Glazba
NOVOSTI

Nikola Čelan objavio novi samostalni singl "Goli ispred Boga"

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

"Goli ispred Boga" drugi je samostalni autorski singl splitskog glazbenika Nikole Čelana. Ovaj svestrani glazbenik na domaćoj je sceni već dugi niz godina, a nakon što se… više »

NAJAVE

Čileansko psihodelično electro božanstvo - Föllakzoid vraća se u Vintage

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Zagrebu se u srijedu 9. listopada vraćaju čileneanski psihodelični electro/rock miljenici Föllakzoid i to u Vintage Industrial na proslavu 10 godina od prvog istoimenog izdanja. U… više »

COOL

The Chemical Brothers reizdali Surrender

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

 Pioniri elektroničke glazbe - The Chemical Brothers, koji 12. listopada stižu u Zagreb, objavili su detalje reizdanja kultnog albuma „Surrender" iz 1999., povodom jubilarnih 20… više »

NAJAVE

Radio Aktiv vas poziva na rock tulum u Saxu

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Radio Aktiv, bend koji je izbacio brojne zarazne hitove, slavi svoje prvo desetljeće! Ova izuzetna svečanost održat će se u subotu, 5. listopada u klubu Sax! i svakako joj valja nazočiti.… više »

NAJAVE

Prvo izdanje Kuršlusa - 24-satnog Unplugged festivala u SC-u Zagreb

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Ideja Kuršlusa je odlična i nismo puno dvojili oko toga treba li ju oživjeti ili ne. Sigurni smo da će Studentski centar kroz ovaj program donijeti nešto novo na zagrebačku i… više »

FESTIVALI

Otvoren natječaj za 67. Zagrebački festival

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Hrvatsko društvo skladatelja, organizator Zagrebačkog festivala, objavilo je natječaj za nove pjesme 67. Zagrebačkog festivala koji će se održati 24. siječnja 2020. Obrazac za… više »

NAJAVE

Pioniri stoner rocka NEBULA po prvi puta u Hrvatskoj

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

U utorak 08. listopada po prvi puta u Hrvatsku stiže Nebula - jedan od najuzbudljivijih modernih rock bendova koji kombiniraju rifove Black Sabbatha sa virtuoznim solažama u stilu Jimmi… više »

NAJAVE

Kiril Džajkovski vraća se u Zagreb

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Miljenik hrvatske publike, DJ i renomirani glazbenik punog imena Kiril Džajkovski, vraća se u Zagreb nakon dvije godine i to na veliku pozornicu Tvornice Kulture, 2. studenog 2019.! Kroz… više »

NAJAVE

Razočarana Močvara: State Champion, Luka Tomas

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Suradnja Indie emo naočala i Začarane Močvare se nastavlja kroz još jedno izdanje Razočarane Močvare, u sklopu koje se u Zagreb vraća američki alt-country kvartet State Champion, a… više »

NAJAVE

80's Party u subotu nakon koncerta Croatian Pink Floyd Show i She Past Away

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Nakon vrlo uspješnog 80's Partyja na otvorenju nove sezone 2019./2020. u subotu 07. rujna u zagrebačkom Boogaloo Clubu pripremili smo novi 80's Party koji će se održati u subotu 05.… više »

NAJAVE

Apocalyptica u Tvornici kulture 20. siječnja

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Velika finska četvorka Apocalyptica vraća se u Tvornicu kulture 20. siječnja na prvi veliki zagrebački koncert 2020. godine. Apocalyptica - „Battery" Istinski glazbeni istraživači i… više »

NAJAVE

Hojsak & Novosel - suradnja sa Stefanovskim na Gibonnijevoj pjesmi i turneja po Bugraskoj

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Tihomir Hojsak i Filip Novosel, priznat glazbeni dvojac na tamburi i kontrabasu, poznati kao Hojsak & Novosel, predstavljaju spot za pjesmu „Divji Cvit". Ova Gibonnijeva pjesma… više »

NOVOSTI

Drito Konj novi singl posvetio asistentici Conana O'Briena

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Glazbenik i multiinstrumentalist Drito Konj, odnosno Stjepan Krznarić, objavio je novi samostalni singl "Sona", koji je ujedno i najavna pjesma njegovog novog albuma. Radi se o… više »

NAJAVE

Kensington Lima svira Vintage Industrial u četvrtak

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

U četvrtak 3. listopada ne propusti koncertno otvaranje listopada uz odlične Kensington Lima, koji postaju nova hrvatska glazbena fiksacija. #osigurajkartu i vidimo se 3.10. u Savskoj 160.… više »

NAJAVE

Let3 - Spavanjem protiv klimatskih promjena

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Grupa Let3 izvest će u subotu 5. listopada u Tvornici kulture performans "Spavanjem protiv klimatskih promjena" kao uvod u njihov cjelovečernji koncert. Let3 - "Ženu varam" Globalna… više »