Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

55 godina The Rolling Stonesa u petak u Vintage Industrialu

objavljeno prije 10 sati i 14 minuta

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood slave 55 godina karijere i još uvijek pišu stranice glazbene povijesti, pa će upravo zato Telefon Blues Band u pratnji… više »

NAJAVE

Cul-de-Sac prvi put u BEKu

objavljeno prije 15 sati i 44 minute

BEK je nova platforma za raznovrsne društvene i kulturno - umjetničke sadržaje sa ciljem generiranja inovativne sociokulturne klime u svrhu sveobuhvatnog razvoja zajednice. Radi se… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 17 sati i 45 minuta

Storysupercaffe (18) Pun kufer svega KD Vatroslava Lisinskog, Velika dvorana (19.30h, 40/60 kn) Kanconijer: Ciklus Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a - Bernstein KD Vatroslava Lisinskog,… više »

NAJAVE

Akustična grunge večer uz Citizen Dick i brojne goste u četvrtak u Saxu

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Po treći put u Saxu sprema se intimna akustična grunge večer uz splitski bend Citizen Dick. U četvrtak, 18. listopada pridružit će im se i njihovi sad već tradicionalni gosti - polaznici… više »

NAJAVE

Repetitor ove subote svira Vintage Industrial

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Repetitor je na mini zagrebačkoj turneji, a zadnji koncert u Zagrebu održat će u subotu, 20. listopada u Vintage Industrial Baru. Iz Beograda vode i goste koji će otvoriti koncert, mladi bend… više »

EXIT 2019

The Cure napokon na Exitu!

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Jedan od najvećih bendova u povijesti popularne glazbe napokon stiže na EXIT! Nakon što su ove godine rasprodali Hyde Park za 65.000 posjetitelja u Londonu, vijest da će rock divovi… više »

NAJAVE

Josipa Lisac i Chui gosti na koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac i sjajan zagrebački band Chui nastupit će kao gosti na velikom zagrebačkom koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture u petak 26.… više »

NAJAVE

Tamara Obrovac & Transhistria Electric ovog četvrtka u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

U četvrtak 18. listopada priključi se glazbenom putovanjue Istrom i Mediteranom, kroz prizmu suvremenog jazza, uz Tamaru Obrovac i Transhistria Electric. Interpretirajući Tamarinu unikatnu… više »

NAJAVE

Punkreas u Tvornici kulture 22. studenog

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Punkreas, nikšićka punk četvorka po prvi put u 15 godina postojanja nastupaju u Zagrebu i to u Tvornici kulture 22. studenog. Punkreas - "Nije kraj" Punkreas je bazično punk bend sa… više »

NAJAVE

Hendrix današnjice - Bombino stiže u Vintage Industrial na klupsku svirku

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Najpoznatiji tuareški virtuoz na gitari, predstavnik pobunjeničkog pustinjskog rocka - BOMBINO, stiže 20. prosinca u Vintage Industrial na svoju prvu klupsku svirku u Hrvatskoj. Mogli… više »

NAJAVE

Darko Rundek & Ekipa u Tvornici 23. studenoga

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Darko Rundek & Ekipa donose u zagrebačku Tvornicu kulture 23. studenog koncert nazvan "Zvuk oluje". Darko Rundek & Ekipa - «Crni dusi» Sredinom prošlog prosinca… više »

NAJAVE

Ljetno Kino & Max Juričić večeras u Vintage Industrialu

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu u subotu 13. Listopada i u to ime pozivaju škvadru na čagicu... Max Juricic (vokal,ukulele), Vlade Matulic (klarinet,vokal),… više »

BRAVO

Irena Žilić na turneji s Morcheebom po Velikoj Britaniji

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Irena Žilić je krenula na turneju po Velikoj Britaniji kao support odličnom bendu Morcheeba! Nakon odsvirana dva rasprodana koncerta u klubu Gorilla u Manchesteru i The Old Market u… više »

POŽURITE!

Vojko V u Domu sportova - posljednjih 200 ulaznica u prodaji

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

U prodaji je posljednjih 200 ulaznica za večerašnji koncert Vojka V u zagrebačkom Domu sportova!  Ogroman interes za Vojkov najveći solo nastup možda dovede do rasprodane dvorane,… više »

BIG YELLOW HOUSE

Bubnjarska senzacija Jojo Mayer vraća se u Zagreb sa svojim sastavom NERVE

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Pioniri njujorške elektronske jazz glazbene scene, Jojo Mayer & NERVE, vraćaju se u Zagreb nakon punih sedam godina, a nastupit će 27. listopada u klubu… više »