Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 3 sata i 14 minuta

Eto što ima: Utorak u Art parku: Dj Kaglo Bgate, 19.30h - Art Park Lela Kaplowitz Trio, 21h - Kulturni centar Mesnička TONSTARTSSBANDHT u dvorištu Medike, 21h - AKC Medika… više »

NAJAVE

Još jedan odličan tjedan u Attacku

objavljeno prije 14 sati i 43 minute

TONSTARTSSBANDHT u dvorištu Medike, utorak 28.6., 19:00 - 00:00, ulaznice u pretprodaji 60 kn, na dan koncerta 80 kn GITARIST MAC DEMARCA U ZAGREBU!!! "This idea of a song as a living,… više »

NAJAVE

80s Party u subotu 2. srpnja

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

U subotu 02.07.2022. će se održat još jedan u nizu 80's Partyja byTomi Phantasma u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu nakon koncerta najboljeg svjetskog The Doors showa The Doors… više »

NAJAVE

Festival Graffiti na Gradele objavio glazbeni lineup

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Krankšvester, Mimi Mercedez, Z++, Bore Balboa, Grše, Kukus, Buntai i Krešo Bengalka imena su koja predvode glazbeni lineup na ovogodišnjem Graffiti na Gradele… više »

NAJAVE

Večeri na Griču od 1. do 29. srpnja

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Od 1. do 29. srpnja u prekrasnom atriju Galerije Klovićevi dvori publika će tijekom devet koncerata na otvorenom moći uživati u izvedbama velikih domaćin i stranih imena klasične te jazz i… više »

NAJAVE

Simple Minds after show party by Tomi Phantasma

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

U četvrtak 30.06.2022. će se u zagrebačkom klubu Dva Osam (ex - Jabuka) održati after show party nakon koncerta Simple Minds koji će se održati na SRC Šalati. Glazbu će vrtiti DJ Tomi… više »

INMUSIC #15

Kasabian i Róisín Murphy zaključili INmusic festival #15

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Nakon dvije pandemijske godine INmusic festival se vratio na zagrebački Jarun, a koliko je publika bila željna velikih koncerata, festivalske atmosfere i dobre zabave bilo je jasno već prvoga… više »

KONCERTI

Mastodon u Hala parku 28. lipnja

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Mastodon se u Zagreb vraća s vjerojatno najjačim paketom bendova u žanru u ovom trenutku. Gosti će im tako biti Kvelertak i Baroness, oba benda dobro poznata domaćoj publici i s velikom bazom… više »

INMUSIC 2022

Deftones premijernim nastupom na INmusicu oduševili publiku

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Deftones su svojim premijernim nastupom na INmusic festivalu na noge digli tisuće ljudi okupljenih pred glavnom pozornicom na Otoku Hrvatske mladeži, a koliko ih je publika željno… više »

INMUSIC 2022

Nick Cave na INmusicu

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Nick Cave & The Bad Seeds svojim su povratkom na jarunsku pozornicu INmusic festivala dodatno začinili slavljeničko, 15. izdanje našeg najvećeg open-air festivala. Jedan od… više »

INMUSIC 2022

Spektakularni The Killers otvorili 15. izdanje INmusic festivala!

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Jedan od najboljih bendova današnjice, nevjerojatni The Killers, otvorili su slavljeničko izdanje rekordno posjećenog INmusic festivala na zagrebačkom Jarunu. Koncert su otvorili… više »

ZANIMLJIVO :)

Ludi tjedan u Attacku

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

DIY JURIŠ, srijeda 22.6., 16:00-00:00, ulaz besplatan DIY JURIŠ za Dan antifašističke borbe! Vjerojatno su svi oni koji prate događanja na zagrebačkoj nezavisnoj sceni… više »

INMUSIC 2022

Sve je spremno za slavljeničko, 15. izdanje INmusic festivala

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Festivalski kamp na jarunskim otocima već je pun, a vrata INmusic festivala #15 otvaraju se danas u 16:30 sati, kao i svaki naredni dan festivala. Koncert sjajnih The Killersa publika željno… više »

KONCERTI

Novi Dark Side party by Tomi Phantasma

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

U subotu 25.06. 2022. s početkom u 23 sata, nakon koncerta australskih alter rock legendi Crime + The City Solution, će se u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu održati novi Dark Side by… više »

EXIT

Nikad jača EXIT Gang postava

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Petrovaradinskom tvrđavom će od 7. do 10. srpnja odjekivati najbrutalnije rime, jer stiže nikad jača Gang postava! Hip hop i trap strana Exita će predstaviti preko 60 MC-jeva internacionalne… više »