstvena LP novo pojačanje INmusic festivala #14

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Nezaustavljiva američka kantautorica koja je osvojila svijet hitom "Lost On You" na krilima novog albuma stiže na INmusic festival #14! Izvrsna LP pridružuje se legendarnim The Cure i… više »

NAJAVE

Neno Belan i Fiumens u subotu 15. prosinca u klubu Sax

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Vrlo atraktivnu jesen u jubilarnoj 20. sezoni, klub Sax! zaključit će ekskluzivnim akustičnim koncertom Nene Belana i Fiumensa. Za ovog splitskog kantautora karakterističnog… više »

FESTIVALI

Stiže sjajan Sea Star Festival Aftermovie

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Drugo izdanje Sea Stara u organizaciji EXIT tima dovelo je od 24. do 27. svibnja desetke tisuća glazbenih hodočasnika koji su neumorno partijali u predivnoj umaškoj laguni Stella Maris… više »

40. RIROCK

Dodijeljeni Ri Rock kipići

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

U rasprodanom Palachu jučer je održan prvi od četiri dana 40. Ri Rocka, na kojem su nastupila značajna imena riječke scene: Denis & Denis, Termiti, Bajo svira Fit i Keops, a pod… više »

INMUSIC 2019

Foals stižu na INmusic festival #14

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Foals, jedan od najboljih britanskih live bendova i najhvaljenijih mladih glazbenih snaga, na glavnu pozornicu INmusic festivala #14 dolaze u sklopu promocije novog albuma! Foals se… više »

NAJAVE

Akustični koncert Nikole Marjanovića u Studiju Smijeha

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Studio Smijeha osim za stand-up komediju savršeno je mjesto i za akustične koncerte! Savršena atmosfera interijera poslužit će kao odlična kulisa za glazbu. Prvi takav… više »

FESTIVALI

Stiže najjači Sea Star do sada

objavljeno prije 8 dana

„Stiže najjači Sea Star do sada!" - ujedinjeno najavljuju organizator, Exit Festival, i domaćin, grad Umag. Sea Star, zasluženo nominiran za najbolji europski festival, svoje će treće… više »

NAJAVE

Dani piva Karlovac postaju vrhunski glazbeni festival

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Tradicionalni karlovački Dani piva bi u 2019. godini trebali imati potpuno novi koncept, a organizaciju preuzima Grad Karlovac. Dani piva će trajati pet dana na pet lokacija - tri u centru i… više »

TULUMI

Vintage Industrial slavi 6 rođendan 12-16. prosinca

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati sve ljubitelje glazbe da nam se od 12. do 16. prosinca priključe rođendanskoj proslavi u Savskoj 160 za koju smo pripremili koncertni program koji će… više »

NAJAVE

Vlatko Stefanovski Trio 21. prosinca u Tvornici kulture

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Jedan od najvećih gitarističkih virtuoza na ovim prostorima, veliki Vlatko Stefanovski, vraća se u Tvornicu kulture u petak 21. prosinca 2018. sa svojim triom. Već četiri desetljeća gitara je… više »