Glazba
NAPOKON

Spotify u Hrvatskoj

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Dolazak digitalnih servisa u Hrvatsku velika je prekretnica za cjelokupnu domaću glazbenu industriju", istaknuo je predsjednik Hrvatske diskografske udruge i direktor diskografske kuće… više »

MSU

Odgođen koncert Ede Maajke

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Zbog trenutne situacije u kojoj se bilježi sve veći broj slučajeva zaraze koronavirusom i sigurnosti naših posjetitelja, Muzej suvremene umjetnosti prebacuje za početak rujna koncert… više »

COOL

Ljetna događanja na Martinskoj

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

U ponedjeljak, 13. srpnja, pred klubom Azimut na konferenciji za medije predstavljena je druga sezona ljetnih događanja na Martinskoj kod Šibenika. Gosti konferencije bili su župan… više »

LJETO

Ljeto na Bundeku

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Programi Ljetne pozornice Bundek nastavljaju se i u novom tjednu. Večeras - "miljenici" publike na Bundeku, članovi Opere b.b. Zagreb - u jednoj od uspješnica proteklih sezona -… više »

COOL

Met na internetu

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Direktor te kultne kulturne institucije Peter Gelb je na konferenciji za medije rekao kako pokušavaju probati nešto novo i otkrio je da će se nastupi opernih izvijezda održati… više »

MARTINSKA

Aktualna ŠI gitarijada

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

U subotu, 25. srpnja, nostalgično se vraćamo u dane kad je gitarijada bila među najvažnijim glazbenim događanjima tijekom godine u Šibeniku. Bendovi su predstavljali svoja… više »

KONCERTI

Opeth dolaze u Tvornicu

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Legende švedskog progresivnog metala i jedan od najznačajnijih bandova bilo kojeg žestokog glazbenog stila posljednja tri desetljeća, veliki Opeth, dolaze u zagrebačku Tvornicu… više »

GLAZBA

Prvi riječki festival po mjerama

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Program se odvija u okviru projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture, a organizator je udruga Ri Rock. Vanja Kauzlarić iz ove udruge kazao je da se festival trebao prvotno održati… više »

FESTIVALI

Martinska ovo ljeto pleše uz prilagođene uvjete

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Na Martinskoj kod Šibenika, festivalskoj destinaciji koja je oživjela prošlo ljeto u srcu Dalmacije, uskoro kreće druga sezona. Tijekom srpnja i kolovoza održat će se… više »

KONCERTI

Ljetne pozornice Bundek

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Ovog četvrtka 9.7. manifestaciju otvara Tamburaški orkestar Hrvatske radiotelevizije pod vodstvom Siniše Leopolda, uz goste, sopranisticu Barbaru Suhodolčan i Kvartet Gubec u… više »

OTKAZI

Ferragosto JAM ipak 2021.

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Unatoč iznimnim naporima i velikoj želji da Ferragosto JAM održimo ovog ljeta od 5. do 9. kolovoza na Orahovačkom jezeru u izmijenjenom i prilagođenom obliku, nakon detaljnog razmatranja, s… više »

COOL

Ljeto u MSU - Mile Kekin

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Frontmen jednog od naših najpoznatijih bendova, Hladnog piva, i jedan od najznačajnijih autora regije, Mile Kekin, nastupa na trećem koncertu ovogodišnjeg Ljeta u MSU. Dvije… više »

GLAZBA

Bogatstvo Mozartova života - 'Gran Partita'

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu najavljuje zagrebačku izvedbu najmisterioznijeg i, po mnogima, najsofisticiranijeg Mozartovog djela - Gran Partita, 9. srpnja u 19.30 sati.… više »

GLAZBA

Jazz Is Back - B.P. 2020

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

U organizaciji Hrvatske glazbene mladeži u Grožnjanu će se, u sklopu Ljetne jazz škole, od 14. do 27. srpnja 2020. održati festival Jazz Is Back - B.P.   Jazz is Back B.P.… više »

JAZZ

Otvoren 20. jubilarni Liburnia Jazz Festival

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Gazdik je dobitnik Porina 2019. za najbolju jazz skladbu, "Gifted". Nakon njega prve večeri festivala svirao je Bruno Mičetić Quintet, predstavljajući novi album. Drugog dana, u subotu, na… više »