Glazba
SHOW

80s party u Boogaloou

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

U subotu 11.07.2020. nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih" u zagrebačkom popularnom Boogaloo… više »

GLAZBA

Corona. Tremolo. Maestoso.

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Riznicu od dvanaest koncerata u sezoni 2020./2021. otvara pijanistička kraljica Martha Argerich sa svojim prijateljima umjetnosti, a svojim će nas umijećem darivati i drugi… više »

MSU

Tamara Obrovac Quartet - Ljeto u MSU

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Tamara Obrovac u svojoj glazbi spaja jazz i etničke utjecaje zavičajne Istre, a upravo je taj prirodni suživot različitih glazbenih formi i improvizacije etablira kao iznimnu umjetnicu… više »

GLAZBA

Grlimo vas glazbom - Zagrebačka filharmonija

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Uz novi slogan "Grlimo vas glazbom" Zagrebačka filharmonija je u povodu 150 godina svog djelovanja održala konferenciju za novinare u utorak, 30. lipnja 2020. u Laubi u Zagrebu. Ravnatelj… više »

SJAJNO!

Koncerti u paviljonu Jeka

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva na koncerte koji će se održavati u paviljonu Jeka svake nedjelje tokom srpnja, od 18:00 do 19:00 sati. 'Posjetitelji će tijekom ljeta moći… više »

INMUSIC 2021

White Lies stižu na sljedećem INmusicu

objavljeno prije 4 mjeseca

White Lies su 2007. godine oformili Harry McVeigh, Charles Cave i Jack Lawrence-Brown kako bi mogli početi izvoditi nove pjesme za koje su smatrali da se ne uklapaju u opus njihovog… više »

NAJAVE

Kandžija ima novi spot

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Majstor svog zanata i domaćeg hip-hopa objavio je novi singl "Nemoguće", pjesmu s albuma "Plafon" kojim je pokorio domaću i regionalnu scenu krajem prošle godine. "Nemoguće" je… više »

FESTIVALI

Dobra svirka na Festivalu tolerancije

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Skupina izvrsnih glazbenika, čiji se interes proteže između soula, funka, bluesa i rnb-a, pod imenom Soulbeat, koji za sebe vole reći kako imaju viziju glazbe spontano oslobođene iz dubine… više »

SJAJNO!

Dvorana HGZ-a spremna

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Dvorana HGZ-a spremna je ponovno okupiti ljubitelje glazbene umjetnosti na koncertima i potpuno je sigurna da ih za koji dan ugosti, jer je provedena hitna sanacija krova i dvorane u kojoj… više »

FESTIVALI

Seasplash Corona Dance

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Točno nas tri tjedna dijeli od 18. Seasplash festivala koji ovo ljeto slavi punoljetnost na Martinskoj kod Šibenika, i koji u ovogodišnjem izdanju nosi poseban naziv - Seasplash… više »

COOL

Domaći par u sjajnom spotu

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Glazbeno vizualni YouTube projekt Manna Wanders počastio nas je ovih dana još jednom svojom fantastičnom izvedbom. Ovaj put, Romana Pavliša i Dinko Šimac napravili su… više »

INMUSIC 2021

Deftones dolaze na INmusic festival #15 u lipnju 2021.!

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Od samog osnutka, multiplatinasti i Grammyem nagrađeni kalifornijski alternativni rockeri Deftones ustraju na stvaranju glazbe svojstvene samo njima - balansirajući i istražujući krajnosti… više »

NAJAVE

Boogaloo otvara ljetnu terasu s bogatim programom

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Klub Boogaloo nadolazeći produženi vikend (20. i 21. 6) otvara bicikl drive-in terasu na koju se može i upedalirati ili izvesti svog ljubimca na piće, koncert, radionicu ili stand-up show.… više »

DIVA

Josipa Lisac na tvrđavi sv. Mihovil

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Velika Josipa Lisac, naša najveća glazbena umjetnica, u pratnji svog izuzetnog benda stiže na šibensku tvrđavu sv. Mihovila u utorak, 4. kolovoza. Josipa Lisac - "Daleko" Na… više »

NAJAVE

Samobor Jazz Festival počinje ovaj vikend

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Ovaj vikend počinje Samobor Jazz Festival, a Samobor postaje grad vrhunskog jazza. Upravo njegov najpoznatiji festival tijekom 15 godina neprekidnog održavanja ugostio je brojna poznata… više »