Glazba nema prethodne stranice
GLAZBA

Djigibaoo ima Sonju

objavljeno prije 16 sati i 46 minuta

Sjećate se Sonje iz pjesme TBF-a? Mladi bend iz Splita napravio je svoju verziju priče, a kako zvuči "Sonja" u potpuno drugačijem, ljetnom ruhu provjerite u pjesmi benda Djigibaoo. ""Ne… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 22 sata i 16 minuta

Eto što im SunSet Selections: DJane Ema Lucija, Đarma, Kongres Kolektiv, 19h - Aquarius Terrace Femme nouvelle festival, 19h - Vintage industrial bar Wacken Metal Battle, 19.30h -… više »

SUPERVAL

4. Superval održat će se 16. 6. i 17. 6. u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

4. Superval održat će se 16. 6. i 17. 6. u Vintage Industrial Baru, a svirat će 30 bendova iz cijele Hrvatske: D., Extroft, Frequency, Freston, Gabra, Gradske Bitange, Kon+rol, Kunst, Ledena… više »

NAJAVE

Joker Out rastura!

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Slovenski Joker Out rasprodali su prvi samostalni koncert u Hrvatskoj, zakazan za subotu 11. studenog 2023. u Tvornici kulture, u samo pet sati od trenutka puštanja u prodaju. Dodan je… više »

COOL

HT daje upade za koncerte ovog ljeta

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi projekt posvećen mladima i njihovim interesima pod nazivom „Ovog ljeta samo opušteno". U sklopu projekta, mladi će imati priliku osvojiti… više »

NAJAVE

50 Cent & Busta Rhymes u Zagrebu

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, održat će koncert 17. listopada 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje "The Final Lap Tour"! Nagrađivani reper, televizijski… više »

ZG CLASSIC

Osam besplatnih koncerata na otvorenom

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Zagreb Classic 2023. počinje 21. lipnja koncertom "San ljetne noći" u organizaciji HRT-a, a završit će 1. srpnja svečanim koncertom u suradnji s Ministarstvom vanjskih i… više »

NAJAVE

Koncert Foalsa se seli u Tvornicu Kulture

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Nevjerojatno energični i plesni, s reputacijom jednog od najboljih live bendova Velike Britanije, Foals stižu na svoj prvi samostalni koncert u Hrvatskoj, 23. lipnja 2023., u zagrebačkoj… više »

NAJAVE

Joker Out na prvom velikom samostalnom koncertu u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Nakon sjajnog nastupa na Sea Star Festivalu, kao i na zagrebačkoj Šalati na kojoj su nastupili prije dvojca Buč Kesidi, Joker Out je pokazao da imaju vjerojatno najjaču hrvatsku fan… više »

KONCERTI

Svi na Prljavce u Cave Romane

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Kada su kretali 1977. godine razmišljali su o imenu Zarazne bolesti no, srećom, odlučili su se za Prljavo kazalište. Bili su punkeri, klinci iz Dubrave, a danas su institucija… više »

NAJAVE

7. natjecanje hrvatske tradicijske vokalne glazbe

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

U subotu, 3. lipnja 2023. s početkom u 17 sati održat će se 7. natjecanje hrvatske tradicijske vokalne glazbe-Zagreb 2023. na kojem se mali vokalni ansambli, klape i… više »

NAJAVE

Gaerea stiže u Močvaru

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Zakrabuljeni portugalski blackeri Gaerea premijerno u sklopu THE UNDYING MIRAGE stižu u Hrvatsku! Kao posebni gosti uz njih će nastupiti nezgodni domaći crnometalni momci Bednja! Datum za… više »

NAJAVE

Avangardni majstori Swans stižu u zagrebački Kino SC

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Nakon sedam godina u Zagreb vraćaju se avangardni majstori Swans održati još jedan koncert za pamćenje! Mjesto ove izuzetne svečanosti je KINO SC, a datum je 8.11. (srijeda). Prije… više »

OSVRT

Buč Kesidijeva neviđena euforija na rasprodanoj Šalati

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Nakon famoznih pet koncerata 2021. u ALU Buč Kesidi su ponovo uspjeli napraviti nešto što nije niti jedan novi bend prije njih. Rasprodana je Šalata. Ovaj omiljeni… više »

NAJAVE

Still Corners početkom kolovoza u Močvari

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Dream pop duo Still Corners vraća se u Zagreb obilježiti deset godina od izlaska sada već kultnog albuma „Strange Pleasures"! U rokovnike i pametne mobitele valja pribilježiti 3.… više »