Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

Crnilo nad Močvarom ovaj četvrtak: stižu UADA i Metuzalem

objavljeno prije 13 sati i 26 minuta

Svi ljubitelji crnog metala i dooma dolaze na svoje u četvrtak, 25. srpnja. Tom će prilikom nakon pet godina u Močvari ponovo zasvirati američki blackeri UADA, a njima će se na pozornici… više »

NAJAVE

Rambo Amadeus stiže u zagrebačku Tvornicu kulture

objavljeno prije 16 sati i 8 minuta

Svjetski megacar ponovno stiže u Tvornicu kulture! Rambo Amadeus, kultni crnogorski pjevač i tekstopisac, nakon rasprodanog koncerta 2022. godine, sa svojim kvartetom ove jeseni stiže u… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 21 sat i 8 minuta

Eto što ima Pannonian Rock Festival warm up show: Jungle Pot, Sage, Uporabniki/Users, 18h - Hard place Scena Amadeo: Stefan Milenković & Natalija Mladenović više »

FESTIVALI

U srijedu počinje treći Mudri Brk Festival

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Masu dobar đir ove godine publiku očekuje pet dana od 24. do 28. srpnja. Osim središnjeg glazbenog programa 26. i 27. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, organizatori za Mudri Brk… više »

NAJAVE

Odlična najava iz Boogalooa

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Prošle godine Debeli Precjednik obilježio je 30 godina aktivne glazbene karijere i objavio svoj sedmi album „Atomac" koji je nedugo nakon objave predstavljen i na vinilu. Debeli… više »

NAJAVE

The Cult počeli europsku turneju, potvrđena set lista s najvećim hitovima

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Već u prvih par koncerata iskristalizirala se set lista koja sadrži isključivo njihove najveće hitove. The Cult - „She Sells Sanctuary" „She Sells Sanctuary", „Love Removal… više »

NAJAVE

Thievery Corporation dolaze s bendom u Pulu

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Nakon fantastičnog koncerta na rasprodanom stadionu Šalata Thievery Corporation, jedna od najunikatnijih pojava u svijetu elektroničke glazbe, dolazi s bendom u Malo rimsko… više »

NAJAVE

The Jesus and Mary Chain premijerno stižu u Hrvatsku

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

The Jesus and Mary Chain premijerno sviraju u Hrvatskoj! Jedan od najutjecajnijih bendova svoje generacije fantastično će otvoriti novu koncertnu sezonu u zagrebačkoj Tvornici kulture u… više »

EXIT

Prošao još jedan sjajan EXIT

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

 „Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na pozornici", uzviknuo je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od… više »

NAJAVE

Death metal koncert: Suffocation, Porazium

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Nakon malo više od četiri godine i fantastičnog koncerta taman pred koronu, Suffocation se u sklopu "Bow To None" europske turneje vraća u Močvaru vruće ljeto učiniti još… više »

FESTIVALI

Mudri Brk Festival počinje idući tjedan

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Mudri Brk Festival iduću srijedu po treću put otvara svoja vrata, a organizatori najavljuju još jednu godinu masu dobre muzike i sjajne atmosfere. Festival koji je od svog prvog… više »

NAJAVE

Endless Boogie danas u Zagrebu

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Uigrana interakcija dvije gitare sa hipnotičkom osnovom mantre, atraktivne solo dionice uz pulsirajuću ritam sekciju i ponekad pjevanje, a ponekad nasumično šamansko nabrajanje.… više »

NAJAVE

The Cult na opatijskoj Ljetnoj pozornici

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Inspiriraju ga blues, filmovi, elektronička glazba, razni ilustratori, a kantautor Jonathan Hultén s debijem "Chants From Another Place" iz 2020. poziva u introspektivni i osobni… više »

NAJAVE

Najava još jednog odličnog koncerta u Vinkuranu

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Što vam ovoga ljeta nudi Istra? Kupanje, sunce, ukusnu hranu i vrhunske koncerte. Nakon uživanja u kristalno plavome moru i omiljenoj plaži, opustite se uz lokalna vina, tartufe i… više »

COOL

21. S.A.R.S festival

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Vikend pred nama u znaku je 21. izdanja S.A.R.S. festivala u Sinju. Premda su u festivalskim kuloarima dugo kružila nagađanja da su se lanjskom proslavom velikog dvadesetog jubileja… više »