Glazba nema prethodne stranice
FESTIVALI

Razgrabljeno prvih 5 tisuća ulaznica za Sea Star festival

objavljeno prije 1 sat i 46 minuta

Ako je suditi po startu prodaje ulaznice, za umaški Sea Star festival u produkciji planetarno hvaljenog EXIT tima, sljedeće godine tražit će se karta više. U sada već… više »

NOVOSTI

"Tremors" Irene Žilić na playlistama od Velike Britanije do SAD-a

objavljeno prije 4 sata i 19 minuta

Kantautorica Irena Žilić ove je godine imala priliku pridružiti se britanskoj distribucijskoj kući AWAL, kćer-kompaniji Kobalta za odabrane nezavisne glazbenike i male… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 7 sati i 17 minuta

Fuliranje (17h) Nick & Pepi, Big Danny Kane Advent na Europskom trgu (17h) Alen Kosanović & Marjan Felver Advent kod Matoša (19h) 2KULDJ's Advent na Trgu (19h) DJ Akademija… više »

NAJAVE

Nipplepeople na proljetnoj turneji

objavljeno prije 1 dan

Electro pop duo Nipplepeople u ožujku kreće na svoju prvu veliku regionalnu turneju tijekom koje će odsvirati osam koncerata, od kojih četiri objavljuju danas. Turneja kreće iz zagrebačke… više »

FESTIVALI

Amelie Lens stiže na Sea Star

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

I dalje se priča o epskom partiju za desetine tisuća techno fanova koje su na prošlom Sea Star festivalu dočekali Nina Kraviz i Sven Väth, a već se sprema novi, još veći… više »

ADVENT

Luce na EU Adventu

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

U subotu, 14. prosinca na EU Adventu ne propustite sjajnu mladu kantautoricu Luce i njezin hommage soul divama pod nazivom Drugo lice Luce. Aretha Franklin, Nina Simone, Etta James, Dinah… više »

NAJAVE

Božićni koncert ansambla Gospodnetić Singers u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Gospodnetić Singers provest će nas kroz Božićne melodije, napjeve i pjesme sabrane iz svjetske blagdanske tradicije. Ansambl izvodi najljepše od hrvatske tradicijske glazbe kao zborska… više »

FULIRANJE

Jake sile stižu: članovi grupe UB40 i Star Wars na Fuliranju

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Ove subote Fuliranje je definitivno "it" mjesto. Osim likova iz Star Warsa s nama će se družiti i članovi svjetski poznate grupe UB40, otvara se Christmas pop up Bazaar, a minglamo i… više »

LOVA

Sea Star donio priličnu svotu Umagu

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Sea Star festival u Umagu donio je 164 milijuna kuna izravne dobiti hrvatskoj ekonomiji u samo protekle tri godine, pokazalo je istraživanje konzultantske kuće Hotelis, specijalizirane za… više »

DOĐITE

Sedma Nova 101 godina u Tvonici

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

"Nova 101 godina" u Tvornici kulture proteklih je šest godina postao jedan od najvećih tuluma u gradu. U organizaciji yema i Radija 101 ovaj rasplesani doček bio je rasprodan četiri… više »

NAJAVE

Peti Zagreb Disco Festival uskoro u Boogaloou

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

U svečanom ozračju zagrebačkog Adventa, u subotu, 21.12. u Boogaloou će se održati peto izdanje ZAGREB DISCO FESTIVALA, najvećeg regionalnog retro disco spektakla koji je ekipa iskusnih DJ-a,… više »

WOW!

Paul McCartney headliner jubilarnog Glastonburyja

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Paul McCartney predvodit će glazbenu postavu na Glastonburyju 2020., jednom od najvažnijih svjetskih festivala na otvorenom, koji iduće godine slavi 50. obljetnicu. McCartney je posljednji… više »

SJAJNO!

Glazbeni svijet Brahmsa za Advent u Hrvatskom povijesnom muzeju

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Hrvatski povijesni muzej pripremio je za adventsko razdoblje, uz već tradicionalne, božićne radionice, glazbena događanja, među kojima su i tri koncerta posvećena Johannesu Brahmsu. Pod… više »

NAJAVE

Rundek dobio dodatni božićni koncert u Vintage Industrialu

objavljeno prije 7 dana

Ispala je dvostruka poslastica u punom kontekstu. Obzirom da je koncert za četvrtak 19.12. rasprodan, a upiti 'kako to' dolaze, Rundek, Ekipa i mi smo se složili da bi bilo ispravno dodati… više »

NOVOSTI

Journey Brothers objavili prvi album "First Aid Kit For Travelers"

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Journey Brothers novi je glazbeni projekt Tomislava Malagurskog i Slavena Špoljarića, koji su već dugi niz godina na sceni te iza sebe imaju brojne glazbene projekte, među kojima… više »