Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

Kako smo oteli Wu-Tang Clan?

objavljeno prije 14 sati i 4 minute

"Može se reći da smo ih doslovce oteli na ruti između Stockholma i Helsinkija" - otkrio je Dušan Kovačević, osnivač EXIT-a i Sea Stara. Tako počinje bez sumnje najuzbudljivija… više »

FESTIVALI

Zagreb Beer Fest - Detour zatvara treći dan

objavljeno prije 18 sati i 34 minute

Zagreb Beer Fest ušao je u svoj treći dan, a prva dva su se pokazala kao pun pogodak - prepun Trg. dr. Franje Tuđmana njihao se u ritmovima Morcheebe, Psihomodo Popa i ostalih… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 22 sata i 5 minuta

Park dr. Franje Tuđmana (17h) Zagreb Beer Fest - Grapevine Babies, Electric Octopus, Luce, Svemirko, Detour Centar za kulturu i informacije Maksimir (19.30h) Gudački kvartet Sebastian Hangout… više »

FESTIVALI

Finaliziran kompletan program moćnog trećeg Sea Stara

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Veliki treći Sea Star festival grmjet će sljedeći tjedan sa svojih desetak pozornica i zona u umaškoj laguni Stella Maris koju očekuje vikend iz snova. Masovni desant dovest će u Umag… više »

FESTIVALI

Zagreb Beer Fest - Psihomodo pop kao kruna drugog dana

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Zagreb Beer Fest drugoga dana počinje program u 17 sati koncertom Clone Age, a sat vremena kasnije na stage izlazi Rolo. Antenat, jedan od najboljih domaćih live bendova iza sebe ima tri… više »

INMUSIC 2019

Gatuzo stiže na INmusic festival #14

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Zagrebački dinamični rock trojac Gatuzo novo je domaće ime INmusica #14, a ovaj sjajni domaći bend pridružuje se impresivnom lineupu našeg najvećeg open air festivala! Gatuzo je bend… više »

ZBF

Počinje Zagreb Beer Fest - Morcheeba otvara četiri dana sjajnog programa

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Treći Zagreb Beer Fest počinje u petak 17. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana, a najveći besplatni open air festival u Hrvatskoj objavio je kompletni program festivala, kao i… više »

NAJAVE

Prodigy Real Tribute 24. svibnja u Boogaloou

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Novi datum za veliki Smells like 90's Party in memeoriam Keith Flint koji se trebao održati u subotu 27. travnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo je petak 24. svibnja. Ulaznice za… više »

NAJAVE

Cantus Ansambl u Laubi 20. svibnja

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Nakon koncerta na 30. muzičkom biennalu Zagreb, na kojem su u suradnji s talijanskim ansamblom Icarus predstavili jednog od najvažnijih osobnosti suvremene glazbe današnjice,… više »

NAJAVE

B and the BOPS slave 12 godina aktivnog rockabiliranja besplatnim koncertom

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

Nakon gotovo pola godine izbivanja sa domaćeg koncertnog terena, u četvrtak 16.05. u Vintage Industrial dolaze B and the BOPS. Ova zagrebačka rockabilly, rock 'n' roll četvorka svoj je prvi… više »

NAJAVE

Christian Death i Phantasmagoria 29. 05. u Boogaloou

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Kontroverzne američke death/goth rock legende Christian Death će nakon deset godina ponovo doći u Zagreb! Nastupit će u sklopu svoje europske turneje "Behind The Veil", u sklopu koje će… više »

FESTIVALI

Under the Bridge festival 17. i 18. svibnja

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Već tradicionalni festival Glazbene Kuće "za prvi maj" koji se je trebao održati 3. 4. svibnja pod novim imenom: "Under the bridge" festival, prebačen je zbog lošeg vrenena na novi… više »

FESTIVALI

Tulumi za otvaranje, elektronski party i istarska vinska tura za zatvaranje Sea Stara!

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Ostalo je još svega 9 dana do trećeg izdanja umaškog Sea Star festivala koji će u četvrtak, 23. svibnja biti otvoren tulumima zagrijavanja na tri od šest pozornica u… više »

INMUSIC 2019

Billie Joan, Gentleman i Ichabod nova imena INmusica #14!

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Mlade domaće kantautorske snage, Billie Joan, Gentleman i Ichabod, stižu ovoga ljeta na pozornicu našeg najvećeg open air festivala! Splitska kantautorica Ivana Pezo, poznatija pod… više »

NAJAVE

The Slow Readers Club u Zagrebu

objavljeno prije 6 dana i 14 sati

The Slow Readers Club, izvrsna mančesterska četvorka, stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 18. svibnja u sklopu velike europske turneje na jedini nastup u regiji. Drugi dio EU toura… više »