Glazba
NAJAVE

The Game premijerno dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Baš kako priliči kad se slavi 50 godina hip-hopa, jedno od najvećih rap imena 21. stoljeća, The Game, premijerno dolazi u Hrvatsku! Mjesto održavanja ove izuzetne svečanosti je… više »

INMUSIC #16

The Gaslight Anthem stižu na INmusic festival #16

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Nakon devetogodišnje stanke, američki punk-rock sastav The Gaslight Anthem objavio je dugoočekivani novi album, a pred hrvatsku publiku se vraća u sklopu šesnaestog izdanja… više »

NAJAVE

Rambo Amadeus se vraća u klub Sax

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Rambo se u klub u Palmotićevoj vraća nakon višegodišnje pauze i to u sklopu koncerata kojima se obilježava 25 godina Saxa. Ovaj crnogorski umjetnik jedan je od onih koji je u… više »

EUROVOX

Objavljena satnica trećeg izdanja Europavox festivala Zagreb!

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Prva večer Europavox festivala Zagreb 2023 u Klubu Močvara svoja vrata otvara u 20h. Francuski MNNQNS u 21h svojim psihodeličnim post-punk nastupom punim energije otvaraju ovogodišnji… više »

NAJAVE

Stižu Batushka i Kanonenfieber

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Legendarni poljski blackeri Batushka (Батюшка), predvođeni osnivačem Krzysztofom "Derph" Drabikowskim po prvi put stižu omađijati Močvaru, a datum ove iznimne svečanosti je 22. studeni… više »

KONCERTI

Regionalna senzacija JOKER OUT zapalila Tvornicu kulture

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Petak je popodne. Hladno je, povremeno pada kiša, ali ispred vrata Tvornice Kulture je svejedno već duže vrijeme formiran red fanova koji čekaju u nadi za prvim redom. U redu se čuje… više »

NAJAVE

Jonathan uskoro u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Jedan od najznačajnijih bendova nove generacije, Jonathan su se probili među najcjenjenije i koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i… više »

NAJAVE

Alestorm stižu u Boogaloou uz Elvenking i Keops

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Nakon pet godina najpoznatiji metal pirati Alestorm vraćaju se u Zagreb, točnije u Boogaloo! Velika metal fešta je, dakako, zagarantirana! Nekom veselom masnom bojicom u kalendarima… više »

NAJAVE

Bruce Dickinson stiže u Halu Zagreb

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

U cijelom svijetu poznat kao jedan od najvećih i najosebujnijih heavy metal vokala svih vremena, Bruce Dickinson, vraća se pred zagrebačku publiku! Jedinstveni koncertni spektakl, koji je… više »

NAJAVE

Joker Out definitivno rastura!

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Iz tabora grupe Joker Out stiže mnogo uzbudljivih novosti. Nakon što su osvojili ljubljanske Stožice u najvećem solo nastupu svoje karijere bend je potpisao ugovor s booking agencijom… više »

NAJAVE

Edo Maajka ovog četvrtka u Zagrebu

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Pažnja! Pažnja! Daj se na znanje - Edo Maajka se vraća u Vintage Industrial u četvrtak 09. studenog! Edo & Oli do Bolli donose naramak hitova iz sad već zavidne diskografije 7 studijskih… više »

NAJAVE

Detour ovu subotu u Saxu

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Nakon dugih osam godina Detour se vraća u Sax na krilima posljednjeg singla i spota "Imaš sebe" koji je svjetlo dana ugledao prije dva tjedna, a dolazi s njihovog vrlo hvaljenog albuma… više »

NAJAVE

Velika Linkin Park fešta danas u Boogaloou

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

U petak, 3. studenog fanovi Linkin Parka ponovno dolaze na svoje. Nakon fantastičnog nastupa u ožujku ove godine, Mađari iz tribute benda Piknik Park vraćaju se u Boogaloo napraviti… više »

SUPERVAL +

Smrdljivi Martini, Linija 109 i Špil ligni večeras u Vintageu

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

U suradnji s državama u kojima postoje inicijative slične Supervalu, koje podupiru i promoviraju izvođače školskog uzrasta, novi program nazvan Superval+ potvrđenim će kvalitetnim… više »

NAJAVE

IDEM rasprodao Vintage mjesec i pol dana unaprijed

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

IDEM, autor albuma „POYY", jednog od najuzbudljivijih regionalnih izdanja godine rasprodao je koncert u Vintage Industrial Baru gotovo mjesec i pol dana prije održavanja! Stoga je dodan… više »