Glazba
GLAZBA

Počinje sedmi Zagreb Guitar Festival

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Sound of hope, naziv je sedmog po redu Zagreb Guitar Festivala koji će se ove godine održati od 14. do 20. lipnja u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Posjetitelji će moći uživati u bogatom i… više »

GLAZBENA INDUSTRIJA

Zašto kasnimo s implementacijom EU Direktive

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

U posljednje dvije godine intenzivno se raspravlja o donošenju novog Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima čiji je cilj implementacija Direktive o autorskom pravu na jedinstvenom… više »

MSU

Zoran Predin prvi gost Art pop radionice u MSU

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

MSU u okviru tog projekta ugošćuje pop umjetnike šireg umjetničkog područja i praksi, ponajprije rock glazbe, poezije, teatra, performansa, slikarstva, fotografije i stripa. U… više »

KONCERTI

Sandra Halužan kvartet u Velikom Taboru

objavljeno prije 18 dana i 7 sati

Koncert kvarteta Sandre Halužan kvarteta koji se održao sinoć u predivnom ambijentu dvorca Velikog Tabora u Desiniću, bio je treći u nizu koncerata koje je kvartet izveo uz poticaje sredstava… više »

BLUES

12. Zagreb International Blues festival

objavljeno prije 20 dana

Dvanaesto izdanje Zagreb International Blues festivala će se održati od 8. do 12. lipnja 2021., kada će u pet festivalskih dana na tri zagrebačke lokacije nastupiti ukupno devet vrhunskih… više »

FESTIVALI

Lineup drugog izdanja festivala Let's Rock

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Već objavljenim imenima pridružuje se niz glazbenika kojima će ovo biti premijerni nastup u Šibeniku - Lika Kolorado, Mark Mrakovčić, Pitaj klince, Reper iz sobe, White on White i Žen,… više »

NAJAVE

Jazz.hr najavio tri koncerta

objavljeno prije 21 dan i 3 sata

Nakon sjajnih koncerata održanih u sklopu festivala Jazz.hr/proljeće MBZ Open Air u svibnju, Jazz.hr najavljuje tri nova koncerta u ciklusu u kojem slavi svoj 30. rođendan. Svi koncerti… više »

NAJAVE

Cinkuši u velikom dvorištu Močvare i Pogona Jedinstvo!

objavljeno prije 22 dana i 7 sati

Cinkuši i Močvara već nekoliko godina prave veliku blagdansku feštu oko Nove godine, a ove godine smo sve odlučili prebaciti za toplija vremena, kratke rukave i otvorenu… više »

NAJAVE

Josipa Lisac u dvorištu ALU 15. lipnja

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Na ovoj izuzetnoj koncertnoj lokaciji Josipa je održala svoj posljednji zagrebački nastup u rujnu prošle godine. Rasprodan u svega nekoliko dana, koncert je ostavio sjajan dojam među… više »

KONCERTI

Boris Štok, Jonathan i Silente na Trsatskoj gradini

objavljeno prije 23 dana i 5 sati

Ljeto na Gradini svoje 16. izdanje imat će na Trsatu u Rijeci u srpnju i kolovozu, a kao uvod u cijeli festival na rasporedu su tri sjajna koncerta Borisa Štoka te grupa Jonathan i… više »

NAJAVE

Avant noise iz Francuske: Putan Club

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

PUTAN CLUB (Francuska) Web: putanclub.org, Facebook, Youtube Kada je, prije malo više od godinu dana, zbog pandemije nastupio totalni lockdown i vaš omiljeni… više »

NAJAVE

Počeo je Lisinski Atrium

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

U novom uzbudljivom ciklusu Lisinski Atrium, na pozornicu između Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Hrvatske matice iseljenika uspet će se neke od najvećih glazbenih… više »

MBZ

Drugi blok 31. muzičkog biennala Zagreb od 27. do 29. svibnja

objavljeno prije 25 dana i 5 sati

Ključni domaći festival suvremene glazbe, koji ove godine slavi 60. rođendan, svoje je slavljeničko izdanje zbog epidemiološki izazovne situacije iznimno 'prelomio' u četiri bloka, te… više »

NAJAVE

Future Islands u Tvornici

objavljeno prije 25 dana i 8 sati

Teško da je itko mogao predvidjeti da će jedan nastup četvorke iz Baltimorea, koja je četiri godine ranije oduševila i rasplesala iznenađujuće popunjeni KSET, promijeniti sve u… više »

KONCERTI

Josipa Lisac na pulskom Kaštelu 3. srpnja

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

Nakon sjajnog rasprodanog koncerta na istom prostoru prošlog ljeta, Josipa se ovoga puta vraća u Pulu praćena svojim stalnim bendom. Josipa Lisac - „Dok razmišljam o nama"… više »