Glazba
FESTIVALI

Blast fest zatvara prvu uspješnu sezonu Martinske

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

U petak, 16. kolovoza, na Martinskoj u Šibeniku kreće treći po redu Blast fest. Ovo je prvi put da će se festival održati na toj lokaciji, koja je ovo ljeto već… više »

GODIŠNJICA

50 godina Woodstocka

objavljeno prije 3 mjeseca

Woodstock - vikend slobode i rock glazbe, proslava ljubavi i utopijskih ideala. Nadobudna mladež pretvorila je farmu u državi New York u manji grad. Woodstock je bio mnogo toga, ali jedno je… više »

NAJAVE

Đorđe Balašević ovu subotu u Areni Pula

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Najveći kantautor naših prostora, vječni romantičar, Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama, a to će još jednom pokazati ove subote, 17. kolovoza u Areni, kada… više »

NAJAVE

Stoned Jesus - "Xth anniversary" u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Novo gostovanje bratića iz Ukrajine kod još jednih solidnih frendova iz Vintage Industrial Bara zakazano je za 2.10.2019. godine. Momci su na „Xth anniversary" turneji što… više »

KONCERTI

Dubioza Kolektiv furioznim festom osvojila rasprodanu Arenu

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Fantastičnim subotnjim nastupom ispred 9000 ljudi u pulskoj Areni Dubioza Kolektiv uspjela je napraviti gotovo nemoguće - nadmašiti po reakcijama publike svoj koncert od prije četiri… više »

NAJAVE

Povratak na scenu "totalno drukčijeg od drugih"

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

SACHER je novi bend Srđana Sachera, osnivača legendarnih Haustora i Vještica, autora brojnih hitova, kao što su "Moja prva ljubav" (Djevojke u ljetnim… više »

FESTIVALI

Sjajna imena na zadnjem Dimensions Festivalu na tvrđavi Punta Christo

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Za manje od mjesec dana osmi po redu Dimensions festival i ujedno posljednji na tvrđavi Punta Christo, otvara svoja vrata velikim koncertom otvorenja u pulskoj Areni… više »

NAJAVE

Kikagaku Moyo - japanski psihodelični vrh u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Japanski suvremeni psihodelični vrh je samo jedan. I taj vrh ima svoj naziv -> Kikagaku Moyo / 幾何学模様! Bend su osnovali u ljeto 2012. Go Kurosawa (bubnjevi/vokal) i Tomo Katsurada… više »

NAJAVE

Tibor, gitarist i pjevač Silentea, premijerno u VIB-u 25. 09.

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

U srijedu 25. rujna ne propusti Tibora na premijernom solo koncertu u karijeri, i prvi put bez prijatelja iz Silentea uz sebe na pozornici. VIDEO: youtu.be/7mVOdjmU_PY Dolazi solo, oboružan… više »

NAJAVE

Mary May na samostalnom koncertu u Vintage Industrialu 23. 10.

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

 U srijedu 23. listopada VIB će koncertno preuzeti sve zamjećenija i sveprisutna kantautorica Mary May iza koje je odličan hvaljeni album 'Things You Can't Put Your Finger On', a da… više »

NAJAVE

Bebe Na Vole svira Vintage Industrial

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

U četvrtak 10. listopada ne propusti povratak jedinstvenog one man bluesera Bebè Na Volè. Nakon prošlogodišnjeg hvaljenog albuma, nitko ne zna što Bebe… više »

NAJAVE

Let3 - jedinstven set za 20 godina Tvornice kulture

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Riječki Let3 velikim će koncertom 5. listopada označiti jedan od centralnih događaja višemjesečnog obilježavanja 20 godina Tvornice kulture. Nakon nezaboravnog… više »

NAJAVE

Kensington Lima na jesen napada Vintage Industrial

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

U četvrtak 3. listopada ne propusti koncertno otvaranje listopada uz odlične Kensington Lima, koji postaju nova hrvatska glazbena fiksacija. #osigurajkartu i vidimo se 3.10. u Savskoj 160.… više »

NAJAVE

Kultni Bob Log III vraća se u Zagreb nakon 15 godina

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Nakon 15 godina u Zagreb se vraća one man band čudo, rock and roll endem BOB LOG III, kojeg vrlo lako na pozornici možete prepoznati po nekom šljaštećem odjelu i pilotskom… više »

NAJAVE

Stereotip - stiže novo izdanje s najvećim i najaktualnijim line-upom dosad

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Nakon što je u proteklih šest izdanja "preplesao" neke od najatraktivnijih gradskih prostora i zagrebačkoj publici predstavio brojna poznata lica elektroničke glazbe,… više »