Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 31 sekundu

Rockmark (19h) Akustika - otvorenje sezone: Kawasaki 3P Fidel Gastro (19h) Tuesday Night Live W/ Vid Adam Hribar Močvara (20h) Večer snenih tonova: Legs, Tti21, Valentina KSET (20h, 35 kn)… više »

NAJAVE

Acid Arab u Tvornici kulture

objavljeno prije 20 sati i 59 minuta

Acid Arab, pariški kolektiv DJ-a i glazbenika, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture 29. studenog u sklopu turneje na kojoj će promovirati svoj nadolazeći album "Jdid". Pariz,… više »

NAJAVE

Leszek Możdżer otvara festival Jazz.hr

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Festival Jazz.hr/jesen održat će se od 17. do 19. listopada ove godine, a organizatori su najavili bogati program tijekom kojeg će ugostiti vrhunske glazbenike iz cijeloga svijeta. Poljski… više »

NAJAVE

Kočani Orkestar + plesni show + after pary u Boogaloou

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

U subotu 21. rujna će u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupiti makedonska etno gypsy brass atrakcija Kočani Orkestar. Kao posebni gosti će nastupiti plesne skupine Nipriye i Walde uz goste koje… više »

NAJAVE

Otvorenje nove sezone u klubu Sax!

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

I u novoj sezoni očekuje nas bogat i raznovrstan program. Cooganje petkom s čijim 144. izdanjem klub otvara svoja vrata, Lajnap stand-up comedy koji će nas i u novoj… više »

NAJAVE

Kawasaki 3P otvara jubilarnu desetu sezonu Akustike u Rockmarku

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Kako je već ranije najavljeno, miljenici zagrebačke publike - Kawasaki 3P, održat će u subotu, 28. rujna koncert u Tvornici kulture, povodom višemjesečnog programa kojim se obilježava… više »

NAJAVE

King Prawn u petak dolaze u Vintage Industrial Bar

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Jedan od kultnih bendova engleske underground scene, King Prawn, 17 godina nakon posljednjeg nastupa na našim prostorima vraćaju se u Zagreb 13.9. da bi s nama ispratili ljeto i… više »

NAJAVE

7. Flamenco Festival Zagreb

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Flamenco Festival Zagreb ponovno donosi dašak španjolske Andaluzije u Zagreb. U tri dana festivala nastupit će umjetnici iz Španjolske, Italije, Slovenije, Hrvatske,… više »

NOVOSTI

Koncertom "Glazba dubrovačkih ljetnikovaca" započela manifestacija "Igre u Zagrebu"

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Koncertom Glazba dubrovačkih ljetnikovaca održanom sinoć, 6. rujna u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, otvorena je manifestacija Dubrovačke ljetne igre u Zagrebu koja se u suradnji… više »

NAJAVE

M.O.R.T. promovira "Standing Runningman" u Vintage Industrialu

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Grupa M.O.R.T. objavila je dugonajavljivani engleski album „Standing Runningman" kojeg će koncertno promovirati u Vintage Industrial Baru 19. rujna. M.O.R.T. - „Standing, Running"… više »

NAJAVE

10 godina Dance Harda - DJ Kneža 5. listopada u Vintageu

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Zagrebački kralj tuluma DJ Kneža slavi 10 godina programa Dance Hard kojim je osvojio klubove i festivale diljem Hrvatske. Za jubilarni rođendan u Vintage Industrialu 5. listopada sprema… više »

NAJAVE

Editors donose turneju najvećih hitova u Zagreb

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Grupa Editors donosi 8. veljače u Malu dvoranu Doma sportova svoju turneju najvećih hitova koju prati izdanje „Black Gold" gdje će se uz 15 najpoznatijih singlova naći i tri potpuno… više »

NAJAVE

Cantus Ansambl najavio novu sezonu u zagrebačkoj Laubi!

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Nakon sjajne protekle sezone, Cantus Ansambl je najavio novi koncertni ciklus u zagrebačkoj Laubi za sezonu 2019./2020. te će se od rujna 2019. do lipnja 2020. godine održati pet… više »

NAJAVE

Dark Side party + proslave roćkasa

objavljeno prije 12 dana i 20 sati

U subotu 7. rujna će se u zagrebačkom popularnom klubu Route 66 održati novi Dark Side party pod vodstvom Tomija Phantasme. Povod partyja koji će biti pravi multimedijalni spektakl je… više »

MJUZA

Singl Dvoje grupe Mangroove oplemenio je žensku kompilaciju

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

Iza grupe Mangroove uzbudljiva je godina i izrazito radno ljeto. Omiljeni domaći glazbenici nakon trijumfa u zagrebačkoj Tvornici gdje su predstavili album "Srce" imali su… više »