Glazba
GLAZBA

Jazz na Vrhu: B's FUNstallation

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Pod nazivom B's FUNstallation (skraćenica od Baja's) krije se šest glazbenika srednje jazz generacije koje je okupio trubač Zvonimir Bajević u proljeće 2012. Zajednički projekt, u… više »

FESTIVALI

Sonus festival osvaja nagradu 4. godinu zaredom

objavljeno prije 23 dana i 10 sati

Sonus festival je četvrtu godinu zaredom dokazao da je omiljeni festival među publikom na dodjeli nagrada domaće i regionalne elektroničke glazbene industrije nedavno održanoj u Zagrebu.… više »

NAJAVE

Skunk Anansie imaju nove datume europske turneje

objavljeno prije 24 dana i 11 sati

Grupa Skunk Anansie ipak je odlučila veliku europsku turneju prebaciti na 2021. godinu, pa samim time i zagrebački koncert koji će se održati 16. svibnja u Domu sportova. Skunk Anansie -… više »

COOL

Internetska aukcija uspomena The Beatlesa

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Na prodaji su predmeti koji obuhvaćaju čitavu izvođačku karijeru benda, uključujući potpisanu kopiju prvog singla slavne četvorke iz 1962. "Love Me Do", čija je vrijednost između 15.000 i… više »

NAJAVE

Vrući studeni u Lisinskom

objavljeno prije 27 dana i 9 sati

Obnova Dvorane od posljedica potresa je u tijeku, a zahtjevni građevinski radovi uključuju saniranje oštećenja svoda Velike dvorane s kojeg padaju komadići betona. Sa stropa je skinuta… više »

NAJAVE

EKV tribute Kizo & Emma u Boogaloou

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

U petak 02.10.2020. će se na terasi popularnog zagrebačkog Boogaloo Cluba održati koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika povodom njegovog… više »

GROZNO

Metropolitan ostaje zatvoren još godinu dana

objavljeno prije 28 dana i 10 sati

U opernoj kući koja može primiti 3800 gledatelja uobičajeno je da se prikazuje više od 200 predstava godišnje te svake sezone tu kulturnu instituciju posjeti gotovo 800.000… više »

NAJAVE

Drugi Exitov Life stream vikend

objavljeno prije 29 dana i 8 sati

Prvi vikend Exitovog Life Streama okupio je do sada preko milijun i pol ljudi iz cijelog svijeta! Među snimkama vodećih svjetskih elektronskih zvijezda, koje su od 3. do 6. rujna nastupile na… više »

GLAZBA

Cantus Ansambl otvorio novu koncertnu sezonu

objavljeno prije 1 mjesec

Cantus Ansambl je prvim koncertom održanim 21. rujna u koncertnoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda najavio novu sezonu vlastita ciklusa, kojim će proslaviti i 20. obljetnicu svojeg… više »

NAJAVE

J.R. August - Live at HGZ

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

J.R. August, vanserijski kantautor i višestruki dobitnik nekoliko domaćih glazbenih nagrada, objavio je album "Live at Hrvatski glazbeni zavod" na kojem je snimka zabilježena na… više »

NAGRADE

Dodijeljene 5. Ambasador

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U zagrebačkom klubu Aquarius svečano je održana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za najbolja ostvarenja u 2019. godini. Dodjeli nagrade u Zagrebu prisustvovali su brojni… više »

NAJAVE

Psihomodo Pop 25. rujna u dvorištu Medike

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Na sceni više od tri desetljeća, Psihići su jedni najdugovječnijih domaćih rockera i nesumnjivo vladari zarazne jednostavnosti na čiji spomen se potežu i njima laskajuće usporedbe s… više »

NAJAVE

EXIT lansira novi projekt InfinitX

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U četvrtak 24. rujna u 20:20 EXIT lansira novi projekt InfinitX koji, u skladu s modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spaja najveća imena elektronske glazbe s… više »

NAJAVE

Silente u dvorištu ALU 1. listopada

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Nakon Josipe Lisac, Tram 11 & Stoke te J.R.Augusta s Mary May dubrovačka pop rock grupa Silente zatvoriti će serijal koncerata koje LAA organizira u dvorištu Akademije likovnih… više »

NAJAVE

Jonathan i The Marshmallow Notebooks na Jedinstvenoj vrtnoj zabavi

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Nakon zatvaranja, otvaranja, zatvaranja, seizmoloških drhtanja, snijega u ožujku, poplava podruma i stanova vraća se Pogonova Jedinstvena vrtna zabava! Na ovogodišnjem izdanju… više »